• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P den parfüm önerisi?

Naomi Campbell'ı muhakkak denemelisin o zaman.
Buram buram kokan bir parfüm.
Erkekler de bayılıyor.
Bu mevsimde de harika olur üstelik.
Kodu N3.

evet bikaç yıl önce orjinali vardı kullanırdım buram buram sıcacık şeker kokuyodu ona da bakmak lazım off ama hepsinin tadı bambaska :( karar veremiyorum

evet bikaç yıl önce orjinali vardı kullanırdım buram buram sıcacık şeker kokuyodu ona da bakmak lazım off ama hepsinin tadı bambaska :( karar veremiyorum

Sen de bana böyle sıcacık kokan bir parfüm önerebilir misin peki?
Naomi Campbell gibi tene karışan cinsten. :31:

Sen de bana böyle sıcacık kokan bir parfüm önerebilir misin peki?
Naomi Campbell gibi tene karışan cinsten. :31:

valla işte önceden yazdığım parfümler var ya.. almayı düsündügüm..
escada collection
chopard wish
britney spears fantasy
miss dior cherie
ve denemedim ama denemek istedigim alien ve chip and chic..

britney kullanırken koridor kokmuş kız beni bulmustu ne kullanıon die lisede. bide dp deki kız da kullanıomuş geçen gittim.

valla işte önceden yazdığım parfümler var ya.. almayı düsündügüm..
escada collection
chopard wish
britney spears fantasy
miss dior cherie
ve denemedim ama denemek istedigim alien ve chip and chic..

britney kullanırken koridor kokmuş kız beni bulmustu ne kullanıon die lisede. bide dp deki kız da kullanıomuş geçen gittim.

Britney Spears Fantasy çok şekerli. İğreniyorum o kokudan ben. :/
Hiçbir asaleti yok.
Miss Dior Cherie'nin orijinalini biliyorum. Fena değildi. Ama aşırı kalıcı bir koku.
Haftalarca kalmıştı kazağımda.
Wish'i çok severim.
Escada Collection herkesin bildiği bir koku oldu artık. Bir özelliği kalmadı.
Alien'ın orijinalini denedim; durdukça güzelleşen bir koku. Çiçek kokusu baskın.

Bence sen Flowerbomb'u da çok beğenirsin. Denemediysen ona bak.

Son düzenleme:
Britney Spears Fantasy çok şekerli. İğreniyorum o kokudan ben. :/
Hiçbir asaleti yok.
Miss Dior Cherie'nin orijinalini biliyorum. Fena değildi. Ama aşırı kalıcı bir koku.
Haftalarca kalmıştı kazağımda.
Wish'i çok severim.
Escada Collection herkesin bildiği bir koku oldu artık. Bir özelliği kalmadı.
Alien'ın orijinalini denedim; durdukça güzelleşen bir koku. Çiçek kokusu baskın.

Bence sen Flowerbomb'u da çok beğenirsin. Denemediysen ona bak.

ben sanırım genc oldugumdan sekerli kokular daha cok cekiyo beni yani evet collection falan sıradanlaştı ama güzel. çiçek kokusu sevmiyrm.mesela ralph lauren ralphten ve tommy girl den iğrendim. ama britneyi sevdim. naomiye az once dp den baktım ama orjinali gibi deildi daha az sekerliydi ve bebek ıslak mendili gibi yumusak ve pudralıydı. kadın kokusu gibiydi :/ coco ve chanel de kadın kokusu gibi oyle kokuları ve iddialı kokuları sevmem cunku iddialı ve kadınsı degilim.. daha tatlı veya sportif olmalı. flowerbomb dp de var mı? yada nerde vardır?

ben sanırım genc oldugumdan sekerli kokular daha cok cekiyo beni yani evet collection falan sıradanlaştı ama güzel. çiçek kokusu sevmiyrm.mesela ralph lauren ralphten ve tommy girl den iğrendim. ama britneyi sevdim. naomiye az once dp den baktım ama orjinali gibi deildi daha az sekerliydi ve bebek ıslak mendili gibi yumusak ve pudralıydı. kadın kokusu gibiydi :/ coco ve chanel de kadın kokusu gibi oyle kokuları ve iddialı kokuları sevmem cunku iddialı ve kadınsı degilim.. daha tatlı veya sportif olmalı. flowerbomb dp de var mı? yada nerde vardır?

Yaşla alakası yok. Annem de senin beğendiğin tarzda kokuları seviyor, oradan biliyorum.
Zevk meselesi.

Dpde var mı bilmiyorum. Ama açık parfümler de çıkardı artık.
Dpde yoksa bile diğer markaların birinde olur illa ki.

Yaşla alakası yok. Annem de senin beğendiğin tarzda kokuları seviyor, oradan biliyorum.
Zevk meselesi.

Dpde var mı bilmiyorum. Ama açık parfümler de çıkardı artık.
Dpde yoksa bile diğer markaların birinde olur illa ki.

tabi yasla alakalı degil o konuda haklısın. bazı arkadaslarım sevio kadınsı kokuları. ya dp nin listesinde yoktu ama zaten internetteki gecerli deilmiş belki cıkmıstır bilmiyorum. buralarda bi de mystical var baska da yok oyle kaliteli. ama aklımda buldugumda kesin koklarım. :)

tabi yasla alakalı degil o konuda haklısın. bazı arkadaslarım sevio kadınsı kokuları. ya dp nin listesinde yoktu ama zaten internetteki gecerli deilmiş belki cıkmıstır bilmiyorum. buralarda bi de mystical var baska da yok oyle kaliteli. ama aklımda buldugumda kesin koklarım. :)

Mystical çok başarılı bence. Dpden çok daha güzel.
Oradan hot couture ve casmir almıştım çünkü.
Kolay gelsin. :)

Mystical çok başarılı bence. Dpden çok daha güzel.
Oradan hot couture ve casmir almıştım çünkü.
Kolay gelsin. :)

hadi ya. mysticalden lift ve escadam var ama gecen yıl almıstım bitmediler sıkıldım. ne bileyim dp cok övülüyor o yüzden oraya basladım ama kızın yüzü bi karış hic hevesim kalmıyo. peki hot couture ve casmir nasıldı?

hadi ya. mysticalden lift ve escadam var ama gecen yıl almıstım bitmediler sıkıldım. ne bileyim dp cok övülüyor o yüzden oraya basladım ama kızın yüzü bi karış hic hevesim kalmıyo. peki hot couture ve casmir nasıldı?

Dpnin adı bir kere çıktı ya, diğerleri sanki onun gibi değil diye düşünülüyor ama bence mutlaka öteki markalara da bakmak lazım.
Satıcıların yüzünü takmamak lazım. İstediğin gibi deneyebilmelisin parfümleri. Surat asan assın takma.
Hot Couture baharat ağırlıklı. Seveceğin bir koku değildir diye düşünüyorum.
Casmir çookkk ağır ama bence çok güzel. Vanilya ağırlıklı bir koku.
Kaldıkça güzelleşen bir şey.
Chopard'ın kokularından biri. Wish de Chopard'ın biliyorsun.
Ve bence beğenmezsin. Kadınsı bulursun çünkü.

Dpnin adı bir kere çıktı ya, diğerleri sanki onun gibi değil diye düşünülüyor ama bence mutlaka öteki markalara da bakmak lazım.
Satıcıların yüzünü takmamak lazım. İstediğin gibi deneyebilmelisin parfümleri. Surat asan assın takma.
Hot Couture baharat ağırlıklı. Seveceğin bir koku değildir diye düşünüyorum.
Casmir çookkk ağır ama bence çok güzel. Vanilya ağırlıklı bir koku.
Kaldıkça güzelleşen bir şey.
Chopard'ın kokularından biri. Wish de Chopard'ın biliyorsun.
Ve bence beğenmezsin. Kadınsı bulursun çünkü.

anladım teşekkür ederim :/ yarın dp de baktıgım kokulara mysticalden bakıp karsılastırayım bari. ordaki kadın daha içten zaten gel akşama kadar otur sana parfüm konusunda yardım ederim der gibi böyle canlı canlı yapıyo işini. bide ben kararsızım ya iyi olur öyle. hangisi iyi geliyorsa bi tane alayım haftaya kadar almam lazım ya of hepsi cok guzel :)

d19 u da deneyebilirsiniz yaz için bahar için çok uygun ferah tazelik hissi uyandıran bi parfüm

kızlar buzamana kadar kullandıklarım:tüm avon parfümleri,alien, gucci flora,guilty,hugo boss(sevdim ama baydı ve başımı çok ağrıttı sonra chanel chance geçtim oda herkeste çok olan bi parfüm pek hoşuma gitmedi ange ou demon kullandım onu bikaç kişi sormuştu ay çok güzel diye sonra armani code kullandım oda güzel ama harika diyemem biraz limonumsu kokuyor:)şuan lady million ve hypnotic poisonum var poisonu çok günlük kullanmak istemiyorum.Böyle çok güzel insanın kokladıkça koklayası gelirya öyle bi parfüm istiyorum ama bunların içinden beni etkileyen ange ou demon olmuştur.herhalde bütün parfümleri denemişimdir ama bvlgari dolce gabbana versace hariç bazılarına bakmıştım kokular karıştığından aklımda değil etkilemedi yani:) hastalık bu bendeki bitane çok güzel bişey almak ve değişmemek istiyorum skıldım hergün parfüm arayışından yardımmmm:(

Back