• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P den parfüm önerisi?

Henüz gitme fırsatım olmadı.Haftaya gitmeyi düşünüyorum o zamana kadar bi kaç isim daha alayım :)

Son düzenleme:
Henüz gitme fırsatım olmadı.Haftaya gitmeyi düşünüyorum o zamana kadar bi kaç isim daha alayım :)

o zaman dkny be delicious GOLDEN, gucci flora ve Issey miyake ye bak. DPde nasıl bilmem ama benim şuan yaz için kullandığım parfümler bunlar. Sabun kokusu arıyorsan da Bvlgari blue (açık mavi olan değil) yorumlarınıda bakabilirsin miss gibi sabun kokar :34: ama bu kokuyu sıktığın gibi alamıyorsun

Dpye cuma günü gidiyorum ama ben size daha önce denediğim ve bana uymayan parfümleri söyleyeyim.Öncelikle daha önce M7 kullandığımı söylemiştim chep and chic.Anneme geçen gün ondan aldırdım yine.Saf sabun kokuyo o yüzden memnunum bu kokudan.
*N1 noa = herkes çok beğenmiş çok yumuşak bi koku demiş ama bende bu şekilde durmadı.Daha doğrusu o kremsi yapıya gelene kadar çok süre geçti ve parfüm kokusu gelmiyodu bile.yumuşayana kadar sırf alkol koktu.
*B8 bvlgari blv= maalesef orjinali gibi sabun kokusu yok dpdekinde.saçma bişey olmuş tavsiye etmem yani.Baharat gibiydi sanki
*C2 carolina herrera 212(klasik) = evet yumuşak bi koku yazlık ama hiç kalıcı değil.onun dışında güzeldi
*C30 calvin klein in2u=ilk sıktığında güzeldi ama çok turunçgil kokuyo sonradan.
*B3 bvlgari klasik=ağır bir parfüm.yaz için kesinlikle değil.kışın bile 2 fıs bu kadar.
*G9 Absolutely Givenchy=Bi arkadaşımda görmüştüm onda çok hoş kokuyo.hafif meyveli fresh bi koku.rahatsız etmiyo.ben blackpointte denedim orda çok kötüydü.dp de tekrar denemeyi düşünüyorum.
*P11 pure poison=orjinaline benzemiyo kötü yapmışlar kokuyu.kolonya gibi.
*D7 dupont= bi 15-20 dk sonra pudramsı sabunumsu yumuşak bi koku çıkıyo ama hafif bi parfüm diyemicem.hoştu bi ara almayı düşünüyorum.
*D5 dolce&gabbana =Tam hatırlamıyorum ama hoş bi kokuydu hafifti maalesef bu da kalıcı değil.bunu tekrar denicem bi ara.
*A20 armani code= yazlık bi koku yine fresh ama içindeki bir şey rahatsız etti beni bi keskinlik var turunçgil gibiydi sanırım.
*C11 clinique happy=bu da fresh bi koku yine aynı şekilde bir özelliği yok sevemedim.
*D1 davidoff cool water= güzel bi koku.çok fresh limon gibi.O freshlik fazla gelebiliyo.
*D19 davidoff echo=meyveli hafif bi koku yazlık genelde beğenilir ben de sevmiştim.alkol kokusu yoktu ve kolonya gibi de değildi.
daha bir sürü denediğim,aldığım parfüm var aklıma gelmiyor şimdilik.şunu farkettim hafif parfümleri yapamıyorlar çok.Çoğu birbirine benziyo çoğu bekleyince aynı kokuya dönüşüyo sanki.özellikle fresh olanların çoğu tam bir limon kolonyası ya da alkol kokuyo.Daha çok şekerli kokuları seviyorsanız,çok hafif kokuları tercih etmiyorsanız açık parfüm konusunda daha şanslısınız. :14:

Son düzenleme:
noa ...absolıd...naomi camphell...burbery clasıc...lancome hıpnoz...ralph lauran ralph....organza....ck euphoria...armani idol...hepsını kullandım hepsıde cok guzel....

Yok dp yok bilmem ne hepsi paratuzağı ne kalıcılığı var ne de orjinalden aldığım zevki veriyor . Rumeli caddesi remzi kitapevinin yanında sezi butik parfüm var fiyatları dp ile aynı ama kaliteee bambaşkaaaaa harika zaten size şunu öneriyorlar, orjinalini test edip daha sonra bizden almaya gelin hem orjinal kokusunu tanıyım hemde bizimle arasındaki kalıcılığı test edin. Dp bunu söyleyemez çünkü fabrika gibi bağlamışlar suratlar bi karış insan kandırmacaları. Sezi parfümün kalitesini birde şurdan anlıyorsunuz yeni çıkan ne varsa hemen orda bulabiliyorsunuz ben chloe love kullanıyorum . Esansları bu dandik markalar gibi yerli değil gerçekten fransadan getirtmişler tesadüf ordayken bayan bana faturasını gösterdi şok oldum ve ayrıca hedi içinde hem eğlenceli bir ortamda sevdiğiniz insanın ruh haline kadar çözüp parfüm satın alabiliyorsunuz:3::3::3::49::49::21::21: Yapmanız gereken tek şey şu önce orjinal parfümcüye gidip istediğiniz kokuyu kolunuza sıkın sonra sezi parfümden sıktırın sonrada dp gibi bi parfümcüden ve tam 1 güüün bekleyin kızlar sonuç sezi olunca orjinali bile gözünüzden düşecek :))))

Yok dp yok bilmem ne hepsi paratuzağı ne kalıcılığı var ne de orjinalden aldığım zevki veriyor . Rumeli caddesi remzi kitapevinin yanında sezi butik parfüm var fiyatları dp ile aynı ama kaliteee bambaşkaaaaa harika zaten size şunu öneriyorlar, orjinalini test edip daha sonra bizden almaya gelin hem orjinal kokusunu tanıyım hemde bizimle arasındaki kalıcılığı test edin. Dp bunu söyleyemez çünkü fabrika gibi bağlamışlar suratlar bi karış insan kandırmacaları. Sezi parfümün kalitesini birde şurdan anlıyorsunuz yeni çıkan ne varsa hemen orda bulabiliyorsunuz ben chloe love kullanıyorum . Esansları bu dandik markalar gibi yerli değil gerçekten fransadan getirtmişler tesadüf ordayken bayan bana faturasını gösterdi şok oldum ve ayrıca hedi içinde hem eğlenceli bir ortamda sevdiğiniz insanın ruh haline kadar çözüp parfüm satın alabiliyorsunuz:3::3::3::49::49::21::21: Yapmanız gereken tek şey şu önce orjinal parfümcüye gidip istediğiniz kokuyu kolunuza sıkın sonra sezi parfümden sıktırın sonrada dp gibi bi parfümcüden ve tam 1 güüün bekleyin kızlar sonuç sezi olunca orjinali bile gözünüzden düşecek :))))

Bu kadar reklam yaptığın yeter. :27:
Her konuya aynı mesaj. :D

N1 çok hafif ama şişeyi boca etmen lazım kokuyu kalıcı tutabilmek için
N3 naomi campell ben beğenmedim fazla çiçeksi
G9 namı diğer bihter parfümü ama bargellodan aldım çok ağır dp nin gideri var yani
P9 premier jude hala onu kullanıyorum ya çok güzel kokuyor ya da ilk çok güzel bulduğum bi kızda kokladığım için olumlu etki yarattı .)
malum herşeyimiz unutulur kokumuz asla!

Hayır yani D&P nin esanslarının yerli olduğunuda nerden çıkardınız onu anlamadım ben?

Lempicka nasıl bir koku bilginiz var mı, Lift kullandım daha önce seviyorum da ama Lempicka yı da merak ediyorum..
Vallahi canım açıkcası ben ne lempikayı seviyorum nede lifti lempika kurabiye gibi pasta gibi kokuyo biraz itici geliyo bana :100:

Back