Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yaz için parfüm arıyorum.Baharat şeker kokularından hoşlanmıyorum. Sabun,pudra,şampuan gibi böyle temizlik hissi veren parfüm istiyorum.noa nın ismini çok duydum ama hiç gitmedi bu koku bana yakışana çok yakışıyo kötü durdu bende.daha önce kullandığım g6 glow m7 cheap and chic ve r10 ralph lauren ralph bana sabunumsu,temiz gelmiştir.Başka önerisi olan var mı?
kızlar d&p de angel orjinaline benziyor mu bir de güzel mi çok merak ediyorum almayı düşünüyorum ama kimi yorumlarda çok ağır demişler kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum kızlar:)
arkadaşlar bugün dp den lolita lift aldım. çok güzel kokuyor. kalıcılığı da çok iyi
çok abartıldığı kadar güzel değil, nasıl bi koku olduğunu bile çözemiyorsunuz kolanya mı, parfüm mü belli belirsiz ????
Kızlar yaz için parfüm arıyorum.Baharat şeker kokularından hoşlanmıyorum. Sabun,pudra,şampuan gibi böyle temizlik hissi veren parfüm istiyorum.noa nın ismini çok duydum ama hiç gitmedi bu koku bana yakışana çok yakışıyo kötü durdu bende.daha önce kullandığım g6 glow m7 cheap and chic ve r10 ralph lauren ralph bana sabunumsu,temiz gelmiştir.Başka önerisi olan var mı?
merhaba arkadaslar ben de d&p den kullaniyorum ve memnunum. haftaya sevgilim geliyor ve ona guzel kokmak istiyorum. ben daha yeni armani she aldim cok guzel gunluk bi koku klasik bi koku o yuzden ben daha ozel bi koku istiyorum. 19 yasindayim sevgilim de oyle ve aslan burcudur cok romantik kibar bi erkektir ama kizarsa aslan gibi de kukrer :) neyse iste onun begenebilecegi bi koku istiyorum. bu arada ben esmerim ve ne sicakta bayan ne de sogukta ucan bi parfum olsun cunku onumuz sonbahar ve sicak soguk havalar degisiyo :/ kolaylik olsun die hoslandigim bikac parfum var yazicam tavsiye bekliyorum :)
tommy girl
ck euphoria
escada magnetism
miss dior cherie
britney spears fantasy
chopard wish