• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P den parfüm önerisi?

Lempickayı kokladım ama bana hiç kurabiye , pasta kokusu gelmedi hatta kokuyu bile tam olarak alamadım, hayal kırıklığı yaşadım ben baya buram buram mis gibi kurabiye kokusu bekliyodum. alternatif olarak angel,candy ve lacost touch of pink i kokladım. Angel dan da hiç bi koku alamadım, anlaşılmıyo. Lacostun kokusu gayet hoştu bariz olarak Avon un Simple Because kokusunun aynısıydı nerdeyse. Sonuç olarak Candy aldım şeker şeker.

kızlar d&p de angel orjinaline benziyor mu bir de güzel mi çok merak ediyorum almayı düşünüyorum ama kimi yorumlarda çok ağır demişler kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum kızlar:)

Kızlar yaz için parfüm arıyorum.Baharat şeker kokularından hoşlanmıyorum. Sabun,pudra,şampuan gibi böyle temizlik hissi veren parfüm istiyorum.noa nın ismini çok duydum ama hiç gitmedi bu koku bana yakışana çok yakışıyo kötü durdu bende.daha önce kullandığım g6 glow m7 cheap and chic ve r10 ralph lauren ralph bana sabunumsu,temiz gelmiştir.Başka önerisi olan var mı?

aynı konuyu açacaktım bana da şöyle temizlik kokan sabunumsu bir parfüm gerekli.
senin fikirlerinden de yararlanayım

212 klasik,azzaro twin,true love,dupont pour femme,chloe see by chloe sabunumsu ve şampuanımsı diye biliyorum. dpde 212 ve dupont var. ben tekirdağdan bi açık parfümcüden dove parfüm aldım hatta almak ne stokladım resmen. izmirde yok maalesef. izmir alsancakta tropik diye bi parfümcüden alıyodum dove yu bozdu sonradan. sonra burayı buldum.

lacoste pour femme, dkny be delicious, gucci rush rush2 d&pde bu parfumlerden hangilerinin kokusu orjinaline uygun ve kalicidir? yada bana daha baska hafiff ama kalici kokular tavsiye edeck birileru var mi?

ben parfümeri de çalışıyorum hypnotic poison, burberry, lolita, lacoste touch pink, CK, 212 sexy, armani she, escada collection, sexy graffiti, bunlar en iddialı kokulardır tavsiye ederim:) özellikle hypnotic poison ve lacoste :114:

hypnotıc çok ağır bi koku baş ağrısı yapabilen cinsten, en azından bende öyleydi. Kullanamadan verdim çünkü hakikaten baş ağrıyor. Angel ı koklamıştım ama nasıl bi koku olduğunu anlayamadım değişik, yani nasıl bi koku olduğunu çözemiyorsunuz. Hele lempickha nın övüldüğü kadar güzel bir koku olmadığını gördüm denilen gibi kurabiye, pasta kokusu değildi maalesef. Candy tereddütsüz şekerli koku, Lacost touch of pink te çok güzel bi kokuydu hem şekerli gibi ama ferah tatlı.

kızlar d&p de angel orjinaline benziyor mu bir de güzel mi çok merak ediyorum almayı düşünüyorum ama kimi yorumlarda çok ağır demişler kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum kızlar:)

çok abartıldığı kadar güzel değil, nasıl bi koku olduğunu bile çözemiyorsunuz kolanya mı, parfüm mü belli belirsiz ????

çok abartıldığı kadar güzel değil, nasıl bi koku olduğunu bile çözemiyorsunuz kolanya mı, parfüm mü belli belirsiz ????

teşekkür ederim canım dün başka bir açık parfümeride denedim ilk önce çok ağır ve çok kötüydü kokusu almadım ama eve gelince kokusu çok güzel oldu yine de kullanamam angel ı ilk o kadar berbat oluşu çok kötü

Kızlar yaz için parfüm arıyorum.Baharat şeker kokularından hoşlanmıyorum. Sabun,pudra,şampuan gibi böyle temizlik hissi veren parfüm istiyorum.noa nın ismini çok duydum ama hiç gitmedi bu koku bana yakışana çok yakışıyo kötü durdu bende.daha önce kullandığım g6 glow m7 cheap and chic ve r10 ralph lauren ralph bana sabunumsu,temiz gelmiştir.Başka önerisi olan var mı?

konu sahibine o kadar parfüm önerdik acaba tecrübelerini bizimle paylaşabilir misisn hangilerini deneden nelerden memnun kaldın.. Tavsiyeler boşa gitmemiştir umarım :9:

merhaba arkadaslar ben de d&p den kullaniyorum ve memnunum. haftaya sevgilim geliyor ve ona guzel kokmak istiyorum. ben daha yeni armani she aldim cok guzel gunluk bi koku klasik bi koku o yuzden ben daha ozel bi koku istiyorum. 19 yasindayim sevgilim de oyle ve aslan burcudur cok romantik kibar bi erkektir ama kizarsa aslan gibi de kukrer :) neyse iste onun begenebilecegi bi koku istiyorum. bu arada ben esmerim ve ne sicakta bayan ne de sogukta ucan bi parfum olsun cunku onumuz sonbahar ve sicak soguk havalar degisiyo :/ kolaylik olsun die hoslandigim bikac parfum var yazicam tavsiye bekliyorum :)

tommy girl
ck euphoria
escada magnetism
miss dior cherie
britney spears fantasy
chopard wish

merhaba arkadaslar ben de d&p den kullaniyorum ve memnunum. haftaya sevgilim geliyor ve ona guzel kokmak istiyorum. ben daha yeni armani she aldim cok guzel gunluk bi koku klasik bi koku o yuzden ben daha ozel bi koku istiyorum. 19 yasindayim sevgilim de oyle ve aslan burcudur cok romantik kibar bi erkektir ama kizarsa aslan gibi de kukrer :) neyse iste onun begenebilecegi bi koku istiyorum. bu arada ben esmerim ve ne sicakta bayan ne de sogukta ucan bi parfum olsun cunku onumuz sonbahar ve sicak soguk havalar degisiyo :/ kolaylik olsun die hoslandigim bikac parfum var yazicam tavsiye bekliyorum :)

tommy girl
ck euphoria
escada magnetism
miss dior cherie
britney spears fantasy
chopard wish

Naomi Campbell'ı muhakkak denemelisin o zaman.
Buram buram kokan bir parfüm.
Erkekler de bayılıyor.
Bu mevsimde de harika olur üstelik.
Kodu N3.

Back
X