ay hiç bilemedim :)
ya çok saçma anlattım farkındayımama dediğim gibi, bileceklerin ya da tahmin edeceklerin çıkacağını düşünüyorum/umuyorum.
peki night nasıl? tarif edebilir misin?Armani Night'ı dene.
Çok güzel, misler gibi bence.
D&p çok güzel yapmış. Her açık parfümeride güzel kokmuyor armani night.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-parfumleri/259541-almanya-parfum.html
bak biri böyle bi konu açmış13.sayfada mı ne bi arkadaş '' parfüme gelince bu güne kadar almanya koku dediğim zamanlarda en sık karşılaştığım isimler; bruno banane, dior addict, dior dune ve canel chance
bu isimler daha çok söylendi bunları deneyip kararımı vericem inşallah'' demiş. dp de bildiğim kadarıyla dune,chance,addict var.
ne kadar teşekkür etsem azdır, çok çok teşekkürler. hemen not alıyorum bir de o sayfaya bakıyorum.
başka önerisi olan yok mu yahu?
ben de bir koku sormak istiyorum, hani böyle özellikle almanyadan gelenlerin getirdiği bir koku var, marka farklı farklı olabiliyor ama ortak olan bir koku var. garip bir anlatım oldu bu farkındayım ama almanyadan vs den parfüm getirenlerin tanıdıkları anlamıştır ne demek istediğimi diye umuyorum.
bana işte o kokunun d&p versiyonu lazım.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-parfumleri/259541-almanya-parfum.html
bak biri böyle bi konu açmış13.sayfada mı ne bi arkadaş '' parfüme gelince bu güne kadar almanya koku dediğim zamanlarda en sık karşılaştığım isimler; bruno banane, dior addict, dior dune ve canel chance
bu isimler daha çok söylendi bunları deneyip kararımı vericem inşallah'' demiş. dp de bildiğim kadarıyla dune,chance,addict var.
teşekkür ederim denicem :) hugo boss nasıl acaba? H2 kodu.bilen var mı?
Basit bir koku bence, söylemeyi unuttum DP de kod:I3 e bak bide canım yaz için iyi gider arkadaşım kullanıyordu, alkol kokusunu çok fazla hissetmezsin temiz saf bir koku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?