• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P den parfüm önerisi?

nlysglk

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
132
21
298
İzmir
Kızlar yaz için parfüm arıyorum.Baharat şeker kokularından hoşlanmıyorum. Sabun,pudra,şampuan gibi böyle temizlik hissi veren parfüm istiyorum.noa nın ismini çok duydum ama hiç gitmedi bu koku bana yakışana çok yakışıyo kötü durdu bende.daha önce kullandığım g6 glow m7 cheap and chic ve r10 ralph lauren ralph bana sabunumsu,temiz gelmiştir.Başka önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
ben de bir koku sormak istiyorum, hani böyle özellikle almanyadan gelenlerin getirdiği bir koku var, marka farklı farklı olabiliyor ama ortak olan bir koku var. garip bir anlatım oldu bu farkındayım ama almanyadan vs den parfüm getirenlerin tanıdıkları anlamıştır ne demek istediğimi diye umuyorum.

bana işte o kokunun d&p versiyonu lazım.

Armani Night'ı dene.
Çok güzel, misler gibi bence.
D&p çok güzel yapmış. Her açık parfümeride güzel kokmuyor armani night.

ya çok saçma anlattım farkındayım :1: ama dediğim gibi, bileceklerin ya da tahmin edeceklerin çıkacağını düşünüyorum/umuyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-parfumleri/259541-almanya-parfum.html
bak biri böyle bi konu açmış :D 13.sayfada mı ne bi arkadaş '' parfüme gelince bu güne kadar almanya koku dediğim zamanlarda en sık karşılaştığım isimler; bruno banane, dior addict, dior dune ve canel chance
bu isimler daha çok söylendi bunları deneyip kararımı vericem inşallah'' demiş. dp de bildiğim kadarıyla dune,chance,addict var.

bak biri böyle bi konu açmış :D 13.sayfada mı ne bi arkadaş '' parfüme gelince bu güne kadar almanya koku dediğim zamanlarda en sık karşılaştığım isimler; bruno banane, dior addict, dior dune ve canel chance
bu isimler daha çok söylendi bunları deneyip kararımı vericem inşallah'' demiş. dp de bildiğim kadarıyla dune,chance,addict var.

ne kadar teşekkür etsem azdır, çok çok teşekkürler. hemen not alıyorum bir de o sayfaya bakıyorum. :16:

başka önerisi olan yok mu yahu?

Canım açık, sahte parfüm alma derim biliyorsun ki açık parfümlerin çoğun kanserojen maddeler içeriyor. Sağlığını tehlikeye atmaya hiç gerek yok hele de bu yaz günlerinde yapış yapış alkol kokma. Orijinal parfüm içinde paran yetmeyebilir tester alabilirsin hem daha uygun hem daha kalıcı oluyorlar. Ama illa DP alıcam diyorsan orijinaline en yakın koku chanel chance diyebilirim, Dkny be delicious ta deneyebilirsin, kalıcılığı biraz orijinalinden farklı ama idare eder. Başkada hiçbirine bakma derim :6:

ben de bir koku sormak istiyorum, hani böyle özellikle almanyadan gelenlerin getirdiği bir koku var, marka farklı farklı olabiliyor ama ortak olan bir koku var. garip bir anlatım oldu bu farkındayım ama almanyadan vs den parfüm getirenlerin tanıdıkları anlamıştır ne demek istediğimi diye umuyorum.

bana işte o kokunun d&p versiyonu lazım.

Canım ben de Alman parfümü dolu, kuzenim sağolsun her gelişinde 5 6 tane getiriyor (hasta olduğumu bildiği için) Çok kalıcı olduklarını söleyemem ama temiz, sabunsu tam istediğin gibi olan birtane var aralarında genelde herkes bunu beğenir Alamn markası ve Almanlara has bir koku içerir. İlla bunu istiyorum diyorsan yabancı online sitelerden alabilirsin. Ebay . c o m veya amazon. c o m da mesela. Kargo ücretinin dahil olmasına dikkat et çok pahalı bir parfüm değil diye biliyorum 30-40 tl civarıdır. Bende 30mliği var

$51077_Bruno-Banani-33012_xxl.jpg

Dediğim gibi DP de chanel güzel bruno banane tam senin sevebileceğin bir parfüm dior addicte gelince çok çok ama çoook ağır bir parfüm aşırı baharatlı yani benim hayatımda kokladığım daha doğrusu koklayamadığım en ağır parfümlerden biri. Orijinalini alıp geri göndermiştim kışın bile çok ağır, yazın hiç tavsiye etmem.

Dior hypnotic poison -bunu sakın d&p den alma mesela.Ben yıllardır çulsuz olduğum zamanlarda bir alternatif olarak d&p den alırım parfümleri ve şimdiye kadar hiç kötü bir taklitle karşılaşmadım ta ki..hypnotic poison alana kadar.....rakı gibi kokuyor :37:

miss dior cherry aldım en son,kodu d10 ,mis gibi çiçek kokuyor:21:

Basit bir koku bence, söylemeyi unuttum DP de kod:I3 e bak bide canım yaz için iyi gider arkadaşım kullanıyordu, alkol kokusunu çok fazla hissetmezsin temiz saf bir koku:34:

o var şuan :D kullanıyorum arada.Ama bu da fazla mı fresh geliyo nedir alışamadım bi. küçük aldım bitsin diye sıkıyorum işte.ya yıllarca glow kullandım hala onu kullanıyorum biraz ona benzer bi şey arıyorum.noa yı dp de hiç sevmemiştim ama blackpoint te beğendim.Hatta parfümleri daha güzel geldi bana.

Back