- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #1.141
kızlaar d&p den calvin klaın european denyen varmı kalıcı mı?
kızlaar d&p den calvin klaın european denyen varmı kalıcı mı?
Dün DP den hypnotic Poison aldım. Akşam yatarken tenime sıktım. Sabah kalktım hala buram buram kokuyorum. Ten kokumla karışınca daha faklı ve güsel bi koku oldu. Forumlarda ağır bi koku olduğunu okudum ama hiçde ağır kokmuyor. mis mis
Ya kızlar bide Cacharel'in Noa adlı parfümünü denedim. İlk sıktığımda kolonya gibi bu ne dedim. Ama eve geldiğimde çok güzel kokuyodu. Hafif pudralı ve çiçeksi bi koku.. Bebek gibide kokuyo ve kalıcı çıktı.
Kullanan var mı bu kokuyu??
Dün DP den hypnotic Poison aldım. Akşam yatarken tenime sıktım. Sabah kalktım hala buram buram kokuyorum. Ten kokumla karışınca daha faklı ve güsel bi koku oldu. Forumlarda ağır bi koku olduğunu okudum ama hiçde ağır kokmuyor. mis mis
:sm_cool: bende bayılırım poıson a inan vazgeçemiceksin ağır falan diyorlar okuduğumda gerçekten çok şaşırdım tenle bütünleşince çok güzel bir hal alıyor.ben senelerdir kışları hep bu kokuyu kullanırım herkesde sorar.ayrıca D&P ninki de son derece kalıcı. ben kışlık bir kazağımı yıkamadan kaldırdım inan tekrar çıkardığımda hala koku yeni sıkmışım gibiydialkisalkisalkis
light blue yu denedin mi? dp den yaz için kullandığın parfümler varsa isimleri ni yazarmısın
slm kızlar...dp den parfüm alıcam ama önce size danışmak istedim... hypnose ve ck europhia dp de orjinallerine benziyor mu? bide bahar yaz ayları için ağır mı sizce bu parfümler?
canım bende özledim zemuszemuscanlarımmm ben geldimmmm yeni parfüm deneyemedgm için hiç gelemdim forumaa cok ozledim siziii:):) likarbam filixim cok opuyorumm sizleriiopuyorumnanaktan hypnotic sevenler cemden alsın derim ben d&p nin belkide en alkol kokan parfümü cem parfümeri daha gercege yakın yapıyo..miss dior cherrie de guzel dp de bebişler çilek kokusu arayanlaraa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?