- Konu Sahibi ladymarmalade
Kızlar aranızda bu parfümü kullanan var mı nasıl bir koku yaz için nasıl gider kullandıgınızda ne gibi tepkiler aldınızzzzzzzzzzz????

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çooooooooooooooooooook muhteşem tam yazlık süperdir.Beyaz gül kokar sonrasında bayılıyorum ben.![]()
valla dah dün birkaç parfüm kokladım almak için. listemin en başındaki parfümdü:)) Ben beğendim hafif limonumsu kokuyor ama ben beğendim, şekerli değil. Zira şekerli kokular başımı ağrıtır.
birde Marc Jacobs un daisy sini kokladım,pembe olanı, onu da beğendim. hafif kokular bunlar, çok kalıcı değiller. birde Valentino var,onuda testerledim:) koluma en az sekiz tane değişik parfüm denedim. en kalıcısı Valentino idi.
hepsi yazlık kokular.
Teşekkür ederim canım geçen yaz in2u ve orange kullandım bunu gidip alıcam o zaman hemen :)) biraz erkeksi kokuyor deniliyo ondan tereddüt etmiştim ben. :)
Aynen şekerli kokulara tahammül edemiyorum cogunlukla meyveli kullanıyorum ben :).Peki limon kokusu keskin mi geliyor yani erkeksi mi biraz?
erkeksi kokmuyor.Erkeklerinde beğendiği bır parfüm güven bana:) iltifatlar alınca gülersin yahu:))
Canım denedim aslında cok begendim ama almadım tereddütte kaldım biraz keskin geldi kokusu ne biliyimonun yerine moschino i love love aldım ama yine aklımda kaldı o da
![]()
bu kokuyu denemiştim önce bana ralph lauren ralph'i hatırlattı yoğun limonuyla. sonra ortaya çıkan gül kokusu, gül severler için harika ama benim gibi nefret edenler için dayanılmaz. yoğun gül yerine başka çiçeklerle harmanlansaymış fena bir koku olmazmış..