• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cytotec

4 çocuk doğurmaktan zor değildir ya kürtaj,neyinden korkuyosun?

Gerçekten 4 çocuk var mı bakalım. Allah akıl fikir versin.

Merhabalar ben yeni bir.aylik hamileyim hamileyim 5 çocuğuma durumum olmadığı için 4 taneye zor bakiyom kazayla oldu o.yuzden düşürmek istiyorum çok zor ama mecburum Allah affetsin. Cytotec bi olac.varmis int baktım da kimi memnun kimi deyil o nu alırsam nasıl kullanıcam yan etkileri nedir birde ilacı kullanıp kanamam olduktan sonra doktora gidip kürtaj olmam sartmi ben korkuyom kürtajdan msjimi okuyan hemen cevap yazsın ltf bekliyorum
Türkçe yazamiyorsun ama güya reklam mı yapiyorsun parlak tencere tavalar :27:

Merhabalar ben yeni bir.aylik hamileyim hamileyim 5 çocuğuma durumum olmadığı için 4 taneye zor bakiyom kazayla oldu o.yuzden düşürmek istiyorum çok zor ama mecburum Allah affetsin. Cytotec bi olac.varmis int baktım da kimi memnun kimi deyil o nu alırsam nasıl kullanıcam yan etkileri nedir birde ilacı kullanıp kanamam olduktan sonra doktora gidip kürtaj olmam sartmi ben korkuyom kürtajdan msjimi okuyan hemen cevap yazsın ltf bekliyorum
Sizin gibi insanların ben😡
se viş mee yee cekk siinn
Bukadar zor değil
yazacak cok sey varda onun vicdan azabı size yeter zaten.

Başınıza buyruk bu şekilde bu ilacı alamazsınız riskleri var bunu göz önünde bulundurun.

Peki ne yapmam lazım bi akıl verin ben istiyomuyum böyle olsun çaresizlikten allahta biliyo keyfimden yapmıyor yani 5 cocuk bu zamanda

Peki ne yapmam lazım bi akıl verin ben istiyomuyum böyle olsun çaresizlikten allahta biliyo keyfimden yapmıyor yani 5 cocuk bu zamanda
İki üç önlemle korunsanız mesela? Bunu da biz mi söyleyelim? Bu zamanda 4 çocuk da az değil ona kalırsa.

Back