Rahimin bu kadar problemli ise canım benim yücel hocaya git..rahim le ilgili çok uzman ameliyattada histereskopide de değişik teknikleri varmış bu adamın..istanbuldan bir kez muayene olup kiy parana derim..brüksel tüp bebek merkezi..istanbul şişli de..mesela izmirde bazi doktorlar histereskopi yapmadan tüp bebek yapıyorlarmış tabiki başarısızlık sonucu..yücel hoca gider gitmez en basta bana herşeyi yaptırdi hsg histereskopi genetik inceleme..hatta bize eşimle para yontmak gibi geldi ama değil mis mutlaka onları sonradan yaptiriyorlarmis doktorlar başarısız olunca rahime bakalım diyorlarmis..yücel hoca bana belki rahminde problem var niye boşuna tüp bebek yapayım ki kürtajla tıkanabilir rahim incelebilir rahim içini görmeden yapmam demişti..rahim de kalınlaşma nasıl çok kürtaj olunca da rahim duvarları inceldiği için bebek tutunamiyormus..genetik te kromozomlarda sıkıntı mi var..sadece pihtilasmamami..bana aizemer ilacı verdi beyinden gelen pıhtılaşmayı önlemek için kalp atışlarına kadar da onu kullandık..ikizlerim tüp canm 4 ay kanamam oldu şakır şakır tıpkı suankı durumun gıbı ha dustu ha dusecek 1 ay temız gezdım 20 haftalkken erken dogm basladı bebegın bırı vajinaya dusmus 1 hafta dogum sancı cektm hastande mudahele etmedıler yasadıkları ıcın en son sondadan enfeksıyon kaptm havale gecırıyordm doguma aldılar 21 haftalk erken dogm ikiside sadece 5 dakıka yasadı ardnda hıstereskopı oldu rahım boynu kısa agzı genıs ustden basık aama mudaheleye gerek yok dedı etmemıs mudahele ardndan baska doktora gıttm o baktı edelım dedı hıstereskopıyle rahım acıldı basıklık duzeltıldı suan o doktorla tedavıyı dusunuyorm sen hangı merkezde tedavı gördn doktorn kımdı canm moral bozma bende senle aynı durumdaym gebe kalmam skntı kaldm devamı sıkıntı hep sıkntı yanı okadar ımrenıyormkı saglklı gebelk yasayp doguranlara 8 dusugum var bnm dıle kolay bırdunya test yaptrdm maddı durm yok ve suan en az 10bn lazm tek tedavıme allah emeklerını yemesn arkadasm