cok sagol canım cevapların ıcın :)
rica ederim cnm.. aklına ne gelirse sormaktan çekinme lütfen.. seve seve yanıtlarım.. iyi geceler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok sagol canım cevapların ıcın :)
rica ederim cnm.. aklına ne gelirse sormaktan çekinme lütfen.. seve seve yanıtlarım.. iyi geceler :)
Öylemi biliyorsun..Yanlış biliyorsun o zaman..Kas altı ameliyatında Kas altına nasıl koyuluyor peki protez????Gögüs kafesinin altınamı koyuluyor Yanlış cevap..yanlış yorum...
kim sormuştu hatırlayamadım ama damla değil yuvarlakmış hususi gittim sordum dktoruma (= salı günü enn enn yakın arkadaşım da benim doktoruma ameliyat olacak. onun da deneyimlerini yaşadıklarını paylaşabilirim dilerseniz. Hatta ameliyat öncesi hazırlıklar vs ve ameliyat sonrası için fotoğrafçılık yapacağım arkadaşıma. ay yeniden aynı heyecanı yaşamak ne güzel.. bana 260 takıldı, ona 300 takılacak. ilk duyduğumuzda gözlerimiz fırladı yerinden
Bandajlarının zamkını sıcak,sabunlu su ile ıslatılmış bebe lifleri ile silmeyi dene,bana etkili olmuştu.Evet hızlı banyo yapman şart,bende öyle yapıyordum.Şimdi doktorum kaplıcaya gitmeme izin verdi..YAŞASIN.. Bütün kirlerimi hamamda kese yaptırarak çıkarıcam ve sıcak havuzda yüzücem ..Meme ucundan hiçbir iz kalmadı,resim ekliyorum şimdi,arkadaş olarakda ekliyorum seni,resmime bakabilirsin...
kızlar neden hızlı hızlı banyo yapmak gerekiyormuş??? :44: ne kadar süre bööle devam etmesi gerekiyor?
ayh ben de çabuk çabuk banyo yapmak istiyorum darısı bize inşaallah çok geçmiş olsun hayırlı olsun cicişlerin de canım
canım merhaba çok geçmiş olsun.benm de 9.günüm.kas altı oldum bende.meme altı kesisinden.orada bandajlar var sadece.sana sorum sen izler için krem kullanmaya başladınmı?doktorun bununla ilgili birşey söyledimi?? teşekkür ederim şimdiden:80:
oiiyyy saol tatlımmm.. şu 1 ay bitsin... doktorum OK desin.. hamama gidip kırklanıcam vallaha deli olucam yaaaa ıslak mendillerle siline siline bir hal oldum bebek poposu gibi kokuyorumm
Kısa süreli banyo olmasını şart koştu doktor. Sebebini hiç sormadım inan ki. Ama zaten 5dk dan fazla kalamıyorsun banyoda ilkinde.. ikinci banyomda 10dk kaldım.. annem saçlarımı yıkarken ben bebe şampuanı ve bebek lifi ile vücudumu yıkadım. anca öyle yoksa fenalık geliyor zaten. 11 mayısta kontrole gideceğim yeniden ve o zamana kadar (1 ay dolmuş oluyor) sporcu sütyeni kullanmak zorundayım. banyo da ilk bir ay için böyle. zırt pırt banyo yapamıyorum mesela. belki dikişlerle alakası vardır. belki sıcak suyun kaslara bir etkisi vardır hiç bilmiyorum.. şunun şurasında 12 gün daha böyle.. sonra su kuşu gibi olmak istiyorum
oiiyyy saol tatlımmm.. şu 1 ay bitsin... doktorum OK desin.. hamama gidip kırklanıcam vallaha deli olucam yaaaa ıslak mendillerle siline siline bir hal oldum bebek poposu gibi kokuyorumm