• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cynder Meme Estetiği Ameliyatı

ohooo o kıyafet deneme olayları için bekler miyim sanıyorsun.. eve gelir gelmez daha oturmadan dolaba saldırdım bikiniler elbiseler bluzlar hepsini denemek istedim ama sadece 5-6 parça denedim sonra bi bıçaklanma gibi ağrı yiyince "dur kızım bi kendine gel" dedim :D bir de 3.günümde buzdolabının üstünden taa arkadan koca kavanozu indirdim uzanarak hiçbişi olmadı... 15 dakika sonra koltuk altımdan doğum yapacağım sandım öyle acıdı canım :D aman kızlar gözünüzü seveyim lohusalıymış gibi yatıyorum ben şimdi size de yatın dinlenin bol bol keyfine bakın :D
ayyy sana inanamıyorum aynı benim yaptığım hataları yapmışsın benim gögüsüme acı saplandı kıyafet denerken,kıyafetin içinde kaldım,annem çıkardı..sonra yine devam ettim öyle bir acı girdi ki o zaman ağladım acıdan sonra body i kessti annem ama artı olan olmuştu..çok zorlamıştım kendimi ve sonraki günler topladım yaptığım şeyin meyvesini

ayyy sana inanamıyorum aynı benim yaptığım hataları yapmışsın benim gögüsüme acı saplandı kıyafet denerken,kıyafetin içinde kaldım,annem çıkardı..sonra yine devam ettim öyle bir acı girdi ki o zaman ağladım acıdan sonra body i kessti annem ama artı olan olmuştu..çok zorlamıştım kendimi ve sonraki günler topladım yaptığım şeyin meyvesini

göğsümden kaktüs saksıları çıktı sanki günlerce :D ama artık aldım dersimi günlerdir lohusa gibi yatağa yapışık yaşıyorum ::D ay çok mutluyum beeee :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
darısı isteyen ama beklemek durumunda olanların başına aaammiinn :nazar:

büyük ve hantal görüntü ben de sevmiyorum. doktorum kim peki? ben doktoruma sormustum "benim beden ölçülerime yakın 260cc taktıgınız bir hastanız varsa görebilir miyim fotografını" diye.. göstermişti.. tabi yüz filan görünmüyor asla. aa süpermiş demiştim. boyum 177 canım kilo 57..

cynder merhaba,260 cclerle bir fotografın var mı?ben 160 boy ve 52 kg ölçülerdeyim,290 cclerle geçirdiğim 9 ay burnumdan geldi,daha küçük ve kas altı istiyorum,yani dur bakalım dr ne diyecek....ama bin pişmanım,yürüyen meme diyorum kendime:))))ve gerekirse 3, ameliyata bile razıyım.arkadaşız ama profilinde fotograf göremiyorum,sakıncası yoksa bana son halini yollar mısın?sevgiler

cynder merhaba,260 cclerle bir fotografın var mı?ben 160 boy ve 52 kg ölçülerdeyim,290 cclerle geçirdiğim 9 ay burnumdan geldi,daha küçük ve kas altı istiyorum,yani dur bakalım dr ne diyecek....ama bin pişmanım,yürüyen meme diyorum kendime:))))ve gerekirse 3, ameliyata bile razıyım.arkadaşız ama profilinde fotograf göremiyorum,sakıncası yoksa bana son halini yollar mısın?sevgiler

Merhaba tatlım.. çok geçmiş olsun.. profilimde fotoğrafım yok, hoşlanmıyorum fotograf koymaktan bu konularda.. kusura bakma lutfen... doktorun kim bir de hangi şehirdesin?

Merhaba tatlım.. çok geçmiş olsun.. profilimde fotoğrafım yok, hoşlanmıyorum fotograf koymaktan bu konularda.. kusura bakma lutfen... doktorun kim bir de hangi şehirdesin?

İstanbuldayım,yeditepede oldum ameliyatı,o kadar memnun değilim ki bilmiyorum dr. ismi vermem doğru olacak mı?sen hangi şehrdesin?

İstanbuldayım,yeditepede oldum ameliyatı,o kadar memnun değilim ki bilmiyorum dr. ismi vermem doğru olacak mı?sen hangi şehrdesin?

tekrar cok cok gecmıs olsun tatlım. ben Antalya'dayım ama doktorum İstanbul'dan geliyor. Benim arkadaşlarım da ona gidecekler yaz sonunda. İstersen git madem istanbul'dasın... Nişantaşında muayenehanesi... Özelden mesaj atarım istersen.. Fikir edinmiş olursun en azından.. Doğallıktan yanadır Akın Bey...

tekrar cok cok gecmıs olsun tatlım. ben Antalya'dayım ama doktorum İstanbul'dan geliyor. Benim arkadaşlarım da ona gidecekler yaz sonunda. İstersen git madem istanbul'dasın... Nişantaşında muayenehanesi... Özelden mesaj atarım istersen.. Fikir edinmiş olursun en azından.. Doğallıktan yanadır Akın Bey...
Akın demiralay mı?bu ara bu ara birkaç kişiden duydum.sen memnunsun hiç problem yaşamadın değil mi?bir de aamelyat öncesi çalışmayı nasıl yapıyor akın bey?yani ölçü mü alıyor?daha öncekilerden örnek foto mu gösteriyor vs...o kadar yandı ki ağzım,bu defa yoğurdu üfleyerek yiteceğim:)))dr da yandı,ben de

Akın demiralay mı?bu ara bu ara birkaç kişiden duydum.sen memnunsun hiç problem yaşamadın değil mi?bir de aamelyat öncesi çalışmayı nasıl yapıyor akın bey?yani ölçü mü alıyor?daha öncekilerden örnek foto mu gösteriyor vs...o kadar yandı ki ağzım,bu defa yoğurdu üfleyerek yiteceğim:)))dr da yandı,ben de

Evet evet Akın Demiralay doktorum. kesinlikle sonuna kadar memnunum. hatta o kadar memnunum ki daha neremi yaptırsam diye bakıyorum :D etrafımda bissürü insan var Akın Bey'e meme estetiği yaptıran. büyütme küçültme toparlama dikleştirme hepsini biliyorum. Kişiye göre izliyor yöntemleri diye biliyorum. Ben foto göstermesini istedim ve gösterdi ve fotodakinden 1000 kat daha süper oldu inan ki.. Akın hoca söz konusu ise üflemene gerek yok.. randevunu al, git, gözünü kapat ve mutlu ol.. bu kadar net söylüyorum..:nazar: benim o kadar tedirginliğim vardı.. hiiiiçç gerek yokmus onca strese..

Tabii ki anlatırım..
*sırtı üstü yatmaya devam ama sırtım be boynum eskisi gibi tutulmuyor...
*yataktan çıkarken normalde yardım alıyordum ama artık gerek yok.. kendim doğrulabiliyorum ama birden bire kalkınca azcık bi sızlama oluyor 3-4 saniyelik..
*çok uzun süre oturamıyorum bi süre sonra kambur durmaya başlıyorum ve sırtım ağrıyor hafif hafif
*sertler hala ama şişlik neredeyse hiç kalmadı.. derim son derece gergin bunu hissediyorum...
* göğüs uçlarım genelde acıyor dokunduğumda
* göğsümde mesela yan tarafa dokunduğumda hissetmiyorum orayı ama 2 saat sonra tekrar dokunduğumda hissedebilyorum.. yani hissizlik dengesiz bir dağılım gösteriyor...
*drenleri olduğu yerler kapanıyor ve kaşınıyor sanırım kabuk bağlıyorlar
*çaydanlığı kaldırım da çay koyarken biraz ağrı yapıyor. dayanılmayacak kadar çok değil ama doktorum kesinlikle ağırlık kaldırmamamı söylediği için artık dikkat ediyorum.
ben 4. gün "ooo ben iyileştim artık beni kesseler acımaz" diyerek sırt çantamı aldım fotoğraf çekmeye çıktım.. çarşıya çıkıp alışverip yaptım.. arkadaşlarımla buluştum.. 2 gün o kadar kıpır kıpırdım ki "ooh ben iyileştim yahu" dedim.. ama o da ne.. 3. günde bir ağrı... bir şaftım kaydı anlatamam.. ertesi gün doktor randevum vardı bandajlarımı açtı. hersey yolundaymıs ama bu kadar ağrı çekmemin tek nedeni çok hareketli olmammış.. artık evde sürekli yatıyorum işim yoksa.. günde 2 tane cataflam ağrılarımı tamamen alıyor..
* mutfakta üst raflardan bişey alırken biraz zorlanıyorum uzanırken...
vee vee vee en fenası... şşşşööööyylee uyanınca geniiişşş geniş rahaaat rahat gerinirsiniz ya... ya da uykunuz geldiğinde ağzınızı yaya yaya esnersiniz ya.. işte onları yapamıyorum.. göğüs kafesimi çok gerdiği için garip hissediyorum..
*yerden bişey almak için eğilirken hamileler gibi eğiliyorum aksi halde sanki silikonlarım düşecekmiş gibi hissettiriyor :60: olabildiğince sakin hareketlerle az iş yapmaya bakıyorum.. okula giderken defter kitap götürmüyorum mesela sadece bir adet kalem öğrenci belgem anahtarım ve param.. cebime koyup gidiyorum yoksa akşama kalmadan kramp benzeri ağrılar giriyor.. doktorumla konustum hepsini.. dur bakalım daha yenisin bi 10-15 gün daha geçsin bişeyin kalmaz dedi.. sabırla ve heyecanla bekliyorum... lütfen sorunuz varsa sorun arkadaşlar. hiç üşenmem valla teker teker yazarım. çünkü ben de ameliyat olmadan önce çok merak ediyordum ama sormaya çekiniyordum.. lütfen sorun rahat olun.. bizbizeyiz dimi :)
muckkk herkeslere :71::103::119::126::124:

canım merhaba çok geçmiş olsun.benm de 9.günüm.kas altı oldum bende.meme altı kesisinden.orada bandajlar var sadece.sana sorum sen izler için krem kullanmaya başladınmı?doktorun bununla ilgili birşey söyledimi?? teşekkür ederim şimdiden:80:

canım merhaba çok geçmiş olsun.benm de 9.günüm.kas altı oldum bende.meme altı kesisinden.orada bandajlar var sadece.sana sorum sen izler için krem kullanmaya başladınmı?doktorun bununla ilgili birşey söyledimi?? teşekkür ederim şimdiden:80:

sana da cok cok gecmiş olsun tatlım :128: hayır ben krem filan kullanmıyorum. izler zaten neredeyse hiç kalmayacak nihayetinde estetik dikiş bunlar.. doktorum krem filan söylemedi bana.. allah allah merak ettim bak simdi yarın bi telefon açıp sorayım en iyisi..çok saol bebek...

sana da cok cok gecmiş olsun tatlım :128: hayır ben krem filan kullanmıyorum. izler zaten neredeyse hiç kalmayacak nihayetinde estetik dikiş bunlar.. doktorum krem filan söylemedi bana.. allah allah merak ettim bak simdi yarın bi telefon açıp sorayım en iyisi..çok saol bebek...

ne demek hayatım:) benm kide önermedi ama herkes krem kullanmaktan bahsediyor bişeyleri kaçırmış olmaktan korkuyorum bende.kullanmalımıyız acaba?? :2: krem kullananlar varsa ameliyat izleri için yardımcı olurmu lütfen?? teşekkürler kızlar şimdiden:81:

ne demek hayatım:) benm kide önermedi ama herkes krem kullanmaktan bahsediyor bişeyleri kaçırmış olmaktan korkuyorum bende.kullanmalımıyız acaba?? :2: krem kullananlar varsa ameliyat izleri için yardımcı olurmu lütfen?? teşekkürler kızlar şimdiden:81:

bence hiç gerek yok.. bol bol sıvı tüket ama olur mu su iç bol bol.. şişliklerini ödemini alır hem rahatlatır da.. ben suyun içine hep taze nane ve limon dilimleri koyarım yıllardır.. sana da tavsiye ediyorum..

göğsümden kaktüs saksıları çıktı sanki günlerce :D ama artık aldım dersimi günlerdir lohusa gibi yatağa yapışık yaşıyorum ::D ay çok mutluyum beeee :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
darısı isteyen ama beklemek durumunda olanların başına aaammiinn :nazar:

senin ve benim yaptığımı yapmayanlar rahat bir ameliyat süreci geçirirler.. ben bi de kas zarı altı olmuştum ameliyatı sıfır ağrı olacaktı ki ilk ve 2. gün sıfır ağrı olması beni yanılttı.. o kadar zorlamışım ki kendimi yatmak veya kalkmak tam bir seromoni oluyordu,yatıyordum 5 dakika ağlıyordum sonra kendime geliyordum ve bir daha kalkmıyordum..siz siz olun ameliyat olduk acısı yok diye kolları kullanmayın,meraklanıp kıyafet denemeyin ve yastıksız yatmayın.. kaktüs saksısı doğru tabir gerçekten ben de içinden diken çıkıyor sanki diyip duruyordum dikişleri o kadar zorlamamak gerekiyor,ciddi ciddi orada 10-12 cmlik yaralr var içeride basit bir kesi değilmiş tecrübeyle sabitlendi..ama iyi ki de olmuşum mutluktan uçuyorum

senin ve benim yaptığımı yapmayanlar rahat bir ameliyat süreci geçirirler.. ben bi de kas zarı altı olmuştum ameliyatı sıfır ağrı olacaktı ki ilk ve 2. gün sıfır ağrı olması beni yanılttı.. o kadar zorlamışım ki kendimi yatmak veya kalkmak tam bir seromoni oluyordu,yatıyordum 5 dakika ağlıyordum sonra kendime geliyordum ve bir daha kalkmıyordum..siz siz olun ameliyat olduk acısı yok diye kolları kullanmayın,meraklanıp kıyafet denemeyin ve yastıksız yatmayın.. kaktüs saksısı doğru tabir gerçekten ben de içinden diken çıkıyor sanki diyip duruyordum dikişleri o kadar zorlamamak gerekiyor,ciddi ciddi orada 10-12 cmlik yaralr var içeride basit bir kesi değilmiş tecrübeyle sabitlendi..ama iyi ki de olmuşum mutluktan uçuyorum

yazdıklarının her kelimesine kesinlikle katılıyorum. şöyle düşünün.. mesela spor yaparken bileğiniz burkulduğunda acısı çıkmaz sıcakken de eve gelince mahvolursunuz ya.. bu da öyle.. bir de o kadar kuvvetli ki o anestezi ve diğer ilaçlar zaten ilk 3 gün mal gibi olduğumuzdan ağrı mağrı yok diye salak salak harketleniyoruz.. bakın ben bugün paso yataktayım.. etmeyin eylemeyin istirahat dendi ise istirahat.. biz ettik siz etmeyin yoksa bööööyle olur :50:

cynder sana bır sorum daha var :) bol bol su ıcın odemınız gıder demıssın ya vucutta da sıskınlık oluyo mu regl sıskınlıgı gıbı?

cynder sana bır sorum daha var :) bol bol su ıcın odemınız gıder demıssın ya vucutta da sıskınlık oluyo mu regl sıskınlıgı gıbı?

regl şişliği de sonucta kişiden kişiye değişir.. ama genel olarak şişlik ve hazımsızlık oluyor.. ilaçlar ve anesteziden dolayı ama.. 4-5 güne bişey kalmıyor. en azından bende böyle oldu canım..

Back
X