• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cynder Meme Estetiği Ameliyatı

2 Ay sonra inanılmaz rahatlayacaksın,bu zamanıda fazla fazla söyledim,birinci ayın sonunda farkı görmeye,hissetmeye balayacaksın.O internetteki resimleri boşver...Ama kendine çok dikkat et,hızlı ani hareketlerden kaçın,agır kaldırma,kolunu zorlayarak bir yere uzanmamaya çalış.Bu kadar :12::12:

dersimi fazlasıyla aldım o yanlış hareketleri yapınca.. yine de uyardığın için çok teşekkür ederim cicim (= ay artık yaz gelsin (= sabırsızlanıyorummmmmmmm :))

sabun lif veya şampuan denemişsiniz .
bide bebe yağı deneyin pamuğa dökün silin hemen çıkacaktır.yada hani ağdaların yağlı mendilleri oluyo onlarda olabilir hemen çıkar :)))

sabun lif veya şampuan denemişsiniz .
bide bebe yağı deneyin pamuğa dökün silin hemen çıkacaktır.yada hani ağdaların yağlı mendilleri oluyo onlarda olabilir hemen çıkar :)))

aaaaaaaaaa süper fikir... bak bu hiç aklıma gelmedi.. hemen deniyorum.. 10 dakikaya kalmaz sonucu yazacağım... ay inşallah bu sefer çıkarlar :(

hadi bakalım inşallah çıkar da rahatlarsın :)))

AYYY allaaahhh senden 100000000 kere razı olsun.. ağda yağı denedim bebe yağı bulamayınca (kimbilir annem nereye kaldırdı) bir makyaj pamuğuna bir tatlı kaşığı kadar döktüm.. önce direndiler inat ettiler ama kurrr-tulll-dummm... ay mutluluktan ağlayabilirim o kadar sinirlerimi bozuyorlardı ki... allah razı olsun arkadaşım çok teşekkür ederim.. bonus sevap aldın valla :62::62::66::46::52:

AYYY allaaahhh senden 100000000 kere razı olsun.. ağda yağı denedim bebe yağı bulamayınca (kimbilir annem nereye kaldırdı) bir makyaj pamuğuna bir tatlı kaşığı kadar döktüm.. önce direndiler inat ettiler ama kurrr-tulll-dummm... ay mutluluktan ağlayabilirim o kadar sinirlerimi bozuyorlardı ki... allah razı olsun arkadaşım çok teşekkür ederim.. bonus sevap aldın valla :62::62::66::46::52:

hadi gözün aydın :)
buda tecrübe olur aynı sorunu yaşayacaklara :)

hadi gözün aydın :)
buda tecrübe olur aynı sorunu yaşayacaklara :)

saol tatlımm... ay büyük büyük yazayım da hemen görsünler :D

AÇILAN BANDAJLARINIZDAN KALAN VE NE YAPSANIZ DA GEÇMEYEN İNATÇI SİNİR BOZUCU ZAMKLAR AĞDA YAĞI İLE GEÇİYOOORRR.. DUYDUKK DUYMADIKK DEMEYİİİİNNN :52:

cynder bir sorum daha var sanaaa...260 cc cok buyuk gelıyor mu gozune :)

buna dürüst cevap vereceğim utanarak da olsa :D

yılların verdiği göğüs açlığı ile (yani aslında aç gözlülükle) ameliyat sonrasında uyandığımda bi ayna ile baktım.. o kadar ödem şişlik vs olmasına rağmen "aaaa bu ne beee ufacık bunlaaarr yaa boşuna mı bıçak altına yattım ben hofff yaa" dedim.. bana sürekli olarak "hey bunlar büyük... gözün alısınca sen de anlayacaksın" dediler.. hep içimden "yaa inanamıyorum ufacık bunlar hof yaaa" diyordum.. ama şimdi şimdi gözüm alışmaya başladı ve büyük olduklarını farkediyorum. ha öyle ağzıma girmiyorlar ama dimdik ve diriler.. basket topu kadar değiller olmasınlar da zaten.. yani boyutu tam nasıl tarif edim... deniz kenarında beni görsen "whoaa kıza bak ne şanslı ne güzel göğüsleri var.. hiç estetiğe ihtiyacı yok" dersin :D ama zaten içinde 260cc lerim var :D hiç belli olmuyor (= minik de değiller ama kafam kadar da değiller :D

buna dürüst cevap vereceğim utanarak da olsa :D

yılların verdiği göğüs açlığı ile (yani aslında aç gözlülükle) ameliyat sonrasında uyandığımda bi ayna ile baktım.. o kadar ödem şişlik vs olmasına rağmen "aaaa bu ne beee ufacık bunlaaarr yaa boşuna mı bıçak altına yattım ben hofff yaa" dedim.. bana sürekli olarak "hey bunlar büyük... gözün alısınca sen de anlayacaksın" dediler.. hep içimden "yaa inanamıyorum ufacık bunlar hof yaaa" diyordum.. ama şimdi şimdi gözüm alışmaya başladı ve büyük olduklarını farkediyorum. ha öyle ağzıma girmiyorlar ama dimdik ve diriler.. basket topu kadar değiller olmasınlar da zaten.. yani boyutu tam nasıl tarif edim... deniz kenarında beni görsen "whoaa kıza bak ne şanslı ne güzel göğüsleri var.. hiç estetiğe ihtiyacı yok" dersin :D ama zaten içinde 260cc lerim var :D hiç belli olmuyor (= minik de değiller ama kafam kadar da değiller :D

:) sagol canım durust cevabın ıcın :)
ben burdakı bır cok kısının aksıne cok buyuk olmasından korkuyorum aslında.o yuzden sordum sana da.bana 250 cc takılacak.yakın dıye merak ettım.hele kı sıslıklerle off ne kadar buyuk olmus dıycem gıbıme gelıyor :) bunca yıl alısık olmadıgım ıcın sankı sısman ve hantal dururmuyum dıye korkuyorum :) 250 cc nın altı olursa da bunun ıcın mı amelıyat oldum demekten korkuyorum :)
senın boyun ve kg kac cynder sakıncası olmazsa :)

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyim sana :71::71: .Evet kas üstü ameliyatları agrının en az oldugu bir ameliyat,tabi kas zarı altıda öyle,sonuçta hiçbir kas kesilmediginden dolayı agrı düzeyi minimum olan bir tekniktir.Meme altı kesisinde sütyen lastiginin hizasına denk geldigi için biraz sıkıntı yaratır,dogrudur.Yapacak birşey yok,katlanacaksın.Ben meme ucundan olmuştum,o yüzden bu tip şikayetim olmamıştı.Bandajlardan kalan zamkları,sıcak sabunlu su ile ıslattıgın bezle kolayca temizleyebilirsin.Ama tamamen banyo yapana kadar temizlenmez,ama rahatlıycaksın,emin ol.Benim ameliyatımın üzerinden iki buçuk ay geçti,ancak alıştım protezlere.Sadece zamana ihtiyacın var güzelim.Geçmiş olsun tekrardan,bir ay sonra daha çok rahatlayacaksın,emin ol. :21::21::nazar::nazar:

hiçbir ameliyatta kas kesilmiyorki :20:

:) sagol canım durust cevabın ıcın :)
ben burdakı bır cok kısının aksıne cok buyuk olmasından korkuyorum aslında.o yuzden sordum sana da.bana 250 cc takılacak.yakın dıye merak ettım.hele kı sıslıklerle off ne kadar buyuk olmus dıycem gıbıme gelıyor :) bunca yıl alısık olmadıgım ıcın sankı sısman ve hantal dururmuyum dıye korkuyorum :) 250 cc nın altı olursa da bunun ıcın mı amelıyat oldum demekten korkuyorum :)
senın boyun ve kg kac cynder sakıncası olmazsa :)

büyük ve hantal görüntü ben de sevmiyorum. doktorum kim peki? ben doktoruma sormustum "benim beden ölçülerime yakın 260cc taktıgınız bir hastanız varsa görebilir miyim fotografını" diye.. göstermişti.. tabi yüz filan görünmüyor asla. aa süpermiş demiştim. boyum 177 canım kilo 57..

Allah senden de razı olsun canım.çok mutlu oldum valla sevindiğine.Allah bana ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah. :71::71::71:

Allah senden de razı olsun canım.çok mutlu oldum valla sevindiğine.Allah bana ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah. :71::71::71:

aaaa minnn tatlım aaammmiinnn !!! o kadar içten diliyorum ki bunu.. sorunsuz bi şekilde biran evvel hallolur inşallaahh.. :42::61:

Tabii ki anlatırım..
*sırtı üstü yatmaya devam ama sırtım be boynum eskisi gibi tutulmuyor...
*yataktan çıkarken normalde yardım alıyordum ama artık gerek yok.. kendim doğrulabiliyorum ama birden bire kalkınca azcık bi sızlama oluyor 3-4 saniyelik..
*çok uzun süre oturamıyorum bi süre sonra kambur durmaya başlıyorum ve sırtım ağrıyor hafif hafif
*sertler hala ama şişlik neredeyse hiç kalmadı.. derim son derece gergin bunu hissediyorum...
* göğüs uçlarım genelde acıyor dokunduğumda
* göğsümde mesela yan tarafa dokunduğumda hissetmiyorum orayı ama 2 saat sonra tekrar dokunduğumda hissedebilyorum.. yani hissizlik dengesiz bir dağılım gösteriyor...
*drenleri olduğu yerler kapanıyor ve kaşınıyor sanırım kabuk bağlıyorlar
*çaydanlığı kaldırım da çay koyarken biraz ağrı yapıyor. dayanılmayacak kadar çok değil ama doktorum kesinlikle ağırlık kaldırmamamı söylediği için artık dikkat ediyorum.
ben 4. gün "ooo ben iyileştim artık beni kesseler acımaz" diyerek sırt çantamı aldım fotoğraf çekmeye çıktım.. çarşıya çıkıp alışverip yaptım.. arkadaşlarımla buluştum.. 2 gün o kadar kıpır kıpırdım ki "ooh ben iyileştim yahu" dedim.. ama o da ne.. 3. günde bir ağrı... bir şaftım kaydı anlatamam.. ertesi gün doktor randevum vardı bandajlarımı açtı. hersey yolundaymıs ama bu kadar ağrı çekmemin tek nedeni çok hareketli olmammış.. artık evde sürekli yatıyorum işim yoksa.. günde 2 tane cataflam ağrılarımı tamamen alıyor..
* mutfakta üst raflardan bişey alırken biraz zorlanıyorum uzanırken...
vee vee vee en fenası... şşşşööööyylee uyanınca geniiişşş geniş rahaaat rahat gerinirsiniz ya... ya da uykunuz geldiğinde ağzınızı yaya yaya esnersiniz ya.. işte onları yapamıyorum.. göğüs kafesimi çok gerdiği için garip hissediyorum..
*yerden bişey almak için eğilirken hamileler gibi eğiliyorum aksi halde sanki silikonlarım düşecekmiş gibi hissettiriyor :60: olabildiğince sakin hareketlerle az iş yapmaya bakıyorum.. okula giderken defter kitap götürmüyorum mesela sadece bir adet kalem öğrenci belgem anahtarım ve param.. cebime koyup gidiyorum yoksa akşama kalmadan kramp benzeri ağrılar giriyor.. doktorumla konustum hepsini.. dur bakalım daha yenisin bi 10-15 gün daha geçsin bişeyin kalmaz dedi.. sabırla ve heyecanla bekliyorum... lütfen sorunuz varsa sorun arkadaşlar. hiç üşenmem valla teker teker yazarım. çünkü ben de ameliyat olmadan önce çok merak ediyordum ama sormaya çekiniyordum.. lütfen sorun rahat olun.. bizbizeyiz dimi :)
muckkk herkeslere :71::103::119::126::124:

geeççççmiişlerr olsun...sen de benim yolumdan gitmişsin maalesef..iyi sen 4. güne kadar dayanmışsın hareketlenmek için ben ameliyatımın ertesi gün ,yani hastaneden çıkıp evime geldiğimde 1 saat filan dinlendim ve sonra gradropun karşısına geçtim,o elbise senin,bu elbise benim denedim durdum,hiç de korkmuyoyorum dikişe filan bişey olur diye.. ağrı acı olmayınca geçti gitti sanmıştırm ben de sonra ki gün gün boyunca ağrıdan yatıp kalmıştım,doktorum hep diyo kendi yüzümden normalde sıfır ağrı çekecekken sonradan ağrılarım çıktı ortaya bu yüzden ameliyat sonrasında dehşet ağrı olmayınca bu kadarmış diyip kollara yüklenmeyin bayanlar,sonrası feci oluyor aman dikkat... yazını okuyunca kendi ameliyat sürecim aklıma geldi,ben rafta bişey almak için ayakalrımın ucunda yükseliyodum çok komikti,bi de robot gibi oluyo insan ilk günler ben kendimi öyle görmüyordum ama annem robot gii yürüyosun diyordu..aaaa ilk hafta en zorlandığım şey ,şu pompalı su şişeleri olyor ya,basrak su çıkarabiliyosunuz,ben temmuzda ameliyat olmuştum ve evde o gün kimse yoktu susadım su almam gerek ,su bidonunun başına gittim sadece pompaya bi defa basabildim,kolumun gücünden çok vücudumla destek olmaya çalışmıştım,ameliyat olduğunu unutuyor insan ama ters bir harekte yapınca oradaki dikişler yaralar çok güzel hatırlatıyor kendisini.. ameliyat olanlar bence kolları 4 gün filan yukarı aşağı kaldırmasınlar,dikkat etsinler..hadi bakalım seninde çoğu gitmiş azı kalmış:nazar:

büyük ve hantal görüntü ben de sevmiyorum. doktorum kim peki? ben doktoruma sormustum "benim beden ölçülerime yakın 260cc taktıgınız bir hastanız varsa görebilir miyim fotografını" diye.. göstermişti.. tabi yüz filan görünmüyor asla. aa süpermiş demiştim. boyum 177 canım kilo 57..

doktorum cemıl tugay ben ızmırdeyım.bende resım gordum de ıste kendı uzerımde nasıl durcagını kestıremıyorum.ınsallah ıstedıgım gıbı bır boyut olur :)

geeççççmiişlerr olsun...sen de benim yolumdan gitmişsin maalesef..iyi sen 4. güne kadar dayanmışsın hareketlenmek için ben ameliyatımın ertesi gün ,yani hastaneden çıkıp evime geldiğimde 1 saat filan dinlendim ve sonra gradropun karşısına geçtim,o elbise senin,bu elbise benim denedim durdum,hiç de korkmuyoyorum dikişe filan bişey olur diye.. ağrı acı olmayınca geçti gitti sanmıştırm ben de sonra ki gün gün boyunca ağrıdan yatıp kalmıştım,doktorum hep diyo kendi yüzümden normalde sıfır ağrı çekecekken sonradan ağrılarım çıktı ortaya bu yüzden ameliyat sonrasında dehşet ağrı olmayınca bu kadarmış diyip kollara yüklenmeyin bayanlar,sonrası feci oluyor aman dikkat... yazını okuyunca kendi ameliyat sürecim aklıma geldi,ben rafta bişey almak için ayakalrımın ucunda yükseliyodum çok komikti,bi de robot gibi oluyo insan ilk günler ben kendimi öyle görmüyordum ama annem robot gii yürüyosun diyordu..aaaa ilk hafta en zorlandığım şey ,şu pompalı su şişeleri olyor ya,basrak su çıkarabiliyosunuz,ben temmuzda ameliyat olmuştum ve evde o gün kimse yoktu susadım su almam gerek ,su bidonunun başına gittim sadece pompaya bi defa basabildim,kolumun gücünden çok vücudumla destek olmaya çalışmıştım,ameliyat olduğunu unutuyor insan ama ters bir harekte yapınca oradaki dikişler yaralar çok güzel hatırlatıyor kendisini.. ameliyat olanlar bence kolları 4 gün filan yukarı aşağı kaldırmasınlar,dikkat etsinler..hadi bakalım seninde çoğu gitmiş azı kalmış:nazar:

ohooo o kıyafet deneme olayları için bekler miyim sanıyorsun.. eve gelir gelmez daha oturmadan dolaba saldırdım bikiniler elbiseler bluzlar hepsini denemek istedim ama sadece 5-6 parça denedim sonra bi bıçaklanma gibi ağrı yiyince "dur kızım bi kendine gel" dedim :D bir de 3.günümde buzdolabının üstünden taa arkadan koca kavanozu indirdim uzanarak hiçbişi olmadı... 15 dakika sonra koltuk altımdan doğum yapacağım sandım öyle acıdı canım :D aman kızlar gözünüzü seveyim lohusalıymış gibi yatıyorum ben şimdi size de yatın dinlenin bol bol keyfine bakın :D

doktorum cemıl tugay ben ızmırdeyım.bende resım gordum de ıste kendı uzerımde nasıl durcagını kestıremıyorum.ınsallah ıstedıgım gıbı bır boyut olur :)

ayy inşallahhh... doktoruna açık açık söyledikkten sonra isteklerini hiiç sorun kalmaz.. bir de doktorun erkek olması bence avantaj.. yani hani... erkek zevki sonuçta :61:

Back
X