• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cynder Meme Estetiği Ameliyatı

cynder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
49
0
36
Antalya
Herkese Marhabalar,
Ameliyatımı geçen hafta oldum. İki gün önce ilk kontrolüme gittim ve bandajlarım açıldı. Şimdi benim olduklarına hala inanamadığım iki yuvarlaklayım :) sporcu sütyenim tam dikişlerimin üstüne geldiği için canım oldukça yanıyor yatarken.. bir de bandajların zamkları hala üstümde ne giysem yapışıyor ve sinnnirrr oluyorummm siinniirrr.. Bebekliğimden beri yüz üstü ve yastıksız yatmaya alışkınım ve 10 gündür sırt üstü yatmaktan vallaha imanım gevredi :43: bazen ağrı bazen hissizlik bazen kaşınma oluyor.. ama inanıyorum hepsi geçecek.. Hayatımda yaptırdığım en en en en süper şey ve aldığım en muhteşem karar... Sorunuz varsa seve seve yanıtlarım.. Darısı başınıza arkadaşlar...

çok geçmiş olsun canım.bunlar benden sana :nazar::nazar::nazar::nazar::1:

sırt üstü yatmak çok zormuş hemde 15 gün.valla ne kadar ağrım olur bilmiyorum ama beni en çok sırt üstü yatmak zorlar muhtemelen.

cynder cok gecmıs olsunn bende pazartesı gunu amelıyatımı olucam ınsallah..
çabuk çabuk atlatırsın agrılarını zaten 10 gunu gerıde bırakmıssın ısın kolay kısmına gelmıssın bıde.
benımde en zorlanmıycagım sey sırt ustu yatmak olcak cunku bende yuz ustu yatamıyorum o konuda sanslı olcam :)

geçmiş olsun canım ...zaten gecmiş sayılır artık zor kısmını atlatmışsın..kasaltımı oldu meme dokusu altımı ..benim kasaltı olucak:18:çok ağrı oluyomuş ama değecek işh. seninde dediğin gibi...:71:sevgiler!

canım çok geçmiş olsun.iyi olmana sevindm.demek sende artık memeliler kervanına üye oldun:)bende mart ayında göğüs büyütme ameliyatı olucam inş.sormak istediğim hangi dr.a oldun ve fiyatı neydi?biraz ameliyat sürecinden bahsedersen sevinirim.bu arada bundan böyle gelsin desteksiz çamaşırlar,gitsin destekli çamaşırlar:)

hepinize çoookk çokk teşekkür ederim... evet en zor kısmı atlattım ama dikişlerimin üzerine baskı yapan sütyenden ve bandajlardan kalan zamklardan o kadar şikayetçiyim ki.. sahi bu zamklar nasıl geçer bileniniz var mı?
Kas üstü yaptırdım ben canlar.. sanırım bu yüzden bu kadar kolay oldu herşey.. Doktorum Akın Demiralay.. Kesinlikle gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.. doğallıktan yana olduğu için çok güzel anlaştık. önümüzdeki 20 gün çanta taşımak (sırt çantası dahil), bisiklet kullanmak vs yok... ooof oof.. göğüs kafesime yapışrıtılan bu iki kutu kola ile yaşamaya alışmam lazım tabi :D :nazar:

hepinize çoookk çokk teşekkür ederim... evet en zor kısmı atlattım ama dikişlerimin üzerine baskı yapan sütyenden ve bandajlardan kalan zamklardan o kadar şikayetçiyim ki.. sahi bu zamklar nasıl geçer bileniniz var mı?
Kas üstü yaptırdım ben canlar.. sanırım bu yüzden bu kadar kolay oldu herşey.. Doktorum Akın Demiralay.. Kesinlikle gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.. doğallıktan yana olduğu için çok güzel anlaştık. önümüzdeki 20 gün çanta taşımak (sırt çantası dahil), bisiklet kullanmak vs yok... ooof oof.. göğüs kafesime yapışrıtılan bu iki kutu kola ile yaşamaya alışmam lazım tabi :D :nazar:

gercekten iki kutu kola gibimi hissediyosun:53: alışmak çok mu zor...:44:

cnm çok geçmiş olsun
sen kavuşmuşsun hayaline darısı ameliyat olmak isteyen herkesin başına
sorunsuz bir şekilde ömür boyu sağlıcakla kullanman dileğiyle

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyim sana :71::71: .Evet kas üstü ameliyatları agrının en az oldugu bir ameliyat,tabi kas zarı altıda öyle,sonuçta hiçbir kas kesilmediginden dolayı agrı düzeyi minimum olan bir tekniktir.Meme altı kesisinde sütyen lastiginin hizasına denk geldigi için biraz sıkıntı yaratır,dogrudur.Yapacak birşey yok,katlanacaksın.Ben meme ucundan olmuştum,o yüzden bu tip şikayetim olmamıştı.Bandajlardan kalan zamkları,sıcak sabunlu su ile ıslattıgın bezle kolayca temizleyebilirsin.Ama tamamen banyo yapana kadar temizlenmez,ama rahatlıycaksın,emin ol.Benim ameliyatımın üzerinden iki buçuk ay geçti,ancak alıştım protezlere.Sadece zamana ihtiyacın var güzelim.Geçmiş olsun tekrardan,bir ay sonra daha çok rahatlayacaksın,emin ol. :21::21::nazar::nazar:

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyim sana :71::71: .Evet kas üstü ameliyatları agrının en az oldugu bir ameliyat,tabi kas zarı altıda öyle,sonuçta hiçbir kas kesilmediginden dolayı agrı düzeyi minimum olan bir tekniktir.Meme altı kesisinde sütyen lastiginin hizasına denk geldigi için biraz sıkıntı yaratır,dogrudur.Yapacak birşey yok,katlanacaksın.Ben meme ucundan olmuştum,o yüzden bu tip şikayetim olmamıştı.Bandajlardan kalan zamkları,sıcak sabunlu su ile ıslattıgın bezle kolayca temizleyebilirsin.Ama tamamen banyo yapana kadar temizlenmez,ama rahatlıycaksın,emin ol.Benim ameliyatımın üzerinden iki buçuk ay geçti,ancak alıştım protezlere.Sadece zamana ihtiyacın var güzelim.Geçmiş olsun tekrardan,bir ay sonra daha çok rahatlayacaksın,emin ol. :21::21::nazar::nazar:

ayyyy tatlımmmm... nasıl içimi rahatlattın anlatamam... yani o kadar sinir oluyordum ki bu dikişlerle sütyenin aynı yerde olmasına.. ama normal oldugunu söyledin ya rahatladım.. sana da cok cok cok gecmiş olsun. ben banyomu yaptım ama hızlı hızlı yapmam gerekiyormus bebe şampuanı ile 5 dakikada hızlı hızlı ışık hızıyla yıkandım çıktım ve bandajların zamkı hala üstümde.. ıslak mendil denedim olmadı, makyaj pamuğu denedim olmadı, şampuan olmadı.. sanırım böööyle kalacak :) bugün 9. günüm ve şimdiden alıştım aslında.. çok mutlutyum... meme ucundan olmuşsun ya.. renkle ilgili bir sorun olmuyor mu? yani çepherinde beyaz bir iz oluyor dimi?

cynder 9. gunde neler hıssettıgını bana anlatır mısın? mesela sertlıklerı nasıl hareektlerın ne durumda? nelerı yapamıyosun hala fln fılan :)

cynder 9. gunde neler hıssettıgını bana anlatır mısın? mesela sertlıklerı nasıl hareektlerın ne durumda? nelerı yapamıyosun hala fln fılan :)

Tabii ki anlatırım..
*sırtı üstü yatmaya devam ama sırtım be boynum eskisi gibi tutulmuyor...
*yataktan çıkarken normalde yardım alıyordum ama artık gerek yok.. kendim doğrulabiliyorum ama birden bire kalkınca azcık bi sızlama oluyor 3-4 saniyelik..
*çok uzun süre oturamıyorum bi süre sonra kambur durmaya başlıyorum ve sırtım ağrıyor hafif hafif
*sertler hala ama şişlik neredeyse hiç kalmadı.. derim son derece gergin bunu hissediyorum...
* göğüs uçlarım genelde acıyor dokunduğumda
* göğsümde mesela yan tarafa dokunduğumda hissetmiyorum orayı ama 2 saat sonra tekrar dokunduğumda hissedebilyorum.. yani hissizlik dengesiz bir dağılım gösteriyor...
*drenleri olduğu yerler kapanıyor ve kaşınıyor sanırım kabuk bağlıyorlar
*çaydanlığı kaldırım da çay koyarken biraz ağrı yapıyor. dayanılmayacak kadar çok değil ama doktorum kesinlikle ağırlık kaldırmamamı söylediği için artık dikkat ediyorum.
ben 4. gün "ooo ben iyileştim artık beni kesseler acımaz" diyerek sırt çantamı aldım fotoğraf çekmeye çıktım.. çarşıya çıkıp alışverip yaptım.. arkadaşlarımla buluştum.. 2 gün o kadar kıpır kıpırdım ki "ooh ben iyileştim yahu" dedim.. ama o da ne.. 3. günde bir ağrı... bir şaftım kaydı anlatamam.. ertesi gün doktor randevum vardı bandajlarımı açtı. hersey yolundaymıs ama bu kadar ağrı çekmemin tek nedeni çok hareketli olmammış.. artık evde sürekli yatıyorum işim yoksa.. günde 2 tane cataflam ağrılarımı tamamen alıyor..
* mutfakta üst raflardan bişey alırken biraz zorlanıyorum uzanırken...
vee vee vee en fenası... şşşşööööyylee uyanınca geniiişşş geniş rahaaat rahat gerinirsiniz ya... ya da uykunuz geldiğinde ağzınızı yaya yaya esnersiniz ya.. işte onları yapamıyorum.. göğüs kafesimi çok gerdiği için garip hissediyorum..
*yerden bişey almak için eğilirken hamileler gibi eğiliyorum aksi halde sanki silikonlarım düşecekmiş gibi hissettiriyor :60: olabildiğince sakin hareketlerle az iş yapmaya bakıyorum.. okula giderken defter kitap götürmüyorum mesela sadece bir adet kalem öğrenci belgem anahtarım ve param.. cebime koyup gidiyorum yoksa akşama kalmadan kramp benzeri ağrılar giriyor.. doktorumla konustum hepsini.. dur bakalım daha yenisin bi 10-15 gün daha geçsin bişeyin kalmaz dedi.. sabırla ve heyecanla bekliyorum... lütfen sorunuz varsa sorun arkadaşlar. hiç üşenmem valla teker teker yazarım. çünkü ben de ameliyat olmadan önce çok merak ediyordum ama sormaya çekiniyordum.. lütfen sorun rahat olun.. bizbizeyiz dimi :)
muckkk herkeslere :71::103::119::126::124:

ayyyy tatlımmmm... nasıl içimi rahatlattın anlatamam... yani o kadar sinir oluyordum ki bu dikişlerle sütyenin aynı yerde olmasına.. ama normal oldugunu söyledin ya rahatladım.. sana da cok cok cok gecmiş olsun. ben banyomu yaptım ama hızlı hızlı yapmam gerekiyormus bebe şampuanı ile 5 dakikada hızlı hızlı ışık hızıyla yıkandım çıktım ve bandajların zamkı hala üstümde.. ıslak mendil denedim olmadı, makyaj pamuğu denedim olmadı, şampuan olmadı.. sanırım böööyle kalacak :) bugün 9. günüm ve şimdiden alıştım aslında.. çok mutlutyum... meme ucundan olmuşsun ya.. renkle ilgili bir sorun olmuyor mu? yani çepherinde beyaz bir iz oluyor dimi?

Bandajlarının zamkını sıcak,sabunlu su ile ıslatılmış bebe lifleri ile silmeyi dene,bana etkili olmuştu.Evet hızlı banyo yapman şart,bende öyle yapıyordum.Şimdi doktorum kaplıcaya gitmeme izin verdi..YAŞASIN..:62::62: Bütün kirlerimi hamamda kese yaptırarak çıkarıcam ve sıcak havuzda yüzücem :64::66:..Meme ucundan hiçbir iz kalmadı,resim ekliyorum şimdi,arkadaş olarakda ekliyorum seni,resmime bakabilirsin...

cynder cok tesekkurler cok detaylı anlatmıssın :) evet senın hala devme dıyormus sanırım sımdı bana sorunca bende 9 gun sonra bıseyım kalmaz derdım heralde bunları okumadan once :)
kac cc takıldı sana peki

Bandajlarının zamkını sıcak,sabunlu su ile ıslatılmış bebe lifleri ile silmeyi dene,bana etkili olmuştu.Evet hızlı banyo yapman şart,bende öyle yapıyordum.Şimdi doktorum kaplıcaya gitmeme izin verdi..YAŞASIN..:62::62: Bütün kirlerimi hamamda kese yaptırarak çıkarıcam ve sıcak havuzda yüzücem :64::66:..Meme ucundan hiçbir iz kalmadı,resim ekliyorum şimdi,arkadaş olarakda ekliyorum seni,resmime bakabilirsin...

canımcım bebe lifinden tut da aklına ne gelirse denedim bana mısın demiyor.. son çarem bulaşık teli :52: ya o kaplıca olayı süpermiş nasıl imrendim sana anlatamam hayırlı olsun darısı başıma.. o kadar mutluydum ki doktor "eve gidip hızlı hızlı 5 dklık bi duş alabilirsin" dediğinde.. bir de antalyadayım yani burda sıcaklar başladı yavaş yavaş.. çıldırıyor insan duş almayınca.. resimlere ne yazık ki bakamıyorum tatlım.. mesaj sayım yetersiz olduğu için ama ilerde bakarım :D ekleme talebini de hemen kabul ediyorum şimdi ...

cynder cok tesekkurler cok detaylı anlatmıssın :) evet senın hala devme dıyormus sanırım sımdı bana sorunca bende 9 gun sonra bıseyım kalmaz derdım heralde bunları okumadan once :)
kac cc takıldı sana peki

260cc takıldı tatlım. 9 gün mokuz gün dinlemiyor valla bamm bammm girdimi mi giriyor ağrılar ... aman dikkat.. bi foto gördüm muhtemelen fake dir.. kadının dikişleri patlamış silikonları dışarı fırlamıştı.. gece rüyama girdi.. şimdi koala gibi sakin sakin hareket ediyorum... alllaaahh korusun... ayyy

2 Ay sonra inanılmaz rahatlayacaksın,bu zamanıda fazla fazla söyledim,birinci ayın sonunda farkı görmeye,hissetmeye balayacaksın.O internetteki resimleri boşver...Ama kendine çok dikkat et,hızlı ani hareketlerden kaçın,agır kaldırma,kolunu zorlayarak bir yere uzanmamaya çalış.Bu kadar :12::12:

Back
X