cyclo progynova ılaç hakkında

CICEK7434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
408
121
33
37
hocam merhaba;mayıs ayında tup bebek transfer ıslemım olmustu sızde negatıfle sonuclandı. 2ay ılaç tedavısı gorup tekrardan 2. defa tedavıye baslayacagız.PBana verılen ılaçlardan cyclo progynova ılacını kullandıgımdan berı yogun bır sekılde koyu kahve renkte akıntı gelıyor ılacı bırakdıgımda 1 2 gun kanamam oluyor ama cok az adet gıbı bır kanama degıl. nasıl ılerlemem gerekıyor. Hemsıre Yasemın hn gorustugumda ılacı bırak 3.gunu tekrardan sıfırdan basla dedı , bende oyle yaptım 3.gunu tekrardan basladım ama yıne yogun bır sekılde kahve renkte akıntım oluyor.gunde 1defa alıyorum ılacı ramazan ayı oldugu ıcın bu ay saatı saatıne alamadım ılacları o yuzden olabılır mı ?Dün tekrardan adet olur gıbı kanamam oldu ama sabah kesıldı.Adetimi en son 11 hazıranda gormustum 4 gün sürmüştü. Bu ılacı kullandıgımdan berı hergun koyu kahve renkte akıntım oluyordu ramazanda bu kahve akıntı ara ara kanamaya döndü.temmuzda 2. deneme ııcn tekrardan tedavıye baslyacaktık ama ben düzgün bir adet goremedım hocam ağustos olarak erteleyelım mı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…