Cyclo prognova hapını kullandıktan kaç gün sonra adet oldunuz ?

1 hafta diyorlar genelde 2 gün daha bekle olmazsan ara veya git dr a.benim de hep bittiği gün adet olurdum son kullandığım da 5. Gün oldum
Banada bittikten beş gün sonra olursun dedi ama bugün beşinci günüm hala tık yok birkaç gün daha bekleyim bakalım cevabınız için teşekkür ederim

Merhabalar uzun zaöan olmuş ama sormak istedim belki gören olur ümidi ile. Cyclo-progynova kullanırken henüz ikaç bitmeden regl olan var mı, son 4 ilacım kalmıştı

olabiliyor. ama doktorunla bir göeüş tedavi aşamasındaysan
Teşekkür ediyorum cevap için. Yumurtalık kistim var onun atılması ve tüp bebepe başlamak için vermişti doktor ilk defa kullandım. Sanırım şimdi takip edip ara kanama mı yoksa bir hafta erken mi regl oldum bunu anlamam lazım

tüp bebeğe başlayacaksan doktoruna bilgi ver bence. o seni yönlendirecektir..cyclo ara kanama yapmaz

Merhaba,bende 8 gün kullandım sonra yan etkisi olunca bırakmak zorunda kaldım.
İcipte adeti geciken var mı.bugun 30 günüm ama halen olmadım,test te yaptım negatif

Merhaba,bende 8 gün kullandım sonra yan etkisi olunca bırakmak zorunda kaldım.
İcipte adeti geciken var mı.bugun 30 günüm ama halen olmadım,test te yaptım negatif
Yan etkisi ne olmustu, bende yeni başladım 8. Günü ictim bugün,adet düzensizliğim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…