cyberchick Burun Estetiği Ameliyatı

canım

efes kbb da Gürkan Aladağ'a gitmeni öneririm. hem burun içi hem de estetikte harikalar yaratıyor, bi muayene ücreti ödersin aklına yatmazsa 19 tl o kdr, kaybedeceğin bişey yok ama ben kendimi ona emanet ettim ve iyi ki de etmişim..

cyberchick, ameliyatinin uzerinden bayaaa zaman gecmis, umarim o bahsettigin sislik gitmistir. sonuc olarak memnun musun halis beyden ve ona ameliyt olmus olmaktan ? halis beyle ilgili bilgi verebilirseniz cok sevinirim...

tatlım şuan durumun nee
bende halis hocaya ameliyat olmak istiyorum
önceden beraber konuşarakmı karar verdiniz burun şekline sonuç olarak ne kadar bir farklılık oldu
bendede sendeki gibi bir kemer ve burun ucunda ayrıklık var kemerim biraz düşsün burun ucum birleşsin istiyorum
halis hoca ameliyatdan sonraki ilgi alakası nasıl oluyor
telkin edicimi
çok soru sordum kusura bakma canım ama bende ilk defa ameliyat olan birini buldum halis hocaya yardımcı olursan çok sevinirim

sen kime ameliyat oldun canım.

cyberchick, ameliyatinin uzerinden bayaaa zaman gecmis, umarim o bahsettigin sislik gitmistir. sonuc olarak memnun musun halis beyden ve ona ameliyt olmus olmaktan ? halis beyle ilgili bilgi verebilirseniz cok sevinirim...

arkadaşlar siz halis bey ile ilgili bir bilgi bulabildiniz mi? ya da ameliyat olan biri ile görüşebildiniz mi

Sen ne kadar guzel moral vermışsın ya boyle ınsanın içine resmen su serpıyorsun ,kendın de amelıyat oldun mu:)

kimseyı bulamadıysan o doktora olma sende yaptıgı amelıyatları gostermedımı sana,iyi duşun canım sonra pişman olma.

3 doktora gittim canım ümit blkay, can kopal, halis ünlü aralarında en tatmin edici halis ünlüydü yine de. bilemedim ama yine halis bey ile ilgili bilgi verecek arkadaşlara çok ihtiyacım var

kızlar sabredn benm 5. ayım hala ucu şiş ama ilk aylara göre cok cok iyi gün gectkce güzelleşiyo ,içinizi ferah tutun

canım bende bu doktora olvayı dusunuyorum aveliyat oncesive sonrası fotograf gonderebilirmisin

sen kime ameliyat oldun

kime ameliyat oldun cnm

suan ki halin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…