• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cyberchick Burun Estetiği Ameliyatı

merhabalar ,ameliyatını Halis Ünlü yapmış olan arkadaşlardan çok rica ediyorum bana yardımcı olurmusunuz.
burun ameliyatımı bursada bir estetik cerrah yaptı,şekli beni çok hayal kırıklığına uğratmıştı zamanla alıştım yaklaşık 3 sene oldu, fakat şuan inanılmaz nefes sıkıntısı çekiyorum, bir kaç kbb ye tedavi olduğumda doktorun başarılı bir ameliyat yapmadığını,burunumun hem içten hemde dıştan tekrardan düzgün birşekilde ameliyat edilmesi gerektiğini söylediler.Bana Halis Beyi önerdiler,çok endişeleniyorum yine başarısız bir ameliyat geçirme korkusu ,sonuçların beni yine hayal kırıklığına uğratması korkusu beni çok üzüyor.
halis beyin hastalarından çok rica ediyorum ,yaşadıklarını ,düşüncelerini paylaşabilirlerse çok mutlu olurum.

bende senin gibi 2. ameliyat dusunuyorum daha fazla yardım lutfennn

Cemil Tugay estetik cerrahı olduğunu öğrendim.
Dediğim gibi benim burnum ilk estetik ameliyattan sonra çok problemli hale geldi, kbb uzmanlarını bana söylediği ,estetik cerrahların çoğu nefes durumunu dikkate almayarak sadece dış görünüş üzerine çalışıyorlarmış, ben bunu felaketini yaşıyorum çok büyük nefes sıkıntısının yanında burnumun dış görünüşünden de memnun değilim :(
size bir kaç sorum olcak,yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
- burun ameliyatınızı estetik amaçla mı yaptırdınız?
- ameliyatı ne zaman oldunuz , şuan bir nefes probleminiz var mı?
- özel mesaj ile mail adresinizi alabilir miyim, size bir kaç sorum daha olacak ve resimleriniz var ise gönderebilir misiniz?

ayrıca bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara buradan sesleniyorum, çok ciddi bir şekilde yardıma ihtiyacım var,lütfen bilgilerinizi paylaşın.

cok zor bir karar cnm

slm cyberchick,

özelden msj atmak istedim fakat yeni üye oldugum icin malesef mümkün olmadi :(

Suan memnunmusun?
Bende Dr. Halis Ünlüye yaptirmayi düsünüyorum, oyüzden bu arastirma :)

Bilgi veren herkese tskler buarada :)

cyberchick merhaba, bende Halis Ünlü tarafından ameliyat olmayı düşünüyorum, şuan ki durumun nasıl, şişlikler indi mi, Halis Ünlü'den memnun musun ? Cevaplarsan çok sevinirim.

Sevgiler...

Herkese iyi akşamlar,
10 Kasımda deviasyon+burun eti+rhinoplasty ameliyatı oldum. Yüzümdeki morarmalar geçti ve bu akşam plasterler çıktı. Yanlız plasterlerin çıkmasıyla ben kendimden nefret etme hissine kapıldım. Burnumun ucu kocama görünüyor çünkü. Doktor şişlikten dolayı dedi ama yani nekadar şiş olabilir ki?? Gerçi kızkardeşim eski burun ucumun şuanki burun ucumdan küçük olduğunu söylüyo ve dr da burun ucuma herhangi bimüdahale yapmadığını söyledi. Sadce kıkırdak ayrılığını gidermek için kıkırdak koymuş. Zaten ben eski burnumdan çok mutsuz değildim. Sadce bi küçük kemer ve burun ucunda kıkırdak ayrılığı vardı onlar gitsin isatiyodum. Ama şimdi plaster çıktıktan sonra sanki aynada başka bir insana bakıyomuşum gibi geliyo. Kardeşim profilden güzel göründüğünü söylüyor ama asıl önemli olan önden görünüm yaa bide hafif yandan baktıımda da böle ucu kocama sanki:(

Birşey daha sormak istiyorum. Burundaki kemiklerde şişebiliyo mu ameliyat sonrası?? İncelme dedikleri o şiş kemilkerin incelmesi mi?

Ufff çok feci panik halindeyim ve yardımınıza ihtiyacım var noluuur!!! Daha burnumu erkek arkadaşıma göstermedim o nedicek tepkisinden de korkuyorummm!!:(

canımm seni çok aradım walla halis ünlüye oldun değilmi bu sayfada pek üne sahip degil galiba ama bana yardım edebilirsin bende halis beye olmayı düşünüorum 1 ay sonra bana bilgi verir misin memnun musun şişlik vardı demıssın nasıl gecti mi ne olur cvp yazz :(

cyberchick merhaba, bende Halis Ünlü tarafından ameliyat olmayı düşünüyorum, şuan ki durumun nasıl, şişlikler indi mi, Halis Ünlü'den memnun musun ? Cevaplarsan çok sevinirim.

Sevgiler...

meralcim merhaba bende 1 ay sonra düşünüorum sen oldun mu halis bey hakkında hiç kimse bişey bilmio ya eger olduysan bana yardımcı olr musun yada biliosan bişey

Ben 10 Temmuz'da Halis Ünlü'ye ameliyat oldum tam bir hafta geçti şu an burnumda sargılar var ve yarın dikişler alınacak iyileşme sürecini ayrıntılı olarak forumda paylaşacağım arkadaşlar, ilgilenenler mesajlarımı inceleyerek bulabilir. Halis Bey'le ilgili şu ana kadarki izlenimim çok ilgisiz bir doktor olduğu. İnsanın içini rahatlatmak için hiçbir çaba sarf etmiyor sizi dinlediğini bile pek hissetmiyorsunuz belki ben yoğun bir gününe denk geldim bilmiyorum ama sonuçta ameliyat hastasıyım ve ameliyat dışında bana ayırdıgı toplam süre yarım saat bile değildir. Zaten bildiğiniz birkaç şeyi bıkkın bir tavırla anlatıyor ve sorularınıza çok kısa ve hiç açıklayıcı olmayan yanıtlar veriyor, ameliyata girerken burnumun nasıl olmasını istediğimi tam olarak anladıgından emin bile değildim inanın.
Benim burnumda kemik eğriliği vardı ucu da top gibiydi eğriliği düzeltip ucunu da inceltmesini sivri hale getirmesini istedim kavis olmamasını rica ettim, bakalım nasıl olacak.
Umarım tüm ilgisizliğine rağmen işinin ehli biridir, bunu hepberaber göreceğiz. :2:

Ben 10 Temmuz'da Halis Ünlü'ye ameliyat oldum tam bir hafta geçti şu an burnumda sargılar var ve yarın dikişler alınacak iyileşme sürecini ayrıntılı olarak forumda paylaşacağım arkadaşlar, ilgilenenler mesajlarımı inceleyerek bulabilir. Halis Bey'le ilgili şu ana kadarki izlenimim çok ilgisiz bir doktor olduğu. İnsanın içini rahatlatmak için hiçbir çaba sarf etmiyor sizi dinlediğini bile pek hissetmiyorsunuz belki ben yoğun bir gününe denk geldim bilmiyorum ama sonuçta ameliyat hastasıyım ve ameliyat dışında bana ayırdıgı toplam süre yarım saat bile değildir. Zaten bildiğiniz birkaç şeyi bıkkın bir tavırla anlatıyor ve sorularınıza çok kısa ve hiç açıklayıcı olmayan yanıtlar veriyor, ameliyata girerken burnumun nasıl olmasını istediğimi tam olarak anladıgından emin bile değildim inanın.
Benim burnumda kemik eğriliği vardı ucu da top gibiydi eğriliği düzeltip ucunu da inceltmesini sivri hale getirmesini istedim kavis olmamasını rica ettim, bakalım nasıl olacak.
Umarım tüm ilgisizliğine rağmen işinin ehli biridir, bunu hepberaber göreceğiz. :2:

ilgisizliğiyle ilgilenme boşver, umarım çok güzel bi burnun vardır sargıların altındaa:)) resimde paylaş bizimleee

ilgisizliğiyle ilgilenme boşver, umarım çok güzel bi burnun vardır sargıların altındaa:)) resimde paylaş bizimleee
yarından itibaren sık sık resim paylaşıcam. ben de sargıların altından güzel bir burun çıkmasını ümit ediyorum ama bu konuda rahatlatıcı hiçbir açıklama olmaması o kadar zor ki resmen işimiz şansa kaldı gibi.
bu arada ameliyat deneyimlerimi Halis Ünlü'nün hasta yorumları başlığında ayrıntılı olarak anlattım ve oradan aktarmaya devam edicem arkadaşlar takip edebilirsiniz: http://www.kadinlarkulubu.com/burun...is-unlu-hasta-yorumlari-burun-estetigi-5.html

arkadaslar nasilsiniz yardiminiza cok ihtiyacim var yasim kucuk 18e yeni girdim o herseyi okudum ameliyat sonrasina o kadar hazirladim ki kendimi herkes cok yardimci olmus paylasmis basina gelenleri sagolsun ama nolur yardim edin

Back