• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cyberchick Burun Estetiği Ameliyatı

Cemil Tugay estetik cerrahı olduğunu öğrendim.
Dediğim gibi benim burnum ilk estetik ameliyattan sonra çok problemli hale geldi, kbb uzmanlarını bana söylediği ,estetik cerrahların çoğu nefes durumunu dikkate almayarak sadece dış görünüş üzerine çalışıyorlarmış, ben bunu felaketini yaşıyorum çok büyük nefes sıkıntısının yanında burnumun dış görünüşünden de memnun değilim :(
size bir kaç sorum olcak,yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
- burun ameliyatınızı estetik amaçla mı yaptırdınız?
- ameliyatı ne zaman oldunuz , şuan bir nefes probleminiz var mı?
- özel mesaj ile mail adresinizi alabilir miyim, size bir kaç sorum daha olacak ve resimleriniz var ise gönderebilir misiniz?

ayrıca bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara buradan sesleniyorum, çok ciddi bir şekilde yardıma ihtiyacım var,lütfen bilgilerinizi paylaşın.

canım

efes kbb da Gürkan Aladağ'a gitmeni öneririm. hem burun içi hem de estetikte harikalar yaratıyor, bi muayene ücreti ödersin aklına yatmazsa 19 tl o kdr, kaybedeceğin bişey yok ama ben kendimi ona emanet ettim ve iyi ki de etmişim..

cyberchick, ameliyatinin uzerinden bayaaa zaman gecmis, umarim o bahsettigin sislik gitmistir. sonuc olarak memnun musun halis beyden ve ona ameliyt olmus olmaktan ? halis beyle ilgili bilgi verebilirseniz cok sevinirim...

Herkese iyi akşamlar,
10 Kasımda deviasyon+burun eti+rhinoplasty ameliyatı oldum. Yüzümdeki morarmalar geçti ve bu akşam plasterler çıktı. Yanlız plasterlerin çıkmasıyla ben kendimden nefret etme hissine kapıldım. Burnumun ucu kocama görünüyor çünkü. Doktor şişlikten dolayı dedi ama yani nekadar şiş olabilir ki?? Gerçi kızkardeşim eski burun ucumun şuanki burun ucumdan küçük olduğunu söylüyo ve dr da burun ucuma herhangi bimüdahale yapmadığını söyledi. Sadce kıkırdak ayrılığını gidermek için kıkırdak koymuş. Zaten ben eski burnumdan çok mutsuz değildim. Sadce bi küçük kemer ve burun ucunda kıkırdak ayrılığı vardı onlar gitsin isatiyodum. Ama şimdi plaster çıktıktan sonra sanki aynada başka bir insana bakıyomuşum gibi geliyo. Kardeşim profilden güzel göründüğünü söylüyor ama asıl önemli olan önden görünüm yaa bide hafif yandan baktıımda da böle ucu kocama sanki:(

Birşey daha sormak istiyorum. Burundaki kemiklerde şişebiliyo mu ameliyat sonrası?? İncelme dedikleri o şiş kemilkerin incelmesi mi?

Ufff çok feci panik halindeyim ve yardımınıza ihtiyacım var noluuur!!! Daha burnumu erkek arkadaşıma göstermedim o nedicek tepkisinden de korkuyorummm!!:(

tatlım şuan durumun nee
bende halis hocaya ameliyat olmak istiyorum
önceden beraber konuşarakmı karar verdiniz burun şekline sonuç olarak ne kadar bir farklılık oldu
bendede sendeki gibi bir kemer ve burun ucunda ayrıklık var kemerim biraz düşsün burun ucum birleşsin istiyorum
halis hoca ameliyatdan sonraki ilgi alakası nasıl oluyor
telkin edicimi
çok soru sordum kusura bakma canım ama bende ilk defa ameliyat olan birini buldum halis hocaya yardımcı olursan çok sevinirim

benim de 15. günüm bugün. bantlar ilk çıktığında burnum daha küçüktü 2 gündür dahada şişti uzadı sanki. iki kaşımın arası ve uç kısmı biraz rahatsız edici.sanırım ilk başlarda herkeste bu sorunlar oluyo. ben de kemer yoktu özellikle burun ucunun düzeltilmesini istiyodum birazda ondan şiş benimki. umarım hepimizinki yüzüne yakışan güzel bir burun olur.

sen kime ameliyat oldun canım.

cyberchick, ameliyatinin uzerinden bayaaa zaman gecmis, umarim o bahsettigin sislik gitmistir. sonuc olarak memnun musun halis beyden ve ona ameliyt olmus olmaktan ? halis beyle ilgili bilgi verebilirseniz cok sevinirim...

arkadaşlar siz halis bey ile ilgili bir bilgi bulabildiniz mi? ya da ameliyat olan biri ile görüşebildiniz mi

burun amaliyatın geçmiş olsun...öncelikle şişliklerin geçmesi ve burun ameliyatlarından sonra burnun yerine oturması 2 (iki) yıldır bundan dolayı şuan çok yeni olmandan kaynaklı bir panik halinde olman çok normal...benim arkadaşım 7 ay önce yaptırdı ve halen burun ucunun uyuşukluğu geçmedi...buda çok normalmiş...
ne zaman uyuşukluğun geçerse ki bu en az bir yılı buluyor o zaman burun çevrendeki şişlik inecek, burun yerine oturacak...şimdi sen hiç canını sıkma...bıçak değdi sonuçta, parmağımızı kessek 2 haftadan önce iyileşmezken böyle bir ameliyat sonrasında bu rakamlarda normaldir...seninle aynı şeyi arkadaşımda yaşadı bana sürekli maille resimlerini atardı "frangman okey yandan elbette güzel görünüyor sonuçta ameliyat oldumda ben önden de güzel görünmek istiyorum" derdi...şuan emin olun bayanların bile yoldan geçerken baktığı bir fıstığa dönüştü...
şimdi ben ona soruyorum...muradına erdin mi? :):):):)
geçecek burnun yerine oturacak hem yandan profillerin hemde düz görünümün emin ol harika olacak...fakat dr'una sorman gerekiyor yapman gereken burun egzersizi varmı diye

Sen ne kadar guzel moral vermışsın ya boyle ınsanın içine resmen su serpıyorsun ,kendın de amelıyat oldun mu:)

kimseyı bulamadıysan o doktora olma sende yaptıgı amelıyatları gostermedımı sana,iyi duşun canım sonra pişman olma.

3 doktora gittim canım ümit blkay, can kopal, halis ünlü aralarında en tatmin edici halis ünlüydü yine de. bilemedim ama yine halis bey ile ilgili bilgi verecek arkadaşlara çok ihtiyacım var

Herkese iyi akşamlar,
10 Kasımda deviasyon+burun eti+rhinoplasty ameliyatı oldum. Yüzümdeki morarmalar geçti ve bu akşam plasterler çıktı. Yanlız plasterlerin çıkmasıyla ben kendimden nefret etme hissine kapıldım. Burnumun ucu kocama görünüyor çünkü. Doktor şişlikten dolayı dedi ama yani nekadar şiş olabilir ki?? Gerçi kızkardeşim eski burun ucumun şuanki burun ucumdan küçük olduğunu söylüyo ve dr da burun ucuma herhangi bimüdahale yapmadığını söyledi. Sadce kıkırdak ayrılığını gidermek için kıkırdak koymuş. Zaten ben eski burnumdan çok mutsuz değildim. Sadce bi küçük kemer ve burun ucunda kıkırdak ayrılığı vardı onlar gitsin isatiyodum. Ama şimdi plaster çıktıktan sonra sanki aynada başka bir insana bakıyomuşum gibi geliyo. Kardeşim profilden güzel göründüğünü söylüyor ama asıl önemli olan önden görünüm yaa bide hafif yandan baktıımda da böle ucu kocama sanki:(

Birşey daha sormak istiyorum. Burundaki kemiklerde şişebiliyo mu ameliyat sonrası?? İncelme dedikleri o şiş kemilkerin incelmesi mi?

Ufff çok feci panik halindeyim ve yardımınıza ihtiyacım var noluuur!!! Daha burnumu erkek arkadaşıma göstermedim o nedicek tepkisinden de korkuyorummm!!:(

canım bende bu doktora olvayı dusunuyorum aveliyat oncesive sonrası fotograf gonderebilirmisin

canım benim burun ucumda şiş...18. günüm..ben kendim plasterimi çıkarmıştım..bugün masaj öğrenmeye gittim ve hocaya sordum burnumun ucu şiş değil mi diye..o da evt asıl orası şiş dedi..burun ucu şişliği yavaş yavaş zamanla gidiyor..burdaki arkadaşlarında fotolarını incelersen öyle olmuş..ama hemen gitmesini bekleme tabi yavaş oluyormuş bu süreç..ben de bekliyorum canım..senin dr ufuk bey miydi?

aynadaki başka insan durumu 12. günümde bende de olmuştu ama zamanla alışıyorsun..gözlerim ayrık gibi duruyor ama o da ödemlerden kaynaklanıyor..ödemlerin indikten sonra kendini daha güzel hissedekceksindir..lütfen panik olma..

masaja başladın mı?

sen kime ameliyat oldun

benim de 15. günüm bugün. bantlar ilk çıktığında burnum daha küçüktü 2 gündür dahada şişti uzadı sanki. iki kaşımın arası ve uç kısmı biraz rahatsız edici.sanırım ilk başlarda herkeste bu sorunlar oluyo. ben de kemer yoktu özellikle burun ucunun düzeltilmesini istiyodum birazda ondan şiş benimki. umarım hepimizinki yüzüne yakışan güzel bir burun olur.

kime ameliyat oldun cnm

doktor söyledi ilk gördü burnumla oynadı şöyle bi burun ucun kalın derili geç oturucak sabırlı olacağına söz ver dedi :)
ben de sabırsızım ama inan burnun günden güne öyle değişcek ki benim fotolarıma bak 9.gün bi fotom var burnum havada şiş korkunç çok anormal ama normale döndü sonra biraz . hala şiş ucu çok ama ilk haline göre değişti :)

suan ki halin nasıl

Back