- Konu Sahibi cyberchick
-
Herkese iyi akşamlar,
10 Kasımda deviasyon+burun eti+rhinoplasty ameliyatı oldum. Yüzümdeki morarmalar geçti ve bu akşam plasterler çıktı. Yanlız plasterlerin çıkmasıyla ben kendimden nefret etme hissine kapıldım. Burnumun ucu kocama görünüyor çünkü. Doktor şişlikten dolayı dedi ama yani nekadar şiş olabilir ki?? Gerçi kızkardeşim eski burun ucumun şuanki burun ucumdan küçük olduğunu söylüyo ve dr da burun ucuma herhangi bimüdahale yapmadığını söyledi. Sadce kıkırdak ayrılığını gidermek için kıkırdak koymuş. Zaten ben eski burnumdan çok mutsuz değildim. Sadce bi küçük kemer ve burun ucunda kıkırdak ayrılığı vardı onlar gitsin isatiyodum. Ama şimdi plaster çıktıktan sonra sanki aynada başka bir insana bakıyomuşum gibi geliyo. Kardeşim profilden güzel göründüğünü söylüyor ama asıl önemli olan önden görünüm yaa bide hafif yandan baktıımda da böle ucu kocama sanki
Birşey daha sormak istiyorum. Burundaki kemiklerde şişebiliyo mu ameliyat sonrası?? İncelme dedikleri o şiş kemilkerin incelmesi mi?
Ufff çok feci panik halindeyim ve yardımınıza ihtiyacım var noluuur!!! Daha burnumu erkek arkadaşıma göstermedim o nedicek tepkisinden de korkuyorummm!!
canım benim burun ucumda şiş...18. günüm..ben kendim plasterimi çıkarmıştım..bugün masaj öğrenmeye gittim ve hocaya sordum burnumun ucu şiş değil mi diye..o da evt asıl orası şiş dedi..burun ucu şişliği yavaş yavaş zamanla gidiyor..burdaki arkadaşlarında fotolarını incelersen öyle olmuş..ama hemen gitmesini bekleme tabi yavaş oluyormuş bu süreç..ben de bekliyorum canım..senin dr ufuk bey miydi?
aynadaki başka insan durumu 12. günümde bende de olmuştu ama zamanla alışıyorsun..gözlerim ayrık gibi duruyor ama o da ödemlerden kaynaklanıyor..ödemlerin indikten sonra kendini daha güzel hissedekceksindir..lütfen panik olma..
masaja başladın mı?
burun amaliyatın geçmiş olsun...öncelikle şişliklerin geçmesi ve burun ameliyatlarından sonra burnun yerine oturması 2 (iki) yıldır bundan dolayı şuan çok yeni olmandan kaynaklı bir panik halinde olman çok normal...benim arkadaşım 7 ay önce yaptırdı ve halen burun ucunun uyuşukluğu geçmedi...buda çok normalmiş...
ne zaman uyuşukluğun geçerse ki bu en az bir yılı buluyor o zaman burun çevrendeki şişlik inecek, burun yerine oturacak...şimdi sen hiç canını sıkma...bıçak değdi sonuçta, parmağımızı kessek 2 haftadan önce iyileşmezken böyle bir ameliyat sonrasında bu rakamlarda normaldir...seninle aynı şeyi arkadaşımda yaşadı bana sürekli maille resimlerini atardı "frangman okey yandan elbette güzel görünüyor sonuçta ameliyat oldumda ben önden de güzel görünmek istiyorum" derdi...şuan emin olun bayanların bile yoldan geçerken baktığı bir fıstığa dönüştü...
şimdi ben ona soruyorum...muradına erdin mi? :):):):)
geçecek burnun yerine oturacak hem yandan profillerin hemde düz görünümün emin ol harika olacak...fakat dr'una sorman gerekiyor yapman gereken burun egzersizi varmı diye
canisi az tirsma panik yapma kendine eziyet senin bu ettigin(( demekki forumu yeteri kadar incelememissinn....burun sis olmasi gayet dogal burun ucuna mudahala etmemis bile olsa doktorun burun bu sisicekdirr..6 ay ve 1 sene icerisinde tam seklini alicak.....sen daha dur daha kac gun olmuski ameliyat olali..bosyere kendini uzuyorsun..istersen burnun cooook sissin nolcak sonucda inicek sabirli gulum korkma....inicekk
sakin ol ben de 20ekimde ameliyat oldum ve burnunun ucu şiş burnun çok şiş sabırlı ol denmesine rağmen aynaya bakınca şok geçirdim hatta benim burnum asimetrik şişti burun deliğimin biri daha yukada duruyor fakat şişlikler geçici her gün farklı bir burunla uyanıyorum nerdeyse uyuyunca şişiyo :)
ameliyat olan çoğu kişi bu şoku yaşıyo ben kalın deriliyim benim geç inecekmiş mesela şişliklerim, bantımın ilk çıktığı anda bi fotom var görsen patates gibiydi
Üff galiba ben çok sabırlı bir insan değilmişim bunu anladımNeyse sabretmeyide öğreneceğim peki bişey sorucam canım. senin kalın derili olduunu doktor mu söledi. Nasıl anlamış? Acaba benmde mi derim kalın
Yaa uzun zamandır takip ediyor ve okuyorum forumu ama böle bazı arkadaşlar mesela alçıları çıktığında falan süper mutlu oluyolar ya herşeyden memnun şekilde mesajlar atıyolar bende aynı durum olmayınca iicene panikledim. Yaaa birde erkek arkadaşım duygulandırdı beni walla isterse hep şiş kalsın burnun ben seni ölede severim dedidaha fena oldum öle diince
merhabalar ,ameliyatını Halis Ünlü yapmış olan arkadaşlardan çok rica ediyorum bana yardımcı olurmusunuz.
burun ameliyatımı bursada bir estetik cerrah yaptı,şekli beni çok hayal kırıklığına uğratmıştı zamanla alıştım yaklaşık 3 sene oldu, fakat şuan inanılmaz nefes sıkıntısı çekiyorum, bir kaç kbb ye tedavi olduğumda doktorun başarılı bir ameliyat yapmadığını,burunumun hem içten hemde dıştan tekrardan düzgün birşekilde ameliyat edilmesi gerektiğini söylediler.Bana Halis Beyi önerdiler,çok endişeleniyorum yine başarısız bir ameliyat geçirme korkusu ,sonuçların beni yine hayal kırıklığına uğratması korkusu beni çok üzüyor.
halis beyin hastalarından çok rica ediyorum ,yaşadıklarını ,düşüncelerini paylaşabilirlerse çok mutlu olurum.
Yaa uzun zamandır takip ediyor ve okuyorum forumu ama böle bazı arkadaşlar mesela alçıları çıktığında falan süper mutlu oluyolar ya herşeyden memnun şekilde mesajlar atıyolar bende aynı durum olmayınca iicene panikledim. Yaaa birde erkek arkadaşım duygulandırdı beni walla isterse hep şiş kalsın burnun ben seni ölede severim dedidaha fena oldum öle diince
cnm kendi doktorumu öneririm izmirde
cemil tugay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?