- 10 Şubat 2015
- 93
- 63
- 34
Belki sonuclar sıkınca alirlar bilmiyorum ki cnm ben kendim ssk lı esimde emekli Sandığı ama herkesten aliyolar çapadaKanunide ben ücret vermedim ssklıyım
Benim hic sancim olmadi oksururken hapsururken igne girisinde bi hafif sizlama oluyodu o kadarBen cvs oldum benim hala sancım var ya normal mi bu
Ultrasondan baktirdin mi yine gerileme varmiCvs sonucum gelmiycek benim.
amniyosentez yaptircam
Ayy hadi insallah canim rabbim evlatlarimizi bize bagislasinPersembe gunu bakildi. Ense kalinligi 4 e inmis. Diğer profesor gibi bu profesorde kistik higroma degil dedi.
Ben yarin normal kadin dogumcuma gitcem bakalim ne diyecek?Aminn cnm insallahhh...insallah en kisa zamanda hamileligimizin tadını cikariruz.gecsin su kabus dolu günler
sende var mi gelişme?
Son durum ne oldu ınsallah bısey olmamıstır?Bugün ilk doktorum olan ve bebegimde kistik higroma oldugunu saptayan kadındogum doktoruma gittim 16 hafatligim cvs sonucumu gosterdim. Ultrasondan bakti cvs sonucum temiz oldugu icin kalple alakalidir dedi kalbine bakti kalp iyi gözüküyo bi problem gözükmüyo varsa bile ciddi bisey degil gibi dedi ama mide biraz geniş dedi. Illa bi sorun bulacaklarense küçük suan ama bebek büyüdüğü icin cilt emiyo kistik higromayi o yüzden dedi ve bana saglikli dogma ihtimalinin % 15 oldugunu soyledi anne karnindaki bebekte mide büyümesi hakkinda bilgisi olan var mi?
Gecen sene nisan ayinda 22 haftalikken sonlandirildi canim malesefSon durum ne oldu ınsallah bısey olmamıstır?
allah sabır versin bende hem ense kalınlıgı hem kalbı delık dedıler sımdı cvs sonucu beklıyorum hayırlısıylaGecen sene nisan ayinda 22 haftalikken sonlandirildi canim maleseflanger giedion sendromi yüzünden