- 10 Şubat 2015
- 93
- 63
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ense kac mm ?Ben kanuniye sevk etti yazdığını görünce sordum yarın bende cvs olucağım kanuni de
Kistik higroma demedilerse iyi canim ense kalinligi sonradan duzelebiliyo yada her hangi bi anomalilik eslik etmeyebiliyo ama bize kistik higroma dediler ve cok umutsuz konusuyolar6.6 çıktı
Ilk gebeligin mi? Kalple alakali da olabilir dediler mi?Cvsn iyi çıkarsa düzeliyormuş yani komozonel bir durum degilse ama birde ters akım var bir damarında o benim daha da ümitsizleştiriyor
Umitli konustularsa sikintiya girme canim bize hic umut vermiyolar bile biz napalimİlk gebeliğim evet kalp falan demedi sadece bir damarda ters akım var dediler
Insallah saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz bebeklerimizi...cinsiyet belli mi canimÜmitli konuşmadilar ama ümitsizde konuşmadılar aslında adam gibi birsey söylemediler bizde rapordan okuyoruz işte tüm doktorlar yeminli sanki
Bende aksine hep bakiyorum hep gormek istiyorum sanirim ben sonlandirmayacagim dogurmaya karar verdimValla böyle bir durum olunca hiç sormadım hata utrason sırasında ekrana bile bakmıyorum ben bağlanmamak için
benim ense kalınlığı,kistik higroma,kalpte sorun var.kanunide cvs yaptırdım malesef sonuç kötü,down sendromlu çıktı.Başka doktor araştırdım ama bulamadım.En kapsamlı kanuni deniliyor.Kaydım olsun diye oraaya gideceğim.3martta ultrason için gün verdiler ertesi günde kurul gibi birşey toplanacakmış.Ona girmeden hastayı kabul etmiyorlarmış.Sanırım kurulda aldır diye baskı yapacaklardır.CVs ye girmeden bile doktor aldırırsın diyorlardı.Ama aldırmak istemiyorum.Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah.Sende nw sorun cikti canim ne dediler
Gecmis olsun cnm ama cok iyi düşün olur mu dramatize yaklasmabenim ense kalınlığı,kistik higroma,kalpte sorun var.kanunide cvs yaptırdım malesef sonuç kötü,down sendromlu çıktı.Başka doktor araştırdım ama bulamadım.En kapsamlı kanuni deniliyor.Kaydım olsun diye oraaya gideceğim.3martta ultrason için gün verdiler ertesi günde kurul gibi birşey toplanacakmış.Ona girmeden hastayı kabul etmiyorlarmış.Sanırım kurulda aldır diye baskı yapacaklardır.CVs ye girmeden bile doktor aldırırsın diyorlardı.Ama aldırmak istemiyorum.Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah.
Dramatize yaklaşmıyorum.Ultrasonda kıpı kıpır gördüğüm bir cana kıymak zor geliyor.Hele şimdi hareketlerini hissederken imkansız bir olay.Hakkımızda hayırlı olanın olması için dua ediyorum sadece.Gecmis olsun cnm ama cok iyi düşün olur mu dramatize yaklasma
Biz capaya sadece 48 tl ödedik orasida o civarda alirKzlar cvs için kanuni para alıyor mu
Ozellerde 400 tl falan ama devlete bagli hastanelerde ucretsiz canim. 30 tl genetik danisman ucreti 18 tl de günü birlik yatis ucreti yani toplam 48 tl aldilar bizden. Bizde parali sandik doldurduk cebi gittik ben em az bi 500 tl yi gozden cikarmistim ama sadece 48 tl aldılar. Simdi 1100 tl lik array testi varmis onu yaptircaz bu yaptgimz en son testten sonraO kadarsa iyide fazla olursa yandım