CVS yanilma payi %2-10 arasi..

Cvsn iyi çıkarsa düzeliyormuş yani komozonel bir durum degilse ama birde ters akım var bir damarında o benim daha da ümitsizleştiriyor

Ümitli konuşmadilar ama ümitsizde konuşmadılar aslında adam gibi birsey söylemediler bizde rapordan okuyoruz işte tüm doktorlar yeminli sanki

Valla böyle bir durum olunca hiç sormadım hata utrason sırasında ekrana bile bakmıyorum ben bağlanmamak için

Sende nw sorun cikti canim ne dediler
benim ense kalınlığı,kistik higroma,kalpte sorun var.kanunide cvs yaptırdım malesef sonuç kötü,down sendromlu çıktı.Başka doktor araştırdım ama bulamadım.En kapsamlı kanuni deniliyor.Kaydım olsun diye oraaya gideceğim.3martta ultrason için gün verdiler ertesi günde kurul gibi birşey toplanacakmış.Ona girmeden hastayı kabul etmiyorlarmış.Sanırım kurulda aldır diye baskı yapacaklardır.CVs ye girmeden bile doktor aldırırsın diyorlardı.Ama aldırmak istemiyorum.Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah.

benim ense kalınlığı,kistik higroma,kalpte sorun var.kanunide cvs yaptırdım malesef sonuç kötü,down sendromlu çıktı.Başka doktor araştırdım ama bulamadım.En kapsamlı kanuni deniliyor.Kaydım olsun diye oraaya gideceğim.3martta ultrason için gün verdiler ertesi günde kurul gibi birşey toplanacakmış.Ona girmeden hastayı kabul etmiyorlarmış.Sanırım kurulda aldır diye baskı yapacaklardır.CVs ye girmeden bile doktor aldırırsın diyorlardı.Ama aldırmak istemiyorum.Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah.
Gecmis olsun cnm ama cok iyi düşün olur mu dramatize yaklasma :KK43:

kızlar inşallah bebeğinizi kucağınıza sağlıklı alırsınız maalesef bendeki ters akım sebebiyle büyük ihtimal bebeğim karnimda ölecekmiş doktorum bu duruma hazırlıklı olmamı sòyledi

O kadarsa iyide fazla olursa yandım
Ozellerde 400 tl falan ama devlete bagli hastanelerde ucretsiz canim. 30 tl genetik danisman ucreti 18 tl de günü birlik yatis ucreti yani toplam 48 tl aldilar bizden. Bizde parali sandik doldurduk cebi gittik ben em az bi 500 tl yi gozden cikarmistim ama sadece 48 tl aldılar. Simdi 1100 tl lik array testi varmis onu yaptircaz bu yaptgimz en son testten sonra

X