Ben çapada cvs yaptirdim diger testlerde orda yapilcak cagirdilar. Senin cvs sonucu ne cikti? Ense kac mm idi cnmBakalim benimde detayli ultrasonda belli olcak kistik olup olmadigi.. belki bende de isterler dedgin testi.. peki nerde yapiliyo bu test? Ben cerrahpasaya gidiyorumda
12+5te 6.9m di.. test nasil yapildigini biliyomusun? Kandan yada baska bisiyden mi? Bu arada cvs yada amiyosentez uzerine baska test yok saniyodum.. oynuyolar mi ne bizimle..Ben çapada cvs yaptirdim diger testlerde orda yapilcak cagirdilar. Senin cvs sonucu ne cikti? Ense kac mm idi cnm
Beni çanakkaleden doktorum sevk etmişti ama telefonla randevu aliniyomuş galibaÇapa ve Cerrahpaşa'dan nasıl randevu aldınız.Ben alamadım da..
Sende nw sorun cikti canim ne dedilerTeşekkür ederim cevaplarınız için ben internetten randevuyu alamadım.Bağcılar devlet hastanesine gidince Kanuni Sultan Süleyman Hastanesine yönlendirdiler.
Benide oraya yönlendirdiler pazartesi gideceğim sevk kagidi verdi doktorum acilden giriş yapacağımTeşekkür ederim cevaplarınız için ben internetten randevuyu alamadım.Bağcılar devlet hastanesine gidince Kanuni Sultan Süleyman Hastanesine yönlendirdiler.
Cvs yaptırmaktan çok korkuyorum
Ama iğne canımı çok yakacakEn erken tanı yöntemi cvs..
Teşekkür ederim cevaplarınız için ben internetten randevuyu alamadım.Bağcılar devlet hastanesine gidince Kanuni Sultan Süleyman Hastanesine yönlendirdiler.[/Q
Sen ne zaman gideceksin
2 subatta çapada yaptirdim. Sen neden cvs yaptiriyosunAnladım ne zaman yaptırdın canım cvs sen