CVS yanilma payi %2-10 arasi..

damneh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
200
72
Csvnin yuzde 2 ile 10 arasinda yanilma payi oldugunu biliyormuydunuz? Bebegin esinden alinan parca analizi bazen annenin dna si yani kromozomu olabiliyormus.. nette ayrintilari var ve profesorler yazmis bunlari.. peki bize yaptirilirken nicin doktorlar uyarmiyo anlamiyorum.. simdi cvsi temiz cikanlari uzucem belki biliyorum ama herkezin bilmesi gerekiyo bence.. bende yaptirdim simdi detayli ultaronu bekliyorum, allah yardicimiz olsun insallah

Canim benim sonucumda bugun çıktı temiz cok şükür. Ama kistik higroma oldugu icin baska sebeblerde ololabilirmis noonan sendromuna bakilcak simdide ptpp11 genine bakilcak simdide ya da array tetsi yapilcak.bugun baska bi doktora gittim enseyi 3 mm olctu onceden 5mm idi. Ve ben kistik higroma görmüyorum dedi. Ben baya umutlandim. Nazal kemikte var. Insallah diger testlerdede biseycik cikmaz

Bakalim benimde detayli ultrasonda belli olcak kistik olup olmadigi.. belki bende de isterler dedgin testi.. peki nerde yapiliyo bu test? Ben cerrahpasaya gidiyorumda

Bakalim benimde detayli ultrasonda belli olcak kistik olup olmadigi.. belki bende de isterler dedgin testi.. peki nerde yapiliyo bu test? Ben cerrahpasaya gidiyorumda
Ben çapada cvs yaptirdim diger testlerde orda yapilcak cagirdilar. Senin cvs sonucu ne cikti? Ense kac mm idi cnm

Ben çapada cvs yaptirdim diger testlerde orda yapilcak cagirdilar. Senin cvs sonucu ne cikti? Ense kac mm idi cnm
12+5te 6.9m di.. test nasil yapildigini biliyomusun? Kandan yada baska bisiyden mi? Bu arada cvs yada amiyosentez uzerine baska test yok saniyodum.. oynuyolar mi ne bizimle..

Yok bana capadaki ibrahim hocam dediki eger genetik bisey cikmazsa noonan sendromu var mi yok mu ona bakcaz falan demisti. Sen cerrahpasada kime gidiyosun

Çapa ve Cerrahpaşa'dan nasıl randevu aldınız.Ben alamadım da..

N nev beni osmaniye ssk sevketti.. perinatoloji bolumu riskli ve yuksek riskli gebelikler icin.. benim bebegim ikili testlerde ultrasonda ense kalinligi asiri yuksek cikti.. acilen sevkedildim.. kendim randevu alamiyosun die biliyorum ben

Teşekkür ederim cevaplarınız için ben internetten randevuyu alamadım.Bağcılar devlet hastanesine gidince Kanuni Sultan Süleyman Hastanesine yönlendirdiler.

Teşekkür ederim cevaplarınız için ben internetten randevuyu alamadım.Bağcılar devlet hastanesine gidince Kanuni Sultan Süleyman Hastanesine yönlendirdiler.
Benide oraya yönlendirdiler pazartesi gideceğim sevk kagidi verdi doktorum acilden giriş yapacağım

Cvs agrili acili bi islem degil. Yani dayanilmayacak gibi degil. Ben yapilirken sadece dua okudum ve hissetmedim. Bide doktorum demistiki zayif oldugun icin gobegin olmadigi icin cok rahat yapariz demisti belkide o yuzden rahat yapildi benimki. ama sakin korkarak girme ben hic korkmadim ve hic acimadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…