- 11 Mayıs 2022
- 31
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Yenibiranna
-
Bir uygulamanın şifresi olabilir .Eşimin cüzdanında Y333m yazan bir kağıt buldum ne anlama geliyor bilen yardımcı olabilir mi?
Y harfiyle hiçbir alakamız yok fakatBir uygulamanın şifresi olabilir .
Y harfiyle bir isim bir yer bilmiyorum benim ya da eşimin isminde yok kızımda da yokMuhtemelen şifre.
İnternetle alakalı biseyin şifresi.
Eşiniz ajan olabilirEşimin cüzdanında Y333m yazan bir kağıt buldum ne anlama geliyor bilen yardımcı olabilir mi?
333 aşk sekansı sayısı ya da melek diye de geçiyorHer şey olabilir djdkkd ama ne olmasını düşünüyorsunuz da buraya yazdınız
Şüphelerim varEşiniz ajan olabilir
Sizin alakanız olmayabilir de kaydolduğu uygulama giriş için bu şifreyi vermiştir muhtemelen.Y harfiyle hiçbir alakamız yok fakat
Şifreyse eğer kağıda kocaman bir şekilde yazmış mantıklı mı bu bilemedimSizin alakanız olmayabilir de kaydolduğu uygulama giriş için bu şifreyi vermiştir muhtemelen.
Varmıs ya iste “Yenibiranna”Y harfiyle hiçbir alakamız yok fakat
Kullanıcı adı ve yeni üye oldum yani gerçek hayatımda alakası yokVarmıs ya iste “Yenibiranna”
Eee şifre değilse ne olabilir?Şifreyse eğer kağıda kocaman bir şekilde yazmış mantıklı mı bu bilemedimşifre diye düşünmek isterim ama
Aklıma sekans dışında birşey gelmediği için buraya yazdımEee şifre değilse ne olabilir?
Siz ne düşündünüz ?
Eşimin cüzdanında Y333m yazan bir kağıt buldum ne anlama geliyor bilen yardımcı olabilir mi?
Ne iş yapıyor? işi ile ilgisi olabilir mi?Eşimin cüzdanında Y333m yazan bir kağıt buldum ne anlama geliyor bilen yardımcı olabilir mi?
Şifredir diye düşünüyorum. Bende böyle kaydederim.Eşimin cüzdanında Y333m yazan bir kağıt buldum ne anlama geliyor bilen yardımcı olabilir mi?
Bir eşimin esyalarını asla karıştırmam iki kart alacağım için açtığım cüzdanda gördüm üç ne kendi eşyalarımın karıştırılmasından hoşlanırım ne başkasının eşyasını karıştırmaktan. Eşimin ya da benim ne yaşadığımı bilmeden böyle bir yorum yapmanıza anlam veremedimEşinizin bir uygulama vb ye girerken sistemin verdiği şifreyi not almış olabileceği ; sizin de eşinizin cüzdanı dahil her eşyasını didik didik arayan ve karıştıran bir kadın olduğunuz anlamına geliyor.
Dikkat edin de sizce önemsiz, eşinizce önemli bir notu atmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?