- 13 Mart 2020
- 1.190
- 2.200
- 83
- Konu Sahibi Yenibiranna
-
Başka şeyler de olduğu için bunu sormuştum zaten. Demek ki soru sorarken daha açıklayıcı olmam gerekiyor
Sanayide dükkanımız var araba işi zannetmiyorum çünkü iş belgeleri kağıtları ben not alırım
Ben olsam eşime sorarım kartını alırken böyle bi not buldum derim.
En azından ilk akla gelen şifredir yazmak yerine yardımcı olmak adına daha nazik bir dil kullanırdım üşenmiyorum kağıdın resmini koymaya çalışacağım sizin içinSorunuzu bir başkası yazsaydı , siz ne cevap verirdiniz ?
Eşinizin yazısı olmayadabilir , her ne kadar siz neyi neden yazdığını bildiğinizi düşünseniz de.
Parça seri no da olabilir.
Sabah soracağım ama farklı bir cevap var mı diye sormuştum hayatımı bilmeden yazan arkadaşımKonuşmak yerine hafiyelik yapmak daha tatlı geliyor.
Şurada işgüzarlık olsun diye birisi , konuyu bambaşka bir yere taşısa ; içlerine düşen şüpheden bir ömür kurtulamayacaklar farkında değiller.
Bu şifrenin nesi büyükUmarım öyledir yazı şifre için fazla büyük fakat
En azından ilk akla gelen şifredir yazmak yerine yardımcı olmak adına daha nazik bir dil kullanırdım üşenmiyorum kağıdın resmini koymaya çalışacağım sizin için
Bu anlamda değil ki zatenBu şifrenin nesi büyük
Benim bir şifrem XX111111XX hatta bazı sifrelerde nokta,virgül de kullanıyorum.
Hiç de uzun değil tam şifre olacak kadar işte.
Aşk bolluk bereket huzur gibi şeyler içimSekans ne allah için
En azından ilk akla gelen şifredir yazmak yerine yardımcı olmak adına daha nazik bir dil kullanırdım üşenmiyorum kağıdın resmini koymaya çalışacağım sizin için
Kuru temizleme fişi , ufak çaplı konser vb gibi yerler için vestiyer fişi, Avm çekiliş sıra nosu vs vs onlarca normal şey olabilir.
Siz içinizi bulandırmak istiyorsunuz , ben de ısrarla diyorum ki ; işgüzarın birine denk gelirsiniz , kağıda ve nota öyle bir anlam yükler ki , her şeyden bihaber uyuyan eşinize sizi düşman eder.
Allah bağışlasın , kızınız varmış ; çocuğu kontrol edip , gidin huzurla uyuyun.
Küçücük kağıttaki 2 harfle 3 sayıya bakıp , kendi kendinizi doldurmayın.
Tabi ki sabah ilk işim eşime sormak ondan öğrenmek içimi kötü düşüncelerle doldurmak istemiyorum sadece sormak istedim
aman allahım hemen boşayın
Sabah soracağım ama farklı bir cevap var mı diye sormuştum hayatımı bilmeden yazan arkadaşım
Konuyu okuyup , yazanın zihnini okuyamıyor , hayatını göremiyoruz.
Sorduğunuz soru icin aldığınız yanıtlar makul olduğu için memnun olmanız gerekirken , ısrarla 2 harfle 3 rakamdan garip anlamlar çıkaralım mı istiyorsunuz ?
Foruma çatana kadar gidin eşinizi dürtün , evrenin sırrı değildir ya , söyler elbet neymiş.
Cevabı size yazmamıştım. Bir karışıklık oldu. Makul olan şifre olması ve öyledir diye düşünüyorum.. Başka da birşey düşünmeye gerek yok sanırım.Konuyu okuyup , yazanın zihnini okuyamıyor , hayatını göremiyoruz.
Sorduğunuz soru icin aldığınız yanıtlar makul olduğu için memnun olmanız gerekirken , ısrarla 2 harfle 3 rakamdan garip anlamlar çıkaralım mı istiyorsunuz ?
Foruma çatana kadar gidin eşinizi dürtün , evrenin sırrı değildir ya , söyler elbet neymiş.
Ne anlamda yani doğru düzgün anlatın o zaman.Bu anlamda değil ki zaten
una bir cevap arıyorum karşı çıktığım yokNe anlamda yani doğru düzgün anlatın o zaman.
Eskis sevgilisinin,nişanlısının,karısının falan mı harfi nedir yani
Ben o harf ve rakamları gerçek olarak yazmadim örnek verdim.
Siz ziyi değilsiniz yardım alın herşeye bı karşı çıkıyorsunuz.
Boşu boşuna fikir verip yardımcı olmaya çalışıyoruz hissettim.
Yeşim yazıyor araya 3 sıkıştırmış ki belli olmasın.una bir cevap arıyorum karşı çıktığım yok Eki Görüntüle 3063411
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?