How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cüzdan

Eşimin cüzdanında Y333m yazan bir kağıt buldum ne anlama geliyor bilen yardımcı olabilir mi?

Bir eşimin esyalarını asla karıştırmam iki kart alacağım için açtığım cüzdanda gördüm üç ne kendi eşyalarımın karıştırılmasından hoşlanırım ne başkasının eşyasını karıştırmaktan. Eşimin ya da benim ne yaşadığımı bilmeden böyle bir yorum yapmanıza anlam veremedim

Eşinizin eşyalarını karıştırmıyorsanız , eşinizin bilgisi dahilinde kartı alırken kağıdı gördüyseniz ; eşinize sorabilirdi(si)niz. Sekans mı diye çıkarımda bulunan , konu açan sizsiniz.

Eşinizin eşyalarını karıştırmıyorsanız , eşinizin bilgisi dahilinde kartı alırken kağıdı gördüyseniz ; eşinize sorabilirdi(si)niz. Sekans mı diye çıkarımda bulunan , konu açan sizsiniz.
Eşimin uyuyor olabileceği aklınıza gelmedi sanırım ve cevabımdan ÇIKARIM yapmayıp hala eşinize sorabilirsiniz diyende sizsiniz.

El yazısıyla not mu almış , eğer öyleyse şifre olunca karınca duası gibi mi yazmak gerekiyor ?

Kağıda basılmış bir numaraysa otopark fişi dahi olabilir.
Eşimin yazısını ne için nasıl yazdığını bilirim bu yazı bastırarak özenle yazılmış ve büyük bir şekilde şifre olduğunu düşünmek daha kolay sanırım

Eşimin uyuyor olabileceği aklınıza gelmedi sanırım ve cevabımdan ÇIKARIM yapmayıp hala eşinize sorabilirsiniz diyende sizsiniz.

Uyanınca doğru bilgiyi bizimle de paylaşırsanız , forumda benzer konu açacak arkadaşları bilgilendirmiş olursunuz.

Eşiniz uyuyorken cüzdanından kart aldığınız bilgisini yazmadığınıza göre , biz tahmin mi yürütmeliyiz ?

Son düzenleme:
Eşimin cüzdanında Y333m yazan bir kağıt buldum ne anlama geliyor bilen yardımcı olabilir mi?
Büyük ihtimal öylesine not almış adam bundan da şüphelenilmez ki, ha eğer güvenmiyosanız başka şeylerini yakaladıysanız o ayrı ama normal biriyse böyle bi notu görüp şüphelenmek biraz saçma geldi zaten ne umduğunuzu yazmamışsınız aklıma başka bi olasılık gelmiyo bişeyin şifresidir kodudur her şey olabilir

Uyanınca dogru bilgiyi bizimle de paylaşırsanız , forumda benzer konu açacak arkadaşları bilgilendirmiş olursunuz.

Eşiniz uyuyorken cüzdanından kart aldığınız bilgisini yazmadığınıza göre , biz tahmin mi yürütmeliyiz ?
Yeni üye olduğum gözüküyor diye umuyorum. İlk konu açtım ve bilgi almak istedim şifre olabileceği dışında başka ne olabilir diye muhtemelen şifre dışında birşey olduğuna dair tahmin yürütmek gerekiyor zaten.

Büyük ihtimal öylesine not almış adam bundan da şüphelenilmez ki, ha eğer güvenmiyosanız başka şeylerini yakaladıysanız o ayrı ama normal biriyse böyle bi notu görüp şüphelenmek biraz saçma geldi zaten ne umduğunuzu yazmamışsınız aklıma başka bi olasılık gelmiyo bişeyin şifresidir kodudur her şey olabilir
Başka şeyler de olduğu için bunu sormuştum zaten. Demek ki soru sorarken daha açıklayıcı olmam gerekiyor

Back