Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
size ne konuda yardımcı olucaz burda klavye üzerinden? çözüm doktora gitmek, ama bu günlerde doktora da gidemezsiniz beklemek zorundasınız.zaten maşallah online hormon tahlilinizi bile yapmışsınız yani bizi bırak doktora bile ihtiyacınız yok.biraz daha google'da turlayın tedavinizi de bulursunuz.Merhaba arkadaşlar ben 26 yaşındayım ve manasız cizgilenmeler başladı yüzümde yanma kızarıklık acı çok araştırdım yüksek Kortizol sitres hormonu çıktı bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
yani tabiki teşhis doktor koyar ben araştırdım sikintilarimi bu konuda bu sendrom cikiyo ben doktor değilim yaşadığım durumlardan dolayı doktora gidene kadar bilgilerinize danışmak istedim malum krona hastaneye gitmek sıkıntı tam kendimi ifade edemedim sanırım şüpheleniyorum bu konu üzerinde sadece bilgisi olup yaşayan arkadaslardan duymak istedim bu sendromu kizlar
Hormon hastalıkları öyle basit internetten bakılıp konulabilecek bir konu değil. Hiç bir hastalık değil ama cushing sendromu nerden çıktı? Yüzde çenede büyüme var mi? Burunda falan. Böyle belirtileri var diye biliyorum
Yüzümde var hüzün çok hassaslasti krem dahi yakar oldu çok fazla kirisma var kollarımda yanma derim yıpranmış gibi acı ve yanma varHormon hastalıkları öyle basit internetten bakılıp konulabilecek bir konu değil. Hiç bir hastalık değil ama cushing sendromu nerden çıktı? Yüzde çenede büyüme var mi? Burunda falan. Böyle belirtileri var diye biliyorum
çok sağolun çok incesiniz
size ne konuda yardımcı olucaz burda klavye üzerinden? çözüm doktora gitmek, ama bu günlerde doktora da gidemezsiniz beklemek zorundasınız.zaten maşallah online hormon tahlilinizi bile yapmışsınız yani bizi bırak doktora bile ihtiyacınız yok.biraz daha google'da turlayın tedavinizi de bulursunuz.
Sizin bahsettiğiniz akromegali sanirimHormon hastalıkları öyle basit internetten bakılıp konulabilecek bir konu değil. Hiç bir hastalık değil ama cushing sendromu nerden çıktı? Yüzde çenede büyüme var mi? Burunda falan. Böyle belirtileri var diye biliyorum
Teşekkür ederim en yakın uygun zamanda inşallah mutlaka gideceğimCushing sendromu genellikle hipofiz bezineki iyi huylu tümörden kaynaklanıyor. Endokrinoloji bölümune başvurmanız gerek.