Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

ayyy bugün benimm aşkımla ilk yılımın son aydönümüüüüü 11ay olduu Aşşşşşşkkkkkkklıı booll boll aylarımızz yıllarımızz olsunnn dedik dün gece telefonda kutladık:119::118:

inşallah nişanlı evli yıllarımızı da görürüz aminnn :123:

ayrıcana üniden mezun olalı tam 1sene oldu geçen sene 29şubatta mezun oldum 4yılda bir kutlarım onu da artık

hatice bugusu sana gereken açıklamayı yapmış.
sen nasıl öyle düşünüyosan biz de böyle düşünüyoruz.
ben seni benim düşünceme inandırmaya çalışıyor muyum?
lütfen uzatmayalım.
gerçekten dile kolay 2 sene neler paylaştık biz orda.
bize zor geliyo. gücümüze gidiyo.
sana kolay gelebilir.
lütfen cevapta verme canım.
kapansın yeter.

Kızzz sizin de 1 sene olmuş nerdeyse.

Ömürlük olsun inşallah.

aynı şeyi bu sayfayada yazmak istiyorumm;
ben mi çok yoğunlaşamadım noldu konuyaa aslının tekerlemesini ne için yazdığını bile anlamadım geçmişe ve yazılanlara bakmadan :44::44::44:
bende sonradan geldim topiğe ama her iki sayfayıda takip etmeye çalıştımm hepinizi çok benimsedim burda sıkıntılarımı, sevinçlerimi paylaştımm.
hepiniz önceden tanışan insanlarsınız bence birbirinizi kırmayın. düğünler yaklaştıkça gerildi sanırım gelinciklerr
lütfen o kadar güsel anı biriktirmişken kırmayın birbirinizii

Son düzenleme:
Kızzz sizin de 1 sene olmuş nerdeyse.

Ömürlük olsun inşallah.

aslında daha önceden tanışmıştık da beraberliğimiz 28martta başladı tanışma yıldönümümüz geçti onda da çok duygulandımm bu adam bir yıldır hayatımda daha önce nerdeymiş de gelip beni bulmamış dedim bir de niye 2,5ay süründürmüşüm de aşkıma sımsıkı sarılmamışım dedim o zamanları bile kayıp olarak görüyorum onsuz boşuna yaşamışımm herşeyimmm benimm

seviyorum uleennn

Çağlam tek söyleyeceğim şu ben burada sizlerle olmaktan mutluyum.
Eğer sizin seviyenizi bilmesem bugün burada yazarmıydım ya da sen üzüntülü olduğun dönemde yanında olmak istermiydim?
Biz sizi kardeşim olarak görüyorum. Söylenecek başka birşey yok

Son düzenleme:

biz birbirimizi kırmıyoruz dila.
üstelik çokta mutluyduk. gerilen kişi biraz diline sahip çıksın haddini aşmasın. yazıyorum da bu nereye gidiyo diye düşünsün biraz.
madem geçmişi okumadan anlamadan geldin bir yorumda bulunmak, bir tarafta bulunmak ne kadar doğru ?
buraya bunu yazmana gerek yok canım
biz burda aynı şarkıyı söylüyoruz zaten

nurayımmmm meleğimmm lütfennn üzülme dayanamam ... Ne demiştim nerede oldugumuzun ne onemi var ki

bizim sevenler bizle oldugu surece biz yıne ısık sacmaya devam edicez... yeni anılar biriktircez lütfen bu kadar üzülcek bir sey yok bunda

ben sadece hanımefendinin hakkında yanıldıgım icin uzgunum hepsi bu işte...

kuzitommm masallah sizeeeeee yüz bin kez hem de nice nice yıllar olsun o aylar

dilacım hos geldin...sen cok haklısın elbette keske boyle olmasaydı ama iyiki de olmus... Kimin iyi kimin kötü niyetli oldugunu gormus olduk bizler de

haticecimm Allah razı olsunnn eksik olma... Lütfen yanlıs duusuncelere de kapılma aslaaa bizim sana kesinlikle lafımız olamaz topiğimizde de yerin var

sen bizim tavrımızın neye oldugunu biliyorsun tatlım...

Hayırlı olsun canımmmm inşallahh nice çooook yıllarınızı kutlar ve burda paylaşırsınn

Benim yazdığımı kimse kaale almamış bu durumun ne kadar dışında kalmaya çalışsakta ortasın da kaldık neden böyle oldu şimdi anlayamadım ama madem yanlış anlaşıldım ne diyim anlatamadım kendimi heralde

gülom :26:
ben senin yazdığını görmedim.
hemen bakıyorum geçmişe

melegim lafım sana degil ki asla olmazda sen benim bitanemsinnnnnnnnnnnnnn yazdıgını gormemisim yeni gordum kusura bakma sakın

ben sizi de zan altına bırakan o sahsa kızdım

cunku cogul kullanmıs dagdan gelip bagdakini kovduk diye

sizi nasıl kendi art niyetine alet eder?

ben buna kızdım demek istedigim oydu... ben senin guzel kalbini o guzel gozlerinden gormedim mi sanıyosunnn

size bunu yakıstıranlara tepksizi kalamam sadece
hepsi bu

buldum canımm :)
gülinim sen bizdeki yerini biliyorsun canım. biz seni çok seviyoruz.
sen, senin adına da konuşan arkadaşınla konuşacaksın bu durumda. onu uyaracaksın. kardeşim sen ne diyorsun diye. kimse kimseye böyle laf edemez diye.
biz seni zaten tanıyoruz biliyoruz.

Oyanın açtığı konuyu diyorsan cnm o konu topikte baya konuşulmuştu yani orayı okuyan herkesin haberi vardı. Sizin konu açtığınızı bildirimlerden görüp geldim ben.

Ama ben alınmadım ama alınanları da anlayabiliyorum sanki hani birileri yüzünden yeni konu açılmış gibi oldu açıkçası. Neyse ben sadece fikrimi söylemek istedim canım belki aslının kullandığı cümle ağır oldu o noktada size katılıyorum ama ben kötü niyetli söylendiğini düşünmek istemiyorum yinede.

Allah aşkına bir kişi daha yazmasın şöyle,rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…