- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.861
"Kzılar siz bana burayı açacağınızı haber vermemiştiniz.
Yoksam benide istemediniz mi açıkca söyleyinde bende gideyim." demem ne kadar doğruysa çağlam sende o kadar kovulmuş oluyorsun bu durumda
Ben sevdiğim arkadaşlarımın burada olduğunu görünce yazayım dedim. Lakin bende aslının yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Çünkü dün başka maksatla yazmışken bende yanlış anlaşıldım hatta üzüldümde ama bu kadar fevri olmamakta fayda var diye düşünüyorum.
ayyy bugün benimm aşkımla ilk yılımın son aydönümüüüüü11ay olduu Aşşşşşşkkkkkkklıı booll boll aylarımızz yıllarımızz olsunnn dedik dün gece telefonda kutladık :119::118:
inşallah nişanlı evli yıllarımızı da görürüz aminnn :123:
ayrıcana üniden mezun olalı tam 1sene oldu geçen sene 29şubatta mezun oldum 4yılda bir kutlarım onu da artık
Kızzz sizin de 1 sene olmuş nerdeyse.
Ömürlük olsun inşallah.
Çağlam tek söyleyeceğim şu ben burada sizlerle olmaktan mutluyum.haticecim gulcıncım biz burdaki herkese haber mi vermişiz peki?
bircok arkadasın mailini de sonradan aldım ben kendi istegiyle geldi bizle olmak isteyenler...
Geldiler biz de mutlu olduk gelene de gidin demedik
ayrıca pelin yazmıstı... Bazı arkadaslar cok hızlı akmasından sikayetciydi ve yazak da arada kaynıcaktı nasılsa takipte herkes goruyo
geleni kovmadık ki? ayrıca onlarda topik acmıslar geyige kimse bize gelin burda topik var demedi
biz de ona alınsaydık?
Bu durumda hanımefendinin hakkını hala savunmak istiyorsanız buyrun
He su da var... Biz ne olursa olsun kimsenin arkasından had asacak sozler de solemedik ne kırılsak da bozulsak da
seviyemizi hiç dusurmedik
bunu da gozardı etmeyin bence
Kızlar benim mesaim bitti, çok yoruldum zaten çok bile kaldım.
Akşama görüşürüz,öptüm
aynı şeyi bu sayfayada yazmak istiyorumm;
ben mi çok yoğunlaşamadım noldu konuyaa aslının tekerlemesini ne için yazdığını bile anlamadım geçmişe ve yazılanlara bakmadan :44::44::44:
bende sonradan geldim topiğe ama her iki sayfayıda takip etmeye çalıştımm hepinizi çok benimsedim burda sıkıntılarımı, sevinçlerimi paylaştımm.
hepiniz önceden tanışan insanlarsınız bence birbirinizi kırmayın. düğünler yaklaştıkça gerildi sanırım gelinciklerr
lütfen o kadar güsel anı biriktirmişken kırmayın birbirinizii
ayyy bugün benimm aşkımla ilk yılımın son aydönümüüüüü11ay olduu Aşşşşşşkkkkkkklıı booll boll aylarımızz yıllarımızz olsunnn dedik dün gece telefonda kutladık :119::118:
inşallah nişanlı evli yıllarımızı da görürüz aminnn :123:
ayrıcana üniden mezun olalı tam 1sene oldu geçen sene 29şubatta mezun oldum 4yılda bir kutlarım onu da artık
Benim yazdığımı kimse kaale almamış bu durumun ne kadar dışında kalmaya çalışsakta ortasın da kaldık neden böyle oldu şimdi anlayamadım ama madem yanlış anlaşıldım ne diyim anlatamadım kendimi heralde
Benim yazdığımı kimse kaale almamış bu durumun ne kadar dışında kalmaya çalışsakta ortasın da kaldık neden böyle oldu şimdi anlayamadım ama madem yanlış anlaşıldım ne diyim anlatamadım kendimi heralde
Kuzumm inan bu konuda bi taraftan birini kırıcam diye korkumdan bişey yazmak istemiyorum ama laf 2 tarafa yazanlara da gelince yazmak istedi.
Hiç bişekilde kovmak gibi bişey yok olur mu öyle şey.Özge,Zehra ben ve bikaç kişi daha hala 2 topiğe de yazıyoruz bunun nedeni orda da sevdiklerimiz var burda da var.İşim olmadıkça 2 tarafı da takip ediyorum ben ama bunu yapıoruz diye sizleri kovmuş olmuyoruz
Bu konu da yanlış anlaşılmamak için kimsenin ne dediğine karışmak istemedim ama susunca da yanlış anlaşıldık malesef
Kuzumm inan bu konuda bi taraftan birini kırıcam diye korkumdan bişey yazmak istemiyorum ama laf 2 tarafa yazanlara da gelince yazmak istedi.
Hiç bişekilde kovmak gibi bişey yok olur mu öyle şey.Özge,Zehra ben ve bikaç kişi daha hala 2 topiğe de yazıyoruz bunun nedeni orda da sevdiklerimiz var burda da var.İşim olmadıkça 2 tarafı da takip ediyorum ben ama bunu yapıoruz diye sizleri kovmuş olmuyoruz
Bu konu da yanlış anlaşılmamak için kimsenin ne dediğine karışmak istemedim ama susunca da yanlış anlaşıldık malesef
haticecim gulcıncım biz burdaki herkese haber mi vermişiz peki?
bircok arkadasın mailini de sonradan aldım ben kendi istegiyle geldi bizle olmak isteyenler...
Geldiler biz de mutlu olduk gelene de gidin demedik
ayrıca pelin yazmıstı... Bazı arkadaslar cok hızlı akmasından sikayetciydi ve yazak da arada kaynıcaktı nasılsa takipte herkes goruyo
geleni kovmadık ki? ayrıca onlarda topik acmıslar geyige kimse bize gelin burda topik var demedi
biz de ona alınsaydık?
Bu durumda hanımefendinin hakkını hala savunmak istiyorsanız buyrun
He su da var... Biz ne olursa olsun kimsenin arkasından had asacak sozler de solemedik ne kırılsak da bozulsak da
seviyemizi hiç dusurmedik
bunu da gozardı etmeyin bence
Oyanın açtığı konuyu diyorsan cnm o konu topikte baya konuşulmuştu yani orayı okuyan herkesin haberi vardı. Sizin konu açtığınızı bildirimlerden görüp geldim ben.
Ama ben alınmadım ama alınanları da anlayabiliyorum sanki hani birileri yüzünden yeni konu açılmış gibi oldu açıkçası. Neyse ben sadece fikrimi söylemek istedim canım belki aslının kullandığı cümle ağır oldu o noktada size katılıyorum ama ben kötü niyetli söylendiğini düşünmek istemiyorum yinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?