Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

elisçim yok gitmedim hiç zaten dedem bile 1 yaşındayken gelmiş
trakyalıyız biz beyaaa o yüzden :9:

zehroş waffle olmaz sufle olur o zaman :23:
kıtmetlim keşke gelsennnn

ayyy bi de pelinim de diyodu yakında o karede yer alcam diyeee
keşke o da gelseeee

bende waffle canavarıyımm bende geliceemmm:52: diyebilseydim keşke:27: ne güzel bizi de anın:5:

Keşke hep beraber buluşabilsek nasıl isterdim bunu :29:

Bol bol anıcaz sizleri dedikodunuzu yapıcaz :27:

ay ben yiyemem waffle falan çok tatlı :50:
çay içerim çay :27:

elisçim yok gitmedim hiç zaten dedem bile 1 yaşındayken gelmiş
trakyalıyız biz beyaaa o yüzden :9:

zehroş waffle olmaz sufle olur o zaman :23:
kıtmetlim keşke gelsennnn

ayyy bi de pelinim de diyodu yakında o karede yer alcam diyeee
keşke o da gelseeee

Zehroşş Özgeme katılıorum waffle olmaz başka bişey olur,tatlı olsun yeter,çikolatası olsun yeter amaann sıyırdım kafayı ahh bu regl :52:

Eveeettt keşke pelmikte gelseee pelmikkk hadi kaçamak yapsana ctesiiii :23:

Aşk'landım geldiiiiimmmmm:10::69:
Hiç ayrılmasak ya ne olur sankiiii:69:
Büssürü büssürü şebeklik yaptıııkkkk:9::9:
Biz iki afacan çuçuğuz daha yaaa:9:
Evlenmicez de evcilik oynamaya başlayacaz sankiii:9:

Baktın mı Opram?
Çeyiz olayları, çamaşır fln derken bende kıyafet almayalı aylar oluyo sankiiiii:9:

Erişteli tavuk basit miiiiii:52:
Şuan gözümde hiç bişi canlanmadı:9:
Utanıyorum kendimden yaa:17::9:
Döktür de paylaaaşşş, çok seviniriiiizzzz ki biiizzzzz:32:

Ooo bu hafta kavuşmaların günü galibaaaa:16:

[/COLOR][/FONT][/B]

Şu an pc başından kalkıp yemeğime bakarsam ve bir şeye benzerse paylaşıcam canım :27::27:
ben de pek bilmiyorum ya kocişim aç kalcak:37:

Söyledim şimdi kızlar :31:
-Aşkım kupa var yaa
+Sakın kırdım deme !
-Yok ben kırmadım
+Ne oldu o zaman
-Kırık geldi
+:53: :53:

Gönderdiği şubeyi arıcak :31:

Özgişşşşşşşşşş :52: sen buluşlaım lafını görmezden mi geldinn bakem :27: ses vermedin :27: hesabı kilitlemeyiz bebeğimmmm :52: :9:

Söylemekle çok iyi yapmışsın canım, üzülür ama yeniden yaptırırsınız:34:

Son düzenleme:
ay ben yokken sayfalar akmıs gitmişşşşşş biri bana özet gecsinnn pleaseee

ogleden sonra dısarda iş cıktı ofiste deildim mafelessss :27:

Gecmisi okuyamadim bisi kacirdiysam affedin asklarimm sadece son sayfayi okudumm

Kizlar ctesi mi bulusuyorsunuuuz inanmiyorum ben gelmek istiyorum yaaaa ve benim amacim bu cuma calismak bi daha sadevc mart ayinda 2 kez bi rapor bi de dosya hazirlamak icin gitmekk
Yani eger planim tutarsa ve sevdicek de bisicik demezse bende gelirim bebeklerim ayy icim ucus ucus oldu
:16:

Ben bu cocuga felaket otesiiii asiri asiriisiii asigimm yaaaa :69:
Apartmandan iceri girdimm o sirada da asansoru beklerken askima msj atiodum eve geldim die birden apartman kapisini actiii ayy sarildim onaa cok seviyorummm coookkkk

Simdik yemegimi yiyorumm sonra b-fitte fit olcam :27:

Hepinizi seviyorumm:16:

zehroooooooşşşşşşşşşşşşşşşşş :52:
çok begendim ben çantalarını. nerden aldın onları sorması ayıp? netten aldım de hadiiiii :52:
:9:
güle güle kullan canım benim.
bu cumartesi çok güzel geçecek desenize. siz buluşuyosunuz, ben aşkıma kavuşuyorummm :16:
çok heyecanlıyım ya. prensime sarılacak mıyım ben şimdi, eline mi değecek elim. mis gibi kokusu mu dolacak içime... gerçek mi bunlar. oooyyy :48:

çok begendim ben çantalarını. nerden aldın onları sorması ayıp? netten aldım de hadiiiii :52:
bu cumartesi çok güzel geçecek desenize. siz buluşuyosunuz, ben aşkıma kavuşuyorummm :16:
çok heyecanlıyım ya. prensime sarılacak mıyım ben şimdi, eline mi değecek elim. mis gibi kokusu mu dolacak içime... gerçek mi bunlar. oooyyy :48:

:16::16::16:
ayyy:nazar::nazar:
Gerçek Nuray'cım gerçek...
İnşallah yarın benim için de gerçek olur ya inşallah:17::17::17:

Kızçeler size uydurmasyon yemeğimi sunuyorum:1::1:
Tarifim filan yoktu içgüdülerimi izledim.:9::9:
Basit ama lezzeti çok güzeldi :17::27::37:

$IMG_1716.jpg

Ama niye ben geldiğimde kimse olmuyo burda:26:
Beni sevmiyo musunuz yoksa:50:
Ben de aşk çocuğuyum ben de aşığım:1::1::1:
Burhan'a bağlamadan gideyim en iyisi:52::52:

Sporumuuu yaptıııımmm, fit pelot oldum üzerine azıcık da aşklanıp geldiiimm ooohhh mis gibiyim :9:

Nurayımm lokumumm kavusuyorsun bu hafta kıyamam size ben :16: Az kaldı çok az :16: Aşklı gececek her güne canım benimm :69:

canımm sağol daha gelmedi elimeee ayırttım adamlara didim 5-10 mart arası alicimm :27:
çantalar çorlu dan bebeğim ama durrrr :52: netten aldım :52:
facebookta nil çanta diye aratırsan görürsün tatlım :16:
türkiyenin her bi tarafına kargo yapıyorlar :16:
ellerinde şuan hazırda yok ismini yazdırıp sıraya giriyorsun :16:

Günaydınlaaaarrr.....:16:

Musmutluu günleeeerrrrrrr:16:

Dün akşam arkadaşlarım bana sürpriz doğum günü yemeği düzenlemişleeerrrr:17:
Çok güzeldiiiii, hiç ayrılmak istemediiiiiiiiiiiikkkk:7:

Ve doğum günü hediyesi olarak ekmek kızartma makinası aldım:9::6::16:

Bi gün bana böyle bi hediyenin geleceği ve benim buna sevineceğim hiç aklıma gelmezdii:9:

Gunaydin asklariiimmm :16:

Hava buz gibiiii donuyoruuuuumm! :25:

Ozgiisimm ve zehrosumm insallah gelebilirim kuzularimmm :16: bende cook istiyorum kavusmayi sizinleeeee :16:

Günaydın meleklerimmmm :16::16:

Cookie's Angels Club'ın biricik güzel üyeleri :9::9::9: Victorias Secret da kimmiş peeeh peeh peh :27::27::27:

pelom elifikom aşklanmışşş :nazar: nurayimum aşklanacak

ben bu hafta full aşkım zaten :9: keşke hiç bitmese tabi :50: neyse bunu geçelim :27:

nihancım geri gidip itirafını buldum :9: alemsin... ben bahsettigim kızı liseden beri tanıorum ve ilişkisi cok uzun suredir devam ediyo

bu zamana dek o soylemlerin hiçbirini duymadım ole ayda yılda bir grorusen uzak tipler de degiliz iş guc yuzunden yuz yuze gorusemesek de teelefon msn vs hep gorusurduk

yani benden önce de diyo olsa bilmemem imkansızdı ayrıca yuzugunu bile gidip değiştirdi art niyet aramam cok ama cok dogal

sizinki tesadüfmüş olabilir tatlım :54:

Günaydın tatlı ballı gelinciklerrin en güzelleriii:16: Şimdi size bişey sorucam bakalım siz ne cevap vericeksiniz? Şimdi bu sabah ani bir kararla Trabzondaki şantiyeye patronlarım benide götürmek istedi bende ailemle konuştuktan sonra size geri dönüş yapıcam dedim baya şaşırdım çünkü yarın sabah yol çıkılacak ve 1 gün orda kalınacak patronlarım erkek buarada.Annemi aradım ilk konuştuk tamam dedi o da hani patronlar bişey demesin diye sonra nişanlıcanımı aradım direk kesinlikle olmaz çünkü onları tanımıyorum nasıl insanlar olduklarını bilmiyorum nasıl aniden karar verirler iş gezisi planlı programlı olur dedi hem kalıcaksınız cok sıkılıcaksın bılıyorum dedı gıtme dedı.Bende nısanlımı kırmadım ve patronlarıma onlarla gelemeyecegımı soyledım.Tamam dedıler.Siz olsanız napardınız kızlarrrr???:26:

Back