- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
çifte kavrulmuş fıstıklı lokumummm
bu aplik sanırıım dimiii.
bu arada artık evimm, aşk yuvam belli olsa da ona göre alsam cicileriiii. çok sabırsızlanıyoruuuummm artık.
mobilya için istanbula gidicektin kuşum, neşe hanıma mı sende :)
bu aplikle benim abajurun takımıııı ama bana cok kaba geldiler pelom nereye koycaksın ona gore dusun
kusum sen bilirsin yine tabii ama bence tekli aplik daha şık olur bence... bunlar ikili olmasının yanı sıra cok ayrık gorunuyor
gerci gercek hallerini gormedim resimden oyleler...
tabii yine sen bilirsin pelom
Aplik nurayıımm aplik. Çok seviyorum ben aplikleri. Eve mistik bi hava katıyo.
Keşke benim de artık evim, yuvam belli olsa... Keşke. Çok bunaldım çok. Düğüne 99 gun kalmıs elimde hiçbir şey yok! Çıldırmam an meselesi...
Neşe hanım'a gidicez lokumum kısmetse.
Şayet düşündüğümüz evi satın alabilirsek kurabiyem merdivenlere koyucam.
elis'imm teşekkür ederim canım.
Yerim seni ben ya şeker bebeğim benim çok tatlısın sen
Ben hiç tanışmadığım kuzenimi bulmuştum 2013 gelinlerindePek gelemiyo arada geliyo ama gelince tanıstırırım sizi
Aynı şekilde çağlamda da olmustu. İnternet kucuk bi dunya aslında.
ben bile bunaldım canım daha vaktim olmasına rağmen. sana hak veriyorum.
bu apliğin boyutu ne kadar bilmiyorum ama ufacık oluyo bazıları, öyleyse çok kibar durur.
senin mobilyalarını da merak ediyoruuum :)
Benim bulgaristan göçmeni üniversiteden bir arkadasım var hatta Gülinimin de liseden arkadası -tesadüf- onun adı da Elis. Onu çok severim, aynı odada kaldık 2 sene boyunca anılarımız, okul hayatımız beraber geçti
Hatta gülini ilk facebook'tan eklerken ortak arkadasımız oldugunu gorunce şok olmuştuk
Lokumum boyutlarını belirtmemişler o yuzden kesin minicik ufacık bişidir bu.
Bende herbişeyimi merak ediyorum nurayım. Çok hemde çook.
Benim kadar bebişimde merak ediyor elinden geleni yapıyo ama onun da sebepleri geçerli, anlıyorum.
Kızıyorum ben bazen kendime, ne gerek vardı bu kadar erken olmasına. Ev işi belli olsaydı oyle yapsaydık düğünü diye.Kovalayan yoktu arkamızdan ki.
Ama olsun. maddi şeyler için maneviyatının ölçülemeyeceği gerçekler var ortada. O da bebişimle uyuma düşüncesi.
Vardır bi hayır, inşallah hallolacak herşey lokumcanım. :116:
mavili koltuklarımı diosun canım cicekli???
biz en son gittigimizde onu birine sattılaryine yeni evlencek bi kızcagızdı :)
benim koltuklar yesilli cicekli arkası minderli olanlar... benim böörtlen onlara bile rahatsız dedi sungerleri bi tık daha yumusak yaptırdık o yuzden
cıxxx hala kumaslarım gelmemiş... beklioruz bakalım kafamda ole net bi kumas da yok zaten ne istedigimi ben de bilmiorum kiii
bir ay sonra falan bidaha gidip bakıcam artık secerim heralde yaa
İnan opra adını yazınca acaba bizim Elis'mi ki dedim ama değilmiş
Çok ama çok şaşırmıştık yaa ortak bi arkadaşımız olduğunu duyunca
İnternett çokk küçük hakkatenn
evettt o mavi ciciiikler
ama ben mavi istemedim.
kumaşını değiştiricektik. istemedi paşazadem. kendi begendiğinde otursun bakalım
neşe hanımın masasının önündeki koltuklar mı sizinki?
bu arada çağlacım benimkinin rengini desenini hatırlıyosun dimi? ben nasıl perde ve halı seçicem?
krem-yeşil zaten renkleri. üçüncü bi renk katsam kötü mü olur. fon perde için.
halı da düz düşündüm. koltuklarda çiçek var zaten diye. ama krem rengi sanki çabuk kirlenir gibi
:26:
Başka Elis bu ElisYalnız gerçekten erkeklerin koltuk takıntısı var herhalde Benimkide koltuk seçmeye gittiğimizde kendi oturdu yuvarlandı debelendi falan kumaş yumuşak olsun dedi yastıkları tay tüyü olsun dedi sonrada seçti rengine kadar hemde Eee aşkım yatcaz ya keyif yapcam ben koltuklarımızda diyo Yööökkk yaaaa
ooyyyy. mis kurabiyeeemmm
evet bebişkooo onlar benim aşklarım işteee tabi renkleri desenleri deişcek
kusum bidaha ayrıntılı resimlerle bakalım senin koltuklara ve evin de belli olmalı... dekorasyonda odanın sekli bile kullacagın renklerin yogunlugunu ve cesidni deiştirebilio cunku
krem-yesil nötr renkler... salonunda ucuncu bir renk illaki kullanmalısın canlandırmak adına pudra pembesi geldi suan mesela aklıma ama vizona yakın pudralar...
dedigim gibi esyalar meydana ckınca nisanlın fotolasın ayrıntılı sekilde
ondan sonra senle ustunden konusalım olur mu
İnan opra adını yazınca acaba bizim Elis'mi ki dedim ama değilmiş
Çok ama çok şaşırmıştık yaa ortak bi arkadaşımız olduğunu duyunca
İnternett çokk küçük hakkatenn
bence de ufaktır bu yüzden kibarcık bişeydir :)
güle güle kullanın canım hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?