Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Aplik nurayıımm aplik. Çok seviyorum ben aplikleri. Eve mistik bi hava katıyo.
Keşke benim de artık evim, yuvam belli olsa... Keşke. Çok bunaldım çok. Düğüne 99 gun kalmıs elimde hiçbir şey yok! Çıldırmam an meselesi...
Neşe hanım'a gidicez lokumum kısmetse.

kusum sen bilirsin yine tabii ama bence tekli aplik daha şık olur bence... bunlar ikili olmasının yanı sıra cok ayrık gorunuyor

gerci gercek hallerini gormedim resimden oyleler...

tabii yine sen bilirsin pelom

kusum sen bilirsin yine tabii ama bence tekli aplik daha şık olur bence... bunlar ikili olmasının yanı sıra cok ayrık gorunuyor

gerci gercek hallerini gormedim resimden oyleler...

tabii yine sen bilirsin pelom

Aldım artık kurabiyem

Beğenmezsem ya da kaba görünürse gözüme başka yere asarım yenisini alırım kurabiyemm bunu çok beğendim ben ondan

Şayet düşündüğümüz evi satın alabilirsek kurabiyem merdivenlere koyucam.

ben bile bunaldım canım daha vaktim olmasına rağmen. sana hak veriyorum.
bu apliğin boyutu ne kadar bilmiyorum ama ufacık oluyo bazıları, öyleyse çok kibar durur.
senin mobilyalarını da merak ediyoruuum :)

elis'imm teşekkür ederim canım.

Yerim yer mutlu oldu ben yuffiidikkkkk Ouuuww işte bu nokta vuruşu olmuş bitanem hadi facebook falan neysede burda bulmak gerçekten dahada şaşırtıcı bitanem evet evet gelince danışırız senin kuzicanınla bitanecikim.Kesinlikle ufacık bazı arkadaşlarımı eklediğim zaman bende şaşırıp kalıorum Nerden nereye arkadaş çıkıolar.

güle güle kullan o zaman tatlımmm

ahaha neseyi özledim yaaa askım izne cıksa da gitsek yine hobi oldu bende gidip orda esyalara bakmak

içerinin havası kokusu bile guzel... tadilat yaptırmıslar bu arada acaba deiştirdiler mi iceriyi merak ediyorummm

ben bile bunaldım canım daha vaktim olmasına rağmen. sana hak veriyorum.
bu apliğin boyutu ne kadar bilmiyorum ama ufacık oluyo bazıları, öyleyse çok kibar durur.
senin mobilyalarını da merak ediyoruuum :)

Lokumum boyutlarını belirtmemişler o yuzden kesin minicik ufacık bişidir bu.
Bende herbişeyimi merak ediyorum nurayım. Çok hemde çook.
Benim kadar bebişimde merak ediyor elinden geleni yapıyo ama onun da sebepleri geçerli, anlıyorum.

Kızıyorum ben bazen kendime, ne gerek vardı bu kadar erken olmasına. Ev işi belli olsaydı oyle yapsaydık düğünü diye. Kovalayan yoktu arkamızdan ki.

Ama olsun. maddi şeyler için maneviyatının ölçülemeyeceği gerçekler var ortada. O da bebişimle uyuma düşüncesi.

Vardır bi hayır, inşallah hallolacak herşey lokumcanım. :116:

çağlaam, senin istediğin kumaşlar gelmiş miydi?
bide orda bi oturma grubu vardıı, girişte solda hemen ben onu çok begenmiştim. nişanlım begenmedi ama.onun begendiği koltukları aldık. bakalım nasıl yan gelip yatacağız o koltuklarda. böyle daha klasik tarzda çünkü.
galiba bunun da çeşitleri var.
bizim ki klasik-country mi oldu ne oldu bişeyler oldu işte

İnan opra adını yazınca acaba bizim Elis'mi ki dedim ama değilmiş

Çok ama çok şaşırmıştık yaa ortak bi arkadaşımız olduğunu duyunca

İnternett çokk küçük hakkatenn

mavili koltuklarımı diosun canım cicekli???

biz en son gittigimizde onu birine sattılar yine yeni evlencek bi kızcagızdı :)

benim koltuklar yesilli cicekli arkası minderli olanlar... benim böörtlen onlara bile rahatsız dedi sungerleri bi tık daha yumusak yaptırdık o yuzden

cıxxx hala kumaslarım gelmemiş... beklioruz bakalım kafamda ole net bi kumas da yok zaten ne istedigimi ben de bilmiorum kiii

bir ay sonra falan bidaha gidip bakıcam artık secerim heralde yaa

bence de ufaktır bu yüzden kibarcık bişeydir :)
güle güle kullanın canım hayırlı olsun.

evettt o mavi ciciiikler
ama ben mavi istemedim.
kumaşını değiştiricektik. istemedi paşazadem. kendi begendiğinde otursun bakalım
neşe hanımın masasının önündeki koltuklar mı sizinki?
bu arada çağlacım benimkinin rengini desenini hatırlıyosun dimi? ben nasıl perde ve halı seçicem?
krem-yeşil zaten renkleri. üçüncü bi renk katsam kötü mü olur. fon perde için.
halı da düz düşündüm. koltuklarda çiçek var zaten diye. ama krem rengi sanki çabuk kirlenir gibi
:26:

Başka Elis bu Elis Yalnız gerçekten erkeklerin koltuk takıntısı var herhalde Benimkide koltuk seçmeye gittiğimizde kendi oturdu yuvarlandı debelendi falan kumaş yumuşak olsun dedi yastıkları tay tüyü olsun dedi sonrada seçti rengine kadar hemde Eee aşkım yatcaz ya keyif yapcam ben koltuklarımızda diyo Yööökkk yaaaa

evet bebişkooo onlar benim aşklarım işteee tabi renkleri desenleri deişcek

kusum bidaha ayrıntılı resimlerle bakalım senin koltuklara ve evin de belli olmalı... dekorasyonda odanın sekli bile kullacagın renklerin yogunlugunu ve cesidni deiştirebilio cunku

krem-yesil nötr renkler... salonunda ucuncu bir renk illaki kullanmalısın canlandırmak adına pudra pembesi geldi suan mesela aklıma ama vizona yakın pudralar...

dedigim gibi esyalar meydana ckınca nisanlın fotolasın ayrıntılı sekilde

ondan sonra senle ustunden konusalım olur mu

ooyyyy. mis kurabiyeeemmm
olur tabiki çok teşekkür ederim.

Nuray canım pudra çok güzel olur bn koltuklarımı pudra istiyorum perse halıda farklı bişi olabilir Çağlamdanda o evrelere gelince fikir alırım çünkü çok iyi bu konularda çağloma maşalllah kiii

Nurayımın bizim eski koltuklar sizinkler gibiydi krem üstü pudra çiçekliydi klasik country seninki ben ada esintli spor bişi istiyorum hani çiçekli perde pudra pembe koktuk lukens ayak istemyorm mesela çağlam buna bir isim söylemişti hatırlayamadım ama neticede country candır evini merak ediyorum

Elisi de alalım buraya. yavrum benim. çok özledim onu. 1 sene oluyor ya hu görüşmeyeli halbuki mesafe ne kadar az.
olsun işi bırakıyım gelcem
bence de ufaktır bu yüzden kibarcık bişeydir :)
güle güle kullanın canım hayırlı olsun.

Sağ ol lokumum

Renkler konusunda kurabiyeme +1500 katılıyorum lokum şekeriii

coastal ı diosun canım sen

coastal country nin en nötr en sade halidir... acayip huzur verici bir tarz o tarzı da cok seviorum

ahsap illaki kullanılmalı ahsap rengi ve beyazın uyumu ancak o tarzda o kadar on plana cıkıyor Türkiye de ada evlerinde cok yaygın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…