- 23 Temmuz 2009
- 1.657
- 107
- 688
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.721
Yaptığımız yemeklerin fotosunu koyalım diyince sevdiceğimin doğum günümde yaptığı pasta geldi aklıma
İçinde didodan,pudinge kadar çikolatalı ne ararsan vardı
Eki Görüntüle 643240 Eki Görüntüle 643241
Ya kızlar moralim yine yerlere düştü.. Sevdicek resimlerimizi bastırıp bana bir kupa göndermiş.. Sevgililer günü için yaptırmıştı adam yetiştirememişti iş güç derken dün gönderebildi. Kupa paramparça.. Çok üzüldüm söyleyemedim de aşka böyle olmuş diye. Kargoyu aradım tutanak tutturucaklar ama nolucak bilmiyorum :18: Çok üzülücek söylersem yaa
Yaptığımız yemeklerin fotosunu koyalım diyince sevdiceğimin doğum günümde yaptığı pasta geldi aklıma
Başlayalım beraber Berfoo
elifimmmmmmm ben de cok isterimmmmmm
ama hiç vaktim olmuyo ki benimmmevlenince nası yapcam onu da dusunuyorum mutfagı cok severim ama vakit yok resmennn
kolaycık seyleri yapmaya calısrım ama belki yine
bir de ben de sanki cok bi becerikliymişim hiç mutfaktan cıkmazmısım gibi yabancı mutfak takınıtısı var
dunya yemeklerini denemeyi cok istioum ve vaktim oldugunda (ki ancak evlendikten sonra olur sanırım) deneyecegim ilk yemek Nachos olacak
Sağol canım kimse beni görmüyor diye ağlayacaktım neredeyse
Kızım katılacağım ama iş yeri sıkıntılı şu anda
Yöneticiler arasındaki ego tartışmasından olan bize oldu.
Şimdi iki ateş hattı arasında sekerek gidiyorum.Telefonlarım kitlendi
Ahuuuuaaaaaaaa tazmanya canavarı gibi Valla mutfağa hiç acıma yavrum sonradan insan düzene oturtuyor yapa yapa.Bide bişeyi 1 saatte yapıosan bi bakıosun yarım saate düşmüş el pratikliğin artıyor.Bende acıktım yahu yemek yapalım derken kilolarıda lüplüp almayalım Bak kuzucum aşağıda interneti talan edip buldum örnek resim sana
Eki Görüntüle 643228
Buarada benimde iç çamaşırı gecelik almam lazım.Bizim burdada var loya bende bakayım öğle arasında
Yimek için mi ?Ben yurtta kalıyorummm.
Evde de tek yaptığım sofra kurmak.Cannım annem ders çalışayım diye yaptırmıyor.
Dün düğmelerim koptu gittim terziye diktirdim o derece yani düşünün.
ayyy didoluuu pastaaaa buuuuuuuuuuu sen pandispanyayııı kendinmi yaptın aldınmııııı ayy çok şekerrr anlat kız öyle kaçmak yok analtcan yokse gelir ısırrım yanaklarından :)
bunu yapmak istiyorum bende
Bonibonlu, Rulo Katlı Pasta - Nefis Yemek Tarifleri
hafta sonu yapalım bi şeyler ozaman ben uyarm benmde işime geliryemek öğrenmeyi aradan çıkarmış olurum
zehra kupa olayı nedir kaçırmışım:26:
Olacak olacak çok güzel yemecikler çıkacak ellerinden herşey zamanla kuzucumBende senin gibiyim vakit yetmiyo hiçbişeye
Evlenince netçez biz Çağloşum yaaaa
Oooo bi kere değil ki her gün mutfak bizi bekleeeerrr
Ama basit de olsa bi iki resim tarif bekleriiiiimmm bak
Bende en basitin basitinden başlayacağım zaten
Yabancı mutfak takıntısı mutfağa meyilli olduğunu gösterir ki, bu harika bişiii
Nachos ne kuzum?
Doritos nachos mu vardı tachos muydu yoksa o?
Öğle bişii geldi aklıma
Kuzum katılmak derken yemek yapma etkinliğine yani
bu arada kolay gelsiinnnn:18:
Yok yok biz yemeyiz yediririz
Tamamdır kuzum iyice anladım şimdiiiii
Evet, ben daha öğrenecem deeee, hızlandıracam daaaa
3 al 2 öde bitti ama Opram
Benimde evdeki görevim hep sofra kurmaktır
Kız kardeşim 4 yaş küçük benden, o salata yapar tutar işin kenarndan
Ben hep malzemeleri taşıyan
Terzilerin de para kazanması lazım tabii kuzu
Ekonomiye can vermek için yapmışsındır yahuuu
Waoooowwww
Kuzum maşAllah ellerine sağlık ne de güzel olmuş yaaaaa
Biz sözlücümmmlleeee yemek yiyiciğiiiiiizz deeeee
Ben Aşka uçuyorum kızlaaarrrr
gülübikcanıımm sonsuzzz olsun aşkınız inş. çok sewidndim.. kalbin aşka dolsun bir daha olmaz inş:)
sibel canım üzülme.. ALLAH büyüktür.. hem artık tıp çok ilerledi. tedavisi geçikmiş olabilir ama hallolur gibime geliyor. sen sıkma tatlı canını. güzel düşün güzel olsun canım
Precious ççooooook tşekkür ederim iyi dileklerin için. sen adını değiştirmiş olabilirmisin:26::26::26: bende zamanla severim belki diyorum. bunun içinde zaman geçirmemiz lazım bi süre.. benmde bu sürede dikaktli olmam lazım.. malum uzaktanda olsa akrabam.. ama hani ilk olarak inşallah bişeyler hissederim diyorum. tabiki aşık olmayı bekleyemem. ama en azından onu görünce bu benm geleceğim olmalı onla mutlu olcam gibi şeyleri düşünmem lazım. bunaları düşününce kalbim çarplamalı.. hayırlısı olur inş diyorum..
Ahahah sekeeeeer valla fiti fiti gezdik bi suru de sey aldik musmutluyummm
Cumartesi mobilyacidan cikipp kadikoye gittikk loyaya bi girdim tam girdimcok ucuzdu bi suru iccamasiri ve gecelik aldim kadikoyde gelinlikcilerin caddesinden gecerken boynum kopacakti eda sposayi gorunce gozlerim portledi
Bence bu telaslar en guzel telaslar...
Elifiiimm ben kendimi comez bilirdim ama ben cirak olmusum sanirim ilk yaptigim seylerdendir omlet... ogrenciykende pazarlari kalkip yapardim pizza gibi olurdu
Ama yemek konusunda neredeyse sifira sifirim...
Ben mama yapmayi seviorumpasta kurabiye kek yapiim ben hep
Kızlar sevdicek bana 14 şubat için kupa üstüne resimlerimizi bastırmış. Ama adam yetiştirememiş.. benimkide yoğunluktan kargoya teslim edemedi dün verebildi birtek. Bugün elime geldi. Kurye çıktı kargoyu bir açtım kupa paramparça. Kargoyu aradım üzerinde kırılır ibaresi var nasıl dikkat etmezsiniz falan diye adam kuryeyi geri göndericem hasarı karşı firme veya sigorta şirketimiz karşılar dedi.
Kupaya üzülmüyorum. Sevdicek duyarsa o çok üzülücek buna üzülüyorum. Ben ona hiç duyurmayayım kendim aynı tasarımla bir kupa bastırayım diyorum :26:
Özgecan, Çağlamitoo, Puuufffuumm, Pelinkooo, Nurayııımmm, Gülinoovvv, Ezgiimiikkkk, Opraaaa, Haticeeee, Berfooo, Buguuuu, Aşk-ı Nihaaann, Laviiiiinnnn sizde katılsanıza bizeeee
Canım ben de paşacığa bu kupadan yaptırmıştım, ilk kullanımda çatlamıştı azıcık,sanırım biraz dayanıksız bu kupalar
Sevdicek de çekinerek söylemişti bana, üzüldüm evet ama onun mutlu olmasını, her kullanışta beni hatırlamasını istemiştim. Senin sevdiceğinin de asıl amacı bu olduğu için söyle bence. Hem sen kırmadın ya kargonun kabahati
Kızlar bana fikir verin ne yapayım ben ?
Aşkla bu kırık kupa meselesini paylaşmalımıyım :26:
İşyerinde kullan diye gönderdim diyor :26: Yoksa bi çözüme ulaşıncaya kadar beklemelimiyim.:26:
zehroşum bence paylaş, böle ufak tefek şeyler de olsa o üzülmesin diye de olsa bence gizleme sevdiceğinden
olmadı yeniden yaptırırsınız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?