Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

gülinimmmmmmmmmmmmm

aman allahım bu ne kadar sempatik ne kadar ask dolu bi pastaa yaaa

benim böörtlencan didoya bayılır! böle bi pasta gorse eriyip biterdi :9:

Görünce çokk mutlu olmuştum,hatta yaparken videoya falan çekmiş çok gülmüştüm izlerken :9:

Sen de sevdiceğine yapsanaa didoluuu pastaaa çağlaylommm :9::9:

Tamamdır senden yemeciklerde görürürz kiiii:16:

Bende pek becerikli diilim Gülinim, hatta sıfırım:50:
Ama bi yerden başlamak gerek diiii miiii?:56:

Evet puuufffuuunnn yemeklerini Pelinko da anlatmıştıııı:6:
O da en üst seviyeden yemekler yapar koyar, olmaz mı kı:17:
Herkes durumuna göre:9:

Başlayalım beraber Berfoo:55:

Haklısın kuzucuummm başlayalımmm siz bi başlayın ama önce kolaylardan ben de kopya çekerim sizden :17:

Kızlar bana fikir verin ne yapayım ben ?
Aşkla bu kırık kupa meselesini paylaşmalımıyım :26:
İşyerinde kullan diye gönderdim diyor :26: Yoksa bi çözüme ulaşıncaya kadar beklemelimiyim.:26:

Kuşum çok üzülür sevgilicin ama ben olsa ben de paylaşırdım böyle böyle kırık geldi diye sonuçta senin isteyerek yaptığın bişey değil tekrar yaptırırsınız ki

Anaaammm ne güzel ya maşAllah uğraşmışta canından parçasına pasta yapmış :16: Çok iyi ya:46: benimkide makarnanın üstüne ketçapla ismimi yazıo :9: :16: Kurban olduğum çok şeker jestler bunlar :16:

Ayy Elisimmmm böyle bahsedince sevesim geldi sevdiceğimi çok fena :69:

ayyy didoluuu pastaaaa buuuuuuuuuuu sen pandispanyayııı kendinmi yaptın aldınmııııı ayy çok şekerrr anlat kız öyle kaçmak yok analtcan yokse gelir ısırrım yanaklarından :)

bunu yapmak istiyorum bende

Bonibon’lu, Rulo Kat’lı Pasta - Nefis Yemek Tarifleri

Kuzumm bunu ben yapmadım,sevdiceğim benim doğum günümde bana yapmıştı ama pandispanyayı hazır almış tabi kiiii :9: Sınırları fazla zorlamamak lazım :9::9::9:

Bende senin gibiyim vakit yetmiyo hiçbişeye:1:
Evlenince netçez biz Çağloşum yaaaa:52:
Oooo bi kere değil ki her gün mutfak bizi bekleeeerrr:52:

Ama basit de olsa bi iki resim tarif bekleriiiiimmm bak:16:
Bende en basitin basitinden başlayacağım zaten:9::9:

Yabancı mutfak takıntısı mutfağa meyilli olduğunu gösterir ki, bu harika bişiii:16:
Nachos ne kuzum?
Doritos nachos mu vardı tachos muydu yoksa o?:9:
Öğle bişii geldi aklıma:9::17:

Kuzum katılmak derken yemek yapma etkinliğine yani:9:
bu arada kolay gelsiinnnn:18:

Yok yok biz yemeyiz yediririz:9:
Tamamdır kuzum iyice anladım şimdiiiii:6:
Evet, ben daha öğrenecem deeee, hızlandıracam daaaa:9:
3 al 2 öde bitti ama Opram:5:

Benimde evdeki görevim hep sofra kurmaktır:9:
Kız kardeşim 4 yaş küçük benden, o salata yapar tutar işin kenarndan
Ben hep malzemeleri taşıyan:9::9:
Terzilerin de para kazanması lazım tabii kuzu:60:
Ekonomiye can vermek için yapmışsındır yahuuu:9::9:

:46::46::46::46:
Waoooowwww:46::46::nazar::nazar:
Kuzum maşAllah ellerine sağlık ne de güzel olmuş yaaaaa:56:

Teşekkür ederim,tadı da çok güzeldi kiiii ayy yerim ben onu :17:

çağlammm o nachos a sevdiceğim bayılıııırrrrr. içindekiler baharatlı, acılı, tavuklu bişeyler olduğu için. sen yap tarif et ben de yapayım sonra :34:

elifimmm ben de mutfağı çok sevenlerdenim. ama çağla gibi elim ağırdır beni ve çok bulaşık çıkarırım. omlet denemen başarıyla sonuçlanmış çok sevindim :1: omlet dedin de, sevgilim çok güzel omlet yapar. ayyyy yarın değil öbür gün geliyooo :52: cumartesi kahvaltıya omlet yapıcak bana :16: öğrenciyken de hep yapardı kahvaltılarımızaa :16:

zehramm, aldığın karara çok sevindim :46: herşey bundan sonra daha güzel olacak inşallah. kupa meselesini de ben olsaydım söylerdim sevdiceğe bidaha yaptıralım derdim. kargonun azizliği sonuçta.

gülinnimmmmmm, canımmm benim maşallah size :nazar: hep böyle devam eder inşallah. bundan sonra daha kontrollü olursanız öfke ve inat konusunda daha mutlu olursunuz kuşum. zamanla da olgunlaşacak kavga gürültü kalmayacak ilişkinizde. inanıyorum ben.

sibelim :50: canım tedavin ne gerektiriyorsa yap ve moralini yüksek tut. daha erken yaşlarda dermanı olmayan hastalıklara yakalanan insanlar var. şükürler olsun halimize. sen de iyi olacaksın kuzumm

berfomm hayırlısı tatlım. cumartesi olsun bakalım. önyargı besleme şimdiden.

Teşekkür ederim Nurayımmm inşallah zamanla olgunlaşıcaz bizde ya öfkemi inadımı kontrol altına alsam bizim kavgalarımız büyük oran da azalır bunu biliyorum ve elimden geleni de yapıcam bunun için :69:

gülibik heyyttt bee sen sana pasta yapan bir adama kızmazsınız kızdırmam hıh :47::47::47:maharetli enişteye bakkkk beeeee gülin kız beni oraya getirme sorun istemiyorum yoksa sulu sulu öperim seni :)=)))))))))))))))))))))))):1::1::1::1::1::1:

ayyy canımı çektirdin sopalıcam seniii :8::8::8::10::10::9::9::9:

Gulibikimmmm yavrummm sev aşkını çok sev :16:Aşklanın durmadan:16: Erkekler sürekli sevilmek istiyolar doymuyolar çocuk gibi.Allah ım pasta yapmış sevdiğine elleriyle hemde.Uğraşmış çaba vermiş.MaşAllah Allah nazarlardan korusun sizi tüm sevenleri aşkla bakanları.Bazen kıymet bilmiyoruz ama gerçekten sevdiğim adama bakınca diyorum ki işte bu işte benim eşim olucak adam.Allah ıma şükürler olsun.Sevdiklerimize daha sıkı sarılalım daha aşk dolu.:16:

Gulibikimmmm yavrummm sev aşkını çok sev :16:Aşklanın durmadan:16: Erkekler sürekli sevilmek istiyolar doymuyolar çocuk gibi.Allah ım pasta yapmış sevdiğine elleriyle hemde.Uğraşmış çaba vermiş.MaşAllah Allah nazarlardan korusun sizi tüm sevenleri aşkla bakanları.Bazen kıymet bilmiyoruz ama gerçekten sevdiğim adama bakınca diyorum ki işte bu işte benim eşim olucak adam.Allah ıma şükürler olsun.Sevdiklerimize daha sıkı sarılalım daha aşk dolu.:16:

elis biz senle tanışmadık gel tanışalım :9:
özge bennn
siz göçmensiniz di miii benim de dede tarafında bulgar anne tarafında yunan göçmenliği mevcut :9:

Aşk'landım geldiiiiimmmmm:10::69:
Hiç ayrılmasak ya ne olur sankiiii:69:
Büssürü büssürü şebeklik yaptıııkkkk:9::9:
Biz iki afacan çuçuğuz daha yaaa:9:
Evlenmicez de evcilik oynamaya başlayacaz sankiii:9:

Olacak olacak çok güzel yemecikler çıkacak ellerinden herşey zamanla kuzucum :34: Olsun gidip bakayım neler varmış belki beğendiğim bikaç parça olur alıveririm.Vallahi ev eşyası çeyiz bakmaktan onları hepten unuttum :53:

Baktın mı Opram?
Çeyiz olayları, çamaşır fln derken bende kıyafet almayalı aylar oluyo sankiiiii:9:

tmm elifimm sen istersin de yapmazmıyım :16: ben de bişicikler denerimmm

ben cok severim mutfagı ama elim cok agır o yuzden bol vakit lazım o da ben de yok işte :9::9::9: aynen netcez bizzz netcezzz :52::52::52:

yaklastın kusummmm onun gibi cipslerle yapılan bir yemek... Ben telefonuma simdi Recipes (all the best cooks) diye bir prog. indirdim orda bu nachosun cok cesidini yapıolar

tavuklu yemegini salatasını falan...

ben de tavuklu yemegini yapmak istiyorum... Tavukları ozel acılı bi domates sosuyla pisirip cipslere buluyosun ya da uzerini cipslerle kaplayı fırınlıyosun içinde meksika fasulyeleri de var o tarz bir sey :10:

nachos.jpg

resim alıntıdır

Çağlam benim yaaa:54:
Seviyom seni benim deli dolu tattlliiişşşiiiiiimmmm:54:

Yap yap o ufacık ellerinden çıkan lokmacıklar görelim bizdeeee:56:
Yalnız cipsle yapılan bi yemek ilk defa görüyorum, muhteşem görünüyooo!
Kuzum nerde gördün bunu ya, ilk defa duyuyorum ben
Allahım ne kadar da severim cipsleri beeennnn:52:
Denesene Çağloş bunuuuuuu:56:

çağlammm o nachos a sevdiceğim bayılıııırrrrr. içindekiler baharatlı, acılı, tavuklu bişeyler olduğu için. sen yap tarif et ben de yapayım sonra :34:

elifimmm ben de mutfağı çok sevenlerdenim. ama çağla gibi elim ağırdır beni ve çok bulaşık çıkarırım. omlet denemen başarıyla sonuçlanmış çok sevindim :1: omlet dedin de, sevgilim çok güzel omlet yapar. ayyyy yarın değil öbür gün geliyooo :52: cumartesi kahvaltıya omlet yapıcak bana :16: öğrenciyken de hep yapardı kahvaltılarımızaa :16:

zehramm, aldığın karara çok sevindim :46: herşey bundan sonra daha güzel olacak inşallah. kupa meselesini de ben olsaydım söylerdim sevdiceğe bidaha yaptıralım derdim. kargonun azizliği sonuçta.

gülinnimmmmmm, canımmm benim maşallah size :nazar: hep böyle devam eder inşallah. bundan sonra daha kontrollü olursanız öfke ve inat konusunda daha mutlu olursunuz kuşum. zamanla da olgunlaşacak kavga gürültü kalmayacak ilişkinizde. inanıyorum ben.

sibelim :50: canım tedavin ne gerektiriyorsa yap ve moralini yüksek tut. daha erken yaşlarda dermanı olmayan hastalıklara yakalanan insanlar var. şükürler olsun halimize. sen de iyi olacaksın kuzumm

berfomm hayırlısı tatlım. cumartesi olsun bakalım. önyargı besleme şimdiden.

Bende bulaşık çıkarıyorum çok fazla, bi yandan da yıkamaya çalışıyorum
Yetişmiyo haliyle:9:
Sonra dipleri tutuyo hep:27:

Sevgilişiiin sana omlet mi yapiceeekkk:69:
Kuzum kavuşun sarılın koklaşııınnn hamham yappııınnn ohhh:69:

Canım ben de paşacığa bu kupadan yaptırmıştım, ilk kullanımda çatlamıştı azıcık,sanırım biraz dayanıksız bu kupalar:9::9::9:
Sevdicek de çekinerek söylemişti bana, üzüldüm evet ama onun mutlu olmasını, her kullanışta beni hatırlamasını istemiştim. Senin sevdiceğinin de asıl amacı bu olduğu için söyle bence. Hem sen kırmadın ya kargonun kabahati:47:

Katılayım katılayım neye katılıyoruuummm:52::52::52::9::9::9:
Birazcık göz gezdirdim okula gideceğim yavrucaklar beni bekler:37: de mamalar mı paylaşıcaaaz:52::52:
Bugün yemek nöbeti de bendeydi. Durun döktüreyim de paylaşayım:37:
Erişteli tavuk var aklımda ama o da basit yahu:26:

Bu aradaaaaaaaaaaaa biz yarın inşallah aşklanıcaaaz...Bir güncük de olsa görücem yarimiiiii...:17::17: :69: :69:

Erişteli tavuk basit miiiiii:52:
Şuan gözümde hiç bişi canlanmadı:9:
Utanıyorum kendimden yaa:17::9:
Döktür de paylaaaşşş, çok seviniriiiizzzz ki biiizzzzz:32:

Ooo bu hafta kavuşmaların günü galibaaaa:16:

o nachos ne güzel görünüyor yaa.daha yeni yemek yedim ama iştahım kabardı. kızlar annem 1 aydır falan izinliydi o yüzden mutfağa elimi sürmedim (arada yaptığım tatlıları, kurabiyeleri saymazsak). keyif sürüyorum yani. ama malesef pzt iş başa düşüyor yine. gerçi özledim mutfağımı yaa kendimi mutfaksız düşünemiyorum:16: yaptıkça paylaşırım sizinle. haftaya misafir alıcam onlarada güzel bir mönü hazırlamayı düşünüyorum. yaparkende resimlerim sizler için:21: yemek konusunda 5 yıllık falan deneyimliyim yapmadığım yemek yok diyebilirim. hamurişlerinede 2 yıldır bulaştım ama portföyümü baya genişlettim:23:

Ezgim yaşıtız ama bende tık yok:9:
Bide yaşım küçük diye bahane ediyodum:9: Bu bahanem de fos çıktıı:9::9:
Misafir bila ağırlayabiliyosun yani Ezgim, bravooooo:46::46:

leeeen ben tekrardan diyete başladım bana pasta masta göstermeyin ben de sopalarım :9:

cnaım bende dietteyim yapıp kendim yemicem eve yürüme çıkmadığım için 60 kilo olmuşum o yüzden sabah vapura tempolu koşup akşamda hızla eve çıkıyorum malesef ben 5 kilo hangi arada aldım göbüş yaptım bilmiyorum artık göbek sahibiyiöm tatlı yapmayı severim yemeyi sevmem bu yüzden ikramlık olucakkkk

:))))))))))))))))):9::9::9::9::9::9:

ayyyyyyyyyyy bir günah çıkarma yaşadım özgem affet ne kadar istikrarlı olduğumu aslında kendimi kandırmıcağmı belirtmek istedim sebepleriyleeeee

öğlen 2 kaşık bulgur
mercimek çorba
roka salata
ve köfte sucuk ızgara vardı yedim

Söyledim şimdi kızlar :31:
-Aşkım kupa var yaa
+Sakın kırdım deme !
-Yok ben kırmadım
+Ne oldu o zaman
-Kırık geldi
+:53: :53:

Gönderdiği şubeyi arıcak :31:

Özgişşşşşşşşşş :52: sen buluşlaım lafını görmezden mi geldinn bakem :27: ses vermedin :27: hesabı kilitlemeyiz bebeğimmmm :52: :9:

Son düzenleme:
Kızlarrr bu iki çanta benim olucak :52: :52:
Adımı yazdırdım sıradayım stoklara girince getiricekler :52:

$62159_533792679998882_768776037_n.jpg

$644183_533794133332070_2109081011_n.jpg

avonun şu eldivenlerinde gözüm kalmıştıı bu çantadan haberim olaydı alırdım
$avon-kozmetik-prod_26892_xl.jpg

Son düzenleme:
Söyledim şimdi kızlar :31:
-Aşkım kupa var yaa
+Sakın kırdım deme !
-Yok ben kırmadım
+Ne oldu o zaman
-Kırık geldi
+:53: :53:

Gönderdiği şubeyi arıcak :31:

Özgişşşşşşşşşş :52: sen buluşlaım lafını görmezden mi geldinn bakem :27: ses vermedin :27: hesabı kilitlemeyiz bebeğimmmm :52: :9:

canınız sağolsun zehra neolsun:(

kızım özge senle buluşmak istemiyo anlasana:9::9::9:

elifcan yaa öğrenirsin canm takılma böyle:8:
bence anormallik bende yani arkadaşlarım öyle söylüyor.:9: küçük yaşta sorumluluk almak zornda kaldığım için + yemek yapmayı çok sevdiğim için + ben bir yengeç burcuyumm ondan böyle geliştirdim kendimi.
sende kısa zamanda döktürürsün güzel güzel sofralar kurarsın bak gör
ne güzel sevdiceğini görmüşsün:nazar::nazar:

elifcan yaa öğrenirsin canm takılma böyle:8:
bence anormallik bende yani arkadaşlarım öyle söylüyor.:9: küçük yaşta sorumluluk almak zornda kaldığım için + yemek yapmayı çok sevdiğim için + ben bir yengeç burcuyumm ondan böyle geliştirdim kendimi.
sende kısa zamanda döktürürsün güzel güzel sofralar kurarsın bak gör
ne güzel sevdiceğini görmüşsün:nazar::nazar:

İnşAllah öğrenecem kuzum!:6:
Pek bi isteklendim birdeeennn:8::8:

Benim sözlücük yengeç de oda bayılıyo mutfak işlerine:9:
Hiç bana çekmemiş:9:

Evet kuzum görüştüüüükkk:69:
Ev hayalleri kurduk yine:69:
Ev arıyo şimdiden sokaklara çıkıp:9:
Halbuki haziranda tutacaz eviii:9:
Severim onu ben yaa:69:
Onları anlattı, yorum yaptık şöyle olsa böyle olsa diyeeee:69: