- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #1.741
zehroş bende gizlememenden yanayım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülinimmmmmmmmmmmmm
aman allahım bu ne kadar sempatik ne kadar ask dolu bi pastaa yaaa
benim böörtlencan didoya bayılır! böle bi pasta gorse eriyip biterdi
Tamamdır senden yemeciklerde görürürz kiiii
Bende pek becerikli diilim Gülinim, hatta sıfırım
Ama bi yerden başlamak gerek diiii miiii?
Evet puuufffuuunnn yemeklerini Pelinko da anlatmıştıııı
O da en üst seviyeden yemekler yapar koyar, olmaz mı kı
Herkes durumuna göre
Başlayalım beraber Berfoo
Kızlar bana fikir verin ne yapayım ben ?
Aşkla bu kırık kupa meselesini paylaşmalımıyım :26:
İşyerinde kullan diye gönderdim diyor :26: Yoksa bi çözüme ulaşıncaya kadar beklemelimiyim.:26:
Anaaammm ne güzel ya maşAllah uğraşmışta canından parçasına pasta yapmış Çok iyi ya benimkide makarnanın üstüne ketçapla ismimi yazıo Kurban olduğum çok şeker jestler bunlar
ayyy didoluuu pastaaaa buuuuuuuuuuu sen pandispanyayııı kendinmi yaptın aldınmııııı ayy çok şekerrr anlat kız öyle kaçmak yok analtcan yokse gelir ısırrım yanaklarından :)
bunu yapmak istiyorum bende
Bonibonlu, Rulo Katlı Pasta - Nefis Yemek Tarifleri
Bende senin gibiyim vakit yetmiyo hiçbişeye
Evlenince netçez biz Çağloşum yaaaa
Oooo bi kere değil ki her gün mutfak bizi bekleeeerrr
Ama basit de olsa bi iki resim tarif bekleriiiiimmm bak
Bende en basitin basitinden başlayacağım zaten
Yabancı mutfak takıntısı mutfağa meyilli olduğunu gösterir ki, bu harika bişiii
Nachos ne kuzum?
Doritos nachos mu vardı tachos muydu yoksa o?
Öğle bişii geldi aklıma
Kuzum katılmak derken yemek yapma etkinliğine yani
bu arada kolay gelsiinnnn:18:
Yok yok biz yemeyiz yediririz
Tamamdır kuzum iyice anladım şimdiiiii
Evet, ben daha öğrenecem deeee, hızlandıracam daaaa
3 al 2 öde bitti ama Opram
Benimde evdeki görevim hep sofra kurmaktır
Kız kardeşim 4 yaş küçük benden, o salata yapar tutar işin kenarndan
Ben hep malzemeleri taşıyan
Terzilerin de para kazanması lazım tabii kuzu
Ekonomiye can vermek için yapmışsındır yahuuu
Waoooowwww
Kuzum maşAllah ellerine sağlık ne de güzel olmuş yaaaaa
çağlammm o nachos a sevdiceğim bayılıııırrrrr. içindekiler baharatlı, acılı, tavuklu bişeyler olduğu için. sen yap tarif et ben de yapayım sonra
elifimmm ben de mutfağı çok sevenlerdenim. ama çağla gibi elim ağırdır beni ve çok bulaşık çıkarırım. omlet denemen başarıyla sonuçlanmış çok sevindim omlet dedin de, sevgilim çok güzel omlet yapar. ayyyy yarın değil öbür gün geliyooo cumartesi kahvaltıya omlet yapıcak bana öğrenciyken de hep yapardı kahvaltılarımızaa
zehramm, aldığın karara çok sevindim herşey bundan sonra daha güzel olacak inşallah. kupa meselesini de ben olsaydım söylerdim sevdiceğe bidaha yaptıralım derdim. kargonun azizliği sonuçta.
gülinnimmmmmm, canımmm benim maşallah size hep böyle devam eder inşallah. bundan sonra daha kontrollü olursanız öfke ve inat konusunda daha mutlu olursunuz kuşum. zamanla da olgunlaşacak kavga gürültü kalmayacak ilişkinizde. inanıyorum ben.
sibelim canım tedavin ne gerektiriyorsa yap ve moralini yüksek tut. daha erken yaşlarda dermanı olmayan hastalıklara yakalanan insanlar var. şükürler olsun halimize. sen de iyi olacaksın kuzumm
berfomm hayırlısı tatlım. cumartesi olsun bakalım. önyargı besleme şimdiden.
Gulibikimmmm yavrummm sev aşkını çok sev Aşklanın durmadan Erkekler sürekli sevilmek istiyolar doymuyolar çocuk gibi.Allah ım pasta yapmış sevdiğine elleriyle hemde.Uğraşmış çaba vermiş.MaşAllah Allah nazarlardan korusun sizi tüm sevenleri aşkla bakanları.Bazen kıymet bilmiyoruz ama gerçekten sevdiğim adama bakınca diyorum ki işte bu işte benim eşim olucak adam.Allah ıma şükürler olsun.Sevdiklerimize daha sıkı sarılalım daha aşk dolu.
Olacak olacak çok güzel yemecikler çıkacak ellerinden herşey zamanla kuzucum Olsun gidip bakayım neler varmış belki beğendiğim bikaç parça olur alıveririm.Vallahi ev eşyası çeyiz bakmaktan onları hepten unuttum
tmm elifimm sen istersin de yapmazmıyım ben de bişicikler denerimmm
ben cok severim mutfagı ama elim cok agır o yuzden bol vakit lazım o da ben de yok işte aynen netcez bizzz netcezzz
yaklastın kusummmm onun gibi cipslerle yapılan bir yemek... Ben telefonuma simdi Recipes (all the best cooks) diye bir prog. indirdim orda bu nachosun cok cesidini yapıolar
tavuklu yemegini salatasını falan...
ben de tavuklu yemegini yapmak istiyorum... Tavukları ozel acılı bi domates sosuyla pisirip cipslere buluyosun ya da uzerini cipslerle kaplayı fırınlıyosun içinde meksika fasulyeleri de var o tarz bir sey
resim alıntıdır
çağlammm o nachos a sevdiceğim bayılıııırrrrr. içindekiler baharatlı, acılı, tavuklu bişeyler olduğu için. sen yap tarif et ben de yapayım sonra
elifimmm ben de mutfağı çok sevenlerdenim. ama çağla gibi elim ağırdır beni ve çok bulaşık çıkarırım. omlet denemen başarıyla sonuçlanmış çok sevindim omlet dedin de, sevgilim çok güzel omlet yapar. ayyyy yarın değil öbür gün geliyooo cumartesi kahvaltıya omlet yapıcak bana öğrenciyken de hep yapardı kahvaltılarımızaa
zehramm, aldığın karara çok sevindim herşey bundan sonra daha güzel olacak inşallah. kupa meselesini de ben olsaydım söylerdim sevdiceğe bidaha yaptıralım derdim. kargonun azizliği sonuçta.
gülinnimmmmmm, canımmm benim maşallah size hep böyle devam eder inşallah. bundan sonra daha kontrollü olursanız öfke ve inat konusunda daha mutlu olursunuz kuşum. zamanla da olgunlaşacak kavga gürültü kalmayacak ilişkinizde. inanıyorum ben.
sibelim canım tedavin ne gerektiriyorsa yap ve moralini yüksek tut. daha erken yaşlarda dermanı olmayan hastalıklara yakalanan insanlar var. şükürler olsun halimize. sen de iyi olacaksın kuzumm
berfomm hayırlısı tatlım. cumartesi olsun bakalım. önyargı besleme şimdiden.
Canım ben de paşacığa bu kupadan yaptırmıştım, ilk kullanımda çatlamıştı azıcık,sanırım biraz dayanıksız bu kupalar
Sevdicek de çekinerek söylemişti bana, üzüldüm evet ama onun mutlu olmasını, her kullanışta beni hatırlamasını istemiştim. Senin sevdiceğinin de asıl amacı bu olduğu için söyle bence. Hem sen kırmadın ya kargonun kabahati
Katılayım katılayım neye katılıyoruuummm
Birazcık göz gezdirdim okula gideceğim yavrucaklar beni bekler de mamalar mı paylaşıcaaaz
Bugün yemek nöbeti de bendeydi. Durun döktüreyim de paylaşayım
Erişteli tavuk var aklımda ama o da basit yahu:26:
Bu aradaaaaaaaaaaaa biz yarın inşallah aşklanıcaaaz...Bir güncük de olsa görücem yarimiiiii...
o nachos ne güzel görünüyor yaa.daha yeni yemek yedim ama iştahım kabardı. kızlar annem 1 aydır falan izinliydi o yüzden mutfağa elimi sürmedim (arada yaptığım tatlıları, kurabiyeleri saymazsak). keyif sürüyorum yani. ama malesef pzt iş başa düşüyor yine. gerçi özledim mutfağımı yaa kendimi mutfaksız düşünemiyorum yaptıkça paylaşırım sizinle. haftaya misafir alıcam onlarada güzel bir mönü hazırlamayı düşünüyorum. yaparkende resimlerim sizler için yemek konusunda 5 yıllık falan deneyimliyim yapmadığım yemek yok diyebilirim. hamurişlerinede 2 yıldır bulaştım ama portföyümü baya genişlettim
leeeen ben tekrardan diyete başladım bana pasta masta göstermeyin ben de sopalarım
canımmm. ezgimmm
Söyledim şimdi kızlar
-Aşkım kupa var yaa
+Sakın kırdım deme !
-Yok ben kırmadım
+Ne oldu o zaman
-Kırık geldi
+
Gönderdiği şubeyi arıcak
Özgişşşşşşşşşş sen buluşlaım lafını görmezden mi geldinn bakem ses vermedin hesabı kilitlemeyiz bebeğimmmm
canınız sağolsun zehra neolsun
kızım özge senle buluşmak istemiyo anlasana
ay dimiiii baksana ses yok Özgişte
olmazz şimdi diyete giriomuş pasta yemesi lazım
nihahahah
elifcan yaa öğrenirsin canm takılma böyle
bence anormallik bende yani arkadaşlarım öyle söylüyor. küçük yaşta sorumluluk almak zornda kaldığım için + yemek yapmayı çok sevdiğim için + ben bir yengeç burcuyumm ondan böyle geliştirdim kendimi.
sende kısa zamanda döktürürsün güzel güzel sofralar kurarsın bak gör
ne güzel sevdiceğini görmüşsün
bilemiyorum yanii
istese gelir bi sallama kuşburnu içer.. maksat beraber olmak değilmi
açıkça istemio işte..
bence sende bir daha görüşme onla
Zehrakoo kupayı söylemen çok iyi olmuuuşşşşş
Çantalarda ne güzel yaa, aynı modelden iki renk alacan demeeekkk