• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

nerde benimmmm Işın Kılıcım :20::20: getirin bu kızı sopalıcam :20:

berfom sen kafada bitirmişsin zaten bu olayı eeee artık iyi olcagı varsa da olmaz ki

bu sekilde gidersen olmaz... lütfen seni tevekküle davet ediyorum hemen derhal :33:

[/B]

:50: ama onun yüzünden çağla.. o uzattıkça uzattı..

bakalım hayırlısı olur inş..
dua edip duruyorum rabbim hayırlı olanı nasip etsin diye..
saol çağla.. benm için çok degerlisin

eliff canım bende yalancı tavuk göğsünü taaa ortaokulda yapmıştım o king tatlım benim

denemediğimizi yapalım ben kedilliii yapayım sen etimekliyi yap ben etimekliyi çok yaptımm :)))))))))))) şetbetine portakalda koydum ahahahah limon ve portakalllı oldu :))))))))

o zaman bu haftasonu deneyip fotoluyoruzz kızlar herkes katılabilirrrr :)))))))))))))) hatta konu bilem açabilirz elifimmmmm :))))))

:50: ama onun yüzünden çağla.. o uzattıkça uzattı..

bakalım hayırlısı olur inş..
dua edip duruyorum rabbim hayırlı olanı nasip etsin diye..
saol çağla.. benm için çok degerlisin

oyyy seni sıka sıka severimmmmmmmmmmmmmmm :29::29:

sen de benim için cok degerlisin bebegimmmm :54:

haklı sebepleri vardık illaki dur bakalım uzatttıysa da snunda geliyor

sen simdilik buna odaklan cok heyecanlıyım senin adına :16:

Berfin nasıl bu şekilde karamsarlığa düşüyorsun.
Onun ne olacağından önce sen neden bu şekilde düşünüyorsun onun tahlil etsen bence daha iyi olacak.
Neden bu şekilde düşünüyorsun kuzum?

eliff canım bende yalancı tavuk göğsünü taaa ortaokulda yapmıştım o king tatlım benim

denemediğimizi yapalım ben kedilliii yapayım sen etimekliyi yap ben etimekliyi çok yaptımm :)))))))))))) şetbetine portakalda koydum ahahahah limon ve portakalllı oldu :))))))))

o zaman bu haftasonu deneyip fotoluyoruzz kızlar herkes katılabilirrrr :)))))))))))))) hatta konu bilem açabilirz elifimmmmm :))))))

bende katılmak isterimmmmmmmmmmm :52:

aaaa zehram süper olur ki yapalım yapalım :))))))))))))))

kızzz elif loyaya seni nyüzüdnen gittim kadiköyde deli gibi cicler aldım 3 al 2 ödeden hatta markopaşada gördüm alllahtan markodan almammışım çeyizime koydum ama o çamarşılar senin sayende bilesin indirim haberini senden duymuştum :))))))))) öperim çamaşrlamı baktıkça sen gelecen aklıma

kızzz elif loyaya seni nyüzüdnen gittim kadiköyde deli gibi cicler aldım 3 al 2 ödeden hatta markopaşada gördüm alllahtan markodan almammışım çeyizime koydum ama o çamarşılar senin sayende bilesin indirim haberini senden duymuştum :))))))))) öperim çamaşrlamı baktıkça sen gelecen aklıma

nerede indirim varmış kızlar?:44:

evet kuzum yapalım ben bayadır etimek tatlısı yemiyorum :1: ondan yapayım bariii :1: daha önce yaptım ama tarifi aklımda değil nasıl yapcem ki :27: bide portakallı falan yapıomuşsunuz onalr nasıl oluyor :26:

Berfin nasıl bu şekilde karamsarlığa düşüyorsun.
Onun ne olacağından önce sen neden bu şekilde düşünüyorsun onun tahlil etsen bence daha iyi olacak.
Neden bu şekilde düşünüyorsun kuzum?

bn sadece dikkatli olmaya çalışıyorum hatice :(
adımlarımı sağlam atmaya çalışıyorum:(
huzursuz oldum.. bakalım hayırlsıı

oyyy seni sıka sıka severimmmmmmmmmmmmmmm :29::29:

sen de benim için cok degerlisin bebegimmmm :54:

haklı sebepleri vardık illaki dur bakalım uzatttıysa da snunda geliyor

sen simdilik buna odaklan cok heyecanlıyım senin adına :16:

:26::26: en iyisi susalım ben ümitsiz ümitsiz konuşup buna odaklanmim:1:
güzel geçicek ALLAhın izniyle:33:

Tatlım tarifi kaydediyorum
Ypar yapmaz paylaşacağım resminiiii:56:
Annemler çok şaşıracak eminiimmmm:52:

Gizim ne tatlısı yapsak kiiii:56:
Ben yalancı tavuk göğsü biliyorum hep onu yapıyorum:9:
Etimekli bi tatlı vardı, hafif ve kolay
Onu yapayım hiç denemedim, ama bayılmıştım:69:
Hem kolay gibiydiii:17::9:

Eminim çok güzel olucak ellerinden çıkan çorba mis gibi sıcacık.İstemek önemli olan.isteyince insan neler neler yapıyor.Ben sana bak pratik bir börek tarifide vereyim kuzucum.Onuda yaparsın cok lezzetli oluyor.Ben çok yapıyorum bunu.İlk olarak yapacağın börek miktarına göre kıyma miktarını ayarlıosun.Bana yarım kilo kıyma yetiyor.İlk olarak 1 soğanı soyup rendeliyoruz.Soğanı öldürmeden sanayağda kavuruyoruz.Sonrada kıymayı kavuruyoruz güzelce.Üstüne karabiber,tuz,kırmızıbiber,azcıkta kekik atıyoruz.Azcık daha kavuruyoruz.Sonra ılımasını bekliyoruz.Kaşarı alıp yeteri kadar rendeleyip ılımış karışımın içine atıyoruz karışımı başka kaba alıyoruz önce ama içine azcık peynir 1 yumurta sarısı,1 çay bardağının yarısı kadar sıvıyağ, 1 kaşıkta yoğurt koyuyoruz.Hepsini karıştırıyoruz.Sonra yufkaları zarf olacak şekilde kesiyoruz.Karışımdan koyup zarf gibi kapatıyoruz.Sıvıyap koyup kızdırdığımız tavamıza börekleri koyup sarımsı çıtırdanak oluncaya kadar kızartıyoruz.Bu kadar böle uza uzadıya yazılıyor ama şipşak yapılıyor kuzucum:27: yanınada amerikan salatası yanınada sarma bide tatlını yap koy mis mis çayda yap ama :9:

Son düzenleme:
Zehrammmmmmm :48:

Düzelmene çok sevindimmm,yazdıkların benim de içime umut saçtı.Hadi artık bahar gelsin heryer de kuşlar cıvıldasın yaa aşk dolsun coşku dolsun içimizzz :17:

Off çok duygusalım şu sıralar,topiğimize kurşun mu döktürsek ki yaa :25:

Zehraamm,özgemmm ben çok özledim siziii,sana sarılmam geldi benim yineee :14:

Düzelmene çok sevindimmm,yazdıkların benim de içime umut saçtı.Hadi artık bahar gelsin heryer de kuşlar cıvıldasın yaa aşk dolsun coşku dolsun içimizzz :17:

Bencede topikce bi kurşun döktürelim.Nazar değdirmesinler bize enerjimize:20: Duygusal topik olduk:31:

Etimekli de ustalaşmışsın gibi hissettim Gizot:54:
Bide tarifini paylaşıversene benimle:17:
Portakal limon.. baya iyi bişeye benziyoo

evet kuzular herkes katılsın:16:
Herkes bi tatlı bi resim koysa, ohoooooo:56::56:

Yehuuu 3 kişi olduuukkkk:52:

Baktıkça aklına gelecem demek:77:
İyi yapmışsın kuzum ya, ohhh sefan olsun:12:
Ben çamaşır alınca iyi hissediyom kendimiiii, hele giyince vuhuuuu:52:
Dayanamayıp giyiyom, ama bu son aldıklarıma direndim:9:

Kuzum bende sevgililer günü haftası için sanıyodum meğer 24 üne kadarmış
Sütyen-külot takım alacaktım alamadım:27:
Belki bi umut 8 mart için indirime girer diye bekliyoruuuumm:52:
Ama cidden çok cici şeeler vardııı:77:

evet kuzum yapalım ben bayadır etimek tatlısı yemiyorum :1: ondan yapayım bariii :1: daha önce yaptım ama tarifi aklımda değil nasıl yapcem ki :27: bide portakallı falan yapıomuşsunuz onalr nasıl oluyor :26:

Bende hiç denemedim ama Gizotunki baya iyi bişeye benziyoo:56:

Eminim çok güzel olucak ellerinden çıkan çorba mis gibi sıcacık.İstemek önemli olan.isteyince insan neler neler yapıyor.Ben sana bak pratik bir börek tarifide vereyim kuzucum.Onuda yaparsın cok lezzetli oluyor.Ben çok yapıyorum bunu.İlk olarak yapacağın börek miktarına göre kıyma miktarını ayarlıosun.Bana yarım kilo kıyma yetiyor.İlk olarak 1 soğanı soyup rendeliyoruz.Soğanı öldürmeden sanayağda kavuruyoruz.Sonrada kıymayı kavuruyoruz güzelce.Üstüne karabiber,tuz,kırmızıbiber,azcıkta kekik atıyoruz.Azcık daha kavuruyoruz.Sonra ılımasını bekliyoruz.Kaşarı alıp yeteri kadar rendeleyip ılımış karışımın içine atıyoruz karışımı başka kaba alıyoruz önce ama içine azcık peynir 1 yumurta sarısı 1 kaşıkta yoğurt koyuyoruz.Hepsini karıştırıyoruz.Sonra yufkaları zarf olacak şekilde kesiyoruz.Karışımdan koyup zarf gibi kapatıyoruz.Sıvıyap koyup kızdırdığımız tavamıza börekleri koyup sarımsı çıtırdanak oluncaya kadar kızartıyoruz.Bu kadar böle uza uzadıya yazılıyor ama şipşak yapılıyor kuzucum:27: yanınada amerikan salatası yanınada sarma bide tatlını yap koy mis mis çayda yap ama :9:

Ayy Opram bildiğin cesaretlendirdin sen beni yaaaa:52:
Ben herşeyi yapabilirim moduna büründüm şuan:9:
Kıymalı böreğe de bayılırııııımm:56:
Acaba zarf gibi nasıl oluyo, tam anlayamadım ben:26:

Son düzenleme:
Berfooooo :47:

Öyle kendin,i şartlandırırsan bişey hissedemezsin tabiii akışına bırak kuzum içinden geldiği gibi davran olumsuz düşünürsen olumsuz olur

oyy ağlarım amaaa :14: ben de çoook özledim yine bi organizasyon yapalım tez zamandaaaa :52:
seviyom sizi canlarım benim :54:

zehroşum yazdıkların çok hoşuma gitti ve kendimi gördüm sende.. ben de senin gibiyim hala geçmişin kimi yüklerini hissediyorum
bebeğimi çok seviyorum onun karısı olucam onsuz bi hayat asla düşünemiyorum ama geçmişteki kalp kırıklıklarım hala geliyo aklıma
çok da zaman geçti üstünden halbuki..
ve ben de genelde dengesiz biriyim gün gelir neşe dolarım gün gelir en dipte yaşarım (çoğunluk en dip malesef :50:)
havaların da etkisi büyük ben de o kadar ihtiyaç duyuyorum ki bahara..
mesela pazar günü müydü hava nasıl sıcak nasıl güzeldi.. ben de çocuklar gibi şendim
az kaldı marta giriyoruz :16:

eloooo eloooo tarif böyle ama ben şerbetine azcık protakal suyu damlası limon koyuyorum bu meyvelide olabilir üst kısmı değişik değişik kafama ne estiyse damla çikolatalar bilem kullandım

Etimek tatlısı tarifi - Oktay Usta Yemek Tarifleri

elo beğendiğim birkaç takım daha avrdı arkadaşıma diyorum kiii ibir arkadaş sölediiii ayyy yine olsun yine söler o zamanda gelir oda diyor ilahi giz ne arkadaşlaırn var indirim canavarısınız die :)))))))) vallla aklıma geleceksin bilemedim kız onları giyince aklımda sen olmazsında bakınca sen olursun ahahahaha:1:8 martı hiç düşünemedm yarın maaşta alıyorummmmmm yihuuuu bir ihtimalll olur olursa sölee öperim kocaman

zehrammm hep beraberce yapalım o vakit oka fotolucaz ona göreee anca öle hevesleniriz zatiiii

haticecim indirim loyadaydı

Özgecan, Çağlamitoo, Puuufffuumm, Pelinkooo, Nurayııımmm, Gülinoovvv, Ezgiimiikkkk, Opraaaa, Haticeeee, Berfooo, Buguuuu, Aşk-ı Nihaaann, Laviiiiinnnn sizde katılsanıza bizeeee:16:

oyy ağlarım amaaa :14: ben de çoook özledim yine bi organizasyon yapalım tez zamandaaaa :52:
seviyom sizi canlarım benim :54:

zehroşum yazdıkların çok hoşuma gitti ve kendimi gördüm sende.. ben de senin gibiyim hala geçmişin kimi yüklerini hissediyorum
bebeğimi çok seviyorum onun karısı olucam onsuz bi hayat asla düşünemiyorum ama geçmişteki kalp kırıklıklarım hala geliyo aklıma
çok da zaman geçti üstünden halbuki..
ve ben de genelde dengesiz biriyim gün gelir neşe dolarım gün gelir en dipte yaşarım (çoğunluk en dip malesef :50:)
havaların da etkisi büyük ben de o kadar ihtiyaç duyuyorum ki bahara..
mesela pazar günü müydü hava nasıl sıcak nasıl güzeldi.. ben de çocuklar gibi şendim
az kaldı marta giriyoruz :16:

Size sarılmam geldi yazcağıma sana yazmışım pardon kızlar :9:

Bence de bence de yapalımmm Zehroşumuza nişanlık bakalım hatta bu sefeeerrr hıı ne dersiniz?

Özgemm ben de aynı senin gibiyim.Sabah neşe dolu uyanıyorum,gülücükler saöıorum öğlene kadar enerji düşünyo birden yüzüm asılıyo çok kızıyorum bu huyuma çok. Bi insan mutluysa mutludur bi sorunu olduğun da mutsuzlaşır ama ben öyle değilim sebepsiz yere mutsuz oluyorum :14:

Varmıdır bunun bi çaresi :14:

Özgecan, Çağlamitoo, Puuufffuumm, Pelinkooo, Nurayııımmm, Gülinoovvv, Ezgiimiikkkk, Opraaaa, Haticeeee, Berfooo, Buguuuu, Aşk-ı Nihaaann, Laviiiiinnnn sizde katılsanıza bizeeee:16:

ben arada sevdiceğe yemek yapıyorum dün mantarlı tavuk sote ve pilav yaptım özellikle soteme bayılıyo :1:
yemek eksiğim yok da benim de hamurişi falan eksiğim varrr
yapalım katılayımmm fink fink gezmekten vakit bulursam eğer :9:

Tatlım benim sende istek var benim yaptığımda kolay tarifler vererek sana yapabileceğini kanıtlamak :54: Ben çok severim istekli insanı yapabileceğine inan insanı.Yapabilirsin tabi.Sen beni görsen ilk zamanlar mutfağı bomba gibi ediyodum.Yüzüm gözüm hamur oluyodu :9: Sanki mutfakta yemeklerle savaşmışım misali.Ama pes etmedim hep denedim yanıldım normal kek yapardım sade bakardım tadı şekeri yok hooop dilim dilim keserdim üstüne çilekli reçel al sana tatlı mis gibi bambaşka bir kek cilek reçelli kek :27: zarf gibi derkende bitanem şöyle yufkayı açtığında 4e bölüyosun + şeklinde her parçanın ortasına dağıtıosun. her parçayı zarf şeklinde katlıyosun .Rulo gibide yapabilirsin istersen.
$images.jpg $indir.jpg bunlar gibi mesela :34:

Son düzenleme:
Back