• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Yaptığımız yemeklerin fotosunu koyalım diyince sevdiceğimin doğum günümde yaptığı pasta geldi aklıma :52:

İçinde didodan,pudinge kadar çikolatalı ne ararsan vardı :60:

Eki Görüntüle 643240 Eki Görüntüle 643241

Anaaammm ne güzel ya maşAllah uğraşmışta canından parçasına pasta yapmış :16: Çok iyi ya:46: benimkide makarnanın üstüne ketçapla ismimi yazıo :9: :16: Kurban olduğum çok şeker jestler bunlar :16:

Ya kızlar moralim yine yerlere düştü.. Sevdicek resimlerimizi bastırıp bana bir kupa göndermiş.. Sevgililer günü için yaptırmıştı adam yetiştirememişti iş güç derken dün gönderebildi. Kupa paramparça.. Çok üzüldüm söyleyemedim de aşka böyle olmuş diye. Kargoyu aradım tutanak tutturucaklar ama nolucak bilmiyorum :18: Çok üzülücek söylersem yaa :14:

:50::50::50: Sevdiceğede söylemezsen yarın öbürgün hanimiş kupa derse canım.Kırılan geri gelmez ki.Sonra afallarsın.Ama telefonda söyleme bence yanındayken söyle ki üzülsede yanıbaşında olur enazından.

Yaptığımız yemeklerin fotosunu koyalım diyince sevdiceğimin doğum günümde yaptığı pasta geldi aklıma :52:

ayyy didoluuu pastaaaa buuuuuuuuuuu sen pandispanyayııı kendinmi yaptın aldınmııııı ayy çok şekerrr anlat kız öyle kaçmak yok analtcan yokse gelir ısırrım yanaklarından :)

bunu yapmak istiyorum bende

Bonibon’lu, Rulo Kat’lı Pasta - Nefis Yemek Tarifleri

elifimmmmmmm ben de cok isterimmmmmm :16::16:

ama hiç vaktim olmuyo ki benimmm :43: evlenince nası yapcam onu da dusunuyorum mutfagı cok severim ama vakit yok resmennn

kolaycık seyleri yapmaya calısrım ama belki yine :9:

bir de ben de sanki cok bi becerikliymişim hiç mutfaktan cıkmazmısım gibi yabancı mutfak takınıtısı var :27:

dunya yemeklerini denemeyi cok istioum ve vaktim oldugunda (ki ancak evlendikten sonra olur sanırım) deneyecegim ilk yemek Nachos olacak :9:

:1:

Bende senin gibiyim vakit yetmiyo hiçbişeye:1:
Evlenince netçez biz Çağloşum yaaaa:52:
Oooo bi kere değil ki her gün mutfak bizi bekleeeerrr:52:

Ama basit de olsa bi iki resim tarif bekleriiiiimmm bak:16:
Bende en basitin basitinden başlayacağım zaten:9::9:

Yabancı mutfak takıntısı mutfağa meyilli olduğunu gösterir ki, bu harika bişiii:16:
Nachos ne kuzum?
Doritos nachos mu vardı tachos muydu yoksa o?:9:
Öğle bişii geldi aklıma:9::17:

Sağol canım kimse beni görmüyor diye ağlayacaktım neredeyse

Kızım katılacağım ama iş yeri sıkıntılı şu anda
Yöneticiler arasındaki ego tartışmasından olan bize oldu.
Şimdi iki ateş hattı arasında sekerek gidiyorum.Telefonlarım kitlendi :43:

Kuzum katılmak derken yemek yapma etkinliğine yani:9:
bu arada kolay gelsiinnnn:18:

:16::16::16::16::16::16:Ahuuuuaaaaaaaa tazmanya canavarı gibi :9: Valla mutfağa hiç acıma yavrum sonradan insan düzene oturtuyor yapa yapa.Bide bişeyi 1 saatte yapıosan bi bakıosun yarım saate düşmüş el pratikliğin artıyor.Bende acıktım yahu yemek yapalım derken kilolarıda lüplüp almayalım :9::9: Bak kuzucum aşağıda interneti talan edip buldum örnek resim sana
Eki Görüntüle 643228

Buarada benimde iç çamaşırı gecelik almam lazım.Bizim burdada var loya bende bakayım öğle arasında :52:

Yok yok biz yemeyiz yediririz:9:
Tamamdır kuzum iyice anladım şimdiiiii:6:
Evet, ben daha öğrenecem deeee, hızlandıracam daaaa:9:
3 al 2 öde bitti ama Opram:5:

Yimek için mi ? :27::56: Ben yurtta kalıyorummm.:1::1:

Evde de tek yaptığım sofra kurmak.:27:Cannım annem ders çalışayım diye yaptırmıyor.:16::16:

Dün düğmelerim koptu gittim terziye diktirdim o derece yani düşünün.:9::9::9:

Benimde evdeki görevim hep sofra kurmaktır:9:
Kız kardeşim 4 yaş küçük benden, o salata yapar tutar işin kenarndan
Ben hep malzemeleri taşıyan:9::9:
Terzilerin de para kazanması lazım tabii kuzu:60:
Ekonomiye can vermek için yapmışsındır yahuuu:9::9:

:46::46::46::46:
Waoooowwww:46::46::nazar::nazar:
Kuzum maşAllah ellerine sağlık ne de güzel olmuş yaaaaa:56:

Son düzenleme:
ayyy didoluuu pastaaaa buuuuuuuuuuu sen pandispanyayııı kendinmi yaptın aldınmııııı ayy çok şekerrr anlat kız öyle kaçmak yok analtcan yokse gelir ısırrım yanaklarından :)

bunu yapmak istiyorum bende

Bonibon’lu, Rulo Kat’lı Pasta - Nefis Yemek Tarifleri

Ayy nasıl bişi bu yaaa:56:
rulokat rulokat!!:56:

hafta sonu yapalım bi şeyler ozaman ben uyarm benmde işime gelir:D yemek öğrenmeyi aradan çıkarmış olurum:6::6::6:

zehra kupa olayı nedir kaçırmışım:26:

Yapalım tabiii:56:

Zehram bencede bir şekilde öğrenmeyecek mi ki?:26:
Kargocu mu kırdı ben tam anlamadım ama:26:

Kızlar sevdicek bana 14 şubat için kupa üstüne resimlerimizi bastırmış. Ama adam yetiştirememiş.. benimkide yoğunluktan kargoya teslim edemedi dün verebildi birtek. Bugün elime geldi. Kurye çıktı kargoyu bir açtım kupa paramparça. Kargoyu aradım üzerinde kırılır ibaresi var nasıl dikkat etmezsiniz falan diye adam kuryeyi geri göndericem hasarı karşı firme veya sigorta şirketimiz karşılar dedi.
Kupaya üzülmüyorum. Sevdicek duyarsa o çok üzülücek buna üzülüyorum. Ben ona hiç duyurmayayım kendim aynı tasarımla bir kupa bastırayım diyorum :26:

Bende senin gibiyim vakit yetmiyo hiçbişeye:1:
Evlenince netçez biz Çağloşum yaaaa:52:
Oooo bi kere değil ki her gün mutfak bizi bekleeeerrr:52:

Ama basit de olsa bi iki resim tarif bekleriiiiimmm bak:16:
Bende en basitin basitinden başlayacağım zaten:9::9:

Yabancı mutfak takıntısı mutfağa meyilli olduğunu gösterir ki, bu harika bişiii:16:
Nachos ne kuzum?
Doritos nachos mu vardı tachos muydu yoksa o?:9:
Öğle bişii geldi aklıma:9::17:

Kuzum katılmak derken yemek yapma etkinliğine yani:9:
bu arada kolay gelsiinnnn:18:

Yok yok biz yemeyiz yediririz:9:
Tamamdır kuzum iyice anladım şimdiiiii:6:
Evet, ben daha öğrenecem deeee, hızlandıracam daaaa:9:
3 al 2 öde bitti ama Opram:5:

Benimde evdeki görevim hep sofra kurmaktır:9:
Kız kardeşim 4 yaş küçük benden, o salata yapar tutar işin kenarndan
Ben hep malzemeleri taşıyan:9::9:
Terzilerin de para kazanması lazım tabii kuzu:60:
Ekonomiye can vermek için yapmışsındır yahuuu:9::9:

:46::46::46::46:
Waoooowwww:46::46::nazar::nazar:
Kuzum maşAllah ellerine sağlık ne de güzel olmuş yaaaaa:56:
Olacak olacak çok güzel yemecikler çıkacak ellerinden herşey zamanla kuzucum :34: Olsun gidip bakayım neler varmış belki beğendiğim bikaç parça olur alıveririm.Vallahi ev eşyası çeyiz bakmaktan onları hepten unuttum :53:

tmm elifimm sen istersin de yapmazmıyım :16: ben de bişicikler denerimmm

ben cok severim mutfagı ama elim cok agır o yuzden bol vakit lazım o da ben de yok işte :9::9::9: aynen netcez bizzz netcezzz :52::52::52:

yaklastın kusummmm onun gibi cipslerle yapılan bir yemek... Ben telefonuma simdi Recipes (all the best cooks) diye bir prog. indirdim orda bu nachosun cok cesidini yapıolar

tavuklu yemegini salatasını falan...

ben de tavuklu yemegini yapmak istiyorum... Tavukları ozel acılı bi domates sosuyla pisirip cipslere buluyosun ya da uzerini cipslerle kaplayı fırınlıyosun içinde meksika fasulyeleri de var o tarz bir sey :10:

nachos.jpg

resim alıntıdır

gülübik :52::52: canıımm sonsuzzz olsun aşkınız inş.:16::16::16: çok sewidndim.. kalbin aşka dolsun bir daha olmaz inş:)

sibel canım üzülme.. ALLAH büyüktür.. hem artık tıp çok ilerledi. tedavisi geçikmiş olabilir ama hallolur gibime geliyor. sen sıkma tatlı canını. güzel düşün güzel olsun canım:(

Precious ççooooook tşekkür ederim iyi dileklerin için. sen adını değiştirmiş olabilirmisin:26::26::26: bende zamanla severim belki diyorum. bunun içinde zaman geçirmemiz lazım bi süre.. benmde bu sürede dikaktli olmam lazım.. malum uzaktanda olsa akrabam.. ama hani ilk olarak inşallah bişeyler hissederim diyorum. tabiki aşık olmayı bekleyemem. ama en azından onu görünce bu benm geleceğim olmalı onla mutlu olcam gibi şeyleri düşünmem lazım. bunaları düşününce kalbim çarplamalı.. hayırlısı olur inş diyorum..

evet canımm adımı değiştirdim kıymet ben :23:

Ahahah sekeeeeer valla fiti fiti gezdik bi suru de sey aldik musmutluyummm :9:

Cumartesi mobilyacidan cikipp kadikoye gittikk loyaya bi girdim tam girdim :27: cok ucuzdu bi suru iccamasiri ve gecelik aldim :1: kadikoyde gelinlikcilerin caddesinden gecerken boynum kopacakti eda sposayi gorunce gozlerim portledi :27::9:

Bence bu telaslar en guzel telaslar... :16:

Elifiiimm ben kendimi comez bilirdim ama ben cirak olmusum sanirim ilk yaptigim seylerdendir omlet... ogrenciykende pazarlari kalkip yapardim pizza gibi olurdu :1:

Ama yemek konusunda neredeyse sifira sifirim...

Ben mama yapmayi seviorum :9: pasta kurabiye kek yapiim ben hep :9::27:

al işte terazi burcu:9: bende yemeğe o kadar ilgi duymuyorum ama pasta kek börek kurabiye konusunda iddialıyımm:ssz: ben yapıyım herkes yesin beğensin o bana yetiyor yaptığımı kendim de fazla yemem:9::9::9:

çağlammm o nachos a sevdiceğim bayılıııırrrrr. içindekiler baharatlı, acılı, tavuklu bişeyler olduğu için. sen yap tarif et ben de yapayım sonra :34:

elifimmm ben de mutfağı çok sevenlerdenim. ama çağla gibi elim ağırdır beni ve çok bulaşık çıkarırım. omlet denemen başarıyla sonuçlanmış çok sevindim :1: omlet dedin de, sevgilim çok güzel omlet yapar. ayyyy yarın değil öbür gün geliyooo :52: cumartesi kahvaltıya omlet yapıcak bana :16: öğrenciyken de hep yapardı kahvaltılarımızaa :16:

zehramm, aldığın karara çok sevindim :46: herşey bundan sonra daha güzel olacak inşallah. kupa meselesini de ben olsaydım söylerdim sevdiceğe bidaha yaptıralım derdim. kargonun azizliği sonuçta.

gülinnimmmmmm, canımmm benim maşallah size :nazar: hep böyle devam eder inşallah. bundan sonra daha kontrollü olursanız öfke ve inat konusunda daha mutlu olursunuz kuşum. zamanla da olgunlaşacak kavga gürültü kalmayacak ilişkinizde. inanıyorum ben.

sibelim :50: canım tedavin ne gerektiriyorsa yap ve moralini yüksek tut. daha erken yaşlarda dermanı olmayan hastalıklara yakalanan insanlar var. şükürler olsun halimize. sen de iyi olacaksın kuzumm

berfomm hayırlısı tatlım. cumartesi olsun bakalım. önyargı besleme şimdiden.

Kızlar sevdicek bana 14 şubat için kupa üstüne resimlerimizi bastırmış. Ama adam yetiştirememiş.. benimkide yoğunluktan kargoya teslim edemedi dün verebildi birtek. Bugün elime geldi. Kurye çıktı kargoyu bir açtım kupa paramparça. Kargoyu aradım üzerinde kırılır ibaresi var nasıl dikkat etmezsiniz falan diye adam kuryeyi geri göndericem hasarı karşı firme veya sigorta şirketimiz karşılar dedi.
Kupaya üzülmüyorum. Sevdicek duyarsa o çok üzülücek buna üzülüyorum. Ben ona hiç duyurmayayım kendim aynı tasarımla bir kupa bastırayım diyorum :26:

Canım ben de paşacığa bu kupadan yaptırmıştım, ilk kullanımda çatlamıştı azıcık,sanırım biraz dayanıksız bu kupalar:9::9::9:
Sevdicek de çekinerek söylemişti bana, üzüldüm evet ama onun mutlu olmasını, her kullanışta beni hatırlamasını istemiştim. Senin sevdiceğinin de asıl amacı bu olduğu için söyle bence. Hem sen kırmadın ya kargonun kabahati:47:

Özgecan, Çağlamitoo, Puuufffuumm, Pelinkooo, Nurayııımmm, Gülinoovvv, Ezgiimiikkkk, Opraaaa, Haticeeee, Berfooo, Buguuuu, Aşk-ı Nihaaann, Laviiiiinnnn sizde katılsanıza bizeeee:16:

Katılayım katılayım neye katılıyoruuummm:52::52::52::9::9::9:
Birazcık göz gezdirdim okula gideceğim yavrucaklar beni bekler:37: de mamalar mı paylaşıcaaaz:52::52:
Bugün yemek nöbeti de bendeydi. Durun döktüreyim de paylaşayım:37:
Erişteli tavuk var aklımda ama o da basit yahu:26:

Bu aradaaaaaaaaaaaa biz yarın inşallah aşklanıcaaaz...Bir güncük de olsa görücem yarimiiiii...:17::17: :69: :69:

Son düzenleme:
Çağlaşum yaa benim sana minik bir itirafım var yaa...
Çok çekindim yanlış anlaşılmaktan....
Hani sen sevdiceğine Clark diyorsun ya...Ben de taa senle tanışmadan çok önce ona öyle demeye başlamıştım biliyo musun.:17::17:
Benim sevdicek gözlük kullanıyo iki yıldır. O gözlüklerini bir çıkarışı var, çıkarınca da bir tatlılığı:17::17: Clark Kent'im benim demiştim öyle sürdü.
Burda görünce şok olmuştum. Ondan bahsedince dilime geliyo yanlış anlaşılır diye diyemedim.
Sonra sen böörlen diyosun ben yıllardır ben de ona yıllardır karadutum derim. Esmerdir çünkü.
Çok benziyo seviş tarzımız :9::9::9::9:
Ama kendimi kötü hissediyorum hani taklit mevzusu da olmuş ya biriyle.
Ama yıllardır diyorum ben de:17::17:
İtirafım bu işte:50:

Canım ben de paşacığa bu kupadan yaptırmıştım, ilk kullanımda çatlamıştı azıcık,sanırım biraz dayanıksız bu kupalar:9::9::9:
Sevdicek de çekinerek söylemişti bana, üzüldüm evet ama onun mutlu olmasını, her kullanışta beni hatırlamasını istemiştim. Senin sevdiceğinin de asıl amacı bu olduğu için söyle bence. Hem sen kırmadın ya kargonun kabahati:47:

canım elbette kargonun kabahati ama sevdiceğim duyunca çok üzülücek diye üzüldüm ben zaten. :50:

Kızlar bana fikir verin ne yapayım ben ?
Aşkla bu kırık kupa meselesini paylaşmalımıyım :26:
İşyerinde kullan diye gönderdim diyor :26: Yoksa bi çözüme ulaşıncaya kadar beklemelimiyim.:26:

zehroşum bence paylaş, böle ufak tefek şeyler de olsa o üzülmesin diye de olsa bence gizleme sevdiceğinden
olmadı yeniden yaptırırsınız ki :16:

o nachos ne güzel görünüyor yaa.daha yeni yemek yedim ama iştahım kabardı. kızlar annem 1 aydır falan izinliydi o yüzden mutfağa elimi sürmedim (arada yaptığım tatlıları, kurabiyeleri saymazsak). keyif sürüyorum yani. ama malesef pzt iş başa düşüyor yine. gerçi özledim mutfağımı yaa kendimi mutfaksız düşünemiyorum:16: yaptıkça paylaşırım sizinle. haftaya misafir alıcam onlarada güzel bir mönü hazırlamayı düşünüyorum. yaparkende resimlerim sizler için:21: yemek konusunda 5 yıllık falan deneyimliyim yapmadığım yemek yok diyebilirim. hamurişlerinede 2 yıldır bulaştım ama portföyümü baya genişlettim:23:

Back