- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.701
bn sadece dikkatli olmaya çalışıyorum hatice
adımlarımı sağlam atmaya çalışıyorum
huzursuz oldum.. bakalım hayırlsıı
:26::26: en iyisi susalım ben ümitsiz ümitsiz konuşup buna odaklanmim
güzel geçicek ALLAhın izniyle
Size sarılmam geldi yazcağıma sana yazmışım pardon kızlar
Bence de bence de yapalımmm Zehroşumuza nişanlık bakalım hatta bu sefeeerrr hıı ne dersiniz?
Özgemm ben de aynı senin gibiyim.Sabah neşe dolu uyanıyorum,gülücükler saöıorum öğlene kadar enerji düşünyo birden yüzüm asılıyo çok kızıyorum bu huyuma çok. Bi insan mutluysa mutludur bi sorunu olduğun da mutsuzlaşır ama ben öyle değilim sebepsiz yere mutsuz oluyorum
Varmıdır bunun bi çaresi
Özgecan, Çağlamitoo, Puuufffuumm, Pelinkooo, Nurayııımmm, Gülinoovvv, Ezgiimiikkkk, Opraaaa, Haticeeee, Berfooo, Buguuuu, Aşk-ı Nihaaann, Laviiiiinnnn sizde katılsanıza bizeeee
Özgecan, Çağlamitoo, Puuufffuumm, Pelinkooo, Nurayııımmm, Gülinoovvv, Ezgiimiikkkk, Opraaaa, Haticeeee, Berfooo, Buguuuu, Aşk-ı Nihaaann, Laviiiiinnnn sizde katılsanıza bizeeee
süpper fikir yaaa
hatta mekan da gezebiliriz açık hava yerler bulabilir miyiz diye bakarız
ben bi de iş hayatımda da mutlu değilim sanırım..durgun dönemdeyim ve iyice içime kapandım..bi de çok tembel oldum herbişeyi erteleyip duruyorum
bi toparlanamadım
tek isteğim şu düğünü atlatmak kendimi düğüne çok odakladım ben
haklısın hatice. bu yüzden artık bişey düşünmek istemiyorumCanım eğer yaşıyorsan arada canında yanacak, yüzünde gülecek cam fanusda değilizki
Eğer direk olumsuz düşünürsen sonuda öyle olur. Bunun olmasından korkuyorum.Seneleri ve en güzel zamanları karamsarlığa kapılıp enerjini tüketmeni istemediğimden söylüyorum
Berfooooo
Öyle kendin,i şartlandırırsan bişey hissedemezsin tabiii akışına bırak kuzum içinden geldiği gibi davran olumsuz düşünürsen olumsuz olur
Ayy üşenmemiş hepicimizin adını yazmışşş
Ama ama ama ben beceremem kiiii sizin yapıcağınız mamaları yapmayı
eloooo eloooo tarif böyle ama ben şerbetine azcık protakal suyu damlası limon koyuyorum bu meyvelide olabilir üst kısmı değişik değişik kafama ne estiyse damla çikolatalar bilem kullandım
Etimek tatlısı tarifi - Oktay Usta Yemek Tarifleri
elo beğendiğim birkaç takım daha avrdı arkadaşıma diyorum kiii ibir arkadaş sölediiii ayyy yine olsun yine söler o zamanda gelir oda diyor ilahi giz ne arkadaşlaırn var indirim canavarısınız die :)))))))) vallla aklıma geleceksin bilemedim kız onları giyince aklımda sen olmazsında bakınca sen olursun ahahahaha8 martı hiç düşünemedm yarın maaşta alıyorummmmmm yihuuuu bir ihtimalll olur olursa sölee öperim kocaman
zehrammm hep beraberce yapalım o vakit oka fotolucaz ona göreee anca öle hevesleniriz zatiiii
haticecim indirim loyadaydı
ben arada sevdiceğe yemek yapıyorum dün mantarlı tavuk sote ve pilav yaptım özellikle soteme bayılıyo
yemek eksiğim yok da benim de hamurişi falan eksiğim varrr
yapalım katılayımmm fink fink gezmekten vakit bulursam eğer
Tatlım benim sende istek var benim yaptığımda kolay tarifler vererek sana yapabileceğini kanıtlamakBen çok severim istekli insanı yapabileceğine inan insanı.Yapabilirsin tabi.Sen beni görsen ilk zamanlar mutfağı bomba gibi ediyodum.Yüzüm gözüm hamur oluyodu Sanki mutfakta yemeklerle savaşmışım misali.Ama pes etmedim hep denedim yanıldım normal kek yapardım sade bakardım tadı şekeri yok hooop dilim dilim keserdim üstüne çilekli reçel al sana tatlı mis gibi bambaşka bir kek cilek reçelli kek zarf gibi derkende bitanem şöyle yufkayı açtığında 4e bölüyosun + şeklinde her parçanın ortasına dağıtıosun. her parçayı zarf şeklinde katlıyosun .Rulo gibide yapabilirsin istersen.
Eki Görüntüle 643176 Eki Görüntüle 643177 bunlar gibi mesela
süpper fikir yaaa
hatta mekan da gezebiliriz açık hava yerler bulabilir miyiz diye bakarız
ben bi de iş hayatımda da mutlu değilim sanırım..durgun dönemdeyim ve iyice içime kapandım..bi de çok tembel oldum herbişeyi erteleyip duruyorum
bi toparlanamadım
tek isteğim şu düğünü atlatmak kendimi düğüne çok odakladım ben
eloooo eloooo tarif böyle ama ben şerbetine azcık protakal suyu damlası limon koyuyorum bu meyvelide olabilir üst kısmı değişik değişik kafama ne estiyse damla çikolatalar bilem kullandım
Etimek tatlısı tarifi - Oktay Usta Yemek Tarifleri
elo beğendiğim birkaç takım daha avrdı arkadaşıma diyorum kiii ibir arkadaş sölediiii ayyy yine olsun yine söler o zamanda gelir oda diyor ilahi giz ne arkadaşlaırn var indirim canavarısınız die :)))))))) vallla aklıma geleceksin bilemedim kız onları giyince aklımda sen olmazsında bakınca sen olursun ahahahaha8 martı hiç düşünemedm yarın maaşta alıyorummmmmm yihuuuu bir ihtimalll olur olursa sölee öperim kocaman
zehrammm hep beraberce yapalım o vakit oka fotolucaz ona göreee anca öle hevesleniriz zatiiii
haticecim indirim loyadaydı
Kuzum tamamdır kaptım ben bu tarifiiii
Diyetteyim de çok fena ağzım sulandı şuan
İnşAllah güzel olur da resmini beğenirsiniz
Loya indirimi çok çok iyi geldi valla bana da
Sabahlık gecelik takımlar aldım pek güzel oldu
İndirim canavarıyız ki biiizzzz
8 martta olur gibi geliyo da bakalım bende pusuya yattım beklemedeyim
Ooo kızımız hamaratmış
Ben de yaptım 3 kez fln pilav
Sote denemedim hiç
Hamurişi yapıver sendeee, şööölleeee oohhhh
Bende seni severim kız
Bende mutfağı talan ederim kesin
Resimler çok güzel duruyo yahuuuuuuuuuuuuu
Zehrammmmmmm
Düzelmene çok sevindimmm,yazdıkların benim de içime umut saçtı.Hadi artık bahar gelsin heryer de kuşlar cıvıldasın yaa aşk dolsun coşku dolsun içimizzz
Off çok duygusalım şu sıralar,topiğimize kurşun mu döktürsek ki yaa
Zehraamm,özgemmm ben çok özledim siziii,sana sarılmam geldi benim yineee
oyy ağlarım amaaaben de çoook özledim yine bi organizasyon yapalım tez zamandaaaa
seviyom sizi canlarım benim
zehroşum yazdıkların çok hoşuma gitti ve kendimi gördüm sende.. ben de senin gibiyim hala geçmişin kimi yüklerini hissediyorum
bebeğimi çok seviyorum onun karısı olucam onsuz bi hayat asla düşünemiyorum ama geçmişteki kalp kırıklıklarım hala geliyo aklıma
çok da zaman geçti üstünden halbuki..
ve ben de genelde dengesiz biriyim gün gelir neşe dolarım gün gelir en dipte yaşarım (çoğunluk en dip malesef)
havaların da etkisi büyük ben de o kadar ihtiyaç duyuyorum ki bahara..
mesela pazar günü müydü hava nasıl sıcak nasıl güzeldi.. ben de çocuklar gibi şendim
az kaldı marta giriyoruz
Ben dünden hazırım canımYemeciklerimi çekip koyucam meğer yıllardır bunu bekliyomuşum
Ayy üşenmemiş hepicimizin adını yazmışşş
Ama ama ama ben beceremem kiiii sizin yapıcağınız mamaları yapmayı
ben mutfagı hiçs evmiyorumhiç beceremem..
annem muş a gitmişti. gelince annem ve kardeşlerim güzel yemek bulsunlar diye
kara lahana dolması yapmıştımama çoook güzel olmuştu kimsecikler inanamadı benim yaptıgıma..
hele üstüne döktüğüm salçalı sos yokmu
yaparken yengemi aradım pirinçleri suda ıslatcakmıyım ıslatmayacakmıyım diye
bana uyar mecbur bi yerden başlamam lazım. böylece bende öğrenmiş olurum
minnakım çok güzel yemek yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?