Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Canım eğer yaşıyorsan arada canında yanacak, yüzünde gülecek cam fanusda değilizki
Eğer direk olumsuz düşünürsen sonuda öyle olur. Bunun olmasından korkuyorum.Seneleri ve en güzel zamanları karamsarlığa kapılıp enerjini tüketmeni istemediğimden söylüyorum

süpper fikir yaaa
hatta mekan da gezebiliriz açık hava yerler bulabilir miyiz diye bakarız

ben bi de iş hayatımda da mutlu değilim sanırım..durgun dönemdeyim ve iyice içime kapandım..bi de çok tembel oldum herbişeyi erteleyip duruyorum
bi toparlanamadım
tek isteğim şu düğünü atlatmak kendimi düğüne çok odakladım ben

Özgecan, Çağlamitoo, Puuufffuumm, Pelinkooo, Nurayııımmm, Gülinoovvv, Ezgiimiikkkk, Opraaaa, Haticeeee, Berfooo, Buguuuu, Aşk-ı Nihaaann, Laviiiiinnnn sizde katılsanıza bizeeee

Ben dünden hazırım canım Yemeciklerimi çekip koyucam meğer yıllardır bunu bekliyomuşum

Özgecan, Çağlamitoo, Puuufffuumm, Pelinkooo, Nurayııımmm, Gülinoovvv, Ezgiimiikkkk, Opraaaa, Haticeeee, Berfooo, Buguuuu, Aşk-ı Nihaaann, Laviiiiinnnn sizde katılsanıza bizeeee

Ayy üşenmemiş hepicimizin adını yazmışşş

Ama ama ama ben beceremem kiiii sizin yapıcağınız mamaları yapmayı

ben mutfagı hiçs evmiyorum hiç beceremem..

annem muş a gitmişti. gelince annem ve kardeşlerim güzel yemek bulsunlar diye
kara lahana dolması yapmıştım ama çoook güzel olmuştu kimsecikler inanamadı benim yaptıgıma..
hele üstüne döktüğüm salçalı sos yokmu

yaparken yengemi aradım pirinçleri suda ıslatcakmıyım ıslatmayacakmıyım diye

bana uyar mecbur bi yerden başlamam lazım. böylece bende öğrenmiş olurum

minnakım çok güzel yemek yapar

Aynı şey bende de var canım ya bende düğüne çok odaklandığım için kafa birtürlü toparlanamıyor.Aklım hep nasıl olacak nasıl gidecek??? Hadi düğün gelsin artık hep böyleyim

haklısın hatice. bu yüzden artık bişey düşünmek istemiyorum
gelince görcem ve hissedicem diye ümit ediyorum

Berfooooo

Öyle kendin,i şartlandırırsan bişey hissedemezsin tabiii akışına bırak kuzum içinden geldiği gibi davran olumsuz düşünürsen olumsuz olur

olumlu düşünmeye çalışıyorum. olmazsa kasmayacam kendimi hayatımda bir ekek olmak zorunda deil sonuçta

Ya kızlar moralim yine yerlere düştü.. Sevdicek resimlerimizi bastırıp bana bir kupa göndermiş.. Sevgililer günü için yaptırmıştı adam yetiştirememişti iş güç derken dün gönderebildi. Kupa paramparça.. Çok üzüldüm söyleyemedim de aşka böyle olmuş diye. Kargoyu aradım tutanak tutturucaklar ama nolucak bilmiyorum :18: Çok üzülücek söylersem yaa

Kuzum tamamdır kaptım ben bu tarifiiii
Diyetteyim de çok fena ağzım sulandı şuan
İnşAllah güzel olur da resmini beğenirsiniz

Loya indirimi çok çok iyi geldi valla bana da
Sabahlık gecelik takımlar aldım pek güzel oldu
İndirim canavarıyız ki biiizzzz
8 martta olur gibi geliyo da bakalım bende pusuya yattım beklemedeyim

Ooo kızımız hamaratmış
Ben de yaptım 3 kez fln pilav
Sote denemedim hiç

Hamurişi yapıver sendeee, şööölleeee oohhhh

Bende seni severim kız
Bende mutfağı talan ederim kesin
Resimler çok güzel duruyo yahuuuuuuuuuuuuu

Olleyyy süper olucak o zamannn

Bi cumartesi sizin de uygun olduğunuz bi an da buluşalım o zamansa tekrardan vee sarılalım sıkı sıkııı

elifimmmmmmm ben de cok isterimmmmmm

ama hiç vaktim olmuyo ki benimmm evlenince nası yapcam onu da dusunuyorum mutfagı cok severim ama vakit yok resmennn

kolaycık seyleri yapmaya calısrım ama belki yine

bir de ben de sanki cok bi becerikliymişim hiç mutfaktan cıkmazmısım gibi yabancı mutfak takınıtısı var

dunya yemeklerini denemeyi cok istioum ve vaktim oldugunda (ki ancak evlendikten sonra olur sanırım) deneyecegim ilk yemek Nachos olacak

Sağol canım kimse beni görmüyor diye ağlayacaktım neredeyse

Kızım katılacağım ama iş yeri sıkıntılı şu anda
Yöneticiler arasındaki ego tartışmasından olan bize oldu.
Şimdi iki ateş hattı arasında sekerek gidiyorum.Telefonlarım kitlendi

Ahuuuuaaaaaaaa tazmanya canavarı gibi Valla mutfağa hiç acıma yavrum sonradan insan düzene oturtuyor yapa yapa.Bide bişeyi 1 saatte yapıosan bi bakıosun yarım saate düşmüş el pratikliğin artıyor.Bende acıktım yahu yemek yapalım derken kilolarıda lüplüp almayalım Bak kuzucum aşağıda interneti talan edip buldum örnek resim sana

Buarada benimde iç çamaşırı gecelik almam lazım.Bizim burdada var loya bende bakayım öğle arasında

Yimek için mi ? Ben yurtta kalıyorummm.

Evde de tek yaptığım sofra kurmak.Cannım annem ders çalışayım diye yaptırmıyor.

Dün düğmelerim koptu gittim terziye diktirdim o derece yani düşünün.

Yaptığımız yemeklerin fotosunu koyalım diyince sevdiceğimin doğum günümde yaptığı pasta geldi aklıma

İçinde didodan,pudinge kadar çikolatalı ne ararsan vardı

gülinimmmmmmmmmmmmm

aman allahım bu ne kadar sempatik ne kadar ask dolu bi pastaa yaaa

benim böörtlencan didoya bayılır! böle bi pasta gorse eriyip biterdi

Kızlarr buluşalım tez vakit o zaman sizleri yanımda görmek banada çok iyi gelicektir
Özgem herşey çok güzel olucak biliyorum
ahh bide şu kupa meselesini çözsem aşkı üzmeden.

Ben dünden hazırım canım Yemeciklerimi çekip koyucam meğer yıllardır bunu bekliyomuşum

Tamamdır senden yemeciklerde görürürz kiiii

Ayy üşenmemiş hepicimizin adını yazmışşş

Ama ama ama ben beceremem kiiii sizin yapıcağınız mamaları yapmayı

Bende pek becerikli diilim Gülinim, hatta sıfırım
Ama bi yerden başlamak gerek diiii miiii?

Evet puuufffuuunnn yemeklerini Pelinko da anlatmıştıııı
O da en üst seviyeden yemekler yapar koyar, olmaz mı kı
Herkes durumuna göre

Başlayalım beraber Berfoo

Kızlar bana fikir verin ne yapayım ben ?
Aşkla bu kırık kupa meselesini paylaşmalımıyım :26:
İşyerinde kullan diye gönderdim diyor :26: Yoksa bi çözüme ulaşıncaya kadar beklemelimiyim.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…