Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

berfincim öncelikle o seni mutlu edebilecek biriyse eğer inşallah bişeyler hissedersin. herkes tarafından sevilmesi ve taktir edilmesinden daha önemli bu.
ne insanlar var, elaleme mavi boncuk dağıtan ama en yakınlarını yakıp yıkan.
inşallah gönlüne gözüne ruhuna hitap edebilecek birisidir. ve çok mutlu olursun.
hayırlı değilse de rabbim bir sebep versin. üzülmesin kırılmasın o yüreğin bir daha.

yok yok kesinlikle haklısın.. ben kendimi yanlış ifade ettim sanırım..
benim bişeyler hisetmem onunla mutlu olcagıma inanmam önemli olan. zaten sadece aileleri düşünmüş olsaydım o buraya gelmedn bişeyleri haletmiş olurduk..
huzurlu mutlu olcaksam benm için hayırlıysa inşallah olur.. yoksa olmasın

berfocum hakkında hayırlısı olsun inşallah. sende mutluluğu hakediyorsun ve bulucaksın buna eminim. ama x man lemi olur başkasıylamı onu bilemem tabi

canım dilerim çok güzel bişeylerin başlangıcı olur onun gelişi
ve nurayımın da dediği gibi eğer seni mutlu edecekse, bir ömür huzurlu mutlu yaşayacaksanız birşeyler olsun

Çağlammm naptın sen yaa

Zaten fazlasıyla hassasım şu günlerde,herşeye zırıldayıp duruyorum senin şu yazdıklarını okuyunca çok kötü oldum,içim ürperdi

Biz burda çok güzel dsotluklar kurduk,birbirimizi yakınen görmesekte yüreklerimizi her daim bi arada hissettik biz.Şimdi de dualarımızla sizin masal düğününüzün olmasını gerçekleştiricez,ben buna yürekten inanıyorum

berfocum hakkında hayırlısı olsun inşallah. sende mutluluğu hakediyorsun ve bulucaksın buna eminim. ama x man lemi olur başkasıylamı onu bilemem tabi

canım dilerim çok güzel bişeylerin başlangıcı olur onun gelişi
ve nurayımın da dediği gibi eğer seni mutlu edecekse, bir ömür huzurlu mutlu yaşayacaksanız birşeyler olsun

ben zaten hep şey demişmidir. geç olsun temiz olsun diye.. bu olmazsada sorun deil benm için..sizdende benm için hayırlı olmanı istemeniz olcak..
ona bakarken ben bununla bir ömür geçiririm diye bilmem lazım.. eger benm için hayırlısysa inş bunları hissederim.. mutlu olcaksam inş güzel bir görüşme olur..

içimde bi boşluk var..
mutlu olamadım geliyorum dediğinde..
heycanlanamadım..
buda canımı sıktı..
bu yüzden sizinle paylaşmak istedim..
içimdeki kötü enerjiyi atmam lazım diye

çağla kusura bakma seni düşünmeden yazdım.. ben çok sıkıntı ve stresli oldugum için yazdım..
eger seni dinlemememize neden oldugunu düşünüyosan hakkını helal et.. düşünemeim:26:

Canımmm inşallahh sen de sol yanını bulursun burda senin de aşk hikayeni sevdiceğinle yaşadaıklarını dinlerizz dualrımız seninleeee

canlarımsınız benimmm

o kadar çooook o kadar çok seviyorum ki hepinizi o güzel yüreklerinizi

ezgişim haklısın ben zaten tesafülere inanan biri değilimdir. Her şey bir sebebi olduğu için olur su hayatta

Bilirsiniz belki biz aslında 9 haziran icin konusmustuk ilk dugun tarihini... Sonra kaynım o tarihre sınavlarım olcak bi hafta one cekin dedi

ben de 9 haziran cok gec bence asıl 2 haziran haftası olur senin sınavlar dedim ama dinlemedi

2 hazirana cektik tarihi... O gun böğürtlene de solemiştim bak biz bu 2 haziranı aldık 9 dan vazgecip resmen bisey bizi yarı yoldan dondurdu hadi hayırlısı dedim

bir hafta sonra kaynımın sınav tarihleri acıklandıgında 2 haziran haftasına denk geldini gorduk... Ben demiştim demedim yine de cunku hep vardı bunda bir hayır ki böle oldu ddim

Kaynım izin alıp da gelecekti dugune oyle ayarlandı o kısmı cozduk... Şimdi de bu cıktı

Var bir sey bu sevgili 2 haziranda :) Ama benim inandıgım onun bizim kaderimize muhurlenmiş tarh oldugu

Yaratan: "bakın gorun kaderin onune hiçbir guc hiçbir irade gecemez," diyor kendini hatırlatıyor bize

Ben sevgidim adamın yuzune ne zaman baksam onu hatırlatırım zaten, o bana en buyuk armaganı Allahın, aşk ilahi bir sey tabii o istiyor ki bole dunyevi kararlarda da onun varlıgını hiç unutmayalım

en sonunda bize " bak onca engel cıktı ama biz yine de o tarihte evlendik... Cunku iki haziran bizim kaderimizdi," dedirtecek insallah...

berfomm cok sevindimmm x maninn gelio olmasına... Benim senin kalbinin temizliginden zerre kadar suphem yok en az bizimki kadar guclu bir bag ve guzel bir ask diliyorum sana da

özgecim su supermane benzemeye calısan adama gercekten cok guldum... Ne insanlar var ya :)

nurtug bizleri gülerek begenerek takip etmen ne hos sanırım sen de evlisin Allah hiç ayırmasın sohbetlerimize katıl hep bekleriz

Yıldız dusuklugu konusunda haklısın bunu bana falcılar hacılar hocalar da cok soyler... Kac kez kendime soz versem de icimdekileri tutamayan biri olmanın getirileri bunlar hep

ote yandan sadece burda yazmamakla da değil etrafımda anlatmasam da bazı seyleri bizzat goren negatif insan cok fazla... Allah fırsat vermesin diyebiliorum sadece

içimde bi boşluk var..
mutlu olamadım geliyorum dediğinde..
heycanlanamadım..
buda canımı sıktı..
bu yüzden sizinle paylaşmak istedim..
içimdeki kötü enerjiyi atmam lazım diye

Berfooo biz sinanla başlatıdığımızda eski kızlar bilir kaç defa ayrılmak istemiştim.
İlk görüştüğümüz aylarda (2-3ay kadar dönem) onun isteği ile olmuştu.Beni yıllarca sevdiği için tanımak istemiştim.
İnan içimde ona karşı en ufak kıpırdı dahi yoktu.Sadece uzun uzun sohbetler edebiliyorduk.Kitaplar hakkında, işler hakkında konuşuyorduk.
Geçen ortak arkadaşlarımızlada konuşunca aynı şeyi söyledim.Onu ilk günler sevmiyordum diye. Sonra inanılmaz bir sevgi oluştu içimde anlam veremedim.
İlk zamanlar herşey hakkında çok rahat konuşurken şimdi bebek mevzusunu bile konuşurken kalbim duracak gibiydi. (ki biz evveliyatında kürtaj yasağı üzerine uzun uzun konuşmuş bir çifttik.)
Anlatabildim mi? Hisler zamanlada değişebiliyor hemde hiç beklemediğin şekilde şimdi gözlerine bakınca kalbim duracak gibi oluyor.Nefesim kesiliyor dilerim sende hayırlı bir şekilde aşkı yakalarsın.

insan hissettiğini sever. sen de hissedebilmişsin demekki canım.
önemli olan da bu.
bu arada mobilyaalrın hayırlı olsun dün yazmıştın.
fotografları var mı?

Canım özel mesaj atamıyorum.
Yazına bakınca işte o tanıdığım şeker kokulu o güçlü kız geri gelmiş diye bildim.
Herşey güzel olacak inşallah ve Allah kötü niyetli insanlardan korusun inşallah

Çağlam,ne güzel yazmışsın öyle.
O kadar güçlü ki sizin aşkınız bu zor günlerin üstesinden geleceksiniz. Ve sen masal gibi bir düğünle prenses gibi bir gelin olacaksın..
Buna yürekten inanıyorum..

Çok çok mutlu olacaksın..

ÇAğloşummmmm nazar değiyodur elbet ama ben seni dinlemeyi aldıklarına bakmayı çok seviyorum ve herseyin sonunda maşallah diyorum sen yatmadan her gece fatiha felak nas oku tamam mı canikomm bak o zaman kötğ gözler değmez sana hem belki bu da aşkınızın sadakasıdır demi

Çağlaaaammmmm..
Beni nasıl fena ettin kuzum sen yaaa
Ben sana enişteye aşkınıza diyecek söz bulamıyorum!

Gerçekten kaç genç kız aynı cümleleri kurabilir ki şu hayattaaa!

Zaman takım olma zamanı ve siz ikiniz muhteşem bi takımsınız!

Ben sevgimi, duygularımı size pek belli edemiyorum ama tüm dualarım seninle kuzum

insan hissettiğini sever. sen de hissedebilmişsin demekki canım.
önemli olan da bu.
bu arada mobilyaalrın hayırlı olsun dün yazmıştın.
fotografları var mı?

Hayır canım Cumartesi günü gidip göreceğim inşallah.
Aşk onunla gitmedim diye fotolarını bana atmıyor, cumartesi gelirsen görebilirsin diyor gıcık.
Lakin biz yeni yaptırdık ve bellonanın victoria takımlarına benziyor. 14 bindi beğendiklerim bende yaptırınca yarı fiyatından aşağıya mal ettim.
aklınızda bulunsun iyi bir mobilyacıyla anlaşınca daha ucuza alabiliyorsunuz. Daha iyileri, güzelleri senin olsun teşekkürler kuzum

Berfincm hayırlısı de..
Gelir görüşürsün, birşey hissedersen olur
Hissetmezsen isterse peri padişahının oğlu olsun olmaz kuzum.

Zaman gösterecek sana herşeyiii

bi an mobilyalarını görmedin mi diyecektim ki neyse yapıldığını okudum :)
benim mobilyalarım da yapılıyor canım. hallettik o işi çok şükür.
güle güle oturun siz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…