• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

merhaba kızlar...

sabah berfin mesaj atmıstı bana dua ediyoruz demişti ama topiğe gelince boyle bir manzara ile karsılasacagım aklıma hiç gelmemişti....

dünden sonra artık aglayamıyorum da diyordum ki yazdıklarınızı gorunce kendimi tutamadım...

Ben ne güzel ne iyi yürekli dostlar edinmişim dedim... Ne kadar güzel insanı bir araya getirebilmiş kucucuk bir platform

Dualarınızı en derinimde hissettim buna emin olabilirsiniz cunku dun aksam nişanlımla beraberdim. Onun yanında sasırtıcı derecede guclu durabilmem hatta gulebilmem bundanmıs demek dedim bu yazdıklarınızı okuyunca. Çünkü ben onun gözlerindeki caresizlige ve hüzne asla dayanamayacak biriyim.

Oysa onun yanında guclu olmak zorundaydım cunku her ne kadar elinde olmasa da kendini sucladıgını hissedebiliyorum... Sectigi meslege belki de dogdugu gune bile lanet ettigini...

Onun bi sozu vardı ya hep.. "biz bir takımız, hem de cok iyi bir takım.." diye işte oyle oldugumuzu kanıtlamanın zamanıydı dun aksam. Yapamayacagımdan onu gorunce aglayacagımdan korkuyordum, öle olmadı

Belki evlenemeyiz haziranda... Belki hayallerimizi süsleyen, odamızı ayırmaya adeta uca uca gittigimiz o güzel balayını yasayamayız, belki nikah dairesinde insanlara mutlulugumuzu bulastıra bulastıra aldıgımız o tarihte evet diyemeyiz... belki uzun uzun aylar sonucu arastırıp buldugumuz heyecanla bakmaya gittimiz o salonda edemeyiz ilk dansımızı ama ne onemi var?

Hayallerin hepsi bir yana, o bir yana benim için. Amacım onunla olmak değil mi? Öyleyse nasıl oldgunun ne önemi var?

Seviyorum diyebilmek, aşkı üzerine gelinlik diye giyip birlikte kuracagın yuvanın umutlarını da basına tac etmek degil midir? Oyleyse onu buldugum ilk an elinden tutup gider evlenirim

düğünler balayları ev - evlilik hayalleri...

bunların tek bir tanesi bile benim sevgilimin gozundeki parıltıyla boy olcusemez. İşte benim butun hayallerim butun umutlarım hatta butun dunyam orada...

Üzülmüyor uyum? evet hem de cok uzuluyorum. Ama öte yandan tüm bunların da farkına vardım

Ben hayatım boyunca basımı guvenle yaslayabilecegim bir omuz bulmusum... O benim oldugu sürece geri kalan hersey teferruat olacak

Dilerim o guzel dualarınız kabul olur biz de hayalimizdeki gibi yasarız her seyi... Ama olmazsa da bizim askımız yasamaya devam ettigi sürece bu dunyanın sonu değil.

Ben taaa en basından bir söz vermiştim ona, ne olursa olsun onu hep bekleyeceğimi, uzak diyarlardan bana donusunu hayal edecegimi soylemiştim... Hayatta güzel olan neyi kolayca kazanabiliyoruz ki? Belki de güzellikleri buradan geliyor.

Ne diyordu esther:

Gerçek aşklar zamana, kalp ağrısına ve mesafelere meydan okur...

Her şey kaybedilmiş gibi görünse de gerçek aşklar yaşamaya devam eder...

çağlam. diyecek bişey bulamıyorum.
gözlerim dolu dolu daha çok istiyorum, allahım nolur herşey yolunda gitsin.
böyle bir aşk, hayallerini yaşamayı hak ediyor.
ve şükürler olsun ki böyle iyi duygular hissedebileceğim insanları tanıdım.

çağlam koyverdim gitti gözyaşlarını valla.. Allahım görüyo sizin aşkınızı
ben inanıyorum herşey hayallerinizdekinden bile daha güzel olcak inşallah
biz hep yanındayız :54:

kuzum yaaa sen ağlattın beniiii kıyamam sana okurken her yazdığın detay her sevinişin gözümün önüne geldi senin sımsıcak yüreğin aşkın var onlar bu aşkı söndüremezler ama o hayaller Allahında izniyle gerçek olucak bunun için sizin aşkınız için dua ediyorum kimse aşkı kolay bulmuyor heleki siz uzaklığa meydan okuyan aşıklarsınız o yüzden sonsuzluğu hakediyorsunuz

Çağlacım yazdıklarını okurken işte tanıdığım Çağla dedim..
Evet buradaki kızlar kadar tanımıyorum seni ama bu güçlü duruşun,aşkının daha önemli olduğuna dair düşüncelerini okuyunca işte bu dedim.
Sen hep hayatta böyle aşktan yana olursa aşkınızın güzelliği de yolunuzu aydınlatacaktır tatlım.:nazar:
Rabbim inşallah nasip edecek hayallerinizi yaşamayı da.
Hep duamdasın kuzuum:16::16:

burayı kapadım kitabıma devam ediyordum çağlamın sölediği sözleri okumadığımdandır nerelerde acaba derken devam etttim kitap damlalaara boğuldu ben çok kötü oldum emilynnin gözünün önüne herşey benim gözümün önüne çağlam geldi yaaaa çağlammmmm seni çok seviyorum canım

bu söz hepimizi anlatyıyor mesafeleri aşan her aşkın kıymetli güçlü olduğunu anlatıyor sadece uzaklık açısındanda değil bu yakındaki minik dağlardan denizlerden herşeyden sıyrılan dizleri kanayan aşıklar güçlü olur hiçbirgün hep güneşli olmaz bazen kara bulutlar olmalı ki biz güneşin kıymetini anlayalım

Son düzenleme:
caglaammm nede guzel yazmıssın ürperdimm okurken allahımm herseyınn hayırlısını en guzelını nasip etsin hepimize sen hep böyle sev hep böyle guclu ol ! :16:

Çağlam benim çok duygulandım yazdıklarını okuyunca.

Her an aklımdasınız,siz ve aşkınız daha öyle çok güzel günler görecek ki.

Çocuklarınız gerçek aşkı sizden öğrenecek, bu yaşadıklarınızın meyvesini de hep ömür boyu yiyeceksiniz inşallah.

Şimdi zor olan bu günler gün gelecek uzak birer anı olacak.

Son düzenleme:
çağlaaaa çok tatlısınız yaa:nazar::nazar::nazar:
ALLAh yukarda okdar özeniyorumki size:nazar::nazar::nazar: daim olsun sonsuz olsun aşkınız..
ister istemez insan bazen benm neden olmadı dior. ama kıskançlık anlamıdna deil walla bak:5: ben sen mutlu oluncada mutlu oluyorum. ne güzel aynı dili konuşabiliyosnuz aynı gözle dünyaya bakabiliyosunuz..
sonsuz bi aşk ve sonsuz bi sevgi var aranızda.. kat ve kat artacak bu.. buna yürekten inanıyorum:16::16::16:

çağlamm ne kadar güzel yazmışsın...saldım gözyaşlarımı bende...bişe söyliyimmi belkide bu yaşananlar sizin hayatınızdaki bu güzellikleri daha iyi farkedebilmeniz, belki ileride yaşanacak daha büyük zorluğun üstesinden gelmeyi şimdiden öğrenmeniz içindir çağlam.
ve içimdeki inanç dahada körüklendi herşeyin istediğiniz, hayalini kurduğunuz tarihte olacağına...
ne mutlu sanaki hayatındaki aşkın güzelliğinin farkına bu denli varabilmişsin ve süperman eniştemize süper bir destek olmuşsun.çok seviyorum seni canımm

belki yarın belki yarındanda yakın:1::1:

sanırım yarın gelcek yada perşembe bu hafta içi olcak işte

..................

sizden bende dua isticektim. güzel geçsin istiyorum. bişeyler hissetmek istiyorum.. o iyi biri.. herkes tarafından takdir edilen efendi denilen biri. inşALLAH bende bişeler hissederim.. mutlu olurum.. geçmişe odaklanıp kalmak istemiyorum.. günaş banada doğsun istiyorum :50:

Son düzenleme:
Back