• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

okaa anladım ben zaten az kaldı çözcem ama emss bunu nasıl düşünemiyor yani aklına bu gelmiyormu die düşündüm

:)))))))))))))))))))))) varyaaa ezgiii kitap okumayı acaip özlemişim okumadığım onca zaman aylar boyunca boşmuş diyorum şimdi yolda deli gibi kitap okuyorum sonunda vakit buldue

kızlar bu siteden şirketteklerle bunu aldım vee ben kepçe kulllaklaırm var derken dün zorla arkadaşlaırm balerin topuz yaptıııı :)))))))))))) veee ilk kez 20 yıllık arkadaşlarım öyle gördü beni dün şok oldular şimdi akşamda bir balerin hafif alllık ve aşkın karşısına inci küpelerimi takıp çıkıcammmm:16::16:

burdan aldım vee yapılışlarııı

Sihirli Topuz Hairagami almanın tam zamanı.En ucuz modelleri ve fiyatları burada. Şimdi Tüm Fiyatları İndirdik.

tatlım çok iyiymiş bu yaa bnde saçımı toplamıyorum hiç :27: kulak sevmeyenlerdenim bende :52: :37:

Günaydınlaaaarrr..:16:

Kızlar dün saat 9 da yapacağınızı okudum ve bende ettim duamııı:16:
Yazamadım telden size, ama yanınızdaydım bendeeee...

Çağlamikonun düğünde hop hop oynayıp, balayında delüü gibi mutlu olduğunu ve dönüp upuzun bi maille bize olanları anlattığını düşündüüümmmm:16:

Üzülme kurabiyeler prensessiiiii 2 Haziran senin denizcine kavuştuğun gün oliceeeekkkkkk:69:

Yürekten inanıyorum ben:16:

tatlım çok iyiymiş bu yaa bnde saçımı toplamıyorum hiç :27: kulak sevmeyenlerdenim bende :52: :37:

canım arkadaşım sabah eşine yaptırmış :))))) şimdide bana yaptı dün akşamd akendim yaptım bildiğin balerin topuz oldum ki benim saçım oldum olası açıktır ilk kez geçenlerde sevgilicikle gezerken sçaçım öülüydü ilk kez seni böle görüyorum giz ne güzel yüzün gözün açıldııı dedi :))))))))))

kaptan mağara adamı diyo şirkettekler bana saçlar kabarık ve dalgalı olunca yatışsın die örüyorum akşam düzgün bir kıvırcık oluyor saçım ahhh kaıdn olmak çok zor

günaydın kızlar güzel mutlu günler çağla kuzum duamı ettim sana birtanem çok mutlu olucaksınız merak etme herşey istediğin gün olucak hayal ettiğiniz gibi

mart menekşelerini okuyan kızlar yaa estherin günlüğünde o son sayfaya yazdıklarından sonra kaybolması yaaaa okuyamıyorum iş başladı ama deli gibi merak ediyorum hangi ara yazdı o satırlarıııı

Gizottttt döverim kız senii merakla yeni başladım kitaba zaten burda yazılırı mı hiç ilerki sayfalar da nolcağı :27:

Gizottttt döverim kız senii merakla yeni başladım kitaba zaten burda yazılırı mı hiç ilerki sayfalar da nolcağı :27:

kızzz bunu yazdım sonra nuryaımında okumadığını düşündm yaaaaaa tamam tamam öpeyimmmi kız seni ama varya çok meraklıyım hatta özgeye sordum geçen hafta diziyi komple anlat die anlatmadı yaaa anlatsaydıda dizide ağlardım yine buda aynı hesap içim içimi tyiyo son sayfalardayım acilll kitap almam lazımmm

bide en acilidnen phukete uçak biletiiiiiiiiii

kızzz bunu yazdım sonra nuryaımında okumadığını düşündm yaaaaaa tamam tamam öpeyimmmi kız seni ama varya çok meraklıyım hatta özgeye sordum geçen hafta diziyi komple anlat die anlatmadı yaaa anlatsaydıda dizide ağlardım yine buda aynı hesap içim içimi tyiyo son sayfalardayım acilll kitap almam lazımmm

yerim senin heyecanını beeeeen
mart menekşeleri on numara gizimmm
çağloşun kitabı da harika gidiyo valla :10:
bu bitsin araya bi glenn meade karıştırıp sonra britanya yolunu okumak istiyoreeee

Çağlammmmm benim güzel yüreklimmm baştan sona okudum.O kadar çok üzüldüm ki içim çok sıkıltılıydı iş arkadaşıma bile söyledim dün.Yoğunluktan bir türlü giremedim topiğimize.Hayırdır dedim hep.Benim güzel düğündaşım evet düğündaşım sen o gün evleneceksin ve sevdiğin adama kavuşacaksın ben cani gönülden inanıyorum buna.Hergün dualarımdasınız.Biliyorum şuanda çok üzgünsün ve ne dersek yüreğine tam olarak su serpemicez ama sende inan hallolucak herşey.Benim tatlım güzel gelincikim iyi yönde düşünelim iyi olsun.Umutsuzluğa sakın kapılma sevdiceğinle.Allah ım zor tutuyorum kendimi:14: Sakın kol kırma olaylarına falan girmeyin zaten gerek kalmicak bu tür şeylere inan ki.Herşey yoluna giricek bitanem herşey istediğin gibi olucak ben inanıyorum.Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşAllah.

Son düzenleme:

Tamam hadi öp beniii :16:

Dost ekmeğini de okumak istiorum ben,kitap çok şirin gözüküyoduu yaa

Tamam hadi öp beniii :16:

Dost ekmeğini de okumak istiorum ben,kitap çok şirin gözüküyoduu yaa

ona beraber başlayalım yahuuuu böyle aynı anda başlarsak çok güzel olur mart menekşlernin acaip reklamını yaptım metrobüste bir kız sordu çantamda değil elimde tutuyordum arkadşaına dio ki kitap görünce dyaanamıyorum ayyy kapaığı çok güzelmiş die aldı elimden baktı inceledi bende istiyorum dedi

vapurda heryerde reklam yaptım :))))))))))) çağlom satışlar patlıcakkkk vallla ikna yeteneğime güveniyorum

şirkettede masa üzerimde duruyo gelen geçen bakıyo inceliyooo cumadan beri okuyorum son 40 sayfa bide o kadar geziyorum siz düşünün nasıl sürüklendiğimi diyorum :)))))))))))))) evet şimdi reklamlarrrrr

özgem cumada çıtlatırsın demi biraz canım acaip meraklardayım cumayı edemicem dizi beni mahfetti kitapta öyleee

Son düzenleme:
merhaba bebeklerim :3:
pelomm pelom acaba düğün yaklaşıyo diye bi duygusallık mı oldu sende. geçenlerde bana ilk kez bi dank etti. düğün için gün sayıyorum hadi geçsin hadi geçsin diye bekliyorum ama gidicem yani bu evden. odamı bırakıcam,evimi bırakıcam. annemi babamı kardeşimi. çok garip oldum.
bu akşam yine saat 9 da güçlerimizi birleştirelimmmm :16: güzel haber gelene kadar devam edelimmm.

çağloşşşş bak bu adam supermane benzemek için 16 yıldır estetik ameliyat oluyomuşşş :53:

$pmkDa.jpg

merhaba bebeklerim :3:
pelomm pelom acaba düğün yaklaşıyo diye bi duygusallık mı oldu sende. geçenlerde bana ilk kez bi dank etti. düğün için gün sayıyorum hadi geçsin hadi geçsin diye bekliyorum ama gidicem yani bu evden. odamı bırakıcam,evimi bırakıcam. annemi babamı kardeşimi. çok garip oldum.
bu akşam yine saat 9 da güçlerimizi birleştirelimmmm :16: güzel haber gelene kadar devam edelimmm.

Bilmiyorum ki lokumum acaip bi duygusallik coktu uzerime...
Gecici bi durum tabiki nurayim.
Ama biz hep cok mutlu olalimm kiii :16:

okaa anladım ben zaten az kaldı çözcem ama emss bunu nasıl düşünemiyor yani aklına bu gelmiyormu die düşündüm

:)))))))))))))))))))))) varyaaa ezgiii kitap okumayı acaip özlemişim okumadığım onca zaman aylar boyunca boşmuş diyorum şimdi yolda deli gibi kitap okuyorum sonunda vakit buldum

kızlar bu siteden şirketteklerle bunu aldım vee ben kepçe kulllaklaırm var derken dün zorla arkadaşlaırm balerin topuz yaptıııı :)))))))))))) veee ilk kez 20 yıllık arkadaşlarım öyle gördü beni dün şok oldular şimdi akşamda bir balerin hafif alllık ve aşkın karşısına inci küpelerimi takıp çıkıcammmm:16::16:

burdan aldım vee yapılışlarııı

Sihirli Topuz Hairagami almanın tam zamanı.En ucuz modelleri ve fiyatları burada. Şimdi Tüm Fiyatları İndirdik.
Gizitooomm ya cnaım ben de hiç toplayamam saçımı beceriksizim bu toka nasıl canım işe yarıyo mu he bi de evde bi başımayım :85: canım sıkılıyo gerçi sizinle muhabbet edince çabucak geciyo ya neyse cnaım bana çoook güzel hem de faydalı kitaplar önersene azıcık he nolur

Back