• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Hayır canım Cumartesi günü gidip göreceğim inşallah.
Aşk onunla gitmedim diye fotolarını bana atmıyor, cumartesi gelirsen görebilirsin diyor gıcık.:31:
Lakin biz yeni yaptırdık ve bellonanın victoria takımlarına benziyor. 14 bindi beğendiklerim bende yaptırınca yarı fiyatından aşağıya mal ettim.
aklınızda bulunsun iyi bir mobilyacıyla anlaşınca daha ucuza alabiliyorsunuz. Daha iyileri, güzelleri senin olsun teşekkürler kuzum:54:

Ya yaptırmak gerçekten daha mı ucuz bana da dediler ki özel tasarıma giriyo pahalı diye. bak şimdi bunu duyunca mutlu oldum daha benim yıllarrrr var ama olsun şimdiden öğrenmek gerek :1:

bi an mobilyalarını görmedin mi diyecektim ki neyse yapıldığını okudum :)
benim mobilyalarım da yapılıyor canım. hallettik o işi çok şükür.
güle güle oturun siz de.

Koltuk takımının her tarafının içinde deri olan kısmıda dahil kumaşını değiştirtdim ortaya ne çıkacak çok merak ediyorum ondan :27:
Sizde güle güle kullanın inşallah
Darısı çağlamın başına :16:

Canım özel mesaj atamıyorum.:50:
Yazına bakınca işte o tanıdığım şeker kokulu o güçlü kız geri gelmiş diye bildim.
Herşey güzel olacak inşallah ve Allah kötü niyetli insanlardan korusun inşallah:34:

mesaj kutum dolmus sanırım canım :50: ama silemedim nedense hata verip duruyor :44:

tesekkur ederimmm amin diyorum mobilyaların gelmiş seninde hayırlı olsun :34:

Çağlam,ne güzel yazmışsın öyle.
O kadar güçlü ki sizin aşkınız bu zor günlerin üstesinden geleceksiniz. Ve sen masal gibi bir düğünle prenses gibi bir gelin olacaksın..
Buna yürekten inanıyorum..

Çok çok mutlu olacaksın..

aminnnnnnnnnnnn hep birlikte mutlu olalımmmmmmmmmmmmm kuzum :nazar::16:

ÇAğloşummmmm nazar değiyodur elbet ama ben seni dinlemeyi aldıklarına bakmayı çok seviyorum ve herseyin sonunda maşallah diyorum:nazar: sen yatmadan her gece fatiha felak nas oku tamam mı canikomm bak o zaman kötğ gözler değmez sana hem belki bu da aşkınızın sadakasıdır demi

yerim ben seniiiiiiiii zaten burda benim bebeklerimin hepsi tertemizzzz ama nurtugun dedigi gibi hiç tanımadıklarımız da okuyor her ne kadar ziyaretcisi alana tasımıs olsak da

okuyorum zaten canım annem ananem ben hepimiz ayrı ayrı... Koruyacak olan Allah artık napalım

Çağlaaaammmmm..
Beni nasıl fena ettin kuzum sen yaaa:14:
Ben sana enişteye aşkınıza diyecek söz bulamıyorum!:nazar::nazar::nazar:

Gerçekten kaç genç kız aynı cümleleri kurabilir ki şu hayattaaa!

Zaman takım olma zamanı ve siz ikiniz muhteşem bi takımsınız!:69:

Ben sevgimi, duygularımı size pek belli edemiyorum ama tüm dualarım seninle kuzum:16::16::16:

bikere bidaha belli edemiorum dedigini duymıyım olur mu ole sey cılgın kız :9: elbetteki ediyorsun ne kadar tamiz ne kadar iyi yurekli biri oldugunu hepimiz bilioruz cok da iyi tanıdık seni :34:

burdaki kızların hepsi kurar melegimmm.. cunku hepinizin her cumlesinde hissediyorum ben askla carpan kaplerinizi.. :16:

aşk bulasıcıdır... masallar da öyle bosuna mı dedik masallar yazacagız burda diye

bzi gorenler sasırmasın o yuzden butun asık hatunlar da buraya mı toplanmıs diye... Bir yerde hangi enerji yogunsa hangi enerji belirleyiciyse o elektrikte insanları toplar etrafına

tıpkı ısıgın cektigi pervaneler gibi

sırrımız da bu bak acıkladım herkese :9:

sunu da gordum hem: biz topikce de mukemmel bir takımmısız!!! :16::16::16:

O kadar imreniyorum ki sizlerin şu güçlü aşklarınıza,ilişkinize...

Biz yapamadık,yapamıyoruz...Çabalasakta ''biz'' olamıyoruz...

O yüzden sizlere diyceğim şu...Çok ama çok şanslısınız ve ömür boyu mutlu olucaksınız...

Çok seviyorum sizleri ama bu ve diğer gelin topiklerine girmek istemiyorum artık.Sizin mutluluklarınızla çok mutlu olsam da,biz böyle olamadığımız için kahroluyorum.Kalbim daha da parçalanıyo.

Kendinize iyi bakın...

O yüzden sizlere diyceğim şu...Çok ama çok şanslısınız ve ömür boyu mutlu olucaksınız...

Çok seviyorum sizleri ama bu ve diğer gelin topiklerine girmek istemiyorum artık.Sizin mutluluklarınızla çok mutlu olsam da,biz böyle olamadığımız için kahroluyorum.Kalbim daha da parçalanıyo.

Kendinize iyi bakın...

Yaaaaa canımmmmmm:43: şu yazında beni ağlattı ama yaaa senin hikayeni bilmiyorum ama kalbim cız etti nolur böyle şeyler söylemeeee yaa Kimin ne olacağı belli olmuyor ki demi ilerde biz bile keşke diyebiliriz sen de iyi ki diyebilirsin. Çok dua et nolur ne istiyorsan harfi harfine Rabbime söyle

Çağla şeker kokulum ben katılıyorum söylediklerine beni bu ilişkide topiğimizdeki kızlar cesaretlendirmeseydi daha ilk virajda aşktan ayrılacaktım şimdiyse gün sayıyorum.
Anlıyorumki biz aynı duyguları taşıyan, aynı heyecanları paylaşan kızlar birbirine dua ettikçe daha da yoluna giriyor işler ve etrafımıza örnek oluyoruz.
Burada bize en iyi örnek olan kızlardan birtanesisin ve bu sebeple üzüntünüde birlikte paylaşacağızki acısı azalsın sevincini paylaşacağızki daha da artsın.
Nice aşklı günlere hep birlikte inşallah:16::16::16:

Kendinize iyi bakın...

gülinnnn !
canım bişey mi oldu :50:
gözlemlediğim kadarıyla sizin tartışma sebepleriniz hep inat be gülinim. aşkta böyle inatlaşmalara yer olmamalı. ne olursa olsun hiçbişey sevginin, sevdiğinin önüne geçememeli. bunu aşsanız keşke :26:

Ya yaptırmak gerçekten daha mı ucuz bana da dediler ki özel tasarıma giriyo pahalı diye. bak şimdi bunu duyunca mutlu oldum daha benim yıllarrrr var ama olsun şimdiden öğrenmek gerek :1:

Canım yaptırmak daha pahalı değil.
Yeterki iyi bir yer bul ve azıcıkda kaliteden anla.
Medefe kullan sunta plak pek kullanışlı değil.,Taytüyü kumaşlarda leke tutmaz daha kolay temizlenir. Ben yaptırdığımda bunlara dikkat etmiştim.
Yani aşağı yukarı kullanılan mazemeleride kendin seç, beğenki hem gönlüne göre hemde kaliteli olsun.

Kendinize iyi bakın...

bebeğim olur mu öyle şey yaa asıl ben sizin ilişkinize imreniyorum çünkü eniştenin sana bakışını sana olan aşkını görüyorum
facete bile her fotonun altına nasıl güzel şeyler yazıyo
siz birbirini çok seven bi çiftsiniz sadece ikiniz de inat ediyorsunuz ikiniz de fevri davranıyosunuz
ilk yıllar ilişkinin oturması için belki de böyle kavgalar gerekli.. zamanla birbirinizi daha iyi tanıyıp birbirinize daha özenli davranmanız için
nolur gitme bi yere :14: asıl burda aramızda olursan inan kendini daha iyi hissedersin
örnek vereyim sevdiceğe kızdığım anlarsa burda bi arkadaşım aşkından bahsedince hemen içim eriyo ve anında kızgınlığım aşka dönüşüyo
olumsuz duygular olumluya dönüşüyo :16:

bebeğim olur mu öyle şey yaa asıl ben sizin ilişkinize imreniyorum çünkü eniştenin sana bakışını sana olan aşkını görüyorum
facete bile her fotonun altına nasıl güzel şeyler yazıyo
siz birbirini çok seven bi çiftsiniz sadece ikiniz de inat ediyorsunuz ikiniz de fevri davranıyosunuz
ilk yıllar ilişkinin oturması için belki de böyle kavgalar gerekli.. zamanla birbirinizi daha iyi tanıyıp birbirinize daha özenli davranmanız için
nolur gitme bi yere :14: asıl burda aramızda olursan inan kendini daha iyi hissedersin
örnek vereyim sevdiceğe kızdığım anlarsa burda bi arkadaşım aşkından bahsedince hemen içim eriyo ve anında kızgınlığım aşka dönüşüyo
olumsuz duygular olumluya dönüşüyo :16:

gülin bak her birimiz bir diğerini iyi etkilediğinden ilişkilerimiz iyi gidiyor.
Düşünsene ben hangi aşamalardan geçip bu güne geldim.
bu zorluğuda brilikte atlatırız. sen fevri davranmamayı öğrenirsin, bizde senden yeni şeyler öğreniriz.:31:

Canımmm inşallahh sen de sol yanını bulursun burda senin de aşk hikayeni sevdiceğinle yaşadaıklarını dinlerizz dualrımız seninleeee:16:
ink canım duanı bekliorum:(

berfomm cok sevindimmm x maninn gelio olmasına... Benim senin kalbinin temizliginden zerre kadar suphem yok en az bizimki kadar guclu bir bag ve guzel bir ask diliyorum sana da :16:

saol çağla.. benm için çok degerlisin. bu yüzden duana ihtiyacım var.. :(

Berfooo biz sinanla başlatıdığımızda eski kızlar bilir kaç defa ayrılmak istemiştim.
İlk görüştüğümüz aylarda (2-3ay kadar dönem) onun isteği ile olmuştu.Beni yıllarca sevdiği için tanımak istemiştim.
İnan içimde ona karşı en ufak kıpırdı dahi yoktu.Sadece uzun uzun sohbetler edebiliyorduk.Kitaplar hakkında, işler hakkında konuşuyorduk.
Geçen ortak arkadaşlarımızlada konuşunca aynı şeyi söyledim.Onu ilk günler sevmiyordum diye. Sonra inanılmaz bir sevgi oluştu içimde anlam veremedim.
İlk zamanlar herşey hakkında çok rahat konuşurken şimdi bebek mevzusunu bile konuşurken kalbim duracak gibiydi. (ki biz evveliyatında kürtaj yasağı üzerine uzun uzun konuşmuş bir çifttik.)
Anlatabildim mi? Hisler zamanlada değişebiliyor hemde hiç beklemediğin şekilde şimdi gözlerine bakınca kalbim duracak gibi oluyor.Nefesim kesiliyor dilerim sende hayırlı bir şekilde aşkı yakalarsın.

hatice doğrudur biz biraz beraber zaman geçirebilsek belki olurdu ilerleyen zamanlarda..
ama işte akraba oldugu için biraz daha dikkarli olmak zorundayım

Tatlım bak gece kalk namaz kıl dua et bence Rabbim inşallah gönlüne göre versin
bende öyle düşünüyodum canım:16:

Kendinize iyi bakın...

gülin seni okadar iii anlıyorumki.. bende aynı şeyleri yaşadım..halada yaşamaya devam ediyorum..
senn için bişey diyemem ama bn payıma düşenleri kabullendim... benm payım bu dedim.. hala daha o günleri hatırlayınca bogazım düğümlenir ama napalım kader kısmet...
senn için inş doğru olan olur..

elif ve ezgi alıntı yapmamyı unutmuşum saol canım ii dileklerin için..
diğer kızlar atmadım sanırım ama yinede tek tek tkş ediyorum

Son düzenleme:
lavincim gelince bana bi kitap tavsiye edermisin..

x man gelirken hediye etmek istiyorum:17: şuan aklımda Mart Menekşeleri bu kitap var. başka seçenekler olabilirmi

Bizde aynı kurumda çalıştığımızdan kimse anlamasın diye birbirimizi işte görmemezlikten geliyorduk.
Anlayabiliyorum ama söylediğim gibi ben onun beni sevme şeklini çok sevdim.
Zamanla ilişkimiz oturdu yoksa ilk başta bize dışardan bakan biri olsan bu işin yürümeyeceğine kanaat getirirdin.

mesaj kutum dolmus sanırım canım :50: ama silemedim nedense hata verip duruyor :44:

tesekkur ederimmm amin diyorum mobilyaların gelmiş seninde hayırlı olsun :34:

aminnnnnnnnnnnn hep birlikte mutlu olalımmmmmmmmmmmmm kuzum :nazar::16:

yerim ben seniiiiiiiii zaten burda benim bebeklerimin hepsi tertemizzzz ama nurtugun dedigi gibi hiç tanımadıklarımız da okuyor her ne kadar ziyaretcisi alana tasımıs olsak da

okuyorum zaten canım annem ananem ben hepimiz ayrı ayrı... Koruyacak olan Allah artık napalım

bikere bidaha belli edemiorum dedigini duymıyım olur mu ole sey cılgın kız :9: elbetteki ediyorsun ne kadar tamiz ne kadar iyi yurekli biri oldugunu hepimiz bilioruz cok da iyi tanıdık seni :34:

burdaki kızların hepsi kurar melegimmm.. cunku hepinizin her cumlesinde hissediyorum ben askla carpan kaplerinizi.. :16:

aşk bulasıcıdır... masallar da öyle bosuna mı dedik masallar yazacagız burda diye

bzi gorenler sasırmasın o yuzden butun asık hatunlar da buraya mı toplanmıs diye... Bir yerde hangi enerji yogunsa hangi enerji belirleyiciyse o elektrikte insanları toplar etrafına

tıpkı ısıgın cektigi pervaneler gibi

sırrımız da bu bak acıkladım herkese :9:

sunu da gordum hem: biz topikce de mukemmel bir takımmısız!!! :16::16::16:

Evet gerçekten haklısın Çağloşummm:16:
Ben burada Aşk tomurcukları gördükçe aşka geliyorum, insanları mutlu şafak sayar görünce benimde heyecanım artıyor!:69:

Canım sıkkın olduğunda bile pozitif enerjiyle doluyorum
Gerçekten çevrende mutlu olan insanların olması çok önemliiii:16:
Bunu bir kere daha sizinle anladım..

Kötüyü çağırmayalım hiç bi zaman!
Aşkı, huzuru, mutluluğu ve tabikii artık evliliği çağıralım:69:

Gülinim!
Çok konuşamadık seninle ama söyleme böyle ne olur..

İnatmış sorununuz öyle dedi kızlar
İnat Aşk'la aşılmayacak şey değil ki:69:
Bu kadar ümitsizliğe kapılma hemen..

Her ilişkide farklı sorunlar yaşanır, kimisi kıskançlık olur kimisi gurur inat alınganlık..
Bunlarda ilişkinin tadı tuzu, tabi sınırlar hep olmak kaydıyla..

Şuan kırgınsın sevdiğine belki..
İnan bana hallolur herşey:16:

berfiiii ayyy kızzz x enişteee geliyormuuuu vuhuuuuu x ve y uyumu olacanız yakında :)))))))))))))))))))))))))))))))))

gülbiğime gelince o mutlu olucak yahuu inatla mutlu olucakalr çünkü ikiside inatçı onlar biribirlerini seven çift nazara glemişlerdir başka bişi olmaz gülinde seviyor eniştede böyle sevgiler ne kolay bulunur ne kolay biter

Kızlar güzel gelinciklerim 15:32 den sonraki ve daha sonraki vede daha daha sonraki her dakikanız her saniyeniz her saliseniz mutluluk dolu geçsin.Çağlam bitanem sen çok güçlü bir kızsın yazdıklarından o kadar belli ki.Biribirinizin aşkına sahip olduğunuz için çok ama çok şanslısınız.Karşıma 10 kızdan birini alsam ancak kaçı bu kadar içtenlikle durumunun üstesinden gelir ki? Rabbim size yardım edicek bitanem.Ben bunu gerçekten hissediyorum.Allah nazarlardan kem gözlerden korusun sizi.Güçlü gelinim benim.Bugün havalarında vermiş olduğu etkiyle benimde başım çatlıyor baharın ilk güneş ışıltılarını görünce çok sevinmiştim oysa ki.Eeee bide bu son zamanlarda gündemde bolca ismini duydugumuz Nil Erkoçların Rüzgar erkoçlar oluşuda beni fena sarstı bananeyse :26: Ama çok beğenirdim kendisini yahu :50: İnşAllah çok mutlu olur.

Hepinizi çok seviyorum,zaten ağlayığ duruyorum yazdıklarınızla hiç tutamadım kendimi wc ye gidip gidip ağlıyorum :14:

Çok teşekkür ederim hepinize,Allah razı olsun hepinizden canım dostlarım.

Nurayım çok haklısın,bizim en büyük sorunumuz inat.O kadar benzioruz ki birbirimize ikimizde alınganız,ufacık şeyleri irdeliyoruz ve alttan almayı ortamı yumuşatmayı bilmiyoruz.Durum böyle olunca çok saçma şeyler bile dağ gibi büyüyo,işin içinde çıkamıyoruz.

Neden böyleyiz biz neden...O kadar çok şeyi aştık bugüne kadar ama şu alınganlığımızı ve inadımızı aşamıyoruz.Kenetlenemiyoruz bi türlü.Benim bişeye canım sıkılsın mesela onun da yüzü düşer hemen,çok etkileniyoruz birbirimizden.Bu da birbirimize güç vermemizi engelliyo,hani birimiz düşünce diğerimiz elinden tutamıoruz destek olamıyoruz birbirimize...

Nolur dua edin bize,nasıl düzelşr ne olur bilmiyorum ama dualarınıza çok ihtiyacım var çok hem de

Hepinizi çok seviyorum,zaten ağlayığ duruyorum yazdıklarınızla hiç tutamadım kendimi wc ye gidip gidip ağlıyorum :14:

Çok teşekkür ederim hepinize,Allah razı olsun hepinizden canım dostlarım.

Nurayım çok haklısın,bizim en büyük sorunumuz inat.O kadar benzioruz ki birbirimize ikimizde alınganız,ufacık şeyleri irdeliyoruz ve alttan almayı ortamı yumuşatmayı bilmiyoruz.Durum böyle olunca çok saçma şeyler bile dağ gibi büyüyo,işin içinde çıkamıyoruz.

Neden böyleyiz biz neden...O kadar çok şeyi aştık bugüne kadar ama şu alınganlığımızı ve inadımızı aşamıyoruz.Kenetlenemiyoruz bi türlü.Benim bişeye canım sıkılsın mesela onun da yüzü düşer hemen,çok etkileniyoruz birbirimizden.Bu da birbirimize güç vermemizi engelliyo,hani birimiz düşünce diğerimiz elinden tutamıoruz destek olamıyoruz birbirimize...

Nolur dua edin bize,nasıl düzelşr ne olur bilmiyorum ama dualarınıza çok ihtiyacım var çok hem de

gülibik sen farkındamısın bu huyunu hep aşacağını sölemiştim son aylarda kendinin ne kadar değiştiğini sıkıntlarının en aza indiğini eskiden haftada bir iki sıkılrken şimdi ayda 1 oldğnu ve bu duruömun gidrek bittiğini kendin görüyorsun değilmi inadını yok etmek senin elinde o edmiyor sen yoket ve onada öğret kuzum senin yanındayım

Back