Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

ben duamı ettim ve çok heyecanlandım bunu yaparken
çağloşun düğünden önce(1 haziran akşamı) gelip 'kızlaaar yarın bu kurabiye bööörtlenine kavuşuyo' dediği geldi gözümün önüne
Allahım kabul etsin hepimizin dualarını

pasta seni çoook seviiyooru ettim duamııı bendee çok güzel hayaller kurduuum Allah dualarımızı geri çevirmiceek ben bılıyoorum "AŞK " kazaaanacaak

Son düzenleme:

iviit gidilmeyeen yerlerimiz arasında abant kalmıştı onuda gerceklestırmıs olduk kuzuucuum gerisii ayak basmadıgımızz heryeriin başına

Son düzenleme:
çağlammm hayalim de çokk güzeldin ve musmutlunun ötesindeydiiiinnnnn

o sefer iptaaaall olucaakk işte o kadar

sizin dualarını okudukça benim gözlerim doluyor bana noluyosa çağlam hep aklımızdasın sadece saat 9 da değil heran dualarımızdasın, dualarımdasınız kızçelerim... iyi geceler hepinize. yarın harika bir güne uyanalım inşallah.hepinizi çok seviyorumm

oyyy ben senin o duygusallığını o yufka yüreğini yerim ezgimmmm
iyi geceler bitanem, yarın çok güzel bi gün olsun hepimize

Kızlar ben geldim...

Çağlama bol bol dua ettim.. Yazılanları okudukça gözlerim doldu zaten bugun çok duygusalım sebebini bilmediğim bi melankoliklik var. Gerçi reglim ondan kaynaklı oldugunu dusunuyoruumm işten eve geldiğimde de durup dururken ağladım

Çağlammm ben nedense yine nazardan oldugunu düşünüyorum.. 2 güzel yürekli insana ışık hızıyla boyle nazar değer mi? Değiyormuş! Geçmişi okudum... Cuma akşamı 99 yazan pastayı paylasıosun ve 2 gun sonra aldığın habere bak! İnsan inanamıyor...

Ama inanma da zaten kurabiye prensesi. Çünkü biz burda hepimiz seni tatlılar tatlısı gelinliğinin içinde böörtleninle hayal ettik o beklediğiniz gunu ve heyecanını hayal ettik... Umarım herşey hayalimizdeki gibi hatta ondan da güzel olacak...

Benim buna inancım tam kurabiyeemmm sen çok güzelsin.. Yüreğin çok güzel.. Hiç bir zaman üzülmemelisinnn sana bu yakışmıyor çünkü...

Ben aşkıcanıma da anlattım. O da dua etti sizin içinn çok üzüldü herşey guzel olacak çağlammm enerjini ve inancını yuksek tut

Biiizz hepimiz seni çook seviyoruz

Son düzenleme:
herkese iyi gecelerrrr
çağlamm yazdıklarını okudukça üzüldüm ama sanki mutlu sona giden bi kitap gibi bence sizinde öle olcak ve birlikte mutlu yuvalarında yaşadılarrr ile biticek hikaye cümleleri
canım hakkınızda hayırlısı olsun inş. dualarım seninle...

günaydın kızlar güzel mutlu günler çağla kuzum duamı ettim sana birtanem çok mutlu olucaksınız merak etme herşey istediğin gün olucak hayal ettiğiniz gibi

mart menekşelerini okuyan kızlar yaa estherin günlüğünde o son sayfaya yazdıklarından sonra kaybolması yaaaa okuyamıyorum iş başladı ama deli gibi merak ediyorum hangi ara yazdı o satırlarıııı

Son düzenleme:
günaydın lokumlarım,

ben de çağlama duamı ettim her aklıma geldiğinde de dualarımda anıyorum,inşallah bugünler feraha çıkacak

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.. nasılsınız..
bende çağla için dua ettim ama 9da etmedim:26: haberim yoktu

çağladan ses seda yokmu haberi olan yokmu:26:

günaydın kızlarr hadi güzel enerjiler yollayın topiciğimizee
çağlam hala yok hayırlı bir haberle gelir inşallah

giz orası kilit nokta söylersek tadı kaçar

günaydın kızlarr hadi güzel enerjiler yollayın topiciğimizee
çağlam hala yok hayırlı bir haberle gelir inşallah

giz orası kilit nokta söylersek tadı kaçar

okaa anladım ben zaten az kaldı çözcem ama emss bunu nasıl düşünemiyor yani aklına bu gelmiyormu die düşündüm

:)))))))))))))))))))))) varyaaa ezgiii kitap okumayı acaip özlemişim okumadığım onca zaman aylar boyunca boşmuş diyorum şimdi yolda deli gibi kitap okuyorum sonunda vakit buldum

kızlar bu siteden şirketteklerle bunu aldım vee ben kepçe kulllaklaırm var derken dün zorla arkadaşlaırm balerin topuz yaptıııı :)))))))))))) veee ilk kez 20 yıllık arkadaşlarım öyle gördü beni dün şok oldular şimdi akşamda bir balerin hafif alllık ve aşkın karşısına inci küpelerimi takıp çıkıcammmm

burdan aldım vee yapılışlarııı

Sihirli Topuz Hairagami almanın tam zamanı.En ucuz modelleri ve fiyatları burada. Şimdi Tüm Fiyatları İndirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…