• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

ÇAğlacım öyle üzüldüm ki gelir gelmez msejını gördüm,seni neyle teselli etsem bilemedim.

Allah büyüktür,dua her silahtan daha kuvvetlidir

ne zorluklarla geldiniz siz bu günlere evlilik yahu,insanın hayatında bir kere olan bir şey nasıl bir insafsızlıktır Ya Rabbim sen insaf ver.

çağla yemin ederim gözlerim doldu ya :50:
allahım ...
diyecek bişey bulamıyorum.
rapor işi.. acaba tanıdık bi doktor olsa da rapor mu verse.

benimdeee nisanlımın o caresiz halleri aklıma geldikce daha da buruluyo icim nurayımmm...

rapor isini dusunduk ama bu askeriye en tanıdık doktor bile almaz o riski... Rütbeli oldugu icin fark edilmesi daha kolay... fark edilirse de hem doktorun hem de nisanlımın bası yanar

zaten benimki meslegine sadık bi adamdır siciline kotu sekilde islencek herseyden kacınır.. bi rahatsızlıgı olmalı ki alabilsin rapor onun da aklına kolunu kırmak geldi işte akıllı sevgilim :43:

Çağla'cım çok üzüldüm tatlım okuyunca..
Sen bana dersin ya güçlü ol, olumlu düşün diye...
Şimdi sen de bunu dene canım, dualarımız seninle inşallah hayallerindeki her şey gerçekleşecek dua edelim ve inanalım biz.:16::16:

aminnnn nihancımm insallahhhhhh bir tek sizin dualarınız duzeltir zatewn bu durumu ona inanıyorum ben de :50:

merhabalar :3:

Çağlamm çok üzüldümm. ama karartma gönlünü bence olumlama yapalımm izin vericekler izin vericekler diyelimm devamlıı:43:

kuzicannn :43::43:

ne hayaller kurduk su olanlara bak... insallah onca ihtimalin hepsi de imkansız olmasın lutfenn :43:

ya nası olur bole bısııı!!! çağğlaaamm nolur uzulmeeee dualarımız sızınlee ınsallah bu kkara bulutlarıda asıcaksınızzz :14:

turla gittiiik kuzuuuumm bole gezılere bız hep turlaa gıdooruuuzz daha uygun ve eglencelı oluooo :61:

pufum dun aksamdan beri ben de kendimi ordan oraya carpıorum nasıl olur diye

aklım almıyor cunku dugun bu! hayatlarımızın en onemli gunu nasıl hiçe sayabilirler bir kalemde

ama sunu anladım bişeyden asla korkmıcaksın! hep derdi hocamız korkunun enerjisi en guclu olanıdır korkularınızdan kurtarın kendinizi diye

bildigim halde yapamadım hep bi kurt vardı icimde bişi olursa da bu dugun olmazsa diye :14:

insallah asarızzzz kusummm iinsallahhh

Çağlam benim yaaa
Nişanlına da çok üzüldüm..
Allahım görüyo ya sizi, aşkınızı..
Böyle bırakmayacaktır sizi..
Rabbim bi mucize çıkarıverir karşınıza..

Ama biraz dik durmaya çalış canım
Nişanlına baksana sen üzülünce o daha da kahrolmuş belli
Kendini suçlu hissetmesin o da, hiç bir günahı yok ki onunda seninde

ÇAğlacım öyle üzüldüm ki gelir gelmez msejını gördüm,seni neyle teselli etsem bilemedim.

Allah büyüktür,dua her silahtan daha kuvvetlidir

ne zorluklarla geldiniz siz bu günlere evlilik yahu,insanın hayatında bir kere olan bir şey nasıl bir insafsızlıktır Ya Rabbim sen insaf ver.

amin lavimm inşallah :43: benim de tek umudum dualar zaten...

çağlam nasılsın canım var mı bir gelişme

yok kusummmm zaten bir haftadan önce de olmaz gibi :50:

Çağlam benim yaaa
Nişanlına da çok üzüldüm..
Allahım görüyo ya sizi, aşkınızı..
Böyle bırakmayacaktır sizi..
Rabbim bi mucize çıkarıverir karşınıza..

Ama biraz dik durmaya çalış canım
Nişanlına baksana sen üzülünce o daha da kahrolmuş belli
Kendini suçlu hissetmesin o da, hiç bir günahı yok ki onunda seninde

inşallah elifimmmm her sey mahvolmasın :14: artık yeni evli olcam kocam yanımda olmıcakları gectim yani yeterki dugunumuz sekteye ugramasın balayından sonra gitsin azcık doyabiliyim dugun gecem de sabahım da rezil rüsva olmasın

yıllarca hayal kur bugunu bekle adamın biri gelip herseyi mahvetsin

Allah buna izin vermez nikahta keramet vardı hani diyorum :43: inşallah öle olur kusum

Bitanemmmmmmmmm bak da gör düğün olacak herşey düzeleceeeekk nerde görülmüş böyle bişi ya hayallere devammm :16:

insallah nejlammm inşallahhhhh cupcakeli hayallerimin kremasına parmak banmalarına izin vermicemmmm :19::19::19:

bizim dualarımız guzel dileklerimiz yenicek onları....

bu arada mediler nasıl gidiyor bakalım kızlarrr?

amin lavimm inşallah :43: benim de tek umudum dualar zaten...

yok kusummmm zaten bir haftadan önce de olmaz gibi :50:

inşallah elifimmmm her sey mahvolmasın :14: artık yeni evli olcam kocam yanımda olmıcakları gectim yani yeterki dugunumuz sekteye ugramasın balayından sonra gitsin azcık doyabiliyim dugun gecem de sabahım da rezil rüsva olmasın

yıllarca hayal kur bugunu bekle adamın biri gelip herseyi mahvetsin

Allah buna izin vermez nikahta keramet vardı hani diyorum :43: inşallah öle olur kusum

İnşAllah kuzum ya..
Yeni evli ve cicik balayıda aşk dolu bi çift oliciksiiniiizzz siiizzz:69:
Üzerinizdeki kara bulutlar dağılacak..

Ne zaman belli olacak kuzum durumunuz?

o bile belli değil elifimmmm ama bir haftadan önce yanıt gelmeyebilir demişler

daha uzun surmesin de hayırlı haberi hemen alalım insallah

Kızlar kolay gelsinnnnnnn
veeeee evimin mobilyaları biraz önce gelmiş.
Tabi ben orada olmadığımdan biraz kötü oldu ama olsun ilk eşyaları eve yerleştirecekler bugün:16:
Çooook mutluyum sizinle paylaşayım dedim.

Çağlacımm ben arada girip topicinizi okuyan gülümseyen biri olarak naçizane fikrimi belirtmek istiyorum izninle. Seni, hepinizi çok iyi anlıyorum seviyorsunuz heyecanlısınız burdan paylaşarak daha da büyütüyorsunuz mutluluğunuzu, takip ediyoruz. Ama sanırım senin yıldızın düşük ne alaka deme ablamında öyle. Ne zaman bir şeyi çok istese çok sevinse abuk subuk bişey çıkıyor olmuyor yada zorluyor. Umarım hayalindekinden daha güzel düğün ve balayın olur bu en öncelikli dileğim.

Ama burayı sadece seni gerçekten seven destek veren arkadaşların okumuyor. Daha bi kaç gün önce kötü niyetli birinden bahsettiğini hatırlıyorum. Gözü kalır insanların. Tabi ki iş bu bişey denemez ama böyle ufak tefek ayrıntıları atlama derim. Kendi kendine göze gelme:) Bol bol dua et ve güzel düşün ki güzel olsun. Askeriyede mantık yoktur diye boşuna dememişler işte. Umarım nişanlın halledecektir. Sevgilerimle...

caglosuummm sıkma canınıı sen hepimiz duaa edıcez sızın ıcınn ınsallah cook guzel olucak herbıseyınızz.. :16: minnnaaaakk abanta gelmiss oyy oyy :)) begendinizmi pekiii pufffcuuummm :16: artk gınaa gelms bize oraya gdince bu insanlar buranin neresine geliyo diyoruzz :)))

Kızlar kolay gelsinnnnnnn
veeeee evimin mobilyaları biraz önce gelmiş.
Tabi ben orada olmadığımdan biraz kötü oldu ama olsun ilk eşyaları eve yerleştirecekler bugün:16:
Çooook mutluyum sizinle paylaşayım dedim.

Haticecaaannn:16:
Gözün aydın kuzummm:16:
Oyyy ne güzel yavaş yavaş herşeyler halloluyor deseneeee:16:

Çağla okumamıştım birden yazılanlara bakınca içime oturdu.
Kuzum özür dilerim sen böyle üzgünken yazdığım için dua edelim hep birlikte inşallah balayınız olur.
Gerçekten çok üzgünüm nolur kendini fazla üzme:14:

çağlaa:10::10::10:
artık kocaman harflerle iki adımıda papucuna yazarsınn:3::3::3::3:

canım şaka bi tarafa.. hal olcak ALLAH büyük.. eger hal edilmese bile mutlaka bi hayır oldugu içindir..
sen kendinde ne dedim.. düğününde keramet vardır diye..
belli mi olur sizin düğününüzün kerameti belkide düğün olmadan ertelenmesi olcak..
yani insanlar ne olcagını neyi nezaman karşımıza çıkacagımızı bilemeyiz..

yani geç olsun temiz olsun içinize sinsin. kazasız belasız bitsin.. :46::46:

Son düzenleme:
çağlaa:10::10::10:
artık kocaman harflerle iki adımıda papucuna yazarsınn:3::3::3::3:

canım şaka bi tarafa.. hal olcak ALLAH büyük.. eger hal edilmese bile mutlaka bi hayır oldugu içindir..
sen kendinde ne dedim.. düğününde keramet vardır diye..
belli mi olur sizin düğününüzün kerameti belkide düğün olmadan ertelenmesi olcak..
yani insanlar ne olcagını neyi nezaman karşımıza çıkacagımızı bilemeyiz..

yani geç olsun temiz olsun içinize sinsin. kazasız belasız bitsin.. :46::46:

Yahu çağlaya ulaşabilen varmı mesaj kutusuda dolu mesaj atamıyorum aklım onda kaldı.:50:

haticecim çağla sabahki gibi kötü dğil çok şükür inşallah gelinliğini herşeyini halledicek dua nedelimde onların işi hallolsun :)

Back