Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Çağlammm güzel çağlammmm çok üzüldüm çokk hem de

Ama kötü enerjiyi çağırmak yok Çağlamm sizin aşkınız çok çok büyükk bi çaresi olucak bak göürceksin bi yolu bulunucak.

Kızlar bu akşam bi saat belirleyip aynı anda yoğunlaşıp Çağla için dua edelim mi?

Bizim güzel enerjimizle bu sefer iptal olucak inanıyorum ben buna,hadi kalbimizi ferahlatıp akşama aynı saatte Çağlaylomuzun ve clark eniştemizin düğününü ve balayını hayal edelim

caglosum ıstanbulda durusmam vardı ama aklım hep sendeydı bugun
zaten senın kıtabı okuyorum yoldaslık ettı bana tum gun
ben bu topıktekı kızların enerjısıne cok guvenıyorum
herkes ıyı kalplı burdakı..o yuzden dualarımız kabul oluyo
sen ıcını ferah tut buraya hoplaya zıplaya gelıp kızlaaar sefer ıptal oldu ya da kızlaaar bogurtlenıme ızın kullandırdıyolaaar dıyeceksın
sana hep dua edıcem burdakı herkes de edıcek
hatta gulınımın dedıgı gıbı her aksam aynı saatte sana dua edelım su ıs netlesene kadar

Çağlamm,

Yazamadım sabah.. Çok çok üzüldüm. Ama kızlarında dediği gibi enerjimizle ve dualarımızla herşey çok çok güzel olacak..

Güliniminde dediği gibi her akşam dua edelim senin için aynı saatte hep beraber..

gülinim bence de yapalım bunu.
saat 9 uygun mu herkese?

özgemm. eniştenin de yer değiştirme işi iptal olmuş. çok sevindim canımmm.
allahım kimsenin ağzımızın tadını, huzurunu bozmasına izin vermesin.

caglosum ıstanbulda durusmam vardı ama aklım hep sendeydı bugun
zaten senın kıtabı okuyorum yoldaslık ettı bana tum gun
ben bu topıktekı kızların enerjısıne cok guvenıyorum
herkes ıyı kalplı burdakı..o yuzden dualarımız kabul oluyo
sen ıcını ferah tut buraya hoplaya zıplaya gelıp kızlaaar sefer ıptal oldu ya da kızlaaar bogurtlenıme ızın kullandırdıyolaaar dıyeceksın
sana hep dua edıcem burdakı herkes de edıcek
hatta gulınımın dedıgı gıbı her aksam aynı saatte sana dua edelım su ıs netlesene kadar

sabahtan beri bunu düşünüyordumda akşam yazıcaktım unutlmasın diye.kalbimiz birmiş gülinim. ben şey düşündüm aynı cümleleri söyleyelim aynı anda. enerjisi daha yüksek olur. ne dersiniz?

Ben de 9'da uygunum kızlar,inşallah dualarımız kabul olacak

kuzularım saat 9 da o zaman
ben peloya da söylüyorum.
giremiyo kk ya.
pufumuza da haber veririz.
önce dua edelim güzelce. sonra da herşeyin güzel gittiğini. çağlamızın mutlu mesut düğününü yaptığını, balayına gittiğini. herşeyin çok güzel geçtiğini, gülümsediklerini, mutlu olduklarını hayal edelim. sonra da çağlanın gelip düğünden sonra topikte bize huzur ve heyecan içinde düğünü ve balayını anlattığını, herşey süperdi falan yazdığını düşünelim.
sonuçta niyetimiz aynı ezgim, cümlelerden çok aklımızdan geçirdiklerimiz özdeşsin. cümleleri bir yere yazmak ve okumak gerekir. bu da konsantremizi bozabilir.
hepimiz gözlerimizi kapatıp 'mutluluğa ve aşka' yoğunlaşalım.

tamamdır ben saatimi de ayarladım şimdi saat 9a
bütün güzel enerjiler çağlamıza gitsin

b.annecim ben de edicem dedi

Son düzenleme:
Benim için de 9 uygundur kızlarrr

Ben eniştemizi hiç görmedim ama üniformalı biri olarak hayal edicem olur sanırım

Çağlaşum okula giderken bile yolda sana dua ettim, inşallah her şey yoluna girecek öyle hissediyorum.
Bugün enerji patlaması yaşanacak, dualarımız sizinle...

kızlar önemli olan duamız ve ne istediğimiz.
2 haziranı güzelliklerle dolu getiricez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…