- 11 Temmuz 2008
- 5.373
- 64
- 683
- 35
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.461
haticecim çağla sabahki gibi kötü dğil çok şükür inşallah gelinliğini herşeyini halledicek dua nedelimde onların işi hallolsun :)
gülinim bence de yapalım bunu.Çağlammm güzel çağlammmm çok üzüldüm çokk hem de
Ama kötü enerjiyi çağırmak yok Çağlamm sizin aşkınız çok çok büyükk bi çaresi olucak bak göürceksin bi yolu bulunucak.
Kızlar bu akşam bi saat belirleyip aynı anda yoğunlaşıp Çağla için dua edelim mi?
Bizim güzel enerjimizle bu sefer iptal olucak inanıyorum ben buna,hadi kalbimizi ferahlatıp akşama aynı saatte Çağlaylomuzun ve clark eniştemizin düğününü ve balayını hayal edelim
özgemm. eniştenin de yer değiştirme işi iptal olmuş. çok sevindim canımmm.caglosum ıstanbulda durusmam vardı ama aklım hep sendeydı bugun
zaten senın kıtabı okuyorum yoldaslık ettı bana tum gun
ben bu topıktekı kızların enerjısıne cok guvenıyorum
herkes ıyı kalplı burdakı..o yuzden dualarımız kabul oluyo
sen ıcını ferah tut buraya hoplaya zıplaya gelıp kızlaaar sefer ıptal oldu ya da kızlaaar bogurtlenıme ızın kullandırdıyolaaar dıyeceksın
sana hep dua edıcem burdakı herkes de edıcek
hatta gulınımın dedıgı gıbı her aksam aynı saatte sana dua edelım su ıs netlesene kadar
Çağlammm güzel çağlammmm çok üzüldüm çokk hem de
Ama kötü enerjiyi çağırmak yok Çağlamm sizin aşkınız çok çok büyükk bi çaresi olucak bak göürceksin bi yolu bulunucak.
Kızlar bu akşam bi saat belirleyip aynı anda yoğunlaşıp Çağla için dua edelim mi?
Bizim güzel enerjimizle bu sefer iptal olucak inanıyorum ben buna,hadi kalbimizi ferahlatıp akşama aynı saatte Çağlaylomuzun ve clark eniştemizin düğününü ve balayını hayal edelim
Çağlammm güzel çağlammmm çok üzüldüm çokk hem de
kuzularım saat 9 da o zaman
ben peloya da söylüyorum.
giremiyo kk ya.
pufumuza da haber veririz.
önce dua edelim güzelce. sonra da herşeyin güzel gittiğini. çağlamızın mutlu mesut düğününü yaptığını, balayına gittiğini. herşeyin çok güzel geçtiğini, gülümsediklerini, mutlu olduklarını hayal edelim. sonra da çağlanın gelip düğünden sonra topikte bize huzur ve heyecan içinde düğünü ve balayını anlattığını, herşey süperdi falan yazdığını düşünelim.
sonuçta niyetimiz aynı ezgim, cümlelerden çok aklımızdan geçirdiklerimiz özdeşsin. cümleleri bir yere yazmak ve okumak gerekir. bu da konsantremizi bozabilir.
hepimiz gözlerimizi kapatıp 'mutluluğa ve aşka' yoğunlaşalım.
Benim için de 9 uygundur kızlarrr
Ben eniştemizi hiç görmedim ama üniformalı biri olarak hayal edicem olur sanırım
Ben çağlayı da görmedim biliyor musun?
Görmek gerekli mi ki? Ben kim olduklarını biliyorum, karışacak deil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?