• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

saol kusummm zaten aglmaya yer arıyorum sozleriniz daha bir icime işliyorrr ne mutlu bana bole dostlar edinmişim uzuntume benim kadar uzulup yanımda olan :43:

belli degil ama bu hafta olmaz sanırım :50: hiçbişi belli deil ki kuusm :50:

tesekkur ederim gizom en cok da duaya ihtiyacımız var sanırım... ben de bunu anlamıyorum işte ama bunlar senin mantıklı dusunerek solediklerin oysa bu adamlarda mantıgın M si bile yok :43: o okullarda napıolar ne ögretiolar bu adamlara bilmiorum ben :43:

resmen kabus gibi coktu su guzel gunlerimizin uzerine... gunlerdir icimde bir skıntı vardı kac kez söledim nisanlıma bişey var ben de diye bunu duyacakmısım demek :43:

nurayımmm ne kadar güzel keske heryerde bole anlayıslı insanlara denk gelebilsek :50: aminnnn diyorum yurektennn insallah Allah duyar sesimizi

herseyi ayrıntılarıyla yazdık ne olacak bilmiorum ama sanki kalbimi mengeneyle sıkıolar o haldeyim :43:

nasıl benim evlenme hakkımı gasp edebilirler bole sorumsuzca biz bu ulkenin vatandası degil miyiz... esim asker olacak diye nefes de almayalım o zaman onu ne zaman alcamızı da solesinler :14:

canım benim ya.
hepbirlikte dua edicez. hayırlı olan gönlünüzden geçen olsun inşallah.

çağla kuzummm:26::26::26:
canım çok üzüldüm hani hayal ettin umut ettin anlıyorum:(
ama üzme sen kendini herşey olcagına varır.. dua ederiz tüm kalbimizde.. düzelir inş sorun sen üzme kendini:(
kendini iihissetki nişanlınad bunu verebil..:50:

Geldim ama arada kaynadı sanırım neyse Çağlam,kuzum şimdi gördüm yaa ağlama ama gönlünü ferah tut hep beraber dua edicez sizin için emi olumlu ol canm olumlu sonuç olsun salma kendini lütfenn:29:

Çağlam bak:52::52::52::52:

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun “Mazeret izni” başlıklı 104 üncü maddesinde “A) Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. Doğumda veya doğum sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü hâlinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar izin verilir.

B) Memura, eşinin doğum yapması hâlinde, isteği üzerine on gün babalık izni; kendisinin veya çocuğunun evlenmesi ya da eşinin, çocuğunun, kendisinin veya eşinin ana, baba ve kardeşinin ölümü hâllerinde isteği üzerine yedi gün izin verilir.

C) (A) ve (B) fıkralarında belirtilen hâller dışında, merkezde atamaya yetkili amir, ilde vali, ilçede kaymakam ve yurt dışında diplomatik misyon şefi tarafından, birim amirinin muvafakati ile bir yıl içinde toptan veya bölümler hâlinde, mazeretleri sebebiyle memurlara on gün izin verilebilir. Zaruret hâlinde öğretmenler hariç olmak üzere, aynı usûlle on gün daha mazeret izni verilebilir. Bu takdirde, ikinci kez verilen bu izin, yıllık izinden düşülür.

D) Kadın memura, çocuğunu emzirmesi için doğum sonrası analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saat, ikinci altı ayda günde birbuçuk saat süt izni verilir. Süt izninin hangi saatler arasında ve günde kaç kez kullanılacağı hususunda, kadın memurun tercihi esastır.

E) Yıllık izin ve mazeret izinleri sırasında fiili çalışmaya bağlı her türlü ödemeler hariç malî haklar ile sosyal yardımlara dokunulmaz.” hükmü yer almaktadır.

Mazeret izni adı üzerinde bir sebebe bağlı izin olup, sebep olmaksızın izin verilmesi mümkün bulunmamaktadır.

Söz konusu hüküm uyarınca Mazeret izni mahiyetleri itibariyle iki gurupta incelenmesi mümkündür.

1- İdarenin takdirine bağlı olmayan izinler

2- İdarenin takdirine bağlı olan izinler

İDARENİN TAKDİRİNE BAĞLI OLMAYAN İZİNLER

1-Doğum yapan Devlet memuruna

Doğum öncesi 8 hafta(Çoğul gebelik halinde 2 hafta ilave edilir.)

Doğum sonrası 8 hafta

Memur olan anne doğumda veya analık ini süresinde ölümü halinde memur babaya da bu izin verilir.

2- Eşi doğum yapan devlet memuruna isteği halinde 10 gün babalık izni verilir.

3- Memurun isteği üzerine kendisinin veya çocuğunun evlenmesi ile annesinin, babasının, eşinin, çocuğunun, veya kardeşinin ölümü halinde 5 gün izin verilir.

4-Memurun veya çocuğunun evlenmesi 7 gün izin verilir.

5-Eşinin, çocuğunun, kendisinin veya eşinin ana, baba ve kardeşinin ölümü hâllerinde isteği üzerine yedi gün izin verilir.

6-Analık inini takip eden 6 ay için 3 saat bundan sonraki 6 ay için 1,5 saat süt izni verilir. Süt izninin hangi saatler arasında ve günde kaç kez kullanılacağı hususunda, kadın memurun tercihi esastır.

Devlet memurları her mazeret için ayrı ayrı izin kullanır.

Memuriyetleri boyunca mazeretin her tekerrüründe (tekrar) izin kullandırılması zaruridir.

Evlenip boşanan tekrar evlenen devlet memuru her evliliği için izin kullanır.

İDARENİN TAKDİRİNE BAĞLI OLAN İZİNLER

1-Doğum, evlilik ve ölüm dışında sayılmayan mazeretler için yılda 10 güne kadar mazeret izni verilebilir.

10 günlük izin kısım kısım veya bir defada kullandırılması mümkün bulunmaktadır.

Bu izin yıllık izinden düşülmez.

2-Azami mazeret iznini kullananlara yeni mazeretleri halinde zaruret halinde ikinci defa 10 günlük bir mazeret izni verilebilir.

Ancak ikinci defa verilen bu mazeret izni yıllık izinden düşülür.

Öğretmenler ikinci defa kullanılan mazeret iznini kullanamazlar.

Yıllık izin memura tanınmış hak olup, yıllık izinin ne zaman kullanılacağını belirleme hakkı idareye tanınmıştır.

Bitanem sen gönlünü ferah tut..
Mayıs Haziranın full seferle dolu olduğunu onlarda görecektir eminim..

Hayır size, mayısta yapın diyebilirlerdi ama onu da diyemeyecekelr artık!
Çünkü öyle bi liste yapmışlar ki gün yok!
Hayır yani anlamayacak ne var, ömür de bir defa oluyor bunlar..
Sık sık izin istenen bir durum mu sanki..
İnsan bir kere evlilik izni kullanıyor
Sahi yaaa evlilik izni var, 7 gün zorunlu verilmesi.
Acaba askeriyenin yönetmeliğinde nasıl ki?
Kuzum bu dediğim senelik izin dışında olan bir izin
Mesela ben 7 gün evllilik izni + 10 gün senelik izinden kullanmayı düşünüyorum.

kusum inan bunu dusunmıyım baska seye veriyim aklımı diorum ama olmuyo surekli kalbimi durtuyo o dugunun balayının hayalleryile geciodu aylar :50:

tatlım sole bi durum var gemi kalkıp Mısıra gidecek... bir ay orada kalacak... ve gemiyle beraber yola cıkması gerekiyor

yani ya tam sefere cıkıp donene kadar 1 aylık butun iznini kullanıp o sefere hiç katılmıcak

ya da en bastan kalkıp gidecek o gemiyle baska sansımız yok hani seferin yarısında Mısıra gidip ordan goreve devam etmek gibi... onu hiçç kabul etmiolarlar :50:

tek sansımız ya iptal olması ya da bir aylık izin vermeleri nişanlıma ki sefeere hiç katılmasın

iptal olmasın ertelensin ona da razıyım.... :43: balayından gelelim hemen gitsin ona bile sesimi cıkarmam ama en azından duugunumuzu balayımızı bize bıraksınlar :5:

canım benim ya.
hepbirlikte dua edicez. hayırlı olan gönlünüzden geçen olsun inşallah.

amin nurayımmm aminnnnn insallah

bizim dugun iptal sanırım kızlar... ya da en iyi ihtimalle balayımız iptal

yurtdısı seferi cıktı haziran ayına... yurtdısı oldugu icin izin vermiyorlar hiçbi sekilde dugun bu ya! o bile umurlarında degil

dilekçe yazıp durumumuzu anlattı nişanlım ama bir aylık oldugu ve yurtdısı seyiri oldugu icin kanuni hakkı olan izni bile kullandırmıyorlar

kabul edilmesi cok zor demişler... bi ihtimal belki 2 haziranın ertesi sabahı yola cıkılırsa dugunu kurtarırsın demişler

evlendigimiz gunun sabahı gidecek yani öle olursa da

beddua etmek istemiorum :43: ama neden! seyir programı acıklanmıs biz de tarihi ona göre secmiştik

asker diye insan degil mi bu adamlar? dugun cok insani bir şeydi oysa!

NEDEN HAYATIMIZI BİZE BIRAKMIYORLAR Kİ

zaten hayatım onu goremeden gecip gidiyor... bu bizim dugunumuz balayımız aylar hatta taa 1 yıl onceden ayarlanmıs seyler :14:

cok yoruldum ben artık :43:

kiracıyla konusuldu esyalarım ucak biletlerim her seyimiz alındı

onca zaman onca emek onca caba

gün saymaktan kurdugum hayallerin her seferinde gorunmez eller tarafından yıkılmasından bıktımmmm! Sanki benim nişnalım olmasa o gemi bir ay gittigi yerde batacak!

hiç uyumadım dun geceden beri aglıyorum

canım benım gecmısı okurken bu yazdıgını gorup tas kesıldım gozlerıme ınanamadım
yoldayım telden okuyom hemen buna cevap yazayım ıstedım
gercı ne desem de senı tesellı edebılsem ınan bılemıyom
dua edelım senın ıcın caglam dılekcesı ıse yarasın enıstenın allah tum hayallerınızı ıstedıgınız gıbı yasayamyı nasıp etsın
dun sevdıcegın yenı evlenen arkadasıyla konustuk o da balayını 2 kez ertelemek zorunda kalmıs ıs durumu yuzunden
ya 1 sene onceden ayarlanan seyler bunlar nasıl bı vıcdansızlık bu anlayamıyorum
allahım yardımcınız olsun hep dua edıcem sıze

çağlam hep yanındayız..tabiki paylaşıcaz herşeyi. gönül ister ki hep güzel şeyler paylaşalım ama hayat bu işte. ben dualarımız ve enerjimizle herşeyi olumlu bi hale dönüştürebileceğimze gönülden inanıyorum çağlam.sen şu dakikadan itibaren olumlu düşünmeye başlıyosun umutsuzluğa yer yok! elbet bir yolunu bulacaksınız.siz bu güzel günleri çoktan hakettiniz o yüzden hiç kimse mahvedemeyecek

http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.5904&sourceXmlSearch=&MevzuatIliski=0

Şimdi ben burayı okuyorum da, burada diyo ki her yıl izinler 15 Kasıma kadar belirlenir, 15 Aralık da onaylanır ve yeni yılla yürürlüğe girer
Acaba böyle olmadı mı ki sizde?

Evlilik izni arıyorum ama bulamadım burada:26:

Kuzum bence sizi boynu bükük bırakmayacaklar, görürsün bak herşey çok güzel olacak:69:
dua edecez hepimiz sanaaaa:16:

Çağlam bak:52::52::52::52:

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun “Mazeret izni” başlıklı 104 üncü maddesinde “A) Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. Doğumda veya doğum sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü hâlinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar izin verilir.

B) Memura, eşinin doğum yapması hâlinde, isteği üzerine on gün babalık izni; kendisinin veya çocuğunun evlenmesi ya da eşinin, çocuğunun, kendisinin veya eşinin ana, baba ve kardeşinin ölümü hâllerinde isteği üzerine yedi gün izin verilir.

C) (A) ve (B) fıkralarında belirtilen hâller dışında, merkezde atamaya yetkili amir, ilde vali, ilçede kaymakam ve yurt dışında diplomatik misyon şefi tarafından, birim amirinin muvafakati ile bir yıl içinde toptan veya bölümler hâlinde, mazeretleri sebebiyle memurlara on gün izin verilebilir. Zaruret hâlinde öğretmenler hariç olmak üzere, aynı usûlle on gün daha mazeret izni verilebilir. Bu takdirde, ikinci kez verilen bu izin, yıllık izinden düşülür.

D) Kadın memura, çocuğunu emzirmesi için doğum sonrası analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saat, ikinci altı ayda günde birbuçuk saat süt izni verilir. Süt izninin hangi saatler arasında ve günde kaç kez kullanılacağı hususunda, kadın memurun tercihi esastır.

E) Yıllık izin ve mazeret izinleri sırasında fiili çalışmaya bağlı her türlü ödemeler hariç malî haklar ile sosyal yardımlara dokunulmaz.” hükmü yer almaktadır.

Mazeret izni adı üzerinde bir sebebe bağlı izin olup, sebep olmaksızın izin verilmesi mümkün bulunmamaktadır.

Söz konusu hüküm uyarınca Mazeret izni mahiyetleri itibariyle iki gurupta incelenmesi mümkündür.

1- İdarenin takdirine bağlı olmayan izinler

2- İdarenin takdirine bağlı olan izinler

İDARENİN TAKDİRİNE BAĞLI OLMAYAN İZİNLER

1-Doğum yapan Devlet memuruna

Doğum öncesi 8 hafta(Çoğul gebelik halinde 2 hafta ilave edilir.)

Doğum sonrası 8 hafta

Memur olan anne doğumda veya analık ini süresinde ölümü halinde memur babaya da bu izin verilir.

2- Eşi doğum yapan devlet memuruna isteği halinde 10 gün babalık izni verilir.

3- Memurun isteği üzerine kendisinin veya çocuğunun evlenmesi ile annesinin, babasının, eşinin, çocuğunun, veya kardeşinin ölümü halinde 5 gün izin verilir.

4-Memurun veya çocuğunun evlenmesi 7 gün izin verilir.

5-Eşinin, çocuğunun, kendisinin veya eşinin ana, baba ve kardeşinin ölümü hâllerinde isteği üzerine yedi gün izin verilir.

6-Analık inini takip eden 6 ay için 3 saat bundan sonraki 6 ay için 1,5 saat süt izni verilir. Süt izninin hangi saatler arasında ve günde kaç kez kullanılacağı hususunda, kadın memurun tercihi esastır.

Devlet memurları her mazeret için ayrı ayrı izin kullanır.

Memuriyetleri boyunca mazeretin her tekerrüründe (tekrar) izin kullandırılması zaruridir.

Evlenip boşanan tekrar evlenen devlet memuru her evliliği için izin kullanır.

İDARENİN TAKDİRİNE BAĞLI OLAN İZİNLER

1-Doğum, evlilik ve ölüm dışında sayılmayan mazeretler için yılda 10 güne kadar mazeret izni verilebilir.

10 günlük izin kısım kısım veya bir defada kullandırılması mümkün bulunmaktadır.

Bu izin yıllık izinden düşülmez.

2-Azami mazeret iznini kullananlara yeni mazeretleri halinde zaruret halinde ikinci defa 10 günlük bir mazeret izni verilebilir.

Ancak ikinci defa verilen bu mazeret izni yıllık izinden düşülür.

Öğretmenler ikinci defa kullanılan mazeret iznini kullanamazlar.

Yıllık izin memura tanınmış hak olup, yıllık izinin ne zaman kullanılacağını belirleme hakkı idareye tanınmıştır.

nişanlısı kaptan galiba, o zaman bence devlet memuru olarak geçmiyordur, asker olarak geçiyorsa mevzuatı, hakları daha farklı olabilir...

çağla kuzummm:26::26::26:
canım çok üzüldüm hani hayal ettin umut ettin anlıyorum:(
ama üzme sen kendini herşey olcagına varır.. dua ederiz tüm kalbimizde.. düzelir inş sorun sen üzme kendini:(
kendini iihissetki nişanlınad bunu verebil..:50:

Geldim ama arada kaynadı sanırım neyse Çağlam,kuzum şimdi gördüm yaa ağlama ama gönlünü ferah tut hep beraber dua edicez sizin için emi olumlu ol canm olumlu sonuç olsun salma kendini lütfenn:29:

sagolun kızlarrr eksik olamyınnnn insallah kabul olur ettigimiz dualar...

Gördün mü takdirine bağlı değil diyooorrrrrr:52::52::52:
Kuzum bak görürsün verecekleeeerrr:52::52::52:

kusum zaten kanunen 1 aylık izni var artı 7 koy 37 gün...

ama sefer yurtdısı seferi oldugu icin nisanlımın kanunen hakkı olan o izni vermiyorlar işte :5:

insafa gelirler umarım :43:

canım benım gecmısı okurken bu yazdıgını gorup tas kesıldım gozlerıme ınanamadım
yoldayım telden okuyom hemen buna cevap yazayım ıstedım
gercı ne desem de senı tesellı edebılsem ınan bılemıyom
dua edelım senın ıcın caglam dılekcesı ıse yarasın enıstenın allah tum hayallerınızı ıstedıgınız gıbı yasayamyı nasıp etsın
dun sevdıcegın yenı evlenen arkadasıyla konustuk o da balayını 2 kez ertelemek zorunda kalmıs ıs durumu yuzunden
ya 1 sene onceden ayarlanan seyler bunlar nasıl bı vıcdansızlık bu anlayamıyorum
allahım yardımcınız olsun hep dua edıcem sıze

sagol özgemmm

denecek bisey yok malesef iştee guzel dualarını eksik etme yeter kusum

inşallh yasayabilirim ben de hayalimdeki gibi buna inanmak istiyorummm

çağlam hep yanındayız..tabiki paylaşıcaz herşeyi. gönül ister ki hep güzel şeyler paylaşalım ama hayat bu işte. ben dualarımız ve enerjimizle herşeyi olumlu bi hale dönüştürebileceğimze gönülden inanıyorum çağlam.sen şu dakikadan itibaren olumlu düşünmeye başlıyosun umutsuzluğa yer yok! elbet bir yolunu bulacaksınız.siz bu güzel günleri çoktan hakettiniz o yüzden hiç kimse mahvedemeyecek

inşallah ezgimmmm bir yanımda korkuyor cok umutanıp sonra olumsuz bisey duyunca yıkılmaktan... İnşallah en azından bir hafta ertelenir su seyir

erkenden haber vermemiz işimize yarar bu durumu goz onunde bulundurup bikaç gun ertelerler belki :14:

kusum inan bunu dusunmıyım baska seye veriyim aklımı diorum ama olmuyo surekli kalbimi durtuyo o dugunun balayının hayalleryile geciodu aylar :50:

tatlım sole bi durum var gemi kalkıp Mısıra gidecek... bir ay orada kalacak... ve gemiyle beraber yola cıkması gerekiyor

yani ya tam sefere cıkıp donene kadar 1 aylık butun iznini kullanıp o sefere hiç katılmıcak

ya da en bastan kalkıp gidecek o gemiyle baska sansımız yok hani seferin yarısında Mısıra gidip ordan goreve devam etmek gibi... onu hiçç kabul etmiolarlar :50:

tek sansımız ya iptal olması ya da bir aylık izin vermeleri nişanlıma ki sefeere hiç katılmasın

iptal olmasın ertelensin ona da razıyım.... :43: balayından gelelim hemen gitsin ona bile sesimi cıkarmam ama en azından duugunumuzu balayımızı bize bıraksınlar :5:

amin nurayımmm aminnnnn insallah

anladım kuzuşum..
Bir ay izin verirler bi bakarsın hiç belli olmaz

İnsan üzülür tabii, ama bak hepimiz seni çok seviyoruz:16:
tüm kalbimiz, dualarımızı seninleee:16:

http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.5904&sourceXmlSearch=&MevzuatIliski=0

Şimdi ben burayı okuyorum da, burada diyo ki her yıl izinler 15 Kasıma kadar belirlenir, 15 Aralık da onaylanır ve yeni yılla yürürlüğe girer
Acaba böyle olmadı mı ki sizde?

Evlilik izni arıyorum ama bulamadım burada:26:

Kuzum bence sizi boynu bükük bırakmayacaklar, görürsün bak herşey çok güzel olacak:69:
dua edecez hepimiz sanaaaa:16:

anladım kuzuşum..
Bir ay izin verirler bi bakarsın hiç belli olmaz

İnsan üzülür tabii, ama bak hepimiz seni çok seviyoruz:16:
tüm kalbimiz, dualarımızı seninleee:16:

amin inşallah bebegim ben de sizi cok seviyorummmmm dualarınız benim icin cok ama cok degerliiiiiii

aslı; keske kaptan olsaydı ama malesef asker...

askeriye bu mevzuatlara sunlara bunlara işine gelmedi mi hiç kulak asmıyor

ÇAğlaaaaaam canımmmmm bi tanemmm ya yazdıklarını yeni gördüm ve inan ağlayasım geldi sanki kendi başıma geldi gibi kimin düğünü olursa olsun çok özel bi gün ya herkesi üzer ama bence böyle bişi yapmazlar iyi düşün iyi olsun bu kadar vicadansız olamazlar ya hadi balayı neyse diyo insan ama düğün yaaaa yüksek mercilere başvurun bence

ÇAğlaaaaaam canımmmmm bi tanemmm ya yazdıklarını yeni gördüm ve inan ağlayasım geldi sanki kendi başıma geldi gibi kimin düğünü olursa olsun çok özel bi gün ya herkesi üzer ama bence böyle bişi yapmazlar iyi düşün iyi olsun bu kadar vicadansız olamazlar ya hadi balayı neyse diyo insan ama düğün yaaaa yüksek mercilere başvurun bence

balımmmmmmmmmm :43::43::43:

ben de iyi dusunmeye calısıcammmm elinden ne gelirse yapacak nisanlım zaten hatta cocuk kolunu kırmayı bile dusundu!!!! cunku rapor alırsa eger hiçbişey diyemezler :50:

agladıgımı gorunce dayanamadı... gidip internetten kol kolayca nası kırılır onu bulmus, dis macunu surcem sen de ustune bacaksın on taraftan iki kemigi kırcaz platin takarlar sonra ben de mecburen 2-3 ay izin alırım kolum 15 gunde duzelir dugune kadar dedi

ya dedim sen cıldırdın mııı ne kol kırması !

caresizlik insana neler dusundurtuyor işte :50:

Allahım sen yardım et :43:

balımmmmmmmmmm :43::43::43:

ben de iyi dusunmeye calısıcammmm elinden ne gelirse yapacak nisanlım zaten hatta cocuk kolunu kırmayı bile dusundu!!!! cunku rapor alırsa eger hiçbişey diyemezler :50:

agladıgımı gorunce dayanamadı... gidip internetten kol kolayca nası kırılır onu bulmus, dis macunu surcem sen de ustune bacaksın on taraftan iki kemigi kırcaz platin takarlar sonra ben de mecburen 2-3 ay izin alırım kolum 15 gunde duzelir dugune kadar dedi

ya dedim sen cıldırdın mııı ne kol kırması !

caresizlik insana neler dusundurtuyor işte :50:

Allahım sen yardım et :43:

çağla yemin ederim gözlerim doldu ya :50:
allahım ...
diyecek bişey bulamıyorum.
rapor işi.. acaba tanıdık bi doktor olsa da rapor mu verse.

Çağla'cım çok üzüldüm tatlım okuyunca..
Sen bana dersin ya güçlü ol, olumlu düşün diye...
Şimdi sen de bunu dene canım, dualarımız seninle inşallah hayallerindeki her şey gerçekleşecek dua edelim ve inanalım biz.:16::16:

merhabalar :3:

Çağlamm çok üzüldümm. ama karartma gönlünü bence olumlama yapalımm izin vericekler izin vericekler diyelimm devamlıı:43:

ya nası olur bole bısııı!!! çağğlaaamm nolur uzulmeeee dualarımız sızınlee ınsallah bu kkara bulutlarıda asıcaksınızzz :14:

Pufuuuummmmm:54: Amiiiin inşAllah hepimizin düğün davetiyecanlarına olsun darıısıııı:97:
Bizimde kaç zamandır hayalimiz Abant ama bir türlü gitmek nasip olmadı
Zaman oluyor maddiyat olmuyor, maddiyat oluyor zaman olmuyor:ssz:
Turla mı kendiniz mi gittiniz kuzucaaan?

turla gittiiik kuzuuuumm bole gezılere bız hep turlaa gıdooruuuzz daha uygun ve eglencelı oluooo :61:

Back