- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.401
butun hayallerim herseyim mahvoldu!
ne olucam ben şimdi biz ne olucaz !
bizim dugun iptal sanırım kızlar... ya da en iyi ihtimalle balayımız iptal
yurtdısı seferi cıktı haziran ayına... yurtdısı oldugu icin izin vermiyorlar hiçbi sekilde dugun bu ya! o bile umurlarında degil
dilekçe yazıp durumumuzu anlattı nişanlım ama bir aylık oldugu ve yurtdısı seyiri oldugu icin kanuni hakkı olan izni bile kullandırmıyorlar
kabul edilmesi cok zor demişler... bi ihtimal belki 2 haziranın ertesi sabahı yola cıkılırsa dugunu kurtarırsın demişler
evlendigimiz gunun sabahı gidecek yani öle olursa da
beddua etmek istemiorumama neden! seyir programı acıklanmıs biz de tarihi ona göre secmiştik
asker diye insan degil mi bu adamlar? dugun cok insani bir şeydi oysa!
NEDEN HAYATIMIZI BİZE BIRAKMIYORLAR Kİ
zaten hayatım onu goremeden gecip gidiyor... bu bizim dugunumuz balayımız aylar hatta taa 1 yıl onceden ayarlanmıs seyler
cok yoruldum ben artık
kiracıyla konusuldu esyalarım ucak biletlerim her seyimiz alındı
onca zaman onca emek onca caba
gün saymaktan kurdugum hayallerin her seferinde gorunmez eller tarafından yıkılmasından bıktımmmm! Sanki benim nişnalım olmasa o gemi bir ay gittigi yerde batacak!
hiç uyumadım dun geceden beri aglıyorum
çağlam inanamıyorum yaa..buz kestim okurken içimdene bir parça koptu sanki..şuan sana ne desem boş biliyorum ama aklıma bişey geldi.mekanla ve tur firmasıyla konuşup 1-2 hafta yada başka tarihe öne çekme ihtimaliniz var mı en azından öyle bi şansınızı deneseniz?
Çağlam canım sıkma canını lütfen. Allah bir yol gösterir size. Bir hal çaresi bulunur tatlım.
canım umutsuzluğa kapılmamamızı sen söylemiyormuydun bizecanım öle bi sıkıstık kı anlatamam! sanki mahsus yapıyorlar
nisan ayında yok fulll yine seferde.... mayıs ayında da bir hafta var bir hafta yok yine seferde...
haziran ayı komple yok bu sefer yurtdısında...dugun salonu ile daha once de konusmustuk coktaaan dolmus butun tarihler bir hafta bile oynatamamıstık
aynı sekilde balayı otelimiz de öyle... malesef zaten bole olmasa da yine sıkıntı cunku dedigim gibi yine muallak yine karambol hep mart ayından sonrası
tek umuduum iptal olmasıya da bir aylık izinini vermeleri nisanlıma
ancak öle cıkar yol var onun da neredeyse imkansız oldunu sölemişler
sagolun guzel dilekleriniz icin kızlar ama benim hiç umudum yok nedense baya umutsuz konustu nisanlım o da hiç iyi degil
elifcim dedigim gibi mayıs ayı da karambolde kıpırdayamıyoruz o yuzdenböle bakıldıgın bizim icin en uygun ay subat-mart mıs
ama nereden bilebilirdik ki böyle olacagını bir yıl onceden program cıkarıp uymayan bir mantıktan soz ediyoruz
o zaman ne demeye cıkarıp asıosun o programı? siinirlerim cok bozuldu benim
gizom aynen öle... resmen kukla gibi oynatıor adamlar bizi
bizim dugun iptal sanırım kızlar... ya da en iyi ihtimalle balayımız iptal
yurtdısı seferi cıktı haziran ayına... yurtdısı oldugu icin izin vermiyorlar hiçbi sekilde dugun bu ya! o bile umurlarında degil
dilekçe yazıp durumumuzu anlattı nişanlım ama bir aylık oldugu ve yurtdısı seyiri oldugu icin kanuni hakkı olan izni bile kullandırmıyorlar
kabul edilmesi cok zor demişler... bi ihtimal belki 2 haziranın ertesi sabahı yola cıkılırsa dugunu kurtarırsın demişler
evlendigimiz gunun sabahı gidecek yani öle olursa da
beddua etmek istemiorumama neden! seyir programı acıklanmıs biz de tarihi ona göre secmiştik
asker diye insan degil mi bu adamlar? dugun cok insani bir şeydi oysa!
NEDEN HAYATIMIZI BİZE BIRAKMIYORLAR Kİ
zaten hayatım onu goremeden gecip gidiyor... bu bizim dugunumuz balayımız aylar hatta taa 1 yıl onceden ayarlanmıs seyler
cok yoruldum ben artık
kiracıyla konusuldu esyalarım ucak biletlerim her seyimiz alındı
onca zaman onca emek onca caba
gün saymaktan kurdugum hayallerin her seferinde gorunmez eller tarafından yıkılmasından bıktımmmm! Sanki benim nişnalım olmasa o gemi bir ay gittigi yerde batacak!
hiç uyumadım dun geceden beri aglıyorum
çağlam sen bize topikcene enerji aşıladın şimdi sana kullanıcaz bu enerjiyi. ne zaman haber gelir?
çağlam canım ben inanıyorum siz o zaman evleneceksiniz öyle yada böyle belki biraz göz yaşı dökmüş olucan ama o gün 2 haziranda güle sen olucan umutsuzluğa kapılma sadece seni bu duruma düşürenlere alllahakıl fikir versin bir genç kızın hayallerini mutllğnu o güne dair kurduğu düşleri ellerinden alamazlar bu kadar kolay değil
evlenmesine elbette evlenilir ama normal bir insan tarih alır bildirir enişte bunu 1 sene önceden yaptı normal bir çalşma standrdı yahu bu adam evlencek evleri varmı ev tutacaklamrı eşyaydı kızın hayalleriydi üdşünür yani ben kapitalist insanların arasında çalışıyorum onlar bile böle şeye önem verirken bu adamlar vatan koruyor psikolojileri düzgün olmalı bu adamların elidnen aile kavramını alırsan vatanı naısl korusun nasıl bişi üretsin naısl senin geminde beyin gücüyle çalışsın nasıl emir versin bu sorular bu mantık
şu güne kadar her ay bir panikle bugün şu olucak sefer şu tarih diyip durdun burda inan üzülüyorum çünkü ben çalıştığım yer ile ilgili ne olucağım belli dğeil şu yok bu yok derken en azından kararlarımı vereblyordm isyandaydım ama ben şimdi enişteyi görünce o napsın o nasıl bir suçlllulk güven eksikliği yaşıyordur inan tahmin edemeyiz senden daha üzgün olma ihtimali yüksek hattaha
canım Alllah en iyisini verir dua edelim enerjilermiz birleşsin
çağlam ne kadar sinirlendim, ne kadar üzüldüm anlatamam.
olamaz böyle bişey
tüm kalbimle dua edicem ben de. inşallah ertelenir sefer. bari 1 haftacık doya doya yaşayın birbirinizi, sefer ertlenemese de buna izin verilsin nolur.
yuva kurulmasına destek vermesi gereken kurumlar bunlar bence. bu kadar vicdansız olamazlar. en üst makamlara dilekçe verin gerekirse. mağduriyetinizi bildirin çağlam her şekilde. sonuçta kafanıza göre bir program yapmadığınızı, herşeyinizi verilen sefer listesine göre yaptığınızı bildirin.
askeriye daha bi sıkı daha bi resmi anlıyorum. benzer bi teşkilatta çalışan annemin, benim durumum için, bir dilekçeyle 1 günde tayini çıkmıştı. çok umutsuzduk ama beni mağdur etmemişlerdi. yüzüme gülmüştü rabbim. aynısını sizler için diliyorum. inşallah yaşadığım o sevinci yaşarsınız çağlam. diyeceğim o ki evet çok üzücü bir durum ama sakın duanı ve inancını kaybetme. isterlerse herşey olabiliyor.
şu da ne yazıkki içler acısı, yaşasın düğünümüzü yapabileceğiz demek.
insanın en doğal haklarından birinin kendisine sanki lutfedilmesi.
sagolun guzel dilekleriniz icin kızlar ama benim hiç umudum yok nedense baya umutsuz konustu nisanlım o da hiç iyi degil
elifcim dedigim gibi mayıs ayı da karambolde kıpırdayamıyoruz o yuzdenböle bakıldıgın bizim icin en uygun ay subat-mart mıs
ama nereden bilebilirdik ki böyle olacagını bir yıl onceden program cıkarıp uymayan bir mantıktan soz ediyoruz
o zaman ne demeye cıkarıp asıosun o programı? siinirlerim cok bozuldu benim
gizom aynen öle... resmen kukla gibi oynatıor adamlar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?