- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #1.361
Özgecan 3 aylara düşmüşsün kuzuuummm![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Ezgiiii ben de bayılıyorum öyle şeyler almaya![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Kayınavalidişim de bana böölleee yavru ağzı gibi bi renkten bi babydoll almıştııı![KK23 :23: :23:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk23.gif)
Naptınız acabaaaa merak ettiiimmm![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Zehrişkoo ne yazık ki restaurant salon dedin mi fiyatlar fırlıyooorrr![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aslında uygun olan yerler oluyor da oralarda da kaliteli mekan bulmak zorlaşıyor
Hayırlısı olsun kuzucan hangisi uygun gelirse onu yap![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Gizoootttt![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Sen gelinlik mi denedin bakiiiimmmmm![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Pek de yakışmış kiiiiii
Çok duygulandım beeennnn![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
Minnnaaaakkkk geçmiş olsun kuzuummm![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
Regl sancısı ne berbat bişi yaaaaaa![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Bilirim![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Bu arada ba-yıl-dım düşündüğün mobilyalaraaaa![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Kıymetçm uygun bişiiler bulabilirsin inşAllaaahhhhh![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Diğer gelincikler Aşk'lanıyo diiii miii?![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Pelinko alış veriş faslında da Çağlamik de ayrılamamış eniştecandan![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Çağlaaa gelinlik mi bakıyon bakiiim kız seeennn?![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Ezgiiii ben de bayılıyorum öyle şeyler almaya
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Kayınavalidişim de bana böölleee yavru ağzı gibi bi renkten bi babydoll almıştııı
![KK23 :23: :23:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk23.gif)
Naptınız acabaaaa merak ettiiimmm
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Zehrişkoo ne yazık ki restaurant salon dedin mi fiyatlar fırlıyooorrr
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aslında uygun olan yerler oluyor da oralarda da kaliteli mekan bulmak zorlaşıyor
Hayırlısı olsun kuzucan hangisi uygun gelirse onu yap
Gizoootttt
Sen gelinlik mi denedin bakiiiimmmmm
Pek de yakışmış kiiiiii
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
Minnnaaaakkkk geçmiş olsun kuzuummm
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
Regl sancısı ne berbat bişi yaaaaaa
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Bilirim
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Bu arada ba-yıl-dım düşündüğün mobilyalaraaaa
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Kıymetçm uygun bişiiler bulabilirsin inşAllaaahhhhh
Diğer gelincikler Aşk'lanıyo diiii miii?
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Pelinko alış veriş faslında da Çağlamik de ayrılamamış eniştecandan
Çağlaaa gelinlik mi bakıyon bakiiim kız seeennn?