• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Özgecan 3 aylara düşmüşsün kuzuuummm:16::nazar:

Ezgiiii ben de bayılıyorum öyle şeyler almaya:9:
Kayınavalidişim de bana böölleee yavru ağzı gibi bi renkten bi babydoll almıştııı:23:
Naptınız acabaaaa merak ettiiimmm:52:

Zehrişkoo ne yazık ki restaurant salon dedin mi fiyatlar fırlıyooorrr:52:
Aslında uygun olan yerler oluyor da oralarda da kaliteli mekan bulmak zorlaşıyor
Hayırlısı olsun kuzucan hangisi uygun gelirse onu yap:16:

Gizoootttt:16::nazar:
Sen gelinlik mi denedin bakiiiimmmmm:16:
Pek de yakışmış kiiiiii:16: Çok duygulandım beeennnn:5:

Minnnaaaakkkk geçmiş olsun kuzuummm:5:
Regl sancısı ne berbat bişi yaaaaaa:14:
Bilirim:14:
Bu arada ba-yıl-dım düşündüğün mobilyalaraaaa:69:

Kıymetçm uygun bişiiler bulabilirsin inşAllaaahhhhh:16:

Diğer gelincikler Aşk'lanıyo diiii miii?:69:

Pelinko alış veriş faslında da Çağlamik de ayrılamamış eniştecandan:9:
Çağlaaa gelinlik mi bakıyon bakiiim kız seeennn?:9:

Davetiyen çook tatlıymış canım....
Evet artık sizin de bir davetiyeniz vaaar:nazar:
Hayırlı olsuuuuuunnn

Çok teşekkür ederiiimmmmm:16:
Evet Rabbime şükürler olsun:69:
Ama tabisiiii çok ama çok güzelleri sizin olsuuunnnnn:69:
Seninle hiç konuşamadık ama uzaktan izliyoruuummm:16::17:

Ben de teşekkür ederiim...
Ben biraz sizin konunuza balıklama dalıyorum arada :17:
Konuşamadık hiç seninle. Ben de henüz bir şey yok da seviyorum bu sizleri, bu hazırlıkları, heyecanları işte :27:

Ben de teşekkür ederiim...
Ben biraz sizin konunuza balıklama dalıyorum arada :17:
Konuşamadık hiç seninle. Ben de henüz bir şey yok da seviyorum bu sizleri, bu hazırlıkları, heyecanları işte :27:

Olsun dal tabikiiii:69:
İstediğiniz şeyler olursa belki 2013 gelini olursun sendeeee:123:
Heyecanlı, güzel şeyler, Rabbim herkese nasip etsiiinnn:69:

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gecmişe cok bakamadım ama gizo gelinlik denemişsin ben de eda sposa da denedim... Su an bir eda bir de adını hatırlayamadıgım baska bi yer var ikisi de orjin Pro kumasları ile calısıyor son kararı annik ve clark gordukten sonre vericez

Eda sposa bana 3000 dedi tabi baska bi mmodel denedim ben elie saab'tan...2500 kiralık fiyatta anlasabilcez m biliorum eger annik onu cok begenirse kiralayadabiliriz 3000 lira cok cunku 2500 e satılık verse keske :27:... Sana da cok yakısmıs kusummm

elifiko davetiyen cok sekerrrr musmutlu baslangıcların nişanesi olsun insallah :54:

Veee biz cuma günü çok mu çok aşklıydıkkkk.... Gerçekten yerim ben çılgın aşkımı :9: Çok bekledik ya biz çift haneleri görmeyi... Resmen gözümüz dönmüş napalımmm.. Bizim ilişkimizin simgesi oldu artık bu 2 işareti... Hem cici tarihimiz hem de zaferin bizim oldugunun simgesi... İşte minik "99 GÜN KALDI YEHUUU :8:" kutlamamızdan bir kare :16:

bugun de cok yogun gececek... Mevlütümüz var babanem için sonrasında vakit kalırsa artık gelinlik işini karara baglamak ve damatlık bakmak istiyoruz

sizi seviyorum dua edin işleriniz rast gitsin :16::54:

$2013-02-22 21.56.57.jpg

Çağlacaaannn sizin kutlamanızı yiriiiiiim ben yaaaaa:54::54::54:
Ne kadan şiyin olmuş öööyylleeeeee:16:

İnşAllah gönlüne göre bi gelinlik de bulursuuunnn kuzuuummmm:54:
Eniştecana da cicik bi damatlıııkkkk

Davetiyem için de tişükkürleeerrrrr:17::17:

Kolay gelsin tatlimkoooo:16:

merhaba kuşlarımaaaa :16:
elifimmm davetiyeniz çok cici. çiçek işini bohça işini sorunsuz halletmenize de çok sevindim kuzumm :nazar:
giiiizzzzz kesinlikle bu kesim bi gelinlik tam senli :16:
çağlacım tekrar tekrar kutluyorum sizi :) darısı başımızaaa :16: babanneciğine de tekrar allahtan rahmet diliyorum canım mekanı cennet olsun.

Olsun dal tabikiiii:69:
İstediğiniz şeyler olursa belki 2013 gelini olursun sendeeee:123:
Heyecanlı, güzel şeyler, Rabbim herkese nasip etsiiinnn:69:

Amiiiinnn..
2013 gelini olursam mucize oluuuuur :52::52::52:
Bir ihtimal nişan olabilir o da benim uçmam demek :52::52::52:
Bakalım her şey işe bağlı bizde:31:

merhaba kuşlarımaaaa :16:
elifimmm davetiyeniz çok cici. çiçek işini bohça işini sorunsuz halletmenize de çok sevindim kuzumm :nazar:
giiiizzzzz kesinlikle bu kesim bi gelinlik tam senli :16:
çağlacım tekrar tekrar kutluyorum sizi :) darısı başımızaaa :16: babanneciğine de tekrar allahtan rahmet diliyorum canım mekanı cennet olsun.

Teşekkür ederim Nurayımiiiikkkkk:16:
Şükürler olsun hemencecik hallettiikkkk:16:
1 Mart'a son 5 mi kaldı neeeeee:52::52:

Amiiiinnn..
2013 gelini olursam mucize oluuuuur :52::52::52:
Bir ihtimal nişan olabilir o da benim uçmam demek :52::52::52:
Bakalım her şey işe bağlı bizde:31:

Hayırlısı olsun inşAllah
Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin sizin gibi çok sevenlereee:69:

Çağlacım Allah rahmet eylesin babaannene:50: Mekanı cennet olsun.
Pastanız da pek şiriiinnn...
Az kalmış az, bugünlerin tadını da çıkara çıkara geçsin günler.

Kızlar günaydın hava güneşli güzel bir gün aşklancam bol bol bu güzel havada spor yerine Bot giysimde ağırlığı takmadan geçzicem

Canım 2000 2500 civarı dedi bizde biz buna 2000 veriririz dedi oda sezon açılıyor şu anda çok uygun yüzde otuz zam gelecek haftaya dedi bende bunda Fransız dantel yok kimbu gelinlik bu kadar pahalı olmamalı dedim sanki hemen evlenyormda kiralık 2000 satılık 2500 die yaDı sanırsam bizde bunu 2000 e alırık dedik bide arkadaşım gelinliği Bakırköy'den almıştınız detaycıdır hiçbişeyi beğenmez eda sposayı kaliteli buldu ama onun gelinli bunu rahat 1500 e yapar

gizim 2000 iyi bi fiyatmış fotoda kaliteli duruyo çünkü:34:

gecmişe cok bakamadım ama gizo gelinlik denemişsin ben de eda sposa da denedim... Su an bir eda bir de adını hatırlayamadıgım baska bi yer var ikisi de orjin Pro kumasları ile calısıyor son kararı annik ve clark gordukten sonre vericez

Eda sposa bana 3000 dedi tabi baska bi mmodel denedim ben elie saab'tan...2500 kiralık fiyatta anlasabilcez m biliorum eger annik onu cok begenirse kiralayadabiliriz 3000 lira cok cunku 2500 e satılık verse keske :27:... Sana da cok yakısmıs kusummm

elifiko davetiyen cok sekerrrr musmutlu baslangıcların nişanesi olsun insallah :54:

Veee biz cuma günü çok mu çok aşklıydıkkkk.... Gerçekten yerim ben çılgın aşkımı :9: Çok bekledik ya biz çift haneleri görmeyi... Resmen gözümüz dönmüş napalımmm.. Bizim ilişkimizin simgesi oldu artık bu 2 işareti... Hem cici tarihimiz hem de zaferin bizim oldugunun simgesi... İşte minik "99 GÜN KALDI YEHUUU :8:" kutlamamızdan bir kare :16:

bugun de cok yogun gececek... Mevlütümüz var babanem için sonrasında vakit kalırsa artık gelinlik işini karara baglamak ve damatlık bakmak istiyoruz

Eki Görüntüle 640674

çağlacımm başınız sağolsun mekanı cennet olsun babannişinin:5:
gelinlik denemeleri nasıl gidiyo kuzum bende dün denedim ilkkez çok farklı bi şeymiş:52:
5 kaldııı :52:
bugünü saymazsak 4 :16:

nurayımm ne güzel kavuşuyosunuz haziran gelsedeömürlük kavuşmalarımızı yaşasak hep birlikte:10:

Kızlar iyi akşamlar herkese çağlam babanen için rahmet diliyorum tekrardan canım sende kadiköydeydn dün dimi kadın bana Avrupa tül dedi ben anlamıyodum baktım provaniasın orjini Avrupa tülmüş arkadaşım bu kadınlar isim yapmış asla dandik tül kullanmaz fiyatıda uygun dediler hatta fiyat artıcakmış ama ben Fethiye hanımı çok sevdim benle işgilendiler ve gerçekten kaliteliydi gelinlikler

Nurayım inan çok beğendim kuzum keşke alsam saklasaydım o derece beğendim

Kızlar ben bu arada kesin 2014 geliniyim aşkımın ablasının sevdiği vardı ama ya hemen evlenckler yada bitcek evlenip boşanmış adam çocuğu varmış aşkım bana ilk kez söledi elim kolum bağlı araya giremiyorum gizem kaç yıldır bekliyoruz dedi bende hayırlı bişi var ablan için en iyisi olsun o bizden 3 4 yaş büyük bekleriz ama kesin i yani nişanlı 1 sene felan kalacaklarmı çünkü ben onlar evlenöeden söz nişan istemyorm diyince bemmlde 6 ay içinde hızlıca evlenirler dedi bende inşalllah ailen priz çıkarmaz sevenler ayrılmasın dedim bakalım

Önemli plan mutllluk hayırlısı hakkımızda bakalım ablasından hep bir atak bekliyordum zaten benmki onlar netleşsin evlenmeden nişan yapalım desede ben onların stresini yaşamak istemiyorım önceliği büyüklere verdim

Kelebeğin rüyasına gittik güzeldi

Eki Görüntüle 640674

Kuzummmmmmmm babaannene Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Yaaaaaaaa ben bu pastayı yerim amaaaa çok şeker maşallahhhhh 2 rakamlara geçildi artıkk:52::52:

Kızlar iyi akşamlar herkese çağlam babanen için rahmet diliyorum tekrardan canım sende kadiköydeydn dün dimi kadın bana Avrupa tül dedi ben anlamıyodum baktım provaniasın orjini Avrupa tülmüş arkadaşım bu kadınlar isim yapmış asla dandik tül kullanmaz fiyatıda uygun dediler hatta fiyat artıcakmış ama ben Fethiye hanımı çok sevdim benle işgilendiler ve gerçekten kaliteliydi gelinlikler

Nurayım inan çok beğendim kuzum keşke alsam saklasaydım o derece beğendim

Kızlar ben bu arada kesin 2014 geliniyim aşkımın ablasının sevdiği vardı ama ya hemen evlenckler yada bitcek evlenip boşanmış adam çocuğu varmış aşkım bana ilk kez söledi elim kolum bağlı araya giremiyorum gizem kaç yıldır bekliyoruz dedi bende hayırlı bişi var ablan için en iyisi olsun o bizden 3 4 yaş büyük bekleriz ama kesin i yani nişanlı 1 sene felan kalacaklarmı çünkü ben onlar evlenöeden söz nişan istemyorm diyince bemmlde 6 ay içinde hızlıca evlenirler dedi bende inşalllah ailen priz çıkarmaz sevenler ayrılmasın dedim bakalım

Önemli plan mutllluk hayırlısı hakkımızda bakalım ablasından hep bir atak bekliyordum zaten benmki onlar netleşsin evlenmeden nişan yapalım desede ben onların stresini yaşamak istemiyorım önceliği büyüklere verdim

Kelebeğin rüyasına gittik güzeldi

Ayyyy gizitooo siz kaç yıldır bekliyorsunuz? tek bekleme sebebinizi ablası mı şimdi? inşallah o hemencik evlensin sıra size gelsin ayy bende belki 2014 te nikahla aşkımın yanına gidebilirim bişiler planlıyoruz ya inşallah 2015 e yada 2016 ya kalmaz benimki dua edelim birbirimize

Back