Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

iyi akşamlar kuzularımmm
elifim senin davetiye yerimmmm çağloşummm sizin de pastanızı yerim
2li rakamlarınız hayırlı olsun canım benimmm darısı başıma artık ben de çok sıkıldım 100lerden
b.annen için de tekrardan baş sağlığı diliyorum

biz de sevdiceğin iş arkadaşına gittik başka bi arkadaşı ve eşi ile
hani sizden dua istemiştim ya sevdiceğin iş arkadaşı ankara gitçek onun yerine sevdiceği koycaklar diye korkuyoz o istemiyo gerekirse istifa ederim diyo diye
çok şükür o kadının yerine başka birini getirdiler sevdiceğime dokunmadılar dualarımız kabul oldu sizlerden de Allah razı olsun canlarım

Canım merhaba seni burada yakalayım dedim :) çekiliş ve çeyiz topiği dışında yazasım gelmiyo benim bayadır biliyorsun hele de 2013 gelini olma konuları beni daha çok üzüyo çünkü benim tarihim bile belli deil çünkü alt yapı çoook eksik biraz bunalımlardayım bu konularda Neyse o konulara çok girmeyeyim sen 2014 gelini olucam diye üzülme bak en azından tarih görünüyor ve yaş konusunda da şanslısın ki bence sen bu yıl bitmeden evlencekmişin gibi geliyor bana

sadecee güzeel değiil enfees bi haftasoonuu geçiiirrdiiiiiiikk bizzzdeee bitirim 5li bulustu sonundaaa pelmiiiğiimm, king eniştem aybiik vee görüümceklee buluşştuk kadıkööydeee coookk guzeldiiii daha guzellerınıde yasıcamız zamanlar olucak bılooruuumm Pelmiiğiminn mobilyalaardaaa bi harikaaaaa paamuk şekeer gibii olucaak eviii yeeriiimm kurbaaammlaa aybiik eniştee bjkli oluncaa hem maç izlemee hem muhabbet etmelik bi cafeye gittiik cok keyıflıydııı

Bugunde nişanlımcanlaa gezentilik listemizee abantıı ekleediiik vee hunharcaa abannttıı talaan ettik aşkımıza artık abantta şahiit olduu bu arada 1 haftadadır gunduzdeydı daha dogrusuu tam gunduzde degıl yarım gun gıbı calısıodu sevgılımcan 3 kişi oldukları ıcın 3 shift yaptılaar sabah 8-15 gibi calıstıı bundan sonaa vardiya gibi yapcaaklaar 2 haftada 1 bölee olcaakkk buda bol bollll görüüşşmeeekkk vee aşkklanmaaak demeeekkk nası felakeeet mutluyum sözle anlatabiliteem yoookk

eliiifciiikk davetiyeniizz cok cicikkmiiiş düğün davetiyenizide sipariş etmek nasip olsuuunn

çağlaa pastaaammm son 9 haftaya yokuuuzz gününüüüzzdede istoooruuummm bölee kutlamaa ki zaten yaparsınızz aşkkuşlaaarr

Son düzenleme:

Ay maşallah canım ya sözlerinden kelimelerinden ne kadar güzel bi hafta geçirdiğin belli nazar boncuğumuda koyim de maşallah tü tü tü ben de çok güzel bi hafta sonu geçirdim ama sonra tek başına eve dönmek çok koydu bari aynı illerde olsaydık dedim ama napalım inşallah 2014 bizim yılımız olur

olucaak tatlım ınan banaaa 2014 bızım yılımız olucak banada koyuyoo ayrılmaak bızde sözde aynı sehırdeyız ama o asya kıtasında ben avrupa 5 yıldır kıtalar arası bi aşk yaşıyoruz anliican

özgem çok sevindim canım yaaaaa oh kafandaki soru işaretleri bittti canım maşalllah

kuzum üzülme yaa her işte bir hayır vardır bizimkinde hayır oldu aslında zaten 2013 eylül ekim kasım olurdu olsaydıda benimkine göre yine olur ama bana yakışmaz bir evde önce o çıkıcak ben beklerim benim için beklemek sorun olmadı şu günlerde vapura bırakması arkamdan bakması benim bakmammı beklemesi üzüyor beni oralarda oda bende heba oluyoruz her gün beni iskeleye bırakıp ben 1 saat yol gidiyorsam oda gidiyor üzülüyorum onaa

canım iyi dilekelrin için sağol evet maddi açıdan bu yıl bitmedende evlenebilirz hala ama manevi açıdan kimse bizim için yorulmasın benim çok yakın arkadaşım sevdiceğinin ablasını bekledi o sırada söz nişan yapmadı mantıklı sebepleri vardı çünkü ama benim onun gibi bahanem şimdi benimki söz nişan dio ama ortadada karışık bir durum var :)))))) yani sanırsam görümcem yıldırım hızıyla gidiyorrr .))))))))o gittiği anda oklar bize çevrilcek ve kısa bir süre içinde gidiyooo

kuzum 5 yıl bitti 6 yıldır birlikteyiz :))) ben okul asketrlik bekledim ama ablası süpriz çıktı ki uzun bir zaman beklemicez canım yaşı büyük bizde biz 88 liyiz 0 84 lü evlenir zaten

canım beklemek benim için sorun olmadı ama şimdi onlarda öyle bir durum varken söz yada nişan yapmammız mantıklımı hani durum karışık ve bizde araya kaynayalmmmı die düşünüyorz

bir yandan benimki sırada ben vardım die streslerde ben ise Allah yukarda ablası çok iyi biri mutlu olmasını istiyorum hani doğru karar versin ve kalbi çok temiz o yüzden mutlu olsun istiyorum hakediyor mutllluğu onlarıns stresleri varken bilemiyorum ki nasıl olucak

biz şimdilik beklemedeyiz olması gereken bu banada bu yakışıcaktır zaten

canım dua ediyorum çok mutlu olursunuz inşalllah hayat çok kısa güzel güzel bu günleri yaşamak lazım

İstanbulun iki ayrı kıtasında olmak dediğin gibi farklı sehirlerde olmak gibi :90: ohhh ben bu sizlerden aldığım bu enerjiyleee pek bi umutlu oluyommm yaaaa ay yerim sizleriii

Gizitommm maşallah sana ya Allah herkese senin gibi bi görümce nasip etsin :97: Ayy sevdiceğinin ablası da mutlu olsun aşık olsun evlensin yaaa aşksız bi hayat çok zor ya çok doğru düşünüyosun canım zaten siz maşallah kaç yılı devirmişsiniz azıcık daha beklerseniz ablasının mutluluğu ile düğününüz daha bi şenlikli olur ki

Iyi geceleer topicimin cupcakeleri :)

Boooooll askli bol pufingli vee booool gezmeceli bi haftasonunun daha sonuna geldik

Mobilyala isini hallettik sonunda... cok sukur

Sonraaaa miniiimm ve kurbik enistemlee bulustuk yine harika otesi saatler gecirdik e tabii yetmedi yine bize ama olsun kisa bi zaman sonra yine kavusuciiz asklarimla ♥
Kurbikle aybik karar verdiler EGK kuracaklarmis erkegin gucu kulubuu
Dalga gectiler bizimleeee

Bugun de ikea forum istanbul donuste de torium yaptik cicisler aldim yine bussuru bussuruu

Forum istanbulda oleg e girup gelinliklere baktik malesef cok kotuydu hepsi! Ilginc olan tek kisim indirimli gelinlerde bi.model vardi ama acaip ucuzdu bildiginiz 750 tl hosuma gitti ama denemedim insan alip onu satar bile cunku gayet guzelfi kalitesini cok inceleyemesem de boncuklarla abartilmamisti :)

Gelinlik mevzunu simdilik rafa kaldiriorz tabi muhtemelen haftaya ya da sonraki hafta o isi halledicez.. mobilya isi bi sure bizi maddi ve manevi yobden zorlicak ama ustesinden gelicez rabbimin izniyle hersey hallolur..

Cok gecmise gidemedimm umarim herkes cook iyidir

Opuldunz kuslarimmm

Son düzenleme:

Pelincimmm hayırlı olsunnn inşallah en kısa zamanda görürüz harika bi evin olacağı kesin zaten Allahımın izniyle

günaydın güzelller benim için yoğun ama güzel güneşli bir günnnn bugünnn kolları tülliü bir bluz giydim kollar fora aşkkıskanmammştı göğüs sırt dekoltaye kızıyordu çok iyi buldum bembeyazlar içindeyimm dünde aşkın yanında giymiştim çok beğenmişti

yoğun ama güzel bir gün

mart menekşelerinde sona yaklaşıyorum çok güzel bir kitapppp

ayyy cnaım cidden bende öyle hissediyorum ablası adına çok mutluyum çünkü mutllluğu jhakeden iyi niyetli biri doğum günündede çeyizler almıştım vermek için sabırsızlanıyorum çokseviyorum ablasını mutlu olsun dileğindeyim

hayırlısı bizim hayırlı bekleyişimiz olucak çünkü hem o çift hemde bizim için en iyi hayırlısı olucak inşalllah

Günaydııııııııııınnnnnnnnlllllllllllllaaaaaaarrrrrr

Birlikte bir haftaya başliciiiiiizzz ve hemencecik bitirip 'eksi bir hafta' diyiciiiiiiiiizzzzzzzzzzzz

Şafaklar birer birer erirken bol bol bol da Aşk'laniciiiiizzz

Biliyo musunuuuuzzzzzzz, ben Antalya'ya gidiyoruuuuuuuummmmm
3 günlüğüne hemide tek kuruş harcamadan, üzerine para kazanaraaaakkkkk
Eğitim verecekmişiiimmmmm
İlk olacak bu, çok heyecanlıyım ki beeeeennnnnn

Gizoottcaaaannn hayırlısı neyse o olsun kuzum..
Sizin Aşkınız kocaman kiiiiiii
Beklersiniz, sevdikten sonra beklemek ne kiiiii

Özgeemm teşekkür ederim kuzucum
Eniştecana da çok sevindim kiiiiiiiiiii

Pufuuuummmmm Amiiiin inşAllah hepimizin düğün davetiyecanlarına olsun darıısıııı:97:
Bizimde kaç zamandır hayalimiz Abant ama bir türlü gitmek nasip olmadı
Zaman oluyor maddiyat olmuyor, maddiyat oluyor zaman olmuyor
Turla mı kendiniz mi gittiniz kuzucaaan?

Peliiinnnkoooo

Mobilyalarınız hayırlı olsun kuzuşum
Gelinliği de hallettin mi tamamdır, sonra vur patlasın çal oynasın, düğün dernek kurulsuunnnnnn

Son düzenleme:
günaydın bebetolarr
çook yorucu ama bir okadar güzel bir haftasonu geçirdim.cumartesi bildiğiniz gibi işteydim çıkıştada kayınannim ve annemle bohça alışverişine gittik. çok yorulduk ama harika şeyler aldık. hepsini içime sine sine aldım. ay bu bohça alışverişinin havası bile başka oluyormuş yahu iç çamaşırları aldığımız mağazadki bayanlar kayınannimin tanıdıklarıydı.çok tatlılar çok ilgilendiler.kayınannime hep gelinin çok güzel çok sevdik diyip durdular onunda hoşuna gitti tabisiii. bide zevklerimiz öyle aynı ki hep aynı şeyleri beğendik ikimiznde gönlü oldu.eve geldiğimizde yorgunluktan ölüyorduk. sonra pazar günü bohçaları verişcektik karşılıklı.o yüzden erkenden kalktım temizlik yaptım, hazırlık falan yaptım. bide son dakikada kayınanniş ve görümceke ufak bohça hazırladık.normalde vermiycektik ailelere öyle anlaşmıştık ama içimizden geldi annemle.çünkü görümceke kendi kaynanası hiç bişe hazırlamamış evlenirken...neyse işte geldiler kocaman bohçamla.bide bizbizeydik samimi ortam vardı.bohçaları açtım alkışlar eşliğinde.ay çok eğlenceliydi.bi çamaşır kaldırıyoru herkes oooo diyip alkışlıyo falan. güzel geçti yanii binlerce şükürr...

elifcanım davetiyen çok tatlı. hayırlı olsun canım.ayrıca ne eğitimi vereceksin? oh iyi gelir sana 3 gün dinlenirsin.çiçek ve bohçada hallolmuş maşallah
gizom gelinlik çok ama çok yakışmış.gayet kaliteli duruyor bence.canım yaa Allah düğününüde görmeyi nasip etsin inşallah
özgem çok sevindim eniştenin iş durumunun netleşmesinee ohhh maşallahh bir daha huzurunuz hiç kaçmasın
çağlam o pastayıda sizin tatlı aşkınızı da yerimm
Pelom ve nazlımmm ayrıca sizide yerimmmm.daah güzel günlerinizde olsun inşallah. pelom mobilya işide çözüldü ne güzel hayırlı uğurlu olsun canımmm
nurayım ve nejla sizlerede
umarım kimseyi unutmadım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…