- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.381
Kızlar iyi akşamlar herkese çağlam babanen için rahmet diliyorum tekrardan canım sende kadiköydeydn dün dimi kadın bana Avrupa tül dedi ben anlamıyodum baktım provaniasın orjini Avrupa tülmüş arkadaşım bu kadınlar isim yapmış asla dandik tül kullanmaz fiyatıda uygun dediler hatta fiyat artıcakmış ama ben Fethiye hanımı çok sevdim benle işgilendiler ve gerçekten kaliteliydi gelinlikler
Nurayım inan çok beğendim kuzum keşke alsam saklasaydım o derece beğendim
Kızlar ben bu arada kesin 2014 geliniyim aşkımın ablasının sevdiği vardı ama ya hemen evlenckler yada bitcek evlenip boşanmış adam çocuğu varmış aşkım bana ilk kez söledi elim kolum bağlı araya giremiyorum gizem kaç yıldır bekliyoruz dedi bende hayırlı bişi var ablan için en iyisi olsun o bizden 3 4 yaş büyük bekleriz ama kesin i yani nişanlı 1 sene felan kalacaklarmı çünkü ben onlar evlenöeden söz nişan istemyorm diyince bemmlde 6 ay içinde hızlıca evlenirler dedi bende inşalllah ailen priz çıkarmaz sevenler ayrılmasın dedim bakalım
Önemli plan mutllluk hayırlısı hakkımızda bakalım ablasından hep bir atak bekliyordum zaten benmki onlar netleşsin evlenmeden nişan yapalım desede ben onların stresini yaşamak istemiyorım önceliği büyüklere verdim
Kelebeğin rüyasına gittik güzeldi
sadecee güzeel değiil enfees bi haftasoonuu geçiiirrdiiiiiiikk bizzzdeeebitirim 5li bulustu sonundaaa pelmiiiğiimm, king eniştem aybiik vee görüümceklee buluşştuk kadıkööydeee coookk guzeldiiii daha guzellerınıde yasıcamız zamanlar olucak bılooruuumm Pelmiiğiminn mobilyalaardaaa bi harikaaaaa paamuk şekeer gibii olucaak eviii yeeriiimm kurbaaammlaa aybiik eniştee bjkli oluncaa hem maç izlemee hem muhabbet etmelik bi cafeye gittiik cok keyıflıydııı
Bugunde nişanlımcanlaa gezentilik listemizee abantıı ekleediiik vee hunharcaa abannttıı talaan ettikaşkımıza artık abantta şahiit olduu bu arada 1 haftadadır gunduzdeydı daha dogrusuu tam gunduzde degıl yarım gun gıbı calısıodu sevgılımcan 3 kişi oldukları ıcın 3 shift yaptılaar sabah 8-15 gibi calıstıı bundan sonaa vardiya gibi yapcaaklaar 2 haftada 1 bölee olcaakkk buda bol bollll görüüşşmeeekkk vee aşkklanmaaak demeeekkk nası felakeeet mutluyum sözle anlatabiliteem yoookk
eliiifciiikk davetiyeniizz cok cicikkmiiiş düğün davetiyenizide sipariş etmek nasip olsuuunn
çağlaa pastaaammm son 9 haftaya yokuuuzz gününüüüzzdede istoooruuummm bölee kutlamaa ki zaten yaparsınızz aşkkuşlaaarr
Ay maşallah canım ya sözlerinden kelimelerinden ne kadar güzel bi hafta geçirdiğin belli nazar boncuğumuda koyim demaşallah tü tü tü ben de çok güzel bi hafta sonu geçirdim ama sonra tek başına eve dönmek çok koydu bari aynı illerde olsaydık dedim ama napalım inşallah 2014 bizim yılımız olur
Canım merhaba seni burada yakalayım dedim :) çekiliş ve çeyiz topiği dışında yazasım gelmiyo benim bayadır biliyorsun hele de 2013 gelini olma konuları beni daha çok üzüyo çünkü benim tarihim bile belli deil çünkü alt yapı çoook eksik biraz bunalımlardayım bu konulardaNeyse o konulara çok girmeyeyim sen 2014 gelini olucam diye üzülme bak en azından tarih görünüyor ve yaş konusunda da şanslısın ki bence sen bu yıl bitmeden evlencekmişin gibi geliyor bana
Ayyyy gizitooo siz kaç yıldır bekliyorsunuz? tek bekleme sebebinizi ablası mı şimdi? inşallah o hemencik evlensin sıra size gelsin ayy bende belki 2014 te nikahla aşkımın yanına gidebilirim bişiler planlıyoruz ya inşallah 2015 e yada 2016 ya kalmaz benimki dua edelim birbirimize
olucaak tatlım ınan banaaa 2014 bızım yılımız olucakbanada koyuyoo ayrılmaak bızde sözde aynı sehırdeyız ama o asya kıtasında ben avrupa 5 yıldır kıtalar arası bi aşk yaşıyoruz anliican
Iyi geceleer topicimin cupcakeleri :)
Boooooll askli bol pufingli vee booool gezmeceli bi haftasonunun daha sonuna geldik
Mobilyala isini hallettik sonunda... cok sukur
Sonraaaa miniiimm ve kurbik enistemlee bulustuk yine harika otesi saatler gecirdik e tabii yetmedi yine bize ama olsun kisa bi zaman sonra yine kavusuciiz asklarimla ♥
Kurbikle aybik karar verdiler EGK kuracaklarmiserkegin gucu kulubuu
Dalga gectiler bizimleeee
Bugun de ikea forum istanbul donuste de torium yaptikcicisler aldim yine bussuru bussuruu
Forum istanbulda oleg e girup gelinliklere baktikmalesef cok kotuydu hepsi! Ilginc olan tek kisim indirimli gelinlerde bi.model vardi ama acaip ucuzdu bildiginiz 750 tl hosuma gitti ama denemedim insan alip onu satar bile cunku gayet guzelfi kalitesini cok inceleyemesem de boncuklarla abartilmamisti :)
Gelinlik mevzunu simdilik rafa kaldiriorz tabi muhtemelen haftaya ya da sonraki hafta o isi halledicez.. mobilya isi bi sure bizi maddi ve manevi yobden zorlicak ama ustesinden gelicez rabbimin izniyle hersey hallolur..
Cok gecmise gidemedimm umarim herkes cook iyidir
Opuldunz kuslarimmm
Gizitommm maşallah sana ya Allah herkese senin gibi bi görümce nasip etsin :97: Ayy sevdiceğinin ablası da mutlu olsun aşık olsun evlensin yaaa aşksız bi hayat çok zor ya çok doğru düşünüyosun canım zaten siz maşallah kaç yılı devirmişsiniz azıcık daha beklerseniz ablasının mutluluğu ile düğününüz daha bi şenlikli olur ki
butun hayallerim herseyim mahvoldu!
ne olucam ben şimdi biz ne olucaz !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?