• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

iyi alışverişler kuzuumm. içine sinen güzel ciciler bulursun inşallah. çok heyecanlı gerçekten. ben heyecandan doğru düzgün seçememiştim. utanmıştım da biraz :30: ama çaktırmıyorum hiç. gayet normal bi şekilde seçiyorum, bu olsun şu olsun. iyice bakmıyorum ki. deseni rengi sevmişim ya yeter.. meğer takımları hep tangalı seçmişim :9:
dikkat et ezgimm.
uyarın için sağol nurayım bak hiç düşünmedim ben bunu:31::54:
Yaaa burdaki gelinlerrrr hepsi neden bu kadar aşk dolu acepppppppppp çok merak ediyorummmm ve açıkcası kendimi cımıcık şanslı hissediyorum bu siteyi keşfettiğim için çünkü sizlerden enerji kapıyorummmmmm aşk enerjisi :16: haftasonu sevdiceğimle tatildeyimm dönüşteeeeee tek tek okuyup kaçırdıklarımı, enerji toplicam sizlerdennn şimdilik kendinize iyi bakın sevgili kk dostlarımmmmm :54:

biz çooook aşık gelinleriz topikcene:16::16: iyi tatiller canım aşk dolu bir haftasonu olsunn

Benim tatlı ballı güzel mi güzel aşk dolu gelinciklerim:16: Sizlere evden sesleniyorum:52: Bir haftasonuna daha girdik çok mesudum çok mutluyum.Hepinizide kocaman seviyorum şimdi film vaktiiiii yanında mis gibi yemek vaktiiiii:32: :56:

selam bebiciklerimm:3:

çok şükür haftasonu oldu aşkıma kavuşabiliciim yarınn:27:

bu ara aşktan ölüyoruz desem yeridir, 1haftada hasret moduna giriyoruz aslında ben ondan ayrıldıktan sonra anında giriyorum desem yeridir. hiç yetmiyor bu kısıtlı saatlerde görüşmeler:31:

bi taraftan da elbise arayışındayım. ablamın nikah olucak düğün değil. ne giysem ben ya :30: bi elbise beğendim beğendiim rengi kalmamış getirtin alıcam dedim toptan satıcısında da yokmuş. başka mağazaya yönlendirdi orda da yok:18: 1ay içinde aynısından yapıcaz tekrar dedi adam ama 7nisanda nikah. bir ay beklersem 20mart falan oluyor. ya yapılmazsa o zaman 2 haftada hemde sıkışık zamanda napıcam ben. başka bişey de beğenmedim. napıcam bilmiyorum galiba iç çamaşırıyla gidicemm sadece:37::37:

ben alışverişe gidiyorum kızçelerrrr
geldiğimde size seslenirim bohçacı geldi haaaaaanımmm diyerektenn:9:
hepinize aşk dolu mis gibi haftasonu diliyorumm:54:

Kadiköyde loyayı gümletim nbb sütyen çamaşır takımı aldım 3 al 2 öde 55 tl ye geldi üçlü takım aldım günlük giyinmede şimdilik giymem için çamaşırlar ve saten gecelik aldım anmişten harçlık kaptım sabah

Size bir soru arkadaşım ısrar ediyo hadi gelinlik dene die denesemmi eda sposada gördük ilk aşkla demim diyodumda napam

Lavim vapurdayım şimdi bildiğin alcanarı denedm arkadaşım ağlıcaktı o derece duygulandı fotosunda Fethiye hanımı razı ettirdi çektirdi orda kimseye izin vermiyordu çok potifti sarıldı öptü beni cidden gelinliği beğendim Avrupa tül kullanımlar nasıldır aceba

Lavim vapurdayım şimdi bildiğin alcanarı denedm arkadaşım ağlıcaktı o derece duygulandı fotosunda Fethiye hanımı razı ettirdi çektirdi orda kimseye izin vermiyordu çok potifti sarıldı öptü beni cidden gelinliği beğendim Avrupa tül kullanımlar nasıldır aceba

gizim bu pronovias alcanar değil mi?
Merakla beliyorum,haklısın normalde izin vermiyorlar foto çekilmeye.

gizim bu pronovias alcanar değil mi?
Merakla beliyorum,haklısın normalde izin vermiyorlar foto çekilmeye.

Oymuş canım bide bir kızın üstünde urbanı gördm onuda denetler ama foto çekemedm aslında urban daha güzel pldu alcanar kırık beyaz urban daha güzeldi straplez yakıştı gibi ama giymem ayyy lavim söz yok nişan yok bir heves var

Oymuş canım bide bir kızın üstünde urbanı gördm onuda denetler ama foto çekemedm aslında urban daha güzel pldu alcanar kırık beyaz urban daha güzeldi straplez yakıştı gibi ama giymem ayyy lavim söz yok nişan yok bir heves var

Çok meraktayım gizimmmmmm:52::52::52: ben şahsen alcanar derim ama tarz meselesi. Fiyatlarını da bilsem çok güzel olur,sen araştırmacı kişiliğinle öne çıkıp söylersin şimdi bana:16:

Kavuşalım artık:31:

2000 tl dedi ve fazla geldi lavim bana vallla ben tül gelinliğe işte budur dedim bilmiyorum çok duygulandım alcanarı beğendim çok aslında ama diğer gelinlik daha güzel oldu onun fotosu yok normalde 1500 tl ye bulunur bu sanki lavim

2000 tl dedi ve fazla geldi lavim bana vallla ben tül gelinliğe işte budur dedim bilmiyorum çok duygulandım alcanarı beğendim çok aslında ama diğer gelinlik daha güzel oldu onun fotosu yok normalde 1500 tl ye bulunur bu sanki lavim

ben mi yanlis anladim giz pronoviasin gelinliğimi 2000 tl :53:

5000-6000 degilmiydiii,kiytırik gelinlikler bile 2000 pronoviasin ki nasil 2000 olur?

ben mi yanlis anladim giz pronoviasin gelinliğimi 2000 tl :53:

5000-6000 degilmiydiii,kiytırik gelinlikler bile 2000 pronoviasin ki nasil 2000 olur?

kuzu provaniasın alcanarını çalışmışlar bende çok beğendim valla tabisi gerçek provanias değil canım moda evi çalışmış fotom birazdan geliyo kızlar

kuzu provaniasın alcanarını çalışmışlar bende çok beğendim valla tabisi gerçek provanias değil canım moda evi çalışmış fotom birazdan geliyo kızlar

Beklemedeyimmmmmm

Gizim bence alıcı olunca düşerler yaa 2000'den ben öyle düşünüyorum.

özgecim bitiyorr mutlu sona 3 ayyyyy

ben şu anda üzgünüm ama vampirciği şimdi izledim şokalrdayım ağlaya ağlaya bir hal oldum elena insanlığını kapadı resmen inanmıyorum efendilik bağını bu bölmde gözümüze soktular yaa bazen düşnmyo değildim bir geçmişe dönme olsa ve damon elenaya beni seveceksin dedi die düşünüyorum çünkü damon birşeyden pişman suçlu gibi davranıyor neticede şu durumda aşk ikinci planda alllahım jerrmyy elenanın verdiği tepki oyunculuğu ağlattı beni içim acıdı ya ben jeri seviyodum ne olucak ben öyle yada böyle onu çok seviyordum shane silasss ve ben şok oldummmmm

gizim gelinlik için sana verilen fiyat kiralık içinmiydi yoksa satış fiyatımı o eger öleyse durumum bu:53:
ben geen hafta gitiğimde bana sölenen fiyatları sölemim bari hatta hatun karta yazdı fiyat falan:44:

Kızlar günaydın hava güneşli güzel bir gün aşklancam bol bol bu güzel havada spor yerine Bot giysimde ağırlığı takmadan geçzicem

gizim gelinlik için sana verilen fiyat kiralık içinmiydi yoksa satış fiyatımı o eger öleyse durumum bu:53:
ben geen hafta gitiğimde bana sölenen fiyatları sölemim bari hatta hatun karta yazdı fiyat falan:44:

Canım 2000 2500 civarı dedi bizde biz buna 2000 veriririz dedi oda sezon açılıyor şu anda çok uygun yüzde otuz zam gelecek haftaya dedi bende bunda Fransız dantel yok kimbu gelinlik bu kadar pahalı olmamalı dedim sanki hemen evlenyormda kiralık 2000 satılık 2500 die yaDı sanırsam bizde bunu 2000 e alırık dedik bide arkadaşım gelinliği Bakırköy'den almıştınız detaycıdır hiçbişeyi beğenmez eda sposayı kaliteli buldu ama onun gelinli bunu rahat 1500 e yapar

Günaydın leydiiiiisssss:16:

Dün annişle plan yapmıştık derkeeennn sevgiliş aradı meğer sürpriz plan hazırlamış:69:
Annemle plan yaptığımızı duyunca yıkıldı benim Temel Reisçikko:9:
Kıyamadım kiiiii:69:
'Bari davetiye bakalım hayatım ne oluy ne oluy' didi banaaa:38:
Yahuu ben onu kırar mıyım hiç yaaa:69:

Koşa koşa gittik, davetiyeci amcaaaaa dedik:9:
Davetiyeci amca bize katalogları çıkardıııı:6:
Baktık baktık, düğün için olsa paraya kıyılır ama, nişan için normal sınırları aştığımızdan daha uygun şeylere yöneldik:27:
Bide 500 adet bizi mahvetttiiiiiiiii:52::52:

Ve davetiyemizi seçtiiikkkkk:52:
İşte bakın bizim cicik davetiyemiiiizzz:69: ;

$971-477x600.jpg

Önüne sadece isimlerimiz yazılacak tabiii biziiimmm:69:

Babam geldikten sonra yani cuma günü basıma vereceğiiiizzzzz:16:
Ankara'daki depoda varsa Cumartesi teslim ederiz dediiiii:52:
Eğer yoksa da bir gün de İstanbul'dan gelirmiş ve böylece Pazar günü elimizde olurmuuuuuuuuuşşşşşşşşşşş:52::52::52:

Söz olarak 'Nişanımızda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız' gibi bi cümle düşünüyoruz
Yani sade ve net :69:
Yazı stili vs hepiciğiiii Cuma günü seçilecek:69:

Çok heyecanlıyııızzzzzzzz:52::17:
Mutluluktan uçuyoduk, bizim artık bi davetiyemiz var diye diye dolandık saftirik saftirik:77:

Sonna hızımızı alamadık ve oradan da el çiçeği bakmaya gitttiiiikkk:123:

Sevgilişin bildiği çiçek satan bi yer varmış oraya gitttiiikkk:10:
Allahım inanılmaz fazla çiçek var, renk renk çeşit çeşit ayırmışlar
Toz pembiş nişanlığıma uygun olacak şekilde pembişlere yöneldiiimmmm:16:

Pembenin her tonu vardı ya Rabbiiiiimmmm:52:
Ben gülden yana kullandım tercihimi, beyaz güller arasına minik pembiş güllleerrr:69:

Düğün içinde bakınmaya başladım, sarkan çiçeklerden yapabiliriz dedi
Adam son modayı da takip ediyor belli:9:
Düğün içinde anlaştık arada yaniii:9::9:

Pembe,beyaz kurdela aldık çiçeğim için, birde beyaz tül alacağız
Pazartesi de çiçekçiii amcaaa diye koşacaz amcayaaa:9::9:

Sonnaaa sevgilişle ayrılma vakti geldiiii, annişe koştuuummmmm:10:
Annemle de bohçanın son hazırlıklarını yapmaya devam ettik:12:

Sevgilişe fransız güpüründen bohça, seccade, Kuran kabı, havlusu olan bi set aldıııkkkk:6:
Kayınvalidişler ve görümcecanlar içinde bohça aldıııkkk:69:
Kayınbabiş için işlemeli perfectooo bi havlu aldıııkkkk:6:
İşte böyle aldık da aldık:9::9:

Sonuna geldik alış verişin artıııkkkk:32:

Kısacası ben mutluyum işte:69:

Back