Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Nuraycım abajurların için üzüldüm,clube çok kampanyaya giriyor ama bana kalırsa iade et başka siteden alırsın aynısından. Baksana yaptıklarına.

Zaten kampanyayala sınırlı ürün olduğundan değiştiremiyorlar.

canım clube değil benimki. tepehome kampanyasından almıştım.
clube olsaydı hemen altıncıcaddeden bir eşini daha alırdım hazır orda kampanyadayken.
yanlış olan ürünü gönderin dediler. valla aynısından yollamıcaklarsa ikisini de yollar iade ederim dediğin gibi

sboş gördüm orda bitaneeeeeeeeeeeeeeeee

hos geldin kusummmmmmmmmmmmm

benimki de o boyutta işte... neyseki yuvarlanıp gidebilioruz kusum

peradan bikaç kez alısveriş yaptım ben sorun yasamadım hiç ama siz simdi böle diyince tırstım artık daha temkinli yaklasırım

nurayımcan cok guzel abajurlar var yaaa cesit cesit... yatak odana baska bi takım da alabilirsin bunları da teker teker baska yerlerde kullanırsın

eger iade surecinde sorun yasarım diosan fikir... ya da aynısının gelmesini bekleyebilirsin durmadan gelen bir urun oldu o dda zaten sehrin ısıkları kampanyasından sonra

Linki görünce clube sandım hatlar karıştı,ama tepe home gelmişti makafonide ben görmüştüm daha önce. Hem çağloşu dediğini de yapabilirsin ayrıca. Hem onlar gönderin dediler de ne için gönderin iade için mi dediler?

canım ben mail attım. abajurlardan birini yanlış gönderdiklerini ve değişimi için nasıl bir yol izleyeceğimizi sordum.
onlarda adres verdiler gönderin yanlış gönderilen ürünü biz de o esnada kontrollerini yapıyor olacağız dediler.
sonra dedim ki göndermeniz gereken ürünü yollayın, yanlış gönderdiğinizin de satışını yapın onu da alayım. ups kargo benim ikamet ettiğim yere çok uzak hemen gönderimini yapamam çünkü.
cevap vermediler henüz

Ben bu gibi durumlarda her zaman telefon yolunu kullanıyorum,mail nedense bana sanki otomatik cevap atıyormuş gibi geliyor.
Lavimmm avatarın beni her gordugumde kopartıyooo

Neden ki

Merhaba kızlar,sanırım topic yine 2 ye ayrılmış.. Kendi adıma şaşkın ve dargınım. Topicler birleşsin kocaman aile olalım dendi,herkes de tadında güzel güzel sohbete devam ediyordu.

Siz ilk tanışan grupsunuz aranızda özel bir bağ olduğunun farkındaydık bizler ama madem yine bu boyuta gelinecekti niye birleşildi ki topicler... Ya da yeni sayfa açılacaktı madem en azından diğer sayfada belirtilebilinirdi bu.

Herkes saygı ile karşılardı eminim.

hatta evlendikten sonra da Oya(bskn)'ın açtığı http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...adimiza-erdik-2013-gelinleri-sohbet-yeri.html sayfasına toplanırız diyorduk.

Son düzenleme:
bilmem marilyn ablanın hareketleri cok komik gelio

aslıcımm lutfen kimse yanlıs anlamasın... topiğe yazmadık cunku akıp akıp gidio arada kaynayacaktı muhtemelen bizde maili olan herkese mail attık

amacımız topikleri ayırmak degil ziyaretcisiz bi topik olsturmaktı bu yuzden topiği bulsuma haberleri bolumune actık

ama yonetim yeniden buraya tasıdı maalesef....

diger topikteki artan ziyaretci sayısı bizi korkutmaya basladı üyeden cok ziyaretci var ...

isimlerimizi kullanıoruz insanlar caktırmadan bizi takip edebilirler ki edildigimi biliorum ben ... Kendi lise arkadasım tarafından!!! (bunu da suan okuyacak simdi ama artık okursa okusun umrumda da degil bilsin artık bildigimi!!!!!!!!)

durum bu yani... kaldı ki lutfen o topik bu topik muhabbeti yapılmasın artık... Birleşen iki topikte bize aitti zaten.... Yeni gelen arkadaslar oldu diye yagmurun actıgı topik baska topik oldu bizden cıktı gitti diye bir sey yok asla olmaz da... iki topikte de anılarımız var bizim biz orayada yazarız katılırız

burası da ziyaretcisiz alana tekrar alınır umarım....

Ziyarete kapanması isteği yöneticilere bildirilmişti de diğer topic'te faka t Kazen forumda böyle bişeyin mümkün olmayacağını belirtmişti.Amacım o topic bu topic demek değildi zaten sadece merak ettim,sordum. Akıp giden sayfaları okuyup özet çıkaranlar da oluyordu.

Takip edilme konusunda da bu yüzden sıkıntı yaşıyoruz maalesef kimimiz de zaten nick değişikliğine gitti hatta.

aslıcım, topikler birleşti. biz istedik, çünkü ikisinde de çok anımız var. ne günlerden geçtik ikisi de bizim anı defterimiz, günlüğümüz gibiydi. ayrı ayrı olmasın birleşsin istedik.
2011 yılından beri o topiğe yazanlar artık yazamaz oldu fakat o zaman hiç sormadı kimse, bu kızlar nerde niye gelmiyorlar diye.
başka bir yerde yazınca mı alınganlık oluyor.
gerçekten buna da ben alınırım öyleyse.
herkes katılmaya çalışıyo ordakine de, ama yetişemiyo.
ayrıca
sayfa sayısı aşırı olduğundan çok dikkat çekmeye başladı. ziyaretçi kaynıyo. bu topik ziyaretçilerin giremeyeceği bir yere açılmıştı ama taşınmış :26:

Ben bu gibi durumlarda her zaman telefon yolunu kullanıyorum,mail nedense bana sanki otomatik cevap atıyormuş gibi geliyor.
aradım açan olmadı. sonra mail attım.
tepehome kampanyasıyla bu abajur tekrar girecek deseler beklicem zaten. göndermekle değişmekle ugraşmıcam

aa elisim hemen araştırıyım bunu ben
bu arada pera bulvariyi hiç tavsiye etmiyorum geçen siparişimi teslim tarihinden 10 gün geç yolladılar. bunda da iki farklı abajur yollamışlar.
sevmedim hiç.

Araştır tatlım hatta araştırmışsındır bile Demek müşterilerinin isteklerini karşılayamıyorlar.Hem geç hemde hatalı ürün

Aynen kuzucum çok sevince insan huy muy görmezmiş derler ya aynen o hesap

Ne topiklerin birleşmesine ne de topiklerin ayrılmasına üzülmedim, darılmadım, kırılmadım...
sadece sessiz sedasız olmasına çok şaşırdım. hatta bu duruma kırıldım bile.
evet belki arada kaynayacaktı yazılsaydı ama çok dikkatli okuyuculardan biri ''aaaa neden'' derdi...

2011den beri kim geliyor kim gelmiyor elbette bilmiyoruz. ayrıca ara ara ben falanca niye gelmiyor diye sorulduğunu hatırlıyorum.
hayırlısı olsun ne diyelim

Nuraycım amacım "aaaaaaaa sayfalar ayrıldı"vs yaratmak değil.. diger sayfada yazarken sayfa altında bu topigin adı cıkıyor, girdim baktım böyle bir şeye gidilmiş. ziyaretci alınmaması için sayfaya. bizler diger sayfada da ziyaretciye kapalı yaptıralım dendiğinde Yöneticiler böyle birsey mümkün değil demişti.

bende yeni katıldım o topiğe ama belli süre sonra sohbetlerimiz hepimizin aktı gitti. yeni katılanların ilk topic üyelerini tanımaması normal. Amacım ikilem yaratmak değil sadece ben de bilmek isterdim kendi adıma dedim.madem ki aileyiz. ona da kurabiye çağla dedi maili olanlara maille haber verdik diye. daha fazla yorum yazmak istemiyorum ben sadece dikkatimi cekti ve aklımdakileri dile getirdim.
saygı duyuyorum.

Son düzenleme:
Hoş kokulu çiçek bazı yerlerde kızıl saçlı güzel kadın diyede geçiyor canım. Adaşlar demek ki benim hiç adaşım olmadı olduysada hep memlekette

Benim bulgaristan göçmeni üniversiteden bir arkadasım var hatta Gülinimin de liseden arkadası -tesadüf- onun adı da Elis. Onu çok severim, aynı odada kaldık 2 sene boyunca anılarımız, okul hayatımız beraber geçti
Hatta gülini ilk facebook'tan eklerken ortak arkadasımız oldugunu gorunce şok olmuştuk

abajur furyasından yazmayı unutmuşum
elisim dövmenizi gördüm.
pelinim aşkıcığın adını yazdırmışş

abajur furyasından yazmayı unutmuşum
elisim dövmenizi gördüm.
pelinim aşkıcığın adını yazdırmışş

Evet lokumum adımı yazdırdı boyun hizasında omzuna da roma rakamlarıyla 07/10/2012 yazdırdı. Evlilik teklifi ettiği gündü.

Yerim ben bu çocuğu yer yer yer

Bende yaptırıcam ya çok istiyoruuum, işi bi bırakıyım da herbişeyimi yaptırıyım artık.

Abajur olayına çok üzüldüm nurayım, ama pera bulvarı hiç aşamıyor nedense bazen kendini. Westwing'ken bana neler cektirmişti.

Şimdi alışveriş yapmamaya özen gösteriyorum ordan.

çok romantik eniştemmmm. maşallah kuzum
perabulvariden ben de artık almamaya çalışıcam bişey.
yarın kargoya götürmeye çalışıcam yanlış ürünü. umarım istediğimi yollarlar da fazla ugrastırmazlar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…