- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
Nuraycım abajurların için üzüldüm,clube çok kampanyaya giriyor ama bana kalırsa iade et başka siteden alırsın aynısından. Baksana yaptıklarına.
Zaten kampanyayala sınırlı ürün olduğundan değiştiremiyorlar.
Çok aşırı seven erkek sendromu diyorum ben bu hareketlere Benim nişanlımda öyle ilk zamanlarda kaç tane hattımı kırıp atmıştı.Yahut alışveriş merkezinde biri yan gözle baksın falan kavga eder.Zor sakinleştiririm.Bu konularda çok agresifleşio.Korkutacak kadar.O yüzden bende çok dikkat etmeye çalışıyorum.Erkklerin terside çok ters oluo çünkü :18::18:
canım clube değil benimki. tepehome kampanyasından almıştım.
clube olsaydı hemen altıncıcaddeden bir eşini daha alırdım hazır orda kampanyadayken.
yanlış olan ürünü gönderin dediler. valla aynısından yollamıcaklarsa ikisini de yollar iade ederim dediğin gibi
Linki görünce clube sandım hatlar karıştı,ama tepe home gelmişti makafonide ben görmüştüm daha önce. Hem çağloşu dediğini de yapabilirsin ayrıca. Hem onlar gönderin dediler de ne için gönderin iade için mi dediler?
canım ben mail attım. abajurlardan birini yanlış gönderdiklerini ve değişimi için nasıl bir yol izleyeceğimizi sordum.
onlarda adres verdiler gönderin yanlış gönderilen ürünü biz de o esnada kontrollerini yapıyor olacağız dediler.
sonra dedim ki göndermeniz gereken ürünü yollayın, yanlış gönderdiğinizin de satışını yapın onu da alayım. ups kargo benim ikamet ettiğim yere çok uzak hemen gönderimini yapamam çünkü.
cevap vermediler henüz
Lavimmm avatarın beni her gordugumde kopartıyooo
aradım açan olmadı. sonra mail attım.Ben bu gibi durumlarda her zaman telefon yolunu kullanıyorum,mail nedense bana sanki otomatik cevap atıyormuş gibi geliyor.
aa elisim hemen araştırıyım bunu ben
bu arada pera bulvariyi hiç tavsiye etmiyorumgeçen siparişimi teslim tarihinden 10 gün geç yolladılar. bunda da iki farklı abajur yollamışlar.
sevmedim hiç.
sboş gördüm orda bitaneeeeeeeeeeeeeeeee
hos geldin kusummmmmmmmmmmmm
benimki de o boyutta işte... neyseki yuvarlanıp gidebilioruz kusum
peradan bikaç kez alısveriş yaptım ben sorun yasamadım hiç ama siz simdi böle diyince tırstım artık daha temkinli yaklasırım
nurayımcan cok guzel abajurlar var yaaa cesit cesit... yatak odana baska bi takım da alabilirsin bunları da teker teker baska yerlerde kullanırsın
eger iade surecinde sorun yasarım diosan fikir... ya da aynısının gelmesini bekleyebilirsin durmadan gelen bir urun oldu o dda zaten sehrin ısıkları kampanyasından sonra
aslıcım, topikler birleşti. biz istedik, çünkü ikisinde de çok anımız var. ne günlerden geçtik ikisi de bizim anı defterimiz, günlüğümüz gibiydi. ayrı ayrı olmasın birleşsin istedik.
2011 yılından beri o topiğe yazanlar artık yazamaz oldu fakat o zaman hiç sormadı kimse, bu kızlar nerde niye gelmiyorlar diye.
başka bir yerde yazınca mı alınganlık oluyor.
gerçekten buna da ben alınırım öyleyse.
herkes katılmaya çalışıyo ordakine de, ama yetişemiyo.
ayrıca
sayfa sayısı aşırı olduğundan çok dikkat çekmeye başladı. ziyaretçi kaynıyo. bu topik ziyaretçilerin giremeyeceği bir yere açılmıştı ama taşınmış :26:
Hoş kokulu çiçek bazı yerlerde kızıl saçlı güzel kadın diyede geçiyor canım. Adaşlar demek ki benim hiç adaşım olmadı olduysada hep memlekette
abajur furyasından yazmayı unutmuşum
elisim dövmenizi gördüm.
pelinim aşkıcığın adını yazdırmışş
Evet lokumum adımı yazdırdı boyun hizasında omzuna da roma rakamlarıyla 07/10/2012 yazdırdı.Evlilik teklifi ettiği gündü.
Yerim ben bu çocuğu yer yer yer
Bende yaptırıcam ya çok istiyoruuum, işi bi bırakıyım da herbişeyimi yaptırıyım artık.
Abajur olayına çok üzüldüm nurayım, ama pera bulvarı hiç aşamıyor nedense bazen kendini. Westwing'ken bana neler cektirmişti.
Şimdi alışveriş yapmamaya özen gösteriyorum ordan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?