- 21 Ocak 2013
- 3.774
- 2.912
- 373
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.241
tatlım çorlu daNerde canım mekan??? Neresi
ama napimm çağlam yaaa fiyatı yüksek tutuolarzheroooossssssssss umudum yok ne demek yaaaa agızına acı biber sürerim
insallah olur tatlımmmm guzel dusunelim
umutluyum umutlusun umutluuçağlam eliscan teşekkür ederimmm
zehroşş umutsuz olma bakimmm herşeyi çok güzel olcak bu topiğin gelinlerininn
kuzumm inşallah olurrrZehraaa tabikidene yardım aliciiizz, yoksa niye burdayıızzz
Nişan mekanı için de hayırlısı olsun inşAllah[/COLOR][/FONT][/B]
bebişkom niresi orasııı
bak benim düğüne denk getirme haaa
açık alan istiyodun öyle bi yer mi
tatlım çorlu da
ama napimm çağlam yaaa fiyatı yüksek tutuolar
umutluyum umutlusun umutluu
kuzumm inşallah olurrr
biraz önce tarihlere bakıyorumm 1 haziran cıkk olmazz tanın düğünüü
15 hazirann cıkk olmaz kardeşim daha gelmedi
22 haziran cık özgenin düğünüü 23 ee bu kız balayına gidio
kızım senin yüüznden evde kalcam bak sölemedi demeeee
akşamki mekan 29 u için boş bakalım kaç dicek dua edin bol bol bol bol çok istiyorum ucuz desinn
özgem bu arada mekan salkım restaurant hani çorlupark karşısı varya oraya gidicem
orası çok güzel diyolarrr hiç gitmedim ama dıştan bile çok cicik duruyooo
29unda bi arkadaşımın da düğünü var ama ona hemen takı takarım sonra hooop senin nişanaaa
hee sen akşam yap yine de tımam mııı
çünkü o gün balayından döncez 4-5 gibi anca gelirizzzz
Zehraam neden korkuyosun ki?
Çok lüks bi yer mi?:26:
tatlım ben nişan için çok para vermek istemiyorum gereksiz geliyor. çünkü burda kapı önü nişan yapmak yasak değil polisten iznini alıp kapının önünde de pekala nişan vs yapabiliyorsun.
çok lüks bi yer mi onu bilemem hiç gitmedim ama bana gelipte 3-5 bin derse o iş yatar.. yani acırım o paraya veremem o parayla başka ihtiyaçlarımı hallederim.
kızlar size 2 tane günün sorusu geliyor fikirlerinizi bekliyorum :))
1- ben yatakodamı cibinlikli istiyorumsizce nasıl olur kullanımı falan çok zorluk çıkartır mı?
2- nişanlıcımla bizim bi hayalimiz vardı. ilk dansımız için özel ders almak. gönlüm tangodan yana ama gelinlik kendini gösterir mi bilmiyorum. valste aklımda. başka önerileriniz var mı?
şimdi daha tarih belli olmadan nedir bu merakın demeyin kaç gündür kafayı bunlarla bozdum
bebeğim cibinlik için yatak modelin de önemli :26: her modele yakışmıo çünkü :26:
tangoda ayaklar çok önemli bir faktör ama vals süper bir fikir bende çok seviyorum valsi
kızlar size 2 tane günün sorusu geliyor fikirlerinizi bekliyorum :))
1- ben yatakodamı cibinlikli istiyorumsizce nasıl olur kullanımı falan çok zorluk çıkartır mı?
2- nişanlıcımla bizim bi hayalimiz vardı. ilk dansımız için özel ders almak. gönlüm tangodan yana ama gelinlik kendini gösterir mi bilmiyorum. valste aklımda. başka önerileriniz var mı?
şimdi daha tarih belli olmadan nedir bu merakın demeyin kaç gündür kafayı bunlarla bozdum
zehros benim var ama yazmıorum sadece vartakip ediorum birlerini falan işte
ezgot 2. yatak benim yatagım ama cibinligi cıkardım... cunku yatak odam normal oda boyutlarında bole cibinlik kaldırmazdı
odanın boyutuna gore karar ver sen ona cunku geniş olmayan odalarda yatak uzerine geliyo gibi oluyor malesef
Ezgim Zehramın yorumlarına katılıyorum bise ben cibinlik istiyordum ama çağla dekorasyon konusunda geniş bir odada olur biz bir apartman dairesinde yaşıcaz dedi ve bana mantıklı geldi çünkü belki dolabım bile sığmıcak odalar büyük değil basım olur o zaman die düşünyrm
2 modeli bende çok beğeniyorum çağlamınkide ondan
Zehram nişan mekanın inşallah istediğin gibi olur canım
Zehram benim vaaarr
kızlar size zahmet bi benim bloguma girermisiniz.. ben blog adresimi değiştirdim bir sıkıntı varmı yokmu kayıtlarım gözüküyormu bilmiyorum :26:zehros benim var ama yazmıorum sadece vartakip ediorum birlerini falan işte
ayy canım inşallah ya :18:Zehram nişan mekanın inşallah istediğin gibi olur canım
zehrosumm baktımm acılıyoooo nickinin altında yazan adres ama yine
hatta kendimi de gordum takipçilerin arasında, ördeğimle beraber yerimi almıs durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?