Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Nerde canım mekan??? Neresi
tatlım çorlu da

zheroooossssssssss umudum yok ne demek yaaaa agızına acı biber sürerim

insallah olur tatlımmmm guzel dusunelim
ama napimm çağlam yaaa fiyatı yüksek tutuolar

çağlam eliscan teşekkür ederimmm
zehroşş umutsuz olma bakimmm herşeyi çok güzel olcak bu topiğin gelinlerininn
umutluyum umutlusun umutluu

Zehraaa tabikidene yardım aliciiizz, yoksa niye burdayıızzz
Nişan mekanı için de hayırlısı olsun inşAllah[/COLOR][/FONT][/B]
kuzumm inşallah olurrr

bebişkom niresi orasııı
bak benim düğüne denk getirme haaa
açık alan istiyodun öyle bi yer mi

biraz önce tarihlere bakıyorumm 1 haziran cıkk olmazz tanın düğünüü
15 hazirann cıkk olmaz kardeşim daha gelmedi
22 haziran cık özgenin düğünüü 23 ee bu kız balayına gidio
kızım senin yüüznden evde kalcam bak sölemedi demeeee
akşamki mekan 29 u için boş bakalım kaç dicek dua edin bol bol bol bol çok istiyorum ucuz desinn
özgem bu arada mekan salkım restaurant hani çorlupark karşısı varya oraya gidicem

Son düzenleme:

orası çok güzel diyolarrr hiç gitmedim ama dıştan bile çok cicik duruyooo
29unda bi arkadaşımın da düğünü var ama ona hemen takı takarım sonra hooop senin nişanaaa

hee sen akşam yap yine de tımam mııı
çünkü o gün balayından döncez 4-5 gibi anca gelirizzzz

Son düzenleme:

aaaa banane banane bana gelcen
bebeğim gündüz yapmam zaten orasının olucağı muamma akşam fiyatı öğrenince ölmezsem iyidir

Zehraam neden korkuyosun ki?
Çok lüks bi yer mi?:26:

tatlım ben nişan için çok para vermek istemiyorum gereksiz geliyor. çünkü burda kapı önü nişan yapmak yasak değil polisten iznini alıp kapının önünde de pekala nişan vs yapabiliyorsun.
çok lüks bi yer mi onu bilemem hiç gitmedim ama bana gelipte 3-5 bin derse o iş yatar.. yani acırım o paraya veremem o parayla başka ihtiyaçlarımı hallederim.

Anladım kuzum..
Hayırlısı olsun
İnşAllah tam istediğin gbii olur herşey
Haberlerini bekliyoruuzzz

kızlar size 2 tane günün sorusu geliyor fikirlerinizi bekliyorum :))
1- ben yatakodamı cibinlikli istiyorum sizce nasıl olur kullanımı falan çok zorluk çıkartır mı?
2- nişanlıcımla bizim bi hayalimiz vardı. ilk dansımız için özel ders almak. gönlüm tangodan yana ama gelinlik kendini gösterir mi bilmiyorum. valste aklımda. başka önerileriniz var mı?
şimdi daha tarih belli olmadan nedir bu merakın demeyin kaç gündür kafayı bunlarla bozdum

bebeğim cibinlik için yatak modelin de önemli :26: her modele yakışmıo çünkü :26:
tangoda ayaklar çok önemli bir faktör ama vals süper bir fikir bende çok seviyorum valsi

bebeğim cibinlik için yatak modelin de önemli :26: her modele yakışmıo çünkü :26:
tangoda ayaklar çok önemli bir faktör ama vals süper bir fikir bende çok seviyorum valsi

fikirlerin için sağol kuzummm
beğendiğim tarzlar böyle ama daha farklı işte bu diyebileceğim modeller arıyorum

Eklentiler

• $70875703.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 67
zehros benim var ama yazmıorum sadece var takip ediorum birlerini falan işte

ezgot 2. yatak benim yatagım ama cibinligi cıkardım... cunku yatak odam normal oda boyutlarında bole cibinlik kaldırmazdı

odanın boyutuna gore karar ver sen ona cunku geniş olmayan odalarda yatak uzerine geliyo gibi oluyor malesef

Kuzum cibinlik için geniş oda şart gibi geliyo bana
Aslında benimde hevesim var ama nasıl bi ev tutacağımızı bilemedğimden gelecek yıllara bıraktım

Evettt işte o dans dersi alan biiiiiiiiiizzzzz
Nişan için zeybek dersi alıyoruz
Allahım o kadar güzel bişii kiiiiii
Hani düğünün dışında birlikte çok keyif alıyoruz dans ederken

Ben slow dans düşünüyodum nişan için, sonra vazgeçtik düğüne bıraktık o işi
Sebebi de nişanlıcan en başta pek istekli değildi,geç başladık kursa
İkisi yetişmeyecek
Çünkü çalışmak gerekiyor

Hocamız vals tavsiye etmişti en başta bize, vals düşünüyorum bende düğün için
Tango biraz fazla ateşli tutkulu geliyor bana ilk dans için
Ama bize çok yetenekli olduğumuzu söyledi, böyle öğrencilerim için swing de olabilir dedi
Swing ne tam olarak bilmiyorum ama sevgiliş dans etmeyi öyle sevdi kii swing olsun diyor
Resmen Zeybek oynarken giderek aşık oluyorum onaaa
Çok yakışıyor yaaa
Onunda gözleri ışıl ışıl oluyor resmeeeennn
Aaahh Ahhh

Zehram benim vaaarr

Ezgim Zehramın yorumlarına katılıyorum bise ben cibinlik istiyordum ama çağla dekorasyon konusunda geniş bir odada olur biz bir apartman dairesinde yaşıcaz dedi ve bana mantıklı geldi çünkü belki dolabım bile sığmıcak odalar büyük değil basım olur o zaman die düşünyrm

2 modeli bende çok beğeniyorum çağlamınkide ondan

Zehram nişan mekanın inşallah istediğin gibi olur canım

tantitoni kek kalıplarım geldiiii
çok güzel görünüyolar.
altıncıcadde baharatlık takımını iptal ettirdim :26: çünkü evmanyadan daha detaylı inceledim(daha fazla fotograf var) çok ufaklar ve tuzluk gibiler.
caddemarkta şunlar var

düşüneyim biraz belki bunları alırım

yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar. zaten yaptırırsam ileride iptal ettirebileceğim şekilde yaptırmayı planlıyorum sıkılırsam falan diye. dediğiniz gibi evin boyutuna göre karar vermeliyim. odam küçük olursa belki tavana asmalı cibinlikte yaptırabilirim. çok seviyorum yaaa
elifcan dans eminim çok zevklidir yaa ben zaten dans tutkunuyum sevdicekle karşılıklı bir oynuyoruz varya görmelisin
düğün dansını sevdicekte istemiyordu ilk başta ben söylüyordum. sonra bir düğünde görmüş bayılmışş geldi bana anlatıyor aşkım bizde yapalım kesin diyor. heh şöyle yola gel dedim içimden siz ne kadara gidiyorsunuz kuzum?

nurayım bu horozun beyaz kapaklısı var bendeee bir de aynısının tepesinde horoz yerine kalp olanları var

bir kalp iki boy da horozlu almıstım hhiihih kalp benim horoz da askım

ama en kucuk boyu bile baharatlık olamıcak kadar buyuk bendekilerin...

boyutuna dikkat et alıcaksan kusum

benim de ferforje raf bulmam lazım iki katlı sonra sorunlarım cozuluyo insallah gizotcannn gozun kulagın etrafta olsunnn bana haber ucur

bulamazsam bizim ordaki amcayla konuscam umarım yapar :44:

zehrosumm baktımm acılıyoooo nickinin altında yazan adres ama yine

hatta kendimi de gordum takipçilerin arasında, ördeğimle beraber yerimi almıs durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…