- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.141
berfişşş kalabalık ortamdaydım telde pek anlayamadım kargo eve gitmiş bulamamış mı beniii
aramadı kimse beni eve kargo geldi mi onu da bilmiyom :26:
bi de sana whatsaptan yazdım senin tel mi bozuk kuzu
Çağlammmmm bebitommmm benimiçim şenlendi yemin ederimmmmm seviyorum sizi bu topiğiii aynen Çağlaaammmmm 101 dalmaçyalı yarın ıslanıyoruzzz 100 diyoruzzz Yarın bizi ıslatın kızlaarrrr Çağlamla biz 100ledik dere tepe düzledik yapıcaz yarın hihhoooo
ben çıkıyoreee
sevdiceğime uçuyoreeee
çok özledim onuo pek alışık değil benim pozitif hallerime, genelde hemen suratsızlaşırım
biraz nasiplensin garibim
iyi akşamlar kızlarrrr
jelibonummmmmmmbu topikteki herkesin enerjisi öyle temiz öyle saf kiiiiiiiiiiiiiii
şenlenmemek imkansız oluyor....seviorum hepiniziiii
evet yarın topikcene bize guzellik yapınnn artıkınnn büyük gün geliooooo iki basamaklara inioruz biz dee
iyi aksamlar özgişimmmmmmm
pozitif enerjine askını katttt ve onu bikez daha büyüleeeeeeeeee
özgişim ben de bayılırım bu sarkıyaaa
Villie valo da fena adam ama
nejlacım ingilizce öğretmenliği yaptım bir süre ama bıraktım şimdi yayıncılık sektöründeyim
Kesinlikle Çağlam herkes çok ama çok tatlı gerçekten.Artık bilgisayar ekranından taşmış durumda enerjimizAynen kızlar bekliyoruz yarın bi güzellik artık 99 demeye az kaldı
eliscan ve kurabiyecan kutlayalım yarın sizii
oh oh şafaklar bitiyor
şu son 20 dkda bitsin gitsin hemen cuma olsun sonra cumartesi olsun saat 3 olsun bu haftalık iş hayatım bitsin...sonra nişanlıcımla tam gaz devam edelim hazırlıklara
Aaaaaa yeni farkettim senin de şafa 3 ay 12 gün ay ne kadar güzel ya çağla ile aynı gün aynı anda aynı gün o heyecanı yaşayacaksınızzzz inşallah ikinizinde süper ötesi olurrrr
Evet kuzum öğretmenim aslında farklı bi işim vardı ama aşkım sevince tayin olayı araya girdi kpss ye girdim atandım ben ya walla çok haklısın hep kendini tekrar bende şu sevdiceğim iş bulsun onun olduğu yere tayin isteyip orda bişiler yapmayı bekliyomm walla sen en iyisini yapmışsın kuzum hayallerinin peşinden gitmişsiniviiiiiiiiiiiiiiit erisin saafakalrrrrrrrrrrrrrasıklar kavussunnnnnnnnn
sen ögretmenmisin kuzummm??? Ben ögrenciyken yaptımmm 2 yıl öğretmenlik... Özel kursta calıstım 4 yasından 50 yasına kadar her grup insana ders verdim
en agır sınavlara bile ogrenci yetiştirdim UDS TOEFL KPDS, hepsi de cok iyi netler yapardı... cok kişiye sınav kazandırdım
ama sonra bi baktım bu ben degilim dedim... Öğretmenlik hep kendini tekrar ediyordu oysa benim kafamda dusunceler fikirler kaynasıyordu
Benim yeni bişeyler uretmem lazımdı varolanı aktarmak sıkıyordu... Deişim gelişim içinde olabilceim bir meslek hedefliyordum
o yuzden yonumu değiştirdim... bölesi daha iyi oldu
lokummmkızlaar ben geldııım cok gullduum yaa cıdden hepımızz gecmısız demekkı ergenlık donemını dıbıne kadar yasamısızben rock degıl ama rapçiydim yoouuw yoouuuw style ablamın pantolonlarını gıyerdımm bol gelsın dıyee bıde belıne kemer bulamassam lastik bağlardım saclar kısacıııkk vee dik ayyyy tıkksıınnc
en komık anılarımdan bırııde saclarımı yenı kestırdım ozamanlar okulun en popler cocuguu peşimde kosuya bende hoşlaşıyorumm ama yüz vermıyoorum coool takılcam yaa havamdan gecılmıyo cocuk peşimde kızlar bana düşmanneysem bu sacını ortadan dıkme cok modaydıı ılk yaptım dehset bısı olduum okula bı havalı bı alımlı gırdım uuf 2. tenefus oldu o cocuk bana dıokı toka taksana sacına yada lavaboya gıt bı duzelt sacını, bende trıplerdeyım kıskanıo benı cok havalı gozukuorum dıyee sanane bee falan dıye terslıyoruum, sona kızlar cagırdıı sıgara ıcmeye lavaboya gırdımm Amaaann Allah'ımmmmmmm! benım coool sacım zeki mürene dönmüüş meğeer cocuk rezıl olmııım dıye bana sacını tokala dıyomus sona sacımı hep uzattım zaten bıdahada o modelı yapmadım
bıdee ılk yemeklerde ben yuksek sevıyeden basladımm cok biliomus gibiii içli kofte yaptım hariika oldu kızartması ama sevgılıcık haşlamayı sevdıgınıde solemıstı baska zaman yapcama soz vermıstım ki keşke vermeseydıımo söz verdıgım gun geldı cattı ve benım saatlerce ugrastıgııımmmm ıclı koftelerım haşlanmak ıcın suyla bulustuguuu andaa ezogelin çorbasına dönüşüverdi lanet gelsın rezıl oldum resmen
lokummm
ben de rapçiydim
utandım söylemeye :26:
bide benim liseden rap söyleyen bi grup arkadaşım vardı. onlarla takılırdım... merter den alışveriş yapardık. kıyafetleri orda bulurduk falan.
aman tanrım.
...
içli köfte miiiiiiiiiannem çok güzel yapıyoo ya. öğrenmeliyim kesinlikle. içli köftesiz bir hayat düşünemiyorum :) hem haşlamasını hem kızartmasını severim. ezogelin biçimini hiç yemedim ama kesin ben onu da severim ellerine sağlık lokumum. ilk denemeler hep hüsran oluyo.
ben de kaşar peynirli börek yapmıştım. kaşarların hepsi dışarı çıkmıştı. sade börek oldu
hahaha kuzuuumm yaaa ben varyaa arabeskte aglamamısımdır mc serkanda cryz ozanda agladıgım kadaray kopuyorum suan kendı kendımee hoşş hala dınlerım rap sagopam koleram vazgecılmezım ama o eski kırolugumdan eser yok çok şükürümsüü
benim bide makarna maceram varkı evlere şenlik lokumumm, ben su fokurdadıktan sonra makarnanın koyulduunu bılmooduumm sogukken attım makarnayıı, fokurdamaya baslayıncada süzdümsona tabaklara servıs yaptım üstündeki dumanı gittiğinde paketteki halinden gram farkı yoktu iyi ben tüm bunlara raaamen mutfağa küsmemişim Azmimle başardım şimdi annemler, arkadaslarım gelceklerınde ozel olarak arayıp yemek bıle ıstoolar pelmiikk yimiştii ellerimdeeennn sizlerede sofralar kurmamm nasipp olsunn inşaalllaaah
kızlaar ben geldııım cok gullduum yaa cıdden hepımızz gecmısız demekkı ergenlık donemını dıbıne kadar yasamısızben rock degıl ama rapçiydim yoouuw yoouuuw style ablamın pantolonlarını gıyerdımm bol gelsın dıyee bıde belıne kemer bulamassam lastik bağlardım saclar kısacıııkk vee dik ayyyy tıkksıınnc
en komık anılarımdan bırııde saclarımı yenı kestırdım ozamanlar okulun en popler cocuguu peşimde kosuya bende hoşlaşıyorumm ama yüz vermıyoorum coool takılcam yaa havamdan gecılmıyo cocuk peşimde kızlar bana düşmanneysem bu sacını ortadan dıkme cok modaydıı ılk yaptım dehset bısı olduum okula bı havalı bı alımlı gırdım uuf 2. tenefus oldu o cocuk bana dıokı toka taksana sacına yada lavaboya gıt bı duzelt sacını, bende trıplerdeyım kıskanıo benı cok havalı gozukuorum dıyee sanane bee falan dıye terslıyoruum, sona kızlar cagırdıı sıgara ıcmeye lavaboya gırdımm Amaaann Allah'ımmmmmmm! benım coool sacım zeki mürene dönmüüş meğeer cocuk rezıl olmııım dıye bana sacını tokala dıyomus sona sacımı hep uzattım zaten bıdahada o modelı yapmadım
bıdee ılk yemeklerde ben yuksek sevıyeden basladımm cok biliomus gibiii içli kofte yaptım hariika oldu kızartması ama sevgılıcık haşlamayı sevdıgınıde solemıstı baska zaman yapcama soz vermıstım ki keşke vermeseydıımo söz verdıgım gun geldı cattı ve benım saatlerce ugrastıgııımmmm ıclı koftelerım haşlanmak ıcın suyla bulustuguuu andaa ezogelin çorbasına dönüşüverdi lanet gelsın rezıl oldum resmen
hahaha kuzuuumm yaaa ben varyaa arabeskte aglamamısımdır mc serkanda cryz ozanda agladıgım kadaray kopuyorum suan kendı kendımee hoşş hala dınlerım rap sagopam koleram vazgecılmezım ama o eski kırolugumdan eser yok çok şükürümsüü
benim bide makarna maceram varkı evlere şenlik lokumumm, ben su fokurdadıktan sonra makarnanın koyulduunu bılmooduumm sogukken attım makarnayıı, fokurdamaya baslayıncada süzdümsona tabaklara servıs yaptım üstündeki dumanı gittiğinde paketteki halinden gram farkı yoktu iyi ben tüm bunlara raaamen mutfağa küsmemişim Azmimle başardım şimdi annemler, arkadaslarım gelceklerınde ozel olarak arayıp yemek bıle ıstoolar pelmiikk yimiştii ellerimdeeennn sizlerede sofralar kurmamm nasipp olsunn inşaalllaaah
pufişkom beni benden aldın akşam akşam bir gülme dalgasına tutuldum.Senin minnak suratını zeri müren saçıyla bütünleştirince bi garip oldum
inşallah kuzumm. ben de yapayım sizlere mamalar, evimde ağırlayayım inşallah
nerden nereye dimi, demek ki böyle öğreniliyomuş o lezzetli mamaları yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?