Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

ay kızlar yaa ben geçenlerde (1 ay kadar önce ) cupcake yapayım didim.. benim cupcake ler oldu kağıt kek hamurun kıvamı o kadar sıvı ve ben o kadarrr tepeleme koymuşum ki o kağıt kalıplara.. tepsiye kağıt gibi yayılmışlardı

Son düzenleme:

ben de dinlerdim onlarııııı blink 182, yellowcard, rasmus, radiohead... arada metal falan da dinlerdimmmm

hey gidi genclik hey diyorum suan

Bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Boulevard of broken dreams oooff ne şarkıydı amaaaaa

işte punklıgımın sorumlusu

lise son da dinledim o sarkıyı ve o gunden sonra Punkrock yasam felsefem oldu benim de kusum

Bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Boulevard of broken dreams oooff ne şarkıydı amaaaaa

2013 Gelinleri olarak hepiciğimiz çılgınmışız desenize bebişlerim Kurabiye,pasta dedik karnım acıktı yimek istiyorum yimek

canimm iki gundur moral bozucu olaylar yasadim sinirim bozuktu kusura bakma :-(
gelinlil isini bu haftasonu bitircem ins gecen hafta nisanlimla baktim ama onun yanida denemk istemedigim icin denemedim totem yaptim dugunde gorcek beni ancak
bu haftasonu ablamla bakcaz kendisi tekstilci oldugu icin anliyo az cok kumastan ins icime siner:-\

işte punklıgımın sorumlusu

lise son da dinledim o sarkıyı ve o gunden sonra Punkrock yasam felsefem oldu benim de kusum
Aynen yaaa o şarkının klibine bile bayılıodum

bi de ne vardı american idiot çok eğlenceli bi şarkıydı kurabiyem

sonra ben death metal falan dinlemeye başladım ama gözünü çıkarmıştım metalin. Amon amarth falan

haa bi de fear of the dark çok severim hala da dinlerim anılarım tazelenio o şarkı da..

Deathten sıkıldığımda anathemaya geçtim en sonunda bi baktım tarkan bengü falan dinliyorum olmuş bu iş olmuş dedim
2013 Gelinleri olarak hepiciğimiz çılgınmışız desenize bebişlerim Kurabiye,pasta dedik karnım acıktı yimek istiyorum yimek

Bence de çok çılgınmışız yaaa

Dolabımda gri ve siyahtan başka kıyafet yoktu ne gunlerdi hey gidi heyy...

Aynen bitanem benımde gardrop bırden degıstı children of bodom tişortlarım vardı dapdar siyah pantolonlar piercinglerim vardı dudağımın 2 tarafında parmagımı bıle delmıstım anam anam şimdi cici kızım ben :78: ama konserlerede gittim kamplarada gezdim eğlendim hiçbişey içimde kalmadı doydum şimdi aşkımla geçireceğim meraktan uzak bir hayatım olucak inşAllah balım lokumum

Yavrucanlar ben yemeğe çıkıyorum.Öptüm hepinizi tatlı ballı kalın

Son düzenleme:
pelomm ben de bayılıorum klibineee... herseyleri cok guzeldi yaaa ama artık bozmuslar kendilerini iyice ergenus muzgine donmusler uzuldum umarım toparlar kendilerini

ay iviiitttttt kuslarımmm ben de oleydimm benim damalı tişörtlerim askılarım vardı genelde...

mor ve yesil pantolınlar giyiyordummmm hey gidi heyyy

o gunlerden kalma mor tısortum hala duruyo uzerinde gelin ve damat var altında da GAME OVER yazıo böörtleni görene kadar evlilige cok uzak biriydim

dugun gunu giysem mi napsam onu

Gezdim yedim geldim biraz hava aldım oh yaaaa

Çağlam ben aşkla tanışınca kızıl balyajlı siyah giyen Mora takıntısı plan biriydim herkes hep siyah giyiniyon derken aşkla siyahlar beyaz oldu hem siyah bana yakışmıyormuş

Ezgim seviyom seni okucam tarifi hangi siteden aldın beğenip takip ettiğin bir yerse paylaşırmısın

Evet Çağlişim sana katılıyorum
Nisanda kar yağar, şubatta günlük güneşlik olur
Cemre ne ola kiii? Küreselleşerek giderek köy haline gelen dünyada bla bla ...
Seminer verebilirim isterseniz, zira eğitim hayatım kitaplardaki bu cümleyle geçtiii

İnşAllah Çağlaaam yaaa
Fotocu dedi ki öyle güneşli bi havadansa hafif gölgeli havada yüz hatları felan daha iyi belli olurmuş
Yanii gölgelisine de razıyım Tabiat Ana
Tövbe tövbe inadına kar yağdıracam bu laflarla

İş yeri de öyle önemli ki..
Bende 3 ay öncesine kadar resmen işkence çekiyordum, 10 erkek tek bayan!
Bağıra bağıra demiyorum bildiğin böğüre böğüre konuşuyorlardı.
Birde üstüm vardı, dediğin gibi pohpohlamayınca olmuyor, mobbingin dibine vurdu
Artık pazar akşamları içime bi sıkıntı çöküyodu. Yarın iş var diye.
Allah büyük ama!

Ben devlette çalışıyorum, gittim müdürle konuştum yerimi değiştirdim.
Daha yoğun bir yer ama mutluyum çünkü;
Kurtuldum!

O yüzden hiç birşey senin huzurundan önemli değil Pelincim.
Kafan rahat değilse, dünya paralar kazansan da mutlu değilsen tadı yok tuzu yok.

O yüzden sen cici evini düşün, nişanlınııı
Aşkınızıııı
Tadını çıkar benceee

Ve çok doğru bir karar vermişsin öyle hissettim

aynen öyle oldu benimkide Çağlam, ya nasıl dümdüz oldu bende anlamadım
Hayır yanii herşeyde tarife uygundu
Annem teselli etti ben üzülünce; aman internetteki tarif yanlıştır diye,ondandır di mi, kesin ondandır

Benimki görmedi Allahtan
Dilinden kurtulamam artık

Seninde mi var Çağlammm punk zamanların ???

Canım okurken bastım kahkahayı ofistekiler bana bakıo Ama kıyamam ki yaaa İnsan ne olsa yir senin elinden

Oyyy çok utandım kiiiiiiiiii

bunu görmemişim.
gülmekten öleceğimmm

Gül gül sen
Becereksizim diye gül tabiiii

Ouw parmak delmek mi
enemm yazarken bile içim koptu, benimkiler burnumu deldirdiğimde bile evde kasırgalar koparmışlardı
Abimle msn de konusurken yapıştırma dıodum inanmıodu tabii ama seviorum hızmamı çok mutluyum onla ben
Aynen benimde içimde bişecik kalmadı valla şunu da yapsam die hevesimm yokk en çok yapmak istediğim şeylerden biri bungee jumping onu da aşkilop yapmış bağırsaklarım ağzıma geldi yapmak istiosan yap aşkım ama tavsiye etmem dio delibaş
Son hallerini bilmiorum ama bozulmalarına uzuldum kurabiyem

o tshirtten bende de vardı yuhannes demek istiyoruummm şuaannn

Bende çok doğru bi karar verdiğime inanıyorum Elifimm..
Umarım yanılmam...

Allah sana da kolaylık versin şekerparem, her işyerinde sorun var önemli olan bence takmamayı öğrenmek.
Formul bu çünkü...

ay eliiiiiiiiiiifikommm simdi gordum yazdıklarını

benim annem de beni öle teselli etmiş yaaa annelik resmen evrensel bi olgu ben de anne sen suna beceriksizsin bi kurabiye bile yapamıosun hangi totonla evleniosun desene, dedim

ha sunu bileydin dedi sonra o da

ben de oyle bliorummm gunste gozunu falan da kısıosun bişiler ben de hep golge kovalarım artık cekimi golgede yaparız diorum pasacana

duysun sesimizi dogaaa elifin nisanında hava gunesli ve golgeli olsunnnnnnnn

yeni hava durumu uydurdum resmen şöan

Sufle Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
bu site gizom genelde beğeniyorum tariflerini. yine denedikçe paylaşırım sizlerlede.güzel poğaça tariflerimde var istersen. ama bu siteden değil başka yerlerden.bohçacı geldi haaanımmm diyesim geldi bir an
buarada kızlar okuyorumda sizi ve asi gençliğinizi ben hiç öyle olamadım galiba ya..ben hep hanım hanımcık nazlı kokoş çıtkırıldım bişeydim

Bende çoğu tarifi burdan almışımdır saol canım

Ezom bende özgür ruhtum azcıkta feminst erkek arkadasımda hiç olmamıştı asiyim söz dinlemiyorum die kıskançlığa tahamülm yoktu yani bir erkek kıskanıyorsa terket dien biriydim arkadaşlarıma ama başa gelice asilk kalmıyormuş benimki kalellerini indirmem inadını huylarını kırmam zordu başardım dio hepten diyorum iyikide karşıma çıkmış şükür ki o gelmiş

pelomm tişört kardesiymişiz deseneeeeeeee

ezgişimmm demek ki sen greendayle tanısmamısın o zamanlar tanıssan kesin olurdun

ahh billie joe benim genclik askımmmdııı böörtlene anlattıgımdan beri adamı acaip kıskanıoooo

bazen ona takılmak icin keske Türkiyeye gelip konser verseler gideriz askım dimiiii diyorum.. o da evet gideriz sonra ben billie katili olurum oyle cıkarız ordan diyo

adamın adında meymenet yok billie ymiş sanki tavuk cagırıyoruz pehhh nesine asıkmıssın anlamadım ki dio

kıskanc böörletnovskiii

Evet kuzum haklısın da başarmak gerek işte:97:
Benim gibi incik cincik herşeyi takan, aman şu yan baktı bu düz baktı diyen biri için
Hele hele tüm bunlara oturup ağlayıp hayatını boşa zindan eden bir Balık burcu için zor

Benim annemde diyo, aldığın tencere kadar yemek bilsen içim rahat evlendirecem de onu da bilmiyosun ki diye

Ayyy Çağlaammiiiiiikk sen benim için doğaya olumlu mesaj yolladın kiiiiiiiiii
İnşAllah hepimizin düğünleri nişanları istedğimiz havada geçeeeerrr

Bu arada kızlar dün bi alış veriş merkezinde Arzum Nora Servis Seti görmüştüm işte şu;

fiyatı 30 tl idi, kaliteli mi bilemedim ve alamadım ama netten baktım 30 tl çok uygunmuuuşşş
Alsam mı bugün?
Tabii kaldıysaaa
Siz ne dersiniz? Günlük kullanmaya?
Asma standı bile vardı

Billie diyince aklıma direk mart menekşeleri ve billy geldi kurabiyem

Nasıl işledi içime bu kitap bolee

Bi dee Emily'nin arkadası vardı isimler üzerine analiz yapan o geldi ne alakaysa

Ama olsuunn böörtlenn bence de billie katili olmasın benimki de adam levine'e fena takık

ay kızlarrr ben geçen gece rüyamdaa brad pitti görmüştüm yanında da iki tane dehşet yakışıklı çocuk arkadaşlarımdıııı hepsii
bu akşam da engin altan ı gördüm sevgilim duysa beni boğazlar o değildee şu engine bayılıyorum yaaa çok tatlııı

göndeririz tabi kusumm pozitif pozitif ohh misssss

hatta kampanya baslatıcam ben yakında enerci topiinde "Evrene her türlü dilek itina ile yollanır..."

kusum ucları celikse alabilirsin bence fena gorunmuyorlar

wooowwwwwww zehros ve pelosss bizim sevgilicikleri deli etmeye niyetimiz olsa gerek

zehros seninki de fenaymıs amaaaaaaa ben bole bişi gorsem de anlatsam off dusunemiorummm

uyumaa ruya gorceksin askım sakın uyumaaaaa der heralde

ya da ruyalarımı basıp bana Wing Tsun yapar Kademe atlamıs kareteci sevgilimmmm hava atıyo bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…