- 21 Ocak 2013
- 3.774
- 2.912
- 373
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.101
Çağlam benimde lise yıllarım öyle geçti.Saçım her renge girdi mor pembeAsiydik ya takmazdık hiçbirşeyi Saçlar kabarık kabarık bende panic at the disco 30 seconds to mars falan dinlerdim deli deli hey gidi hey geçti gitti aşkımdan sonra yola geldim hehehehe
Bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Boulevard of broken dreams oooff ne şarkıydı amaaaaa
Bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Boulevard of broken dreams oooff ne şarkıydı amaaaaa
ben de dinlerdim onlarııııı blink 182, yellowcard, rasmus, radiohead... arada metal falan da dinlerdimmmm
hey gidi genclik hey diyorum suan
işte punklıgımın sorumlusu
lise son da dinledim o sarkıyı ve o gunden sonra Punkrock yasam felsefem oldu benim de kusum
büşracım inan samimiyetimize güvenerek yazdım. böyle yanlış anlaşılıp, üzülmeni istemiyorum
neyse sadece bi tavsiye de bulunmak istiyorum. gelinliklerin taşına puluna bakma canım. sen modelini begen, zaten dikilecek sana göresi, taşını pulunu iptal ettirirsin. dantelini değiştirirsin falan. seçeneklerin artsın diye söylüyorum kuzum. çünkü çoğunlukla hep taşlı tuşlu gelinlikler. kesim ve model içine sinince gerisi sana kalmış çünkü.
...
çağlacım nas moda evi mi neydi. dünkü gösterdiğin gelinliğe benzer(straplezi) orda giymiştim ben. üç boyutlu çiçekler. 2.kattaydı gelinlik. kabinlere yakın tarafta
Aynen yaaa o şarkının klibine bile bayılıodumişte punklıgımın sorumlusu
lise son da dinledim o sarkıyı ve o gunden sonra Punkrock yasam felsefem oldu benim de kusum
2013 Gelinleri olarak hepiciğimiz çılgınmışız desenize bebişlerimKurabiye,pasta dedik karnım acıktı yimek istiyorum yimek
Aynen yaaa o şarkının klibine bile bayılıodum
bi de ne vardı american idiot çok eğlenceli bi şarkıydı kurabiyem
sonra ben death metal falan dinlemeye başladım ama gözünü çıkarmıştım metalin. Amon amarth falan
haa bi de fear of the dark çok severim hala da dinlerim anılarım tazelenio o şarkı da..
Deathten sıkıldığımda anathemaya geçtim en sonunda bi baktım tarkan bengü falan dinliyorum olmuş bu iş olmuş dedim
Bence de çok çılgınmışız yaaa
Dolabımda gri ve siyahtan başka kıyafet yoktu ne gunlerdi hey gidi heyy...
yihahah gizom ben Punk zamanlarıma geri dondummmmmm bian
elifcimmm zaten aklında bi telas varken baska birine yogunlasman zor... nisanı atlatır atlatmaz baslarsın daha kolay olur
bende bu cemre olaylarından anlamam hava cemre falan dinlemio nisan da kar yagdıgını bilirim... aralıkta gunkuk guneslik oldugunu da
elifottt insallah harika bi hava olcak nisanındaaa
Elifimmm
Canım ben işimi de, işyerimi de, patronlarımı da çok seviyorum. Zaten patronlarım da çok üzülüyor gidişime.
Benim ilk işyerim burası. 3 senem dolacak neredeyse.
Esas nedenimse.. Beni işimden soğutan ayaklarımı geri geri getiren sebep bizim departmanımızda bile olmayan pazarlamacı.
Nefret ediyorum ondan!
Çünkü ben gerçekleri yüzüne vuruyorum. Çünkü yandaşı olmuyorum. Çünkü pohpohlamıyorum!
O da bana bunlar karşısında "mobbing" adı altında baskı uyguluyor tabi :)
İstemenin olacağı gun bile nasıl ağlatmıştı beni.. Unutamıyorum
Allahın terazisi şaşmaz, o da gider bir gün... Buralar kimsenin tapulu malı değil. Bu masa ve bu sandalye hırsı bürümüş gözlerini, yazık. Keşke herkes sadece işini yapsa.
Neyse elifim çok doluyum.
Esas sebebim bu, bahanem ise evlilik hazırlıkları ile ilgilenmek ve tüm bunlardan sıyrılmak...
ay catladım gulmektenkız eliff aynı kaderi paylasmısız resmennn benim kurabiyelerde ole olduuuuuuuu
tek fark yanmadılar o yuzden yedi pasa pasa böörtlenkek gibi kesmiştik cunku hamur yayılıp birbirine yapısmıstı cok komikti ya
böörtlen de askım bak kurabiyelerini de yedim artık benle evlenmeye mecbursun diyodu
kardesin de alemmiş
kuzicannnnnnnnnnnnnnnnnn hos geldinnnnnnnnnnn
Seninde mi var Çağlammm punk zamanların ???
Canım okurken bastım kahkahayı ofistekiler bana bakıoAma kıyamam ki yaaa İnsan ne olsa yir senin elinden
bunu görmemişim.
gülmekten öleceğimmm
Aynen bitanem benımde gardrop bırden degıstı children of bodom tişortlarım vardı dapdar siyah pantolonlar piercinglerim vardı dudağımın 2 tarafında parmagımı bıle delmıstımanam anam şimdi cici kızım ben :78: ama konserlerede gittim kamplarada gezdim eğlendim hiçbişey içimde kalmadı doydum şimdi aşkımla geçireceğim meraktan uzak bir hayatım olucak inşAllah balım lokumum
Son hallerini bilmiorum ama bozulmalarına uzuldum kurabiyempelomm ben de bayılıorum klibineee... herseyleri cok guzeldi yaaa ama artık bozmuslar kendilerini iyice ergenus muzgine donmusler uzuldum umarım toparlar kendilerini
ay iviiitttttt kuslarımmm ben de oleydimmbenim damalı tişörtlerim askılarım vardı genelde...
mor ve yesil pantolınlar giyiyordummmm hey gidi heyyy
o gunlerden kalma mor tısortum hala duruyo uzerinde gelin ve damat var altında da GAME OVER yazıoböörtleni görene kadar evlilige cok uzak biriydim
dugun gunu giysem mi napsam onu
İş yeri de öyle önemli ki..
Bende 3 ay öncesine kadar resmen işkence çekiyordum, 10 erkek tek bayan!
Bağıra bağıra demiyorum bildiğin böğüre böğüre konuşuyorlardı.
Birde üstüm vardı, dediğin gibi pohpohlamayınca olmuyor, mobbingin dibine vurdu
Artık pazar akşamları içime bi sıkıntı çöküyodu. Yarın iş var diye.
Allah büyük ama!
Ben devlette çalışıyorum, gittim müdürle konuştum yerimi değiştirdim.
Daha yoğun bir yer ama mutluyum çünkü;
Kurtuldum!
O yüzden hiç birşey senin huzurundan önemli değil Pelincim.
Kafan rahat değilse, dünya paralar kazansan da mutlu değilsen tadı yok tuzu yok.
O yüzden sen cici evini düşün, nişanlınııı
Aşkınızıııı
Tadını çıkar benceee
Ve çok doğru bir karar vermişsin öyle hissettim
Gezdim yedim geldim biraz hava aldım oh yaaaa
Çağlam ben aşkla tanışınca kızıl balyajlı siyah giyen Mora takıntısı plan biriydim herkes hep siyah giyiniyon derken aşkla siyahlar beyaz oldu hem siyah bana yakışmıyormuş
Ezgim seviyom seni okucam tarifi hangi siteden aldın beğenip takip ettiğin bir yerse paylaşırmısın
Sufle Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
bu site gizom genelde beğeniyorum tariflerini. yine denedikçe paylaşırım sizlerlede.güzel poğaça tariflerimde var istersen. ama bu siteden değil başka yerlerden.bohçacı geldi haaanımmm diyesim geldi bir an
buarada kızlar okuyorumda sizi ve asi gençliğiniziben hiç öyle olamadım galiba ya..ben hep hanım hanımcık nazlı kokoş çıtkırıldım bişeydim
Ouw parmak delmek mi
enemm yazarken bile içim koptu, benimkiler burnumu deldirdiğimde bile evde kasırgalar koparmışlardı
Abimle msn de konusurken yapıştırma dıodum inanmıodu tabii ama seviorum hızmamı çok mutluyum onla ben
Aynen benimde içimde bişecik kalmadı valla şunu da yapsam die hevesimm yokk en çok yapmak istediğim şeylerden biri bungee jumping onu da aşkilop yapmış bağırsaklarım ağzıma geldi yapmak istiosan yap aşkım ama tavsiye etmem dio delibaş
Son hallerini bilmiorum ama bozulmalarına uzuldum kurabiyem
o tshirtten bende de vardı yuhannes demek istiyoruummm şuaannn
Bende çok doğru bi karar verdiğime inanıyorum Elifimm..
Umarım yanılmam...
Allah sana da kolaylık versin şekerparem, her işyerinde sorun var önemli olan bence takmamayı öğrenmek.
Formul bu çünkü...
ay eliiiiiiiiiiifikommm simdi gordum yazdıklarını
benim annem de beni öle teselli etmiş yaaa annelik resmen evrensel bi olguben de anne sen suna beceriksizsin bi kurabiye bile yapamıosun hangi totonla evleniosun desene, dedim
ha sunu bileydin dedi sonra o da
ben de oyle bliorummm gunste gozunu falan da kısıosun bişiler ben de hep golge kovalarım artık cekimi golgede yaparız diorum pasacana
duysun sesimizi dogaaaelifin nisanında hava gunesli ve golgeli olsunnnnnnnn
yeni hava durumu uydurdum resmen şöan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?